torstai 15. lokakuuta 2020

Lookfantasticin Beauty Chest + alennuskoodi

Beauty Chest saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta


Lookfantastic on tunnettu ihanasta kuukausittain ilmestyvästä kauneusboksistaan, josta olen itsekin joitain kertoja täällä blogissani kirjoittanut. Mutta kuinka moni teistä on tietoinen syksyisin ilmestyvästä Lookfantasticin Beauty Chestistä? Kysessä on £100,00 maksava boksi täynnä täysikokoisia kauneustuotteita, joita vuoden 2020 boksiin oli pakattu yhteensä 11 kappaletta, ja tuotteiden yhteenlaskettu arvo oli huimat £375,00! Valitettavasti tämä Beauty Chest on jo loppuunmyyty eikä sitä siis enää voi kokonaisuudessaan tilata, mutta koska boksin sisältö löytyy Lookfantasticin valikoimista, halusin tulla sen teille esittelemään ja vinkkaamaan hyvistä tuotevaihtoehdoista! Lookfantasticilla on tällä hetkellä käynnissä Kauneusviikko, eli verkkokauppa pursuaa todella hyviä alennuksia. Alennukset eivät koske ihan kaikkia tuotteita ja brändejä, mutta koodilla LL20 saatte myös osasta LF:n tuotteista -20% alennuksen. Koodi ei myöskään päde kaikkiin brändeihin, mutta on voimassa tämän vuoden loppuun asti!


Nyt otetaan kuitenkin esittelyyn vuoden 2020 Beauty Chest, joka sisältää siis 11 täysikokoista kosmetiikkatuotetta. Joukkoon on mahdutettu niin meikkejä, ihonhoitotuotteita kuin yksi tuote hiuksillekin. Vain yksi tuote ei ole kosmetiikkaa, mutta sekin oli mulle itselleni mieluinen, joten en ole ollenkaan pahoillani saadessani sen. Beauty Chestiin oli valittu todella mielenkiintoisia brändejä, kuten Eve Lom, Elemis, Natasha Denona ja ESPA. Parasta tässä kuitenkin oli se, että jokainen tuote oli täysikokoinen ja tuotteet muutenkin laadukkaita. Beauty Chestissä ei ollut mitään turhaa ja mulla pääsee näistä tuotteista todennäköisesti omaan käyttöön ihan jokainen. Moni tuotteista oli myös ajankohtainen vuodenaikaan nähden ja ehdottomasti suosittelen ensi vuonna pitämään silmällä LF:n sivuja tämän Beauty Chestin suhteen! Sisältö on tosiaan aina nähtävillä myös etukäteen, joten kenenkään ei tarvitse ostaa ns. sikaa säkissä.


Beuty Chestistä löytyi kolme meikkituotetta. Kevyn Aucoin The Neo Blush on hurjan kaunis monisävyinen poskipuna. Toiselta reunalta löytyy vaaleaa persikkaa, keskeltä vaaleanpunaista ja toisesta reunasta hieman tummempaa (vaalean)punaista. Mä rakastan tällaisia monisävyisiä poskipunia, sillä näiden kanssa saa aina vähän erilaisen lopputuloksen poskille riippuen siitä, käyttääkö sivellintä kummassa päässä pannua vai käykö sen kanssa koko pannun läpi. Poskipuna on silkkisen pehmeää eikä juuri lähde pöllyämään. Sävy sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaan ja pakkauskin on todella kestävän oloinen. Brändi oli mulle vieras, joten senkin puoleen oli ihana saada tämä!
Hinta: noin £31,00.

Toinen meikkituote oli Iconic Londonin Plumpig Lip Gloss, joka tuli vaaleassa sävyssä Lovestruck. Kyseessä on huulia pullistava huulikiilto, jonka teho perustuu mm. mentoliin. Mähän en yleensä välitä lainkaan mistään huulituotteista, jotka sisältävät mentolia, sillä se viilentävä tunne huulilla ei ole mulle kovinkaan mieluisa. Tämänkin huulikiillon kanssa se viilentävä tunne tulee melko voimakkaana, mutta pidin tästä sävystä, joka on vaalea ja huulilla aika huomaamaton, mutta tällaista huulikiiltoa multa ei kokoelmista löytynyt. Huulikiilto jättää huulet kiiltäväksi, mutta se ei sisällä kimallehippuja ja juuri sen takia siitä niin pidinkin. Tämä on ehdottomasti sellainen huulimeikkituote, jonka voi yhdistää meikkiin kuin meikkiin ja mikä parasta - tämä ei jätä huulille lainkaan tahmeaa tunnetta.
Hinta: noin £19,00.


Beauty Chestin ehdottomasti paras meikkituote oli kuitenkin tämä Natasha Denonan Eyeshadow Palette 5 02. Natasha Denonan luomivärit ovat tunnetusti todella hintavia, mutta näiden laatu on myös ihan mieletön. Sävyt ovat kermaisia ja todella, todella pigmenttisiä. Tästä paletista löytyy neljä shimmersävyä ja keskellä oleva vaaleanruskea on paletin ainut mattasävy. Paletti toimii loistavasti arkimeikeissä ja miksei myös juhlavammissa lookeissa. Mä en ole aiemmin omistanut yhtään Natasha Denonan palettia, joten olin tästä viiden sävyn luomiväripaletista enemmän kuin innoissani. Sävyt ovat todella käytännölliset ja varmasti monien makuun!
Hinta: noin £41,00.


NEOM Organicsin Luxury Standard Scented Candle on boksin ainut ei-kosmetiikkatuote. Kyseessä on 35 tuntia palava tuoksukynttilä, joka saa tuoksunsa mm. ruusupuusta, laventelista ja jasmiinista. Luettuani kynttilän sisältävän laventelia ajattelin hetken, että se tuskin on mulle mieluinen, mutta laventeli ei vaikuttaisi puskevan tuoksusta turhan hallitsevana. Mähän siis en ole laventelin tuoksun ystävä, mutta pieninä määrinä ja yhdessä muiden tuoksunuottien kanssa se kyllä menee. Kynttilän tuoksun tulisi olla ennen kaikkea rauhoittava ja sehän nähdään, kun viikonloppuna saan tämän toivottavasti ensimmäisen kerran laitettua palamaan. Itse en ehkä olisi valmis ihan näin suurta summaa maksamaan yhdestä tuoksukynttilästä, mutta senpä takia olikin niin mukava saada tuote Beauty Chestistä. Kaikissa kauneusbokseissa on muutenkin aina parasta, kun niistä tulee tuotteita, joita ei muuten tulisi itse hankittua, mutta jotka ovat kuitenkin mieluisia.
Hinta: noin £35,00.


ESPA Optimal Skin ProCleanser on varsinainen monitoimituote iholle. Se on samaan aikaan puhdistusaine, kuorinta-aine ja naamio, joka tekee ihosta kirkkaan ja sileän. Tuotteen tulisi tosiaan poistaa iholta meikit ja muut epäpuhtaudet samalla, kun se kuorii ihoa hellävaraisesti. ESPA:n tuotteet ovat todella laadukkaita ja tältäkin monitoimituotteelta odotan todella paljon. Kuorivat putsarit ovat hurjan käteviä, vaikken niitä päivittäin voikaan käyttää. Tuotekuvaus tässä toki sanoo, että tuote soveltuu päivittäiseen käyttöön, mutta itse en käytä mitään kuorivia tuotteita joka päivä.
Hinta: noin £32,00.

Seuraavaksi esittelyyn pääsee Originsin GinZing Refreshing Eye Cream! Kyseessä on ginsengiä, kahvipapuja ja magnoliauutetta sisältävä silmänympärysvoide, jonka tulisi kosteuttaa ja kirkastaa sy-ihoa vähentäen samalla turvotusta. Originsin tuotteet ovat ihania, vaikken olekaan vuosiin niitä testannut, mutta tämän sy-voiteen otan käyttöön enemmän kuin mielelläni, kunhan saa edes yhden tällä hetkellä käytössä olevista sy-voiteistani loppumaan. Silmänympärysvoiteta mulla on tällä hetkellä siis avattuna jopa neljä, vaikka kaksi riittäisi vallan mainiosti. Kiva tuote, odotan innolla kuinka tämä itsellä toimii!
Hinta: noin £23,00.


Beauty Chestistä paljastui jopa kaksi kasvoöljyä, jotka ovat totta kai enemmän kuin ajankohtaisia tuotteita, sillä talvi tekee koko ajan tuloaan ja itselläni öljyt pääsevät käyttöön nimenomaan ilmojen viiletessä. Aurelian Probiotic Skincare Cell Repair Night Oil on kaikille ihotyypeille soveltuva kasvoöljy, joka sisältää mm. ruusun, mandariinin ja laventelin öljyjä. Kasvoöljyn pitäisi tehdä ihosta säteilevä ja se suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Mulla on Aurelialta käytössä tällä hetkellä seerumi, josta olen pitänyt kovasti, joten innolla odotan miten tämä öljy toimii. Laventeli taas hieman mietityttää tuolla, mutta toivottavasti se ei ole tuoksussa se vallitsevin ainesosa.
Hinta: noin £38,00.

PAI Skincaren Rosehip BioRegenerate Oil puolestaan on ruusunmarjoista saatavaa öljyä sisältävä kasvoöljy. Öljyn tulisi uudistaa ja hoitaa ihoa, ja tämäkin öljy on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan illalla, jotta se saa vaikuttaa kasvoilla yön yli. PAI on mulle itselleni täysin vieras brändi, mutta innolla otan tämän öljyn testiin. Veikkaan, että otan tämän käyttöön ennen Aurelian öljyä, sillä oranssin värinen ruusunmarjaöljy houkuttelee tällä hetkellä enemmän. Kasvoöljyssä oli melko voimakas tuoksu, mutta toivottavasti se ei jää kovin pitkäksi aikaa kasvoille leijailemaan.
Hinta: noin £24,00.


Color Wow Dream Coat Supernatural Spray on Beauty Chestin ainut hiustenhoitotuote. Kyseessä on erityisesti värjätyille hiuksille tarkoitettu hiussuihke. Silikoniton suihke lupaa silottaa ja tehdä hiuksen pinnasta kauniin kiiltävän ennaltaehkäisten samalla kosteuden aiheuttamaa pörröisyyttä ym. hiuksissa. Tuote vaatii lämpöä aktivoituakseen, joten mulla tämän käyttö rajoittuu niihin kertoihin, kun aion föönata hiukset kuiviksi, mikä tapahtuu ehkä muutaman kerran kuukaudessa. Mä en ehkä ole itse siis tämän tuotteen parasta kohderyhmää, mutta kyllä tämä mullakin käyttöön tulee pääsemään.
Hinta: noin £25,00.


Viimeisenä vielä ehdottomasti kaksi Beauty Chestin helmeä! Eve Lomin Rescue Mask on ihohuokosia puhdistava ja ihoa elvyttävä ja rauhoittava kasvonaamio. Naamion tulisi puhdistaa ihoa tehokkaasti kuitenkaan kuivattamatta sitä. Naamion sisältämä manteli myös kuorii ihon hellävaraisesti, kun naamio pestään 15-20 minuutin vaikutusajan jälkeen kasvoilta pois. Tämä kuulostaa erittäin lupaavalta ja brändin tuotteet tuntien odotan tältä paljon!
Hinta: noin £55,00.

Viimeisenä vielä Elemis Pro-Collagen Marine Cream on anti-age ominaisuuksilla varustettu kasvovoide. Voiteen tulisi tehostaa ihon omaa kollageenintuotantoa häivyttäen samalla kasvoilta pieniä juonteita ja ryppyjä, jolloin ihosta tulee elastisempi ja nuoremman näköinen. Tästä voiteesta tuli matkakokoinen versio syyskuun Beauty Boxissa enkä ole sitä vielä ehtinyt korkata, mutta Elemis on brändinä mulle erittäin mieluinen eli odotukset tämän voiteen suhteen ovat korkealla. Anti-age voiteet eivät välttämättä ihan vielä ole mulle ajankohtaisia, tai ainakin haluan niin toivoa, mutta kyllä tämä pois tulee käytettyä ihan ehdottomasti! 
Hinta: noin £55,00.

Muistakaahan hyödyntää Lookfantasticin Kauneusviikon alennusmyynnit! Alennuksessa on tuotteita mm. Urban Decaylta, Redkeniltä ja Illamasqualta.

Miltä LF:n Beauty Chest näyttää? Mikä tuote olisi ollut mieluisin? :)

4 kommenttia:

  1. Tää boksi oli aivan huikea ja mykistävä! Mullakin jäi kaikki omaan käyttöön ja varsinkin nuo meikkituotteet oli ihan mahtavia😍 tulispa tämmösiä aarrelaatikoita useamminkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, en ollut uskoa silmiäni kun avasin tän ja näin mitä kaikkea ihanaa tuolta löytyi! ♥

      Poista
  2. Tosi kiva sisältö, kävin kattomassa heti kun tätä näin instassa ja sit totesin et se oli jo loppu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää myytiin vissiin tosi äkkiä loppuun :/ Täytyy ens vuonna olla haukkana paikalla, tässä oli niin mieletön sisältö<3

      Poista

Kiitos kommentista!