lauantai 24. lokakuuta 2020

Lokakuiset kosmetiikkaostokset


Tänään olisi taas pitkästä aikaa ostospostauksen vuoro! En edes muista koska olisin viimeksi esitellyt ostoksiani täällä blogin puolella, johtuen ihan siitä, etten pahemmin mitään ihmeellistä ole taas lähiaikoina ostanut. Tai olenhan mä silloin tällöin jotain tilannut tai käynyt kaupasta nappaamassa mukaan, mutta ne ovat pääasiassa olleet sellaisia perustuotteita, joita mulla kuluu tasaiseen tahtiin ja joista ei ole mitään järkeä tulla erikseen kirjoittamaan. Nyt lokakuussa hankin kuitenkin hieman tavallista enemmän uutta kosmetiikkaa, joten päätin tulla esittelemään ostokseni teille! Saalis näkyy yllä olevassa kuvassa, eli saalis ei kuitenkaan mikään tämän suurempi ollut, ja seuraavaksi käydään tuotteet nopeasti myös läpi. Tuotteiden hinnat ovat tämänhetkisiä myyntihintoja eli en ole ottanut niissä huomioon mahdollisia alennuksia, joita itse tuotteista sain.


Goldwellin Scalp Specialist Deep Cleansing Shampoo lähti mulla Sokokselta mukaan -40% alennuksella. Mulla on oikeastaan koko vuoden ajan ollut taas tavallista enemmän hiustenlähtöä ja tällä hetkellä hiukset ovat valehtelematta ohentuneet varmasti lähes puolella siitä, mitä ne olivat vuosi sitten. Mun hiukseni eivät ole koskaan olleet paksut tai tuuheat ja pelkkä ajatuskin koko ajan ohenevista hiuksista on saanut mut ajoittain todella ahdistuneeksi. Nyt olen alkanut vakavasti epäillä, että jatkuva kuivashampoon suurkulutus on oikeasti saattanut aiheuttaa tai ainakin edesauttaa tätä hiustenlähtöä ja laitoinkin lokakuun alkupuolella stopin kuivashampoon käytölle. Tai no, olen mä sitä edelleen satunnaisesti käyttänyt, mutta en likimainkaan yhtä usein kuin aiemmin. Mulla ei ole ollut syväpuhdistavaa shampoota käytössä ties miten pitkään aikaan, joten en ole myöskään saanut niitä kuivashampoon jämiä puhdistettua kunnolla pois hiuspohjastani. Ostin siis käytännössä ensimmäisen löytämäni tehokkaan syväpuhdistavan shampoon sekä paketin biotiinia, jota olen nyt syönyt uskollisesti päivittäin siitä lähtien. En tiedä onko tämä ratkaisu hiustenlähtööni vai ollaanko tässä kohta kaljuja, mutta nyt ainakin löytyy hyvä syväpuhdistava shampoo jos ei mitään muuta. Tämä on siis toiminut loistavasti ja shampoo vaikuttaa myös riittoisalta.
Hinta: noin 15,00 €/250 ml. 


Tilasin myös hieman Eyenlipin tuotteita Beautykolta, joka siis on Eyenlipin maahantuoja. Mukaan lähti Eyenlip Salmon Oil Intensive Cream, joka on lohiöljyä sisältävä kasvovoide. Tästä on myynnissä myös kevyempi geelivoide, mutta hankin tämän itse nimenomaan yövoidekäyttöön, joten valintani oli totta kai tämä paksumpi ja varmasti myös kosteuttavampi versio. En ole voidetta vielä ottanut käyttöön, sillä haluan ensin yhden toisen yövoiteen loppumaan, mutta etteköhän te tästä vielä kuule lisää!
Hinta: noin 20,00 €.

Mukaan lähti myös Eyenlipin Moisture Essence Maskeja 7 kpl settinä. Eyenlipin kangasnaamioissa on yksi parhaimmista hinta-laatusuhteista, mitä k-kosmetiikan sheet maskeihin tulee. Näillä saa runsaasti kosteutta iholle ja yksittäinen naamio maksaa alle kaksi euroa. Näistä olen monet kerrat blogissa puhunut ja tuotteet on siis havaittu erittäin hyviksi!
Hinta: noin 12,00 €/7 kpl setti.


Kolmas Beautykolta tilamaani tuote oli tämä SKINFOOD Black Sugar Cleansing Oil. Öljyputsareita kuluu mulla tasaiseen tahtiin ja korealaisen kosmetiikan öljyputsarit ovat ehdottomasti mun suosikkejani. Tämä putsari sisältää lukuisten eri öljyjen lisäksi myös mustaa sokeria, ja mikä parasta - öljy emulgoituu kasvoilta pois pelkän veden kanssa. Tämän kanssa ei siis ole välttämätöntä tehdä kaksoispuhdistusta, vaikka sitä toki itse lähes aina suosinkin. Putsari poistaa meikit kasvoilta todella tehokkaasti, kuten öljypuhdistusaineet yleensäkin, eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Olen erittäin tyytyväinen, että päädyin ostamaan tämän itselleni!
Hinta: noin 29,00 €.


