maanantai 26. lokakuuta 2020

Lookfantastic Beauty Box | Lokakuu 2020

*Boksi saatu ilmaiseksi Lookfantasticilta

Lookfantasticin Beauty Box saapui mulle näin kuun loppupuolella ja yllätti taas oikein iloisesti! Oon jo muutaman kuukauden ajan saanut suureksi ilokseni pr-näytteenä näitä LF:n ihania bokseja, ja nyt pääsen esittelemään teille myös lokakuun boksin sisällön. Mähän kerroin viime viikolla peruuttaneeni vihdoin ja viimein Goodieboxin tilauksen, joten senkin puoleen on ihana päästä kertomaan teille kuitenkin vielä LF:n bokseista Ipsy Plussan ja Boxycharmin lisäksi. Lookfantasticin Beauty Box on kahta edellämainittua selkeästi paremmin suomalaisten tavoitettavissa, sillä tilauksessa ei tarvitse käyttää minkäänlaisia välityspalveluita. Beauty Boxin kuukausihinta on tilausjakson pituudesta riippuen vain 15,50-20,00 € eli huomattavasti vähemmän kuin monien muiden vastaavien kauneusboksien!

Beauty Boxin pääsette tilaamaan Lookfantasticin verkkokaupasta.

Lokakuun Beauty Boxista paljastui kuusi tuotetta, joista oman huomioni kiinnitti välittömästi hiuksille tarkoitettu pieni pyyhe. Olin aivan täpinöissäni nähtyäni sen, sillä munhan on ollut tarkoitus hankkia vastaavanlainen tuote jo ties kuinka kauan, mutten ole saanut aikaiseksi. Nyt ei tarvitse ja pyyhe on päässyt jo käyttöönkin! Sen lisäksi boksista löytyi huulivoide, seerumi, jalkavoide, silmänalusnaamiopakkaus sekä kylpysuolaa. Sisältö oli tällä kertaa ehkä hitusen erityylinen kuin yleensä, mutta mun silmääni kuitenkin todella kiva. Kylpysuola on ainut tuote, joka ei tule omaan käyttöön jäämään, sillä meillä ei ole kylpyammetta, mutta muuten tässä oli todella käyttökelpoisia tuotteita.

Aloitetaan esittely tällä Glov Hair Wrapilla, josta olin ehdottomasti eniten innoissani. Tämä on hiuksille tarkoitettu unelmanpehmeä pyyhe, jonka voi kietaista märkiin hiuksiin ja edesauttaa hiusten kuivumista. Lisäksi tätä voi käyttää hiusnaamion kanssa, jolloin naamio saa rauhassa muhia hiuksissa pidemmänkin ajan ennen poishuuhtelua, mutta itse aion todennäköisesti käyttää tätä nimenomaan pyyhkeen tavoin hiusten kuivaamisessa. Olen aiemmin kietonut hiuksiini aina pesun jälkeen ihan tavallisen pyyhkeen, mutta ne ovat suuren kokonsa vuoksi hieman raskaita ja muutenkin paljon epäkäytännöllisempiä kuin tämä Glovn hiuspyyhe. Mainitsin jo aiemmin, että olen halunnut tällaisen hiuspyyhkeen jo pitkään, mutten ole saanut aikaiseksi ostaa, joten olen tästä hurjan iloinen! Nyt ei tarvitse enää kääriä sitä tavallista pyyhettä hiuksiin ja uskon, että tämän hiuspyyhkeen pehmeä materiaali on hiuksillekin parempi vaihtoehto.
Arvo: noin £15,00.

Balance Me:ltä tuli pienikokoinen 7 ml tuubi Bakuchiol Serumia. Kysessä on anti-age seerumi, joka sisältää totta kai nimensä mukaisesti bakuchiolia, joka puolestaan on vaikutuksiltaan hyvin samankaltainen retinolin kanssa. Sillä erotuksella, että bakuchiolia sisältävät tuotteet eivät yleensä aiheuta samalla tavalla iholla ärsytystä tai muita haittavaikutuksia kuin retinolituotteet, mikäli niitä käyttää esimerkiksi liian usein ennen kuin iho on tottunut retinoliin. Seerumin pitäisi silottaa ihoa, tehostaa sen kollageenintuotantoa ja vähentää pienten juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä. Mä otan tämän pikkutuubin käyttöön todennäköisesti jo hyvinkin pian, jotta tämä ei jää turhaan laatikon pohjalle pyörimään. Toivottavasti ihoni pitää tästä!
Arvo: noin £11,00/7 ml.

By Terryn Baume De Rose Falconnette on matkakokoinen huulivoide, joka sisältää mm. sheavoita, E-vitamiinia ja ruusuvahaa. Huulivoiteen tulisi kosteuttaa huulia tehokkaasti ja jättää niille kauniin kiillon. Voiteen tuoksu oli melko ruusuinen eikä ruusun tuoksu varsinaisesti ole suosikkini, mutta ei tuoksu kuitenkaan häiritsevän voimakas ollut. Voide jättää huulet hyvin pehmeän tuntuisiksi ilman tahmeuden tunnetta. Mä käytän aika vähän tällaisia huulivoiteita, mutta eiköhän tällekin käyttöä silti löydy, kun menin tämän tosiaan avaamaan ja testaamaan enkä siis enää eteenpäinkään voi tätä antaa. By Terryn tuotteet ovat mulle täysin vieraita, vaikka olen niistä kuullut paljon kehuja, joten sen puoleen oli mukava saada brändin tuote boksista!
Arvo: noin £14,00.

Starskin näyttää olevan tällä hetkellä todella suosittu brändi erilaisissa kauneusbokseissa, sillä brändin tuotteita on mulle tullut viime aikoina ihan jokaisesta tilaamastani/saamastani boksista. Tällä kertaa boksista paljastui Starskin Smoothing Bio-Cellulose Second Skin Eye Catcher Mask. Kyseessä on silmien alle asetettava naamio, joita löytyy pakkauksesta siis kaksi kappaletta. Näiden naamioiden pääasiallinen tarkoitus on yleensä kosteuttaa ja rauhoittaa silmänalusihoa sekä vähentää sen turvotusta. Hyvänä vinkkinä tässäkin pakkauksessa oli mainittu, että mikäli silmänalusiholla on paljon turvotusta, kannattaa naamio laittaa hetkeksi jääkaappiin, sillä viileät naamiolaput laskevat turvotusta tehokkaasti. Nämä pääsevät käyttöön varmasti pikimmiten!
Arvo: noin £4,00.

Bubble T Cosmeticsin Earl Gray Bath Tea on toteutettu yhteistyössä Lookfantasticin ja Bubble T:n kanssa. Kyseessä on kylpysuola, jonka on tarkoitus rentouttaa sekä mieltä että kehoa. Olen aiemminkin saanut Bubble T:ltä erilaisia kylpytarvikkeita, kuten kylpypommeja, mutta valitettavasti näille ei löydy multa itseltäni käyttöä, kun en kylpyammetta omista. Tämä lähtee siis eteenpäin!
Arvo: noin £6,00.

Viimeisenä vielä Ecooking Overnight Foot Cream, josta olin myös erittäin innoissani! Tämä on yöksi jalkoihin lisättävä voide, jonka tulisi kosteuttaa jalkojen ihoa tehokkaasti samalla kuollutta ihosolukkoa poistaen. Tuoksunsa voide saa mentholista ja eukalyptuksesta, kuten todella monet jalkavoiteet, ja odotan innolla kuinka tämä omassa käytössäni toimii. Mulla on itse asiassa yksi jalkavoide juuri loppumassa, joten saan taas avata uuden käyttöön (mulla on aina 2-3 jalkavoidetta kerralla avattuna) ja tämä tulee varmasti olemaan se, minkä otan käyttöön. 
Arvo: noin £8,00/30 ml.

Lokakuun Beauty Boxn kiinnostavimmat tuotteet olivat hiuspyyhe, jalkavoide sekä bakuchiol-seerumi, mutta tosiaan vain kylpysuola lähtee mulla tarpeettomana eteenpäin. Tämä lokakuun boksi ei ehkä ollut ihan Beauty Boxien parhaimmistoa, mutta tärkeintä on, että tuotteista lähes kaikki olivat kuitenkin mulle mieluisia ja pääsevät käyttöön. Oman Beauty Boxinne pääsette tilaamaan Lookfantasticilta!

Mitä mieltä olette tästä lokakuun boksista? :)

12 kommenttia:

  1. Naamio ja kylpysuola oli tästä itseäni kiinnostavia :) Miulla on todella huono verenkierto jaloissa ja ne on aina kylmät, joten pitäisi taas jalkakylpy ottaa. On vaan laiskuus iskenyt, vaikka kylpysuolaa kaapissa odottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en taas edes muistanut, että noihan toimii tosiaan myös jalkakylvyissä :D Johtuu ehkä siitä, etten ole koskaan aikuisiällä sellaista itselleni tehnyt, vaikka sellainen toki tekisi hyvää munkin jaloille!

      Poista
  2. Kylpysuola kiinnostaa! Olen aina halunnut kokeilla sitä

    https://suninidea.blogspot.com/2020/10/heijastava-kasvomaski.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääsetkin vielä kokeilemaan<3 :)

      Poista
  3. Todella kiva boxi ihan kokonaisuudessaan taas! :) Tuo hiuspyyhe oli kyllä aika huippu ja sellanen positiivinen asia, mitä en uskois koskaan kauneusboxeista ilmestyvän :D Kylpysuolat ja kylpypommit voi hyvin käyttää jalkakylvyissäkin, jos sellaisia tykkäät tehdä, joten jos sellaisia saa lahjaksi tai boxeista, niin ei tarvi vältämättä antaa eteenpäin! 8) Ehkä tuon oot itsekin hoksannut, mutta ajattelin silti kirjoitella vinkiksi tähän :) Tosin Mimosakin sen kommentissaan tuossa ylempänä mainitsi ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi hiuspyyhe oli ihan huipputuote! Ja heh joo, en mä ennen Mimosan kommenttia tosiaan taas muistanut, että noihan toimii tosiaan hyvin myös jalkakylvyissä :D Mutta kuten hänellekin kirjoitin, en oo aikuisiällä kertaakaan sellaista tehnyt itselleni, joten ehkä mun ei kannata luottaa siihen, että tekisin jatkossakaan :D Lähinnä oon kaikkia kylpypommeja joskus säästellyt siinä toivossa, että joskus pääsisi hotelliin, mistä löytyy kylpyamme ja niille tulisi siellä käyttöä! Mutta eipä oo tullut sitäkään :D

      Poista
  4. Mulla on pari tuollaista hiuspyyhettä ja ne on kyllä käteviä :) Varsinkin syksyllä ja talvella, kun suihkun jälkeen aina paleltaa niin kiva kääriä hiukset tuonne etteivät valuta sitä vettä selkää pitkin :) Ja toi By Terryn huulivoide kuulostaa myös tosi kiinnostavalta! Sain joskus pienen näytepurkin sellaista voidemaista huulivoidetta (eli siis sellainen sormella levitettävä :D) samalta brändiltä ja se on aivan loistavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kylmien ja märkien hiusten tunne ihoa vasten on todella inhottava :D Sen takia oonkin aina käärinyt hiukset tavallisen pyyhkeen sisään joksikin aikaa, jotta hiukset eivät valu enää vettä, mutta toi hiuspyyhe on tuhat kertaa näppärämpi<3 By Terryn tuotteet on ilmeisesti tosi hyviä, ei siis ihme että säkin tykästyit siihen huulivoiteeseen!

      Poista
  5. Musta tää oli huikea boksi! Parista viime kuukauden boksita en ole niin syttynyt, mutta tää lokakuu oli kiva. Nuo hiuspyyhkeet on niin käteviä ja hiusystävällisiä. Käytän itse aina kun pesen hiukset. Ja tuo byTerryn huulivoide on kans kiva ja kosteuttava. Kiva tuote talveen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä taas syyskuun boksi oli varmaan paras Beauty Box ikinä :D Niin hyvä sisältö<3 Mä oon tosta hiuspyyhkeestä niin iloinen enkä tasan enää luovu tosta! By Terryn huulivoide vaikutti mustakin tosi hyvältä :)

      Poista
  6. Tuo hiuspyyhe olisikin hyvä, pienempi koko = ei niin raskas, eli ei katko hiuksia niin paljon jos laittaa turbaanille niinsanotusti tukkaa. Tuollaiset kylpytuotteet olisi ihan ässiä laatikoissa jos olisi kylpyamme, suomessa semmonen tuppaa harvemmalla olemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep just toi tekee tosta paremman kuin tavalliset pyyhkeet :D Joo nykyään ei iha hirveen monessa kodissa Suomessa lähtökohtaisesti taida kylpyammetta olla, vaikka just jossain Briteissä ne on tosi yleisiä edelleen!

      Poista

Kiitos kommentista!