maanantai 8. kesäkuuta 2020

Houkutteleva ja laadukas Jane Iredale

*Saatu ilmaistuote


Tiedättekö sen tunteen, kun joidenkin brändien tuotteet kiinnostavat hurjan paljon ja niitä tekisi mieli ostaa testiin kaikkien muilta kuultujen kehujen jälkeen, mutta kaapit pursuavat meikkejä ja muuta kosmetiikkaa jo entuudestaan, jolloin uusia ostoksia on vaikea perustella itselleen? Jane Iredale on ollut mulle tällainen brändi jo pitemmän aikaa, mutta nyt sain aivan loistavan tilaisuuden ja pääsin testaamaan muutamaa heidän tuotettaan! 


Jane Iredale valmistaa laadukkaita mineraalimeikkejä, joista suurin osa on vegaanisia. Brändiltä löytyy myös jonkin verran ihonhoitotuotteita, mutta meikkivalikoima on selkeästi suurempi. Kaikki tuotteet ovat hajusteettomia ja pakkaukset valmistetaan aina kierrätetystä materiaalista. Jane Iredalella otetaan tuotteita valmistettaessa siis huomioon paitsi ihmisten, myös luonnon hyvinvointi. Itse sain testiin kolme Jane Iredalen meikkituotetta ja tässä postauksessa kerron niistä teille tarkemmin. Jane Iredalen tuotteet eivät ole sieltä ihan halvimmasta päästä, mutta näiden omien ensikokemusteni perusteella voin sanoa, että hinta korreloi kyllä todella hyvin tuotteiden laadun kanssa ja myös tuotteiden kauniit pakkaukset kielivät nimenomaan laadusta.

Jane Iredalen tuotteita pystyt ostamaan brändin omilta sivuilta. Tuotteen nimeä klikkaamalla pääsette lukemaan lisätietoja tuotteista.


Jane Iredale Pure Basics Eye Shadow Kit* on kompakti viiden luomivärin paletti. Pure Basics kertoo jo nimeltä, että kyseessä on nimenomaan niitä perussävyjä sisältävä paletti ja paletin kaikki sävyt ovatkin melko neutraaleja ja mattaisia. Jane Iredalen valikoimiin kuuluu useampi eri sävyinen luomiväripaletti ja näiden lisäksi myös yksittäisiä luomivärinappeja sekä luomiväriduoja ja -trioja. Kaunis kultainen metallipakkaus on kestävän ja laadukkaan oloinen, ja näistä Eye Shadow Kiteistä löytyy kaikista myös peili ja kaksipäinen luomiväriapplikaattori. Itselleni tällaiset applikaattorit ovat turhia, mutta monille varmasti ihan tarpeellisia. Paletin ehdottomasti yksi parhaimpia puolia on se, että vaalea liikkuvalle luomelle hyvin soveltuva sävy on paletissa selkeästi isompana kuin tummemmat sävyt. Vaaleita sävyjä nimittäin kuluu ainakin itselläni aina enemmän ja ne loppuvat nopeammin kuin tummat sävyt, joita käytetään meikkaamisessa yleensä selkeästi hillitymmin. Tämäkin paletti on itselleni nimenomaan kätevä arkimeikkipaletti, jossa vaaleat sävyt ovat esillä korostetusti. Mielestäni on enemmän kuin fiksua, että juuri se yksittäinen vaalea sävy on laitettu palettiin suuremmassa koossa kuin muut sävyt. Tätä voisi hyödyntää useampikin brändi!


Olen testannut palettia nyt muutamaan otteeseen arkimeikkejä tehdessä ja todennut luomivärien laadun erinomaiseksi. Pigmenttiä on riittävästi, sävyt levittyvät ja häivyttyvät helposti eikä pysyvyydessäkään ole valittamista. Sävyt eivät kovin pahasti myöskää pöllyä pannusta otettaessa eli ne eivät ole turhan kuivan oloisia. Täysmattainen paletti oli ihan positiivinen uusi tuttavuus, sillä mullahan ei taida olla yhtään toista palettia, jossa olisi pelkästään mattasävyjä. Toisaalta käytän kyllä liikkuvalla luomella lähes aina mieluummin shimmeristä kuin mattaista sävyä, joten paletin pyöreä vaalea nappi olisi voinut mun mielestäni olla myös shimmerinen. Hyvin tämä menee kuitenkin myös näin ja tällä saa mielestäni tehtyä todella hyvin meikkejä vähän aikuisempaankin makuun. Paletin keskimmäinen vaaleanruskea sävy on täydellinen häivytyssävy ruskeansävyiselle silmämeikille ja oikeanpuoleisella tummanruskealla taas saa tuotua lisää syvyyttä meikkiin silmän ulkonurkassa ja luomivaossa. Paletti maksaa ehkä hitusen enemmän kuin olisin itse tällä hetkellä valmis maksamaan viiden sävyn paletista, mutta luomivärien laadussa ei todellakaan ole mitään valittamista ja voin lämpimästi suositella tätä.
Hinta: noin 70,00 €.


Jane Iredale Tripleluxe Liptick Stephanie* oli ehdottomasti tämän kolmikon kiinnostavin tuote, sillä uudelle hyvälle nudepunalle mulla olikin jo tarvetta! Kyseessä on huulia hoitavaa antioksidanttista moringaöljyä sekä mm. avokadoöljyä sisältävä huulipuna. Miedon tuoksunsa huulipuna saa vaniljasta sekä karhunvatukasta, ja tuoksu olikin itselleni erittäin mieluinen. Tästä huulipunasta on myynnissä 18 eri sävyvaihtoehtoa ja sävyt ovat kaikki omaan silmääni luonnollisia ja kauniita - niin arkeen kuin juhlaankin sopivia. Huulipunan hylsy kielii taas laadusta, sillä pakkaus on painavahko ja korkki sulkeutuu kevyen magneetin kanssa, jolloin huulipuna ei vahingossakaan pääse avautumaan ilman, että sen itse tarkoituksella avaa. Hylsy on muuten ulkopuolelta pelkistetty ja kauniin kullan värinen, mutta korkista löytyy Jane Iredalen logo. Yksinkertainen on monesti kaikkein kauneinta ja se pätee hyvin näissä Jane Iredalen pakkauksissa.


Vastasiko huulipunan laatu sitten odotuksiani? Vastasi - ehdottomasti. Huulipunaa kuvaillaan kermaisen mattaiseksi ja sellainen se todella onkin. Puna levittyy huulipunille hyvin samaan tyyliin kuin semimatat punat. Se ei liu'u täysin vaivatta huulia pitkin, mutta väri tarttuu kuitenkin hyvin ja myös pysyy paikoillaan kiitettävän pitkään. Huulilla puna näyttää todella kauniilta. Se ei kasaudu juonteisiin tai lähde leviämään huulten rajojen yli, vaikka huulia ei olisi rajattu. Huulituntuma on myös miellyttävä ja totta puhuen unohdin jo jossain vaiheessa tätä käyttäessäni, että mulla edes on huulipunaa. Puna ei siis kuivata lainkaan, vaikka se muuten huulilla näyttää ja käyttäytyy mattapunien tavoin. Sävy Stephanie on myös itselleni aivan täydellinen. Vaaleanpunertava nude puna näyttää todella hyvältä arkimeikissä ja miksei tätä voisi yhdistää myös voimakkaammankin silmämeikin kanssa, jolloin huomio kiinnittyy huulten sijaan taatusti silmiin. Vaaleanpunertavat nudepunat ovat suosikkejani eikä tämä onneksi ole itselleni liian vaalea ja saa kasvojani näyttämään entistäkin kalpeammilta. Päinvastoin tämä tuo ihanasti pientä väriä huuliin näyttäen kuitenkin todella luonnolliselta. Ehdottomasti aion ostaa lisää näitä Jane Iredalen huulipunia!
Hinta: noin 37,00 €.


Jane Iredale Puregloss Lip Gloss Spiced Peach* on huulia hoitava ja kosteuttava sävytetty huulikiilto. Huulikiilto sisältää mm. auringonkukan-, moringan sekä avokadon öljyjä, jotka kosteuttavat huulia tehokkaasti. Tuoksunsa huulikiilto saa sitruunan, granaattiomenan sekä mandariinin kuoriuutteista ja se onkin ihanan pirtsakka! Omaan nenääni huulikiillossa tuoksuu eniten sitruuna ja mähän olen tällä hetkellä täysin hurahtanut sitruunantuoksuiseen kosmetiikkaan, eli tuoksu oli mulle erityisen miellyttävä yllätys. Huulikiillon pakkaus on kaunis ja toimiva. Applikaattori napsahtaa kierrettäessä paikoilleen, mikä varmistaa sen, ettei kiilto pääse ainakaan kovin helposti avautumaan vahingossa. Pakkauksen toisella puolella lukee myös isolla sävyn nimi. Toivottavasti tekstit eivät kulu tästä pois, kuten harmillisen usein huulikiilloille käy.


Huulikiillon sävy on todella kaunis persikka, joka taittaa huulilla aika voimakkaastikin oranssiin. Sävy on mitä sopivin kesään ja oranssihtavan persikkaiset huulimeikit pääsevätkin mulla aina kunnolla käyttöön nimenomaan tähän vuodenaikaan! Erityisesti ruskettunutta ihoa vasten tällaiset sävyt näyttävät ihan superhyvältä, eli pitää toivoa että itsekin saisin tänä kesänä edes hitusen väriä kasvoilleni. Huulikiillon pigmenttisyys on melko voimakas ja sävy myös pysyy huulilla kauniina ja intensiivisenä useamman tunnin ajan. Syömistä se ei kestä, kuten en odottanutkaan, mutta muuten sanoisin tämän olevan huulilla erittäin pitkäkestoinen. Kiilto ei tahmaa huulia inhottavasti vaan tuntuu hyvinkin luonnolliselta. Sen kyllä erottaa, että huulilla on nimenomaan huulikiiltoa, mutta mitenkään epämiellyttävältä se ei tunnu. Laadukas ja hyvä huulikiilto, yksi parhaimpia mitä olen koskaan omistanut!
Hinta: noin 27,50 €.

Jane Iredale oli itselleni juuri niin mieluinen kuin odotin ja toivoin. Kaikki kolme testiin saamaani tuotetta olivat itselleni mieluisia, mutta huulipuna nousi kolmikon kärkeen. Jane Iredalen tuotteita pääsette tosiaan ostamaan brändin sivuilta.

Onko Jane Iredale tuttu? Mitä tuotteita suosittelisitte? :)

10 kommenttia:

  1. Mähän rakastan noita luomivärejä, tiedät mun makuni ja tyylini, niin ymmärrät hyvin miksi. Itseltäni löytyy useampikin, koska olen ihan addiktoitunut niihin. Huulipunat on kanssa tosi ihania. Silti meidän perheen ehkä käytetyin tuote on puuterinen mineraaliaurinkosuoja, jota käytän sekä minä, että mieheni. Laskeskelin just, että sitä olen varmaan käyttänyt jo seitsemän vuotta putkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin ja sun blogista näitä tuotteita olenkin aina ihastellut! Ja siis toi mineraaliaurinkosuoja on ehdottomasti tuote, joka mun täytyy hankkia ja vielä pikimmiten! Eikä voi tosiaan olla huono tuote, jos säkin olet noin monta vuotta sitä jo käyttänyt<3

      Poista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita, ei olekaan ennestään tuttuja - edes nimeltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua, jos joskus tulevat vastaan ja on tarvetta uusille meikeille<3

      Poista
  3. Ihanaa, että oot himoinnut tätä brändiä ja nyt sitten sait testiin tuotteita. Varmasti mieluinen tilaisuus ;) Postauksesi perusteella lähtisin itsekin testaamaan tämän brändin tuotteita, mutta nyt ei rahatilanne anna periksi näin arvokkaisiin meikkituotteisiin - etenkin kun mulla on myös löytyy kaapista jo riittävästi niitä :D Huulituotteet kiinnosti ehken enemmän näissä (koska UD:n paletteja löytyy ihan riittävästi) ja ne huulituotteeni itse asiassa pitäis ehkä uusia, joten tässä olisi kyllä ehdottomasti sellainen kiinnostava brändi huulituotteiden osalta.

    Pakko muuten sanoa myös, että loistava idea pistää palettiin vaaleaa, koko luomelle liikkuvaa sävyä suurempi nappi. Tuo on ihan totta, että muutkin brändit voisivat hyödyntää tuota ideaa :D Niin ja ihanan sävyiset huulipunat/kiillot <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ja sattuipa sopivasti, että Oriolalla oli aiemmin tällä viikolla ystävämyynti ja Jane Iredalen tuotteita myytiin 5 euron kappalehintaan :D Saattaa olla, että lähti muutama tilaukseen! Nää ei tosiaan ole mitään ihan kaikkein edullisimpia, mutta laatu on todellakin kohdillaan ja uskoisin näiden olevan myös erittäin riittoisia<3 Mä tilasin just itse muutaman uuden huulipunan Jane Iredalelta ja kirjoittelen niistä varmasti myöhemmin lisää. Toivottavasti ne on yhtä hyviä kuin tämä, minkä sain testiin!

      No eikö ole! Toi pitäisi ehdottomasti olla muidenkin brändien käytössä. Varsinkin tällaisissa muutamien sävyjen paleteissa on mun mielestä todella hienoa, että se vaalea perussävy löytyy isommassa koossa kuin ne tummemmat :)

      Poista
  4. Nää näyttää ja kuulostaa tosi kivoilta :) Etenkin tuo huulipunan sävy näyttää niin täydelliseltä "luottosävyltä"!

    Mulle brändi on itseasiassa aika vieras :D Yhden poskipunan omistan, kun kerran ostin alennuksesta ja siitä kyllä tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä se onkin<3 Oon käyttänyt tota nyt melkein joka päivä, sävy on niin täydellinen itselleni :) Jane Iredalen poskipunia olisi kyllä kiva testata! Tosin mulla on jo nyt liikaa poskipunia, ettei tarvetta uudelle välttämättä ehkä olisi.. :D

      Poista
  5. Paletti on kaunis ja tärkeintä että SE VAALEA SÄVY on tossa tupla koossa :) Tuntuu että niissä pihistellään, vaikka kuluvat ekana aina ainakin itselläni loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep! Oon kuullut niin monien valittavan kuinka paleteista loppuu vaaleat sävyt ennen tummia ja sen jälkeen paletti jää käyttämättä. Tää on oikeesti erittäin hieno idea laittaa vaalea sävy isommassa koossa tonne palettiin<3

      Poista

Kiitos kommentista!