Kicksillä
oli hiljattain kaikki Anastasia Beverly Hillsin meikit -25% alennuksessa ja sehän sattui kuin tilauksesta! Mulla veteli kulmakynä viimeisiään, joten tilasin totta kai itselleni uuden ABH:n Brow Wizin, jota käytän itse sävyssä Medium Brown. Lisäksi päätin kokeilla hieman erilaista meikkivoidetta kuin mihin olen tottunut. Ostoskoriin päätyi myös ABH:n Luminous Foundation, josta ostin sävyn 120W. Sävyn valinta tuotti hitusen päänvaivaa, mutta uskoisin sävyn olevan omalle iholleni tällä hetkellä ihan hyvä. Meikkivoidetta en ole vielä siis kokeillut, mutta mun olisi tarkoitus mahdollisesti kirjoittaa teille siitä ihan oma postauskin. Mähän olen aiemmin liputtanut nimenomaan mattaisten meikkivoiteiden perään, mutta nyt olen alkanut kaivata hieman erilaista meikkipohjaa. Saa siis nähdä mitä tästä pidän!
Hinta kulmakynä: noin 25,00 €.
Hinta meikkivoide: noin 43,00 €.

Mitä teille on tarttunut viime aikoina kaupoista/verkkokaupoista mukaan kosmetiikan saralla? :)

20 kommenttia:

  1. Mä tilasin jokin aika sitten muutamia The Inkey Listin ihonhoitotuotteita ja Ceraven uuden puhdistajan, jota ei tietenkään saa vielä Suomesta. Sitten ostin pitkästä aikaa Versacen Bright Crystalin mun kokoelmiin, tuli jotenkin tosi nostalginen olo heti, kun suihkautin sitä ekan kerran vuosiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo kuulostaapa hyvältä! Bright Crystal on ihana<3 Toivottavasti kirjoitat myöhemmin noista The Inkey Listin tuotteista, niistä olisi nimittäin enemmän kuin kiva lukea arvostelua :)

      Poista
  2. Kiva postaus, tykkään ostospostauksista sekä loppuneista <3 joo, ihan varmasti kuivashampoon käyttö haurastuttaa hiuksia! Mullahan se yksi Batisten pullo kestää yli puoli vuotta...mulla on hirmu kuiva tukka eikä asiaa auttanut se että vaalensin taas...käytän Olaplexin jätettävää ja Moroccanoilin öljyä mutta siltikään en oikein uskalla käyttää kuivashampoota tai siis ei mun tarvii kun tukka on niin karhea valmiiksi ;D en uskalla tupeerata vaikka haluaisin pitää tötterötukkaa useammin. Syväpuhdistavalla pesen usein koska käytän vahaa ja lakkaa ja tuntuu että ne jäämät pitää saada pois :) toivottavasti saat tukkasi parempaan kuntoon, Goldwellin tuotteet on ihan huippuja joten luulisi tuonkin toimivan, olen saattanut itsekin tuota pienen pullon käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullahan ei välttämättä kestä edes kolmea viikkoa yksi kuivashampoopullo, jos yritän venyttää hiustenpesuväliä sen kanssa eli sitä todellakin tarvittaessa kerrostuu hiuksiin ja päänahkaan paljonkin. Ja mäkin tupeeraan tyveä ja lakkaakin kuluu käytännössä lähes joka päivä ainakin jonkin verran, että ihan tosissaan sille syväpuhdistavalle shampoolle oli tarvetta :D Onhan mulla noita Ikoon kuorintoja, jotka syväpuhdistaa hiuspohjaa, mutta ei ne ihan samaa asiaa kuitenkaan aja kuin kunnon shampoo :)

      Poista
  3. Saat tän kommentin varmaan 15 kertaa, mutta jos hiuksia lähtee noin paljon, niin tutkituta kilppari- ja rauta-arvot :)

    Jonnan kommentista tossa yllä tuli mieleen; mistä The Inkey Listin tuotteita voi tilata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Labra-arvot on tutkittu moneen kertaan. Kilppariarvot mulla on vuosia jo heitelleet ja vajaatoiminnan puolella käydään arvojen (ja oireiden) puolesta aina silloin tällöin, mutta pääasiassa nekin on aina ihan ok kuten on koko tänkin vuoden olleet. Mun on siitä helppo tarkistuttaa noita, kun oon itse labrassa töissä :D Mutta joo niilläkin saattaa toki olla osansa tässä hiustenlähdössä, mutta en usko että kokonaan johtuu niistä. Ei välttämättä toki johdu tosta kuivashampoostakaan, mutta sitä nyt kokeilen seuraavaksi, josko jotain apua sen käytön lopettamisesta kuitenkin olisi :)

      Mä en osaa yhtään sanoa tosta The Inkey Lististä! Toivottavasti Jonna näkee sun kommentin ja kertoo mistä tilasi tuotteet :)

      Poista
    2. Täällä kans yksi, joka säikähti viime pesukerralla lähteneiden hiusten määrää! Etenkin kun mulla oli varmaan 2-3 päivää tukka kiinni odottaen venähtänytta pesua, ja ne mitä ei sinä aikana ollut päässyt tippumaan vapaasti, odotti siellä ponnarissa sitten. Ihan kamalaa oli pestä hiuksia ja tuntea käsissä miten paljon irronneita hiuksia oli ja sitten vielä lattiakaivon kannessa! Lisää vaan lähti kun kuivasin hiuksia harjan kanssa ja mitä irrotin sitten harjasta ja hiusten latvoissakin näkyi roikkuvan irronneita hiuksia ennätys paljon. Olen ihan varma, että tunnen miten hiukset on ohuemmat kuin ennen pesua. Niin ja vielä viime pesuun ostin erikseen kuivan hiuspohjan shampoon koska on ollut jonkun aikaa pientä hilseilyä joka näkyy vain pesun jälkeen märässä tukassa. En usko, että on Head and shoulders tyyppiselle hilseshampoolle tarvetta vaan just kuivashampoon kuivattamalle hiuspohjalle, kai. Viime pesussa käytin ensin syväpuhdistavaa ja sitten sitä kuivan hiuspohjan shampoota. No eipä mitä, hilseily oli vaan pahempaa!! Ehkä se syväpuhdistava oli virhe. Mutta tämä on siis ihan kamala tunne, kun ei tiedä kunnolla mikä johtuu mistäkin, että komppaan sinua niin. Siinä tulee paniikki, että mitä ihmettä tehdä!
      En tiedä sitten oisko minun päänahalla kriisi, että se ei olekaan kuivan hiuspohjan hilsettä vaan jotain muuta. Yleensä minulla on ongelma just rasvoittuvan hiuspohjan kanssa, mutta en ole mitään tujumpia tuotteita kyllä ostanut. Yleensä käytän volyymituotteita, niin olen ajatellut, että ne on kuivattaneet hiuspohjan ja siihen vielä kuivashampoot.
      Mulla on kans kilpparilääkitys mutta arvotkin on ihan ok, menossa ylitoiminnan puolelle ennemmin. Ferritiini pitäis tarkistaa kyllä.
      Paniikissa tilasin nyt sitten Kerastasen Genesis sarjan shampoon, jonka pitäisi auttaa hiustenlähtöön ja hoitoaineen, joka auttaa hiuksia kasvamaan, siis, ettei ainakaan katkeilusta johtuvaa estettä pitkien hiusten kasvattamiseen olisi. Minulla jotenkin aina tyssää samaan kohtaan tai ainakin että jos se on pitkä niin se on todella ohut.
      Olen unohtanut biotiinin syömisen kesken. Pitää muistaa taas jatkaa.
      Kerro ihmeessä hiuskuulumisia sitten kun niitä on. :)

      Poista
    3. Hei tosi kiva kun jaoit oman tarinasi tänne, vaikka tokikaan ei ollut kiva kuulla, että sulla on ollut samanlaista ongelmaa :( Ahdistavinta tässä kaikessa mun mielestä on just se, kun ei voi tietää mikä sen aiheuttaa ja miten asian saisi siten helpoiten korjattua. Tää tuntuu lähinnä hakuammunnalta, että mitä tuotteita pitäisi käyttää, mitä välttää ym. Muutenkin kaikki muutokset hiusten ja hiuspohjan kunnossa aiheuttaa ainakin mulle tosi paljon päänvaivaa ja oikeesti jopa sitä ahdistusta. Ja sehän on selvää, että stressaminenkin aiheuttaa sitä hiustenlähtöä, mutta kyllä tää tilanne ainakin mua stressaa :D

      Toivottavasti sulla auttaisi noi Kerastasen tuotteet! Tai jos ei niin keksit jonkun muun avun saada hiukset ja hiuspohja taas normaaliin malliin<3 Kerron kyllä jatkossakin näitä hiuskuulumisia, toivottavasti seuraavaksi positiivisempia, ja toivottavasti säkin tulet kertomaan viimeistään silloin miten sulla menee näiden asioiden kanssa :) ♥

      Poista
  4. Mä ostin vaan jotain hiusjuttuja Sokokselta, mutta muuten olen pidättäytynyt kosmetiikan ostamisesta. Ajattelin Cult Beautyn joulukalenterin tilatessani, että nyt täytyy himmailla loppuvuosi ja ostaa ihan oikeasti tarpeeseen tai ainakin miettiä kaks kertaa ennen kuin ostaa jotain. Mähän shoppailen paljon kosmetiikkaa ihan uteliaisuudesta ja sellaiset ostokset saisi nyt jäädä vähemmälle. Myönnän, että esim. tuo Anastasian tarjous oli tosi vaikea ohittaa, mutta pystyin kuitenkin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Cult Beautyn kalenteri oli kyllä niin hintava, että mