torstai 20. elokuuta 2020

Goodiebox | Elokuu 2020

Tänään availlaan kesän viimeinen eli elokuun Goodiebox, joka saattaa samalla olla mun viimeinen tai ainakin viimepisimpiä bokseja. Mä olen miettinyt tilaukseni lopettamista tai ainakin tauolle jättämistä jo pitkään, sillä koen saavani huomattavasti enemmän iloa muista tällä hetkellä tilaamistani kauneusbokseista. Lisäksi mulla alkaa kaapit olla jo niin täynnä varsinkin avaamattomia ihonhoitotuotteita, etten todellakaan tarvitsisi lisää. Olen jarrutellut tilauksen lopettamista enää oikeastaan siitä syystä, että vanhana Betten tilaajan saan Goodieboxini vain 16 eurolla kuukaudessa. En usko, että olisin tällä hetkellä valmis maksamaan boksista täyttä hintaa, joka on siis noin 25 euroa, joten jos nyt lopetan tilaukseni, en saa boksia tulevaisuudessa enää nykyiseen edullisempaan hintaan. No pitää katsoa, tämä on taas tällaista pohdintaa, jota kirjoittelen nykyään vähän väliä Goodieboxin esittelyjen kohdalla. Mutta mennäänpä sitten itse boksiin.

Elokuun Goodieboxin teemana oli "I'm Feeling Myself". Paketista paljastui kuusi kosmetiikkatuotetta ja ensivilkaisulla sisältö vaikutti ihan hyvältä. Ei tässä mitään mykistävän ihmeellistä ollut, mutta ei tämä missään nimessä mene mulle myöskään "huonojen boksien kategoriaan". Jade Rollerin tiesin boksista löytyvän ja se oli kieltämättä mielenkiintoinen tuote ja nostikin boksin arvoa mun silmissäni suuresti. Muuten sisältö oli aika perustavaraa - vartalovoide, suihkusaippua, kuorinta-aine, kangasnaamio ja hajuvesi. Käyttökelpoisia tuotteita suurin osa, mutta ei mitään vau-reaktioita aikaansaavaa.

Otetaan ensimmäisenä esittelyyn tämä Masque Me Up:n Hemp Sheet Mask, joka on hampunsiemenöljyä sisältävä kangasnaamio. Naamion tulisi uudistaa, kosteuttaa, rauhoittaa ja ravita ihoa tehokkaasti. Kangasnaamiot on mulle yleensä todella mieluisia ja mielelläni otan tämänkin testiin. Tässä vaan taas nähdään ero vaikkapa juuri Goodieboxin ja Jenkeistä tilattavien kauneusboksien välillä, sillä näistä tulee yleensä aina vain se yksi naamio ja Jenkkibokseissa niitä on aina useampi kappale. Harvemmin kangasnaamiot kuitenkaan ovat niin hintavia, etteikö niitä sen puoleen voisi laittaa bokseihin edes paria kappaletta, mutta onneksi yhdelläkin jo saa tuotteen testattua. Hampputuotteet eivät ole koskaan olleet mun suosikkejani kosmetiikassa, mutta toivottavasti naamio tekee sen minkä lupaakin!
Hinta: noin 5,00 €.

Dermosil Body & Mind Shower Cream tuli boksista täysikokoisena. Kyseessä on vartalon puhdistamiseen tarkoitettu suihkuvoide, joka sisältää ihoa pehmentävää betaiinia sekä ravitsevaa mineraalisekoitusta. Tuoksunsa suihkuvoide saa greipistä ja inkivääristä. Tämä kuuluu ehdottomasti niihin tuotteisiin, joita kyllä tarvitsee, mutta joita on hitusen tylsä saada kauneusbokseista. Jokainen meistä saa varmasti kaupasta napattua suihkugeelin/-saippuan/-voiteen matkaansa ja itse toivon kauneusboksien tuotteilta nimenomaan vähän sitä erilaisuutta ja yllätyksellisyyttä. Mutta toisaalta kuten sanoin, tuote on tarpeellinen ja hyvin käyttökelpoinen eli en valita. Kyllä tämä mullakin käytettyä tulee!
Hinta: noin 3,20 €.

Tämä Manna Kadarin Sea Minerals Renewing Body Butter jakaa varmasti mielipiteitä ihan siitä syystä, että monet Betten tilaajat taisivat olla kurkkuaan myöten täynnä kyseisen brändin tuotteita. Mä olen aina pitänyt Manna Kadarin huulimeikeistä, joita testailin siis paljon ennen kuin brändi tuli Bettelle, mutta kieltämättä monet Betten mukana tulleista tuotteista olivat yksinkertaisesti huonoja. Tämä vartalovoide sisältää Kuolleenmeren mineraaleja, joiden tulisi elvyttää ja ravita ihoa. En ole voidepurnukkaa vielä avannut enkä siis tiedä miltä voide tuoksuu, sillä en halua pitää liian montaa vartalovoidetta avoinna samaan aikaan. Jos tuoksu miellyttää niin eiköhän tämäkin pääse jossain vaiheesa käyttöön. Tuote tuli reilussa 140 g pakkauksessa, täysikokoinen painaa 400 g.
Hinta: noin 22,00 €/400 g.

Aetherin Citrus Ester EdP tuli boksista 10 ml kokoisena. Tuotekuvauksen mukaan tämän tuoksun pitäisi tuoda mieleen mausteinen kesäilta, kun sen sisältämä greippi ja eukalyptus yhdistyvät sitruunaiseen pohjatuoksuun. Kyseessä on unisex-tuoksu, joka ei ollut mulle ollenkaan mieluinen. Tuoksuttelin tämän ennen tuotekuvauksen lukemista ja ihmettelin ääneen miksi naisille suunnattu hajuvesi tuoksuu niin maskuliiniselta, mutta selityshän löytyi heti tuotekuvauksesta. Mun nenääni tässä oli siis erittäin maskuliininen tuoksu enkä osaisi tätä omalle iholleni suihkia, vaikka kyseessä on unisex-tuoksu. Siitä olen kuitenkin iloinen, että boksista tuli ihan reilun kokoinen hajuvesinäyte eikä aina niitä pienenpieniä parin millin näytteitä. 
Hinta: noin 150,00 €/100 ml.

Yksi boksin itse asiassa kiinnostavimpia tuotteita oli tämä Evoludermin Smoothing Foot Scrub, joka on jaloille ja kantapäille tarkoitettu kuorinta-aine. Kuorinta sisältää tuotekuvauksen mukaan tulivuoren kalliosta saatavia hiukkasia ja kosteuttavaa sheavoita. Voisin olettaa, että nimenomaan ne hiukkaset ovat sitten se kuorinnan kuoriva ainesosa, mutta sen enempää ei Goodieboxin tuotekuvaus kertonut. Brändi on mulle täysin tuntematon, mutta mulla vetelee juuri käytössä oleva jalkojen kuorinta-aine viimeisiään, joten tämä tuli kuin tilauksesta! Toivottavasti kuorinnan teho on kohdillaan, sillä jaloilla suosin oikeasti rouheita ja kuorivia tuotteita. Tämä tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 7,00 €/125 ml.

Moshi Moshi Mindin The Mind Roller on siis yksinkertaisemmin sanottuna Jade Roller, jonka tiesin boksista löytyvän. Tuote on valmistettu aidoista jadekivistä ja sillä on siis tarkoitus rullailla kasvoja pitkin päivittäin noin 5-10 minuutin ajan. Rullailun tulisi stimuloida kasvojen verenkiertoa, viilentää ja rauhoittaa ihoa sekä mm. kiinteyttää kasvojen lihaksia. Jade Rollereista olen kuullut puhuttavan lukuisia kertoja, mutten koskaan ole kokenut tarpeelliseksi hankkia tällaista itse. Oli kuitenkin hauska saada tämä boksista ja uskon, että tätä tulee kyllä käytettyä ainakin silloin tällöin. Testailin rullailua hetki sitten ja se tuntui ihan miellyttävältä - viileä kivi virkisti mukavasti näin kuumana kesäpäivänä!
Hinta: noin 48,00 €.

Jade Roller ja kuorinta-aine olivat itselleni boksin kaksi mieluisinta tuotetta. Hajuvesi lähtee samantien eteenpäin, sillä en halua että edes mieheni tuoksuu siltä. Saa nähdä palataanko Goodieboxin pariin vielä ensi kuussa vai saanko vihdoin aikaiseksi keskeyttää tilaukseni.

Miltä boksi teidän mielestänne vaikuttaa? :)

10 kommenttia:

  1. Alku oli lupaava mutta tämä muuttui takaisin Betteboxiksi. Arvo tippuu tippuu... pöh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli kyllä brändivalinnat vähän sellaisia Bettelle tyypillisiä, mutta arvo ei mun mielestäni kyllä ole bokseissa tippunut! Tässäkin toi rolleri toi tosi kivasti lisää arvoa boksille<3 Toivottavasti boksin suunta olisi sellainen, että säkin olisit siihen vielä tyytyväinen :)

      Poista
  2. Arvo tippunut? Sisältöhän oli 90 euron arvoinen.

    https://charmingnails.blogspot.com/2020/08/goodiebox-elokuu-2020.html

    Heh, mullehan tuo tuoksu oli kovinkin mieluinen <3 tykkään unisex tuoksuista, ne on niin ihanan erilaisia. Mistä muuten tiesit jaderullasta? Mulle sisältö oli ihan yllätys. Ihan ookoo boksi vaikka vähän tylsä, mutta toisaalta kaikkea mukavan erilaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, että tykkäsit tuoksusta! Just tää on niin hauskaa, kun ihmisten tuoksumieltymykset on ihan erilaisia<3 :D Goodieboxin FB-sivuilla oli kuva, josta ton tunnisti aika helposti, siitä siis tiesin sen olevan boksissa :)

      Poista
  3. Tainallekin kommentoin, et tää oli kiva boxi. Varsinkin jaderulla oli kiva, monta kertaa ollut mielessä ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi rulla oli ehdottomasti tän boksin helmi, just sellanen erilainen tuote, mitä näihin kaipailinkin!

      Poista
  4. Tuo Dermosilin suihkuvoide on niin hyväntuoksuinen! :D Olen sitä pari tuubia käyttänyt, mukavan sitruksinen tuoksu :) Se olisi päässyt omaan käyttöön, samoin tuo jaderulla + kasvonaamio, muista en olisi niin välittänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin rakastan sitruksisia tuoksuja suihkugeeleissä! Kiva että tässä olisi kuitenkin ollut edes joitain sulle mieluisia tuotteita :) Jaderulla oli ehdottomasti boksin paras tuote<3

      Poista
  5. Toi jaderolleri ihana saada tämmösessä boksissa, just tän boksin tarkoituksen idea, tuote jota kukaan ei muuten ostaisi mutta saa sen nyt käyttöön koska kuitenkin kaikki haluaa sitä testata! Olisi ollut ihana saada tämä boksi itsekin käyttöön :) Mun mielestä kivasti myös sopii yhteen saada suihkugeeli + vartalovoide näin samassa laatikossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi rollerit oli jossain vaiheessa tosi suosittuja, mutta mäkään en tosiaan sellaista koskaan hankkinut - ihana oli siis nyt saada se boksista<3 Joo noi tuotteet sopii kyllä kivasti toisiinsa, vaikka molemmat vähän tylsiä perustuotteita onkin :D

      Poista

Kiitos kommentista!