tiistai 11. elokuuta 2020

Suosikkituotteeni ihonhoidossa juuri nyt!

*Saatu ilmaistuote

Tänään ajattelin kertoa teille mitkä ihonhoitotuotteet ovat juuri tällä hetkellä elokuun puolessa välissä omia suosikkejani. Kesäinen ihonhoitorutiinini on kutakuinkin samanlainen kuin talvellakin, mutta suurimpana erona on käytetyt tuotteet. Ihoni on kuiva ympäri vuoden, mutta kesällä se on selkeästi vähän vähemmän kuiva enkä halua tai välttämättä edes pysty käyttämään yhtä paksuja, tuhteja ja kosteuttavia voiteita ym. kuin mihin talvella taas tartun aivan ehdottomasti. Yllä näette tämän hetken suosikkituotteitani ihonhoidon saralla! Toki näiden lisäksi käytän myös paljon muita tuotteita ja jätin esimerkiksi silmänympärysvoiteet, naamiot ja kuorinnat kokonaan pois postauksesta ja päätin pitäytyä ihan näissä perustuotteissa. Seuraavaksi hieman tarkemmat esittelyt jokaisesta tuotteesta:

Ihonpuhdistus on kosteutuksen kanssa ehdoton kulmakivi, mitä tulee onnistuneeseen ihonhoitoon. Suosin itse kaksoispuhdistusta ja tällä hetkellä mun suuressa suosiossani on yllä oleva kaksikko. Kaksoispuhdistuksen aloittaa Ekopharman Karpalo Puhdistusöljy, joka on aivan ihana tuote! Öljyn koostumus ei ole nestemäistä, mutta se sulaa kasvoille nopesti ja puhdistaa meikit todella tehokkaasti. Kaiken kruunaa putsarin ihana raikas piparmintun tuoksu! Kirjoittelin tästä Finlashin Cleansing Foamista* jokunen aika sitten omassa postauksessa, ja tämä on ollut mulla nyt todella usein käytössä kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa. Vaahtoputsarit soveltuvat siihen loistavasti ja tämä Finlashin tuote on tehokas, mutta hurjan hellävarainen. Putsarihan soveltuu hyvin myös ripsienpidennysten käyttäjille, sillä se ei sisällä lainkaan öljyjä. Tällä kaksikolla saan meikit täydellisesti pois kasvoilta ja ihoni puhdistettua. Käytän toki myös muita puhdistusaineita, mutta tämä kaksikko on tällä hetkellä suosikkini.

Ihonpuhdistusta seuraa ihon kosteutus ja pakkohan mun oli nostaa tähän esille yksi mun Holy Grail -ihonhoitotuotteeni - Huxleyn Secret Of Sahara Toner; Extract It. Tämä on kaikinpuolin loistava kasvovesi, joka auttaa tehokkaasti ihon pintakuivuuteen! Kerrostan tätä kasvoilleni yleensä pariin otteeseen ja levitän tuotteen siis ihan kämmeniä ja sormia käyttäen. Vanulappuja en halua tämän kanssa käyttää, sillä ne imevät kasvovettä aina itseensä, jolloin sitä menee hukkaan. Tämä on sellainen tuote, mistä haluan ehdottomasti saada kaiken irti ja mikäli etsit kosteuttavaa kasvovettä, suosittelen todella lämpimästi juuri tätä Huxleyn kasvovettä. Korealaisella kosmetiikalla jatketaan, sillä tämä Whamisan Organic Flowers Toner Deep Rich on mulla käytössä aamuin illoin kasvo- tai miselliveden jälkeen. Käytän tätä siis hoitoveden tavoin, sillä koostumukseltaan tuote on hitusen vettä paksumpaa. Kosteutustehot tällä ovat suorastaan loistavat ollakseen kuitenkin vain toner, ja tuotehan myös kestää pienen ikuisuuden. Olen käyttänyt tätä kahdesti päivästä nyt useamman viikon ajan ja tuntuu, ettei nestepinta ole laskenut lainkaan. Mullahan on tämä myös tämän vuoden pannuprojektissa, eli tarkoituksena olisi saada pullo tyhjäksi vuoden loppuun mennessä.

Seerumeita mulla on jatkuvasti avattuna useampikin kappale, mutta kuvassa näkyvät kaksi ovat mun tämänhetkisiä suosikkejani. Vasemmalla oleva Jane Iredalen Beaty Prep Hyaluronic Serum on mulla pääasiassa aamukäytössä. Tämä hyaluronihapposeerumi kosteuttaa ihoa mukavasti, mutta imeytyy myös hurjan nopeasti. Seerumi ei myöskään lähde rullautumaan kasvovoiteen tai meikin alta pois, toisin kuin vaikkapa The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi, jota en missään nimessä olisi voinut kuvitellakaan käyttäväni meikin alla. Juuri sen takia tartunkin tähän aamuisin niin usein, ja onneksi multa löytyy toinenkin pullo tätä odottelemassa käyttöönottoa. Oikealta löytyy SKINFOOD Premium Avocado Rich Essence, joka ei siis varsinaisesti edes ole seerumi, mutta jota itse sellaisena kuitenkin käytän. Avokadoa sisältävä tuote on loistava kosteuttaja kuivemmallekin iholle ja tämä täyteläinen seerumi on mulla iltakäytössä. Mieto, miellyttävä tuoksu kruunaa kokonaisuuden ja tämä on ollut yksi suosikkituotteeni siitä lähtien, kun SKINFOODia lähdin keväällä testaamaan.

Kasvovoiteista suosikkini nyt kesällä ovat ehdottomasti nämä kaksi. Pürlissen Watermelon Energizing Aqua Balm on mitä loistavin meikinalusvoide kesäksi, sillä geelivoide imeytyy ihoon sekunneissa jättäen jälkeensä täydellisen pinnan meikille. Mikään kosteuttavin tai hoitavin mahdollisin voide tämä ei ole, mutta kesän hellekeleillä tämä on toiminut omalla ihollani täydellisesti. Talvella tämä tuskin on ihan riittävä omalle iholleni, mutta vähän rasvoittuvammalla iholla voide saattaa toimia silloinkin. Iltakäytössä olen suosinut todella paljon Coxirin Ultra Hyaluronic Creamia*, joka on kosteuttava, mutta kuitenkin melko kevyt kasvovoide. Voide oli itse asiassa paljon kevyempi kuin mitä odotin, mutta siitä huolimatta se on saanut mulla paikkansa nimenomaan yövoiteena - kevyenä sellaisena. Kesällä ihoni on tosiaan selkeästi vähemmän kuivuuteen taipuvainen ja tämä on yleensä riittänyt itselleni. Toisinaan iho tuntuu kuitenkin tarvitsevan hieman kosteuttavampaa voidetta, jolloin vaihdan tämän johonkin toiseen, mutta tämä Coxirin voide on kuitenkin ollut mulla ehdottomasti eniten käytössä nyt kesällä.

Löytyykö näiden tuotteiden joukosta teille tuttuja tuotteita? :)

12 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus ja mielenkiintoisia tuotteita. Muutamia tuttujakin löytyi joukosta ja pakko sanoa että omat ikisuosikit on myös tuo Huxleyn kasvovesi sekä Skinfoodin avokado essence. Molemmat on ihanan kosteuttavia ja iho tykkää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Toi kaksikko on kyllä loistava, enkä oo vielä toistaiseksi kuullut kenenkään sanovan mitään huonoa tosta Huxleyn tonerista :D Skinfoodin tuotteet on myös ihan loistavia<3

      Poista
  2. Pitäisi varmaan pitkästä aikaa hankkia Whamisan hoitovesi, en ole varmaan kahteen vuoteen käyttänyt sitä. Olen jotenkin ollut niin koukussa BTB13 ja Bioeffectin hoitovesiin, etten osaa muita ajatella. :D Niin ja toki myös Senjan hoitoveteen.

    Iredalen seerumi on tosiaan hyvä meikin alla, mulla kans monet hyaluronihapposeerumit rullaa ja siksi käytän paljon vain iltaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin pitää mielessä Bioeffect ja BTB13 hoitovesien osalta, jos sä niistä pidät niin uskoisin, että tykkään minäkin :D Senjan hoitovesi on ihanaa! Mulla loppui se tossa heinäkuun alussa ja nyt käyttelen muita pois ennen uuden avaamist :) Joo kaikki hyaluronihapposeerumit ei tosiaan meikin alle sovi, mutta toi onneksi sopii loistavasti :)

      Poista
  3. Skinfoodin tuotteet on kyl ihania ja mulla on tuo Whamisan hoitoneste käytössä, tykkään täysillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on<3 Ja Whamisan hoitoneste on hurjan hyvä myös, ihanan kosteuttava!

      Poista
  4. Whamisa on ihan best ja Iredalen hyaluroni odottaa vuoroaan. Oma iho on jotenkin kurjassa kunnossa, ihan hirveen rasvainen ja inhottava, näppyjä on ja se pehmeys on poissa. Osansa tekee helteet mutta mietin hormonejakin kun jätin pillerit pois. Inhottavaa kuitenkin kun otin vielä laminoinnin ja ripset niin ei voi täpöllä hoitaa ihoa kun liikaa varottavaa naamassa ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sun iho rauhoittuu pian! Mä mietin myös kauhulla mitä siitä seuraa, kun itse joskus lopetan pillerien syömisen.. Iho tulee varmasti räjähtämään :D Heh, kieltämättä noi aiheuttaa omat haasteensa ihonhoidon suhteen, mutta eiköhän ne onneksi ole myös sen arvoiset<3

      Poista
  5. Moi, mulla toi Whamisa on riittänyt yksinään mainiosti ja siihen vain päälle kosteusvoide. Mitä lisäarvoa olet saanut kasvovedestä hoitonesteen alla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiva kuulla, että sulla Whamisa toimii noin hyvin<3 Mä nyt ylipäätään tykkään kerrostaa kasvoille erilaisia kosteuttavia tuotteita, esimerkiksi seerumia en voisi kuvitellekaan jättäväni pois, kun mun iho on todella kuiva eikä pelkkä hoitoneste+voide riittäisi mulle ikinä.

      Aamuisin kasvoveden päälle en hoitonestettä välttämättä tarvitsisi, riippuen ihan siitä mitä kasvovettä käytän. Jos käytän ilman vanulappua esim. Huxleyta kerrostettuna, voisin jättää sen pois. Ja tekisin todennäköisesti nimenomaan niin päin, että jättäisin sen hoitonesteen pois - en kasvovettä, jota kerrostaisin kasvoille. Vanulapulla lisättävät kasvovedet toimivat mulla lähinnä pH:n tasapainottajina ja pienenpienenä lisäkosteuttajina ja niiden jälkeen haluan kosteuttaa ihoa ehdottomasti vielä hoitonesteenkin kanssa :) Iltaisin käytän aina misellivettä kasvoveden sijaan ja sen jälkeen hoitoneste on mulle ihan pakollinen! Tällä hetkellä käytän tota Whamisaa aamuin illoin ihan senkin takia, että yritän saada sen loppumaan :D Tässä nyt ei varmaan mitään kovin hyviä syitä tullut eikä niitä taida ollakaan, mä vain yksinkertaisesti haluan laittaa kasvoilleni useita kosteuttavia tuotteita ja kerrostaa niitä tarpeen mukaan. Kasvovesi on aina ollut mulle aamuisin pakollinen tuote, koska en putsaa ihoani millään aineilla/vedellä aamuisin sen kuivuuden takia, ja hoitonesteet on tulleet sitten myöhemmin mukaan kuvioihin :)

      Poista
  6. Vau, yksikään tuote ei ollut minulle ainakaan ennestään tuttu! Kiva lukea näistä tuotteista, vaikka liiemmin en voi nyt ostaa enempää tavaraa kaappeihin. Tuo watermelon aqua balm kuullostaa hyvältä trooppisille keleille, mutta joskus kun käytän ns primeria niin en laita mitään kosteuttavaa alle niin olisi hyvä että olisi vähän sitäkin. Hyvä sanoa näin jos lempi primeri on smashboxin silikonisuoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan riippuu tosi paljon ihotyypistä kuinka paljon kosteutusta tarvitsee, mutta mä en voisi luopua ihonhoitotuotteista primerin alla, kun oma iho on niin kuiva. Toki se sitten asettaa omat haasteensa, kun kaikki voiteet ja primerit ei välttämättä sovi keskenään yhteen :D Toi Pürlissen voide on tosi kevyt ja geelimäinen eli se ei missään tapauksessa jää kasvoille pyörimään vaan imeytyy sekunneissa :) Smashboxin primer on ihana<3

      Poista

Kiitos kommentista!