maanantai 5. lokakuuta 2020

Ipsy Glam Bag Plus | Syyskuu 2020

Syyskuun Ipsy Glam Bag Plussalla kesti ihan älyttömän kauan päästä Ipsyn varastoilta Planet Expressin varastolle. Tarkalleen sanottuna matkassa kesti melko tarkalleen kolme viikkoa ja mä aloin jo tulla epätoivoiseksi saanko pakettia itselleni ollenkaan. Yleensä Ipsyt ovat liikkuneet mulla Jenkkien päässä todella ripeästi ja lähes aina koko pussukka on mulla ennen Boxycharmia, mutta tällä kertaa meni toisin. Planet Expressillä puolestaan on hinnat taas selkeästi nousseet, ainakin mitä tulee edullisimpiin lähetysvaihtoehtoihin, mutta mä nappasin taas hieman nopeamman vaihtoehdon ja sain syyskuun Ipsy Plussani lopulta taas muutamassa päivässä Jenkeistä Suomeen. Lähtökohtaisetihan mä en ollut tästä syyskuun boksista/pussukasta turhan innoissani, sillä Ipsyllähän on mahdollisuus nähdä koko pussukan sisältö ja tiesin siis tasan tarkkaan mitä tulen saamaan.

Syyskuun Ipsy Plussan sisältö näyttää tältä. Mä olen nyt ehkä pikkuhiljaa alkanut tälle lämmetä hieman, mutta aluksi jo omia valintoja tehdessäni olin hitusen harmistunut boksin sisällöstä, sillä tämä ei muistuta mun mielestäni ollenakaan niitä Ipsyjä, joihin olen aina ollut niin tyytyväinen. Suurin "ongelma" mulla tässä on meikkituotteiden puuttuminen. Kuten näette, boksissa on tällä kertaa vain yksi meikkituote ja loput ovat ihon- ja vartalonhoitotuotteita. Ehkä se pieni pettymys kumpuaakin siis juuri siitä, että meikkituotteet ovat yleensä niitä, joita itselleni näistä bokseista eniten haluan. Starskinin kaksikko sekä silmänympärysvoide olivat Ipsyn valintoja mun pussukkaani. Itse valitsin sinne vielä vartalonkuorinnan, luomiväripaletin ja kasvovoiteen. 

Aloitetaan esittely näillä Ipsyn valitsemilla tuotteilla. PureHealsin Centella 80 Eye Creamin sanotaan olevan erinomainen tuote huonosti nukutun yön jälkeen. Tämä silmänympärysvoide lupaa paitsi kosteuttaa sy-aluetta, myös häivyttää juonteita ja tehdä ihosta kiinteämmän. Voide sisältää mm. niasiiniamidia, joka puolestaan on hyvä kirkastamaan tummia ja turvonneita silmänalusia. Silmänympärysvoiteet ovat yleensä mulle mieluisia tuotteita bokseista ja kyllä tämäkin tulee pääsemään käyttöön. Tällä hetkellä mulla vaan on hieman ylitarjontaa näistä sy-voiteista enkä varsinaisesti siis olisi tarvinnut uutta. Innolla kuitenkin odotan miten tämä vaikuttaa omalla ihollani, lupaukset ainakin olivat melkoiset!
Hinta: noin $29,00/30 ml.

Starskiniltä tuli kaksi tuotetta: Glowstar Foaming Peeling Puff on ihon kuorintaan ja kirkastamiseen tehty sienimäinen tuote. Multa itse asiassa löytyy tällainen jo entuudestaan, sillä Goodieboxin mukana tuli joskus keväällä sama tuote, mutten ole sitä tosiaan vielä saanut käytettyä. Toinen tuote oli Close-Up Coconut Bio-Cellulose Face Mask, joka taas on perinteinen kangasnaamio. Starskinin tuotteet ovat todella hyviä enkä oikein tiedä miksi suhtautumiseni tähän kaksikkoon oli alusta asti hieman nihkeä, sillä eihän näissä mitään vikaa ole. Ehkä boksi kokonaisuudessaan vaan oli tällä kertaa tosiaan liian ihonhoitopainotteinen ja olisin toivonut, että Ipsyltä olisi valittu mulle tämän setin sijasta jotain muuta. Mutta turha valittaa, kun nämä kuitenkin tulee varmasti käytettyä pois.
Hinta: noin $17,00.

Célan Seed To Skin Scrub Natural Grain Polish on ihon kirkkaaksi ja säteileväksi tekevä vartalonkuorinta-aine. Kuorinta saa tuoksunsa jasmiinista, ruusuvedestä ja persikasta, ja kuorivina ainesosina tässä toimivat cupuacusiemenet. Vartalonkuorintoja mulla kuluu tasaiseen tahtiin ja tämä oli myös oma valintani boksiin. Muistan miettineeni tämänkin tuotteen kohdalla tosin pitkän aikaa minkä valitsen, mutta kuorinta ainakin tuoksuu aivan ihanalta, joten en kadu valintaani. Odotan itse asiassa innolla, että saan ottaa tämän käyttöön. Koitan saada ensin ainakin yhden muun vartalonkuorinnan loppumaan, mutta sitten tämä pääsee testiin!
Hinta: noin $34,00/200 g.

Space Case Cosmeticsin Custom Eye Palette on koko boksin ainut meikkituote. Tämä neljän luomivärin kompakti paletti sisältää todella kauniit perussävyt, jotka ovat kaikki metallinhohtoisia. Paletti ei ole ehkä ihan sitä, mihin mä normaalisti kiinnittäisin huomioni, sillä kaipaan yleensä hieman enemmän sävyjä ja myös niitä mattaisia sävyjä, mutta tästä löytyy kuitenkin ihan käyttökelpoisia shimmersävyjä ja pystyn hyvin yhdistämään tämän hyvin muihin paletteihini. Paletin vaaleimmat sävyt ovat tosin vähän turhankin samankaltaiset ja yhden vaalean sävyn pigmentti vaikutti vähän heikohkolta, mutta ruskea sävy taas oli todella pigmenttinen, mitä sävyjä nopeasti swatchailin.  
Hinta: noin $32,00.

Viimeisenä vielä Muradin Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF 30, joka on C-vitamiinipitoinen päivävoide suojakertoimella. Voide lupaa kosteuttaa ja kirkastaa ihoa ja sen tulisi sopia kaikille ihotyypeille. Tuote on tarkoitettu päiväkäyttöön, joten voisin ainakin toivoa sen olevan riittävän ohutta ja nopeasti imeytyvää, jotta pystyn käyttämään sitä meikin alla. Sanoin jo PureHealsin silmänympärysvoidetta esitellessäni, että mulla on varastoissa aika paljon voiteita ja sama pätee siis myös ihan kasvovoiteisiinkin. Luulen, että jätän tämän ihan suosiolla odottelemaan seuraavaa kevättä ja kesää, mutta tämä oli ehdottomasti koko boksin kiinnostavin tuote. Sain juuri loppumaan Muradin samaisen sarjan puhdistusgeelin, josta pidin kovasti, joten mulla oli senkin takia suuret toiveet tämän kasvovoiteen osaltakin. Toivottavasti voide on niin hyvää kuin oletankin!
Hinta: noin $65,00/50 ml.

Syyskuun Ipsy Plussan arvo oli noin $177,00 eli kyllähän tässä taas rahoilleen vastinetta sai. Pikkuhiljaa omat fiiliksetkin boksin suhteen ovat nousseet, vaikkei tämä edelleenkään ole eikä tästä ikinä tule suosikkiboksiani. Aina ei voi mennä ihan nappiin, mutta onneksi lokakuun boksin sisältö tulee sisältämään mulla huomattavasti tätä enemmän meikkituotteita!

Mitä mieltä olette boksista, olisiko sisältö kelvannut? :)

4 kommenttia:

  1. Hmm. ehkä tuo kuorinta ja kasvovoide olisi itseäni kiinnostaneet, sekä kasvonaamio. Muut tuotteet ei niinkään, edes tuo pussukka :D Tässä "boksissa" on se hyvä puoli, että aina tietää mitä saa, ei tule yllätyksenä niin kuin Boxycharmissa.

    Mie tuossa viime viikolla luin Planet Expressin tiedotteita ja onneksi en silloin aikoinaan valinnut sitä Oregonin varastoa, siellä kun on niitä maastopaloja, niin viivästyksiä on aika paljonkin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi pussukka oli mun mielestä tosi tylsä, vaikka toisaalta mä en ole yhtään niistä Ipsyn vanhoistakaan pussukoista säästänyt :D Kaikki oon antanut eteenpäin enkä mä usko näitäkään säilyttäväni. Mullakin on Planet Expressin varasto Kaliforniassa, mutta jostain syystä matka Ipsyn varastolta sinne kesti ihan tajuttoman kauan! Toivottavasti nyt lokakuussa sujuisi nopeammin toimitukset :)

      Poista
  2. Muradin C-vitamiinisarja on ihan parhautta, mutta toi aurinkosuoja taitaa olla ainoa tuote, jota en ole kokeillut, joten odotan innolla sun kokemuksia siitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muradin tuotteet ylipäätään on mun mielestä ihania, vaikken kovin montaa oo vielä testannut :) Kerron ehdottomasti mitä mieltä tosta voiteesta oon, kunhan sen joskus saan otettua testiin!

      Poista

Kiitos kommentista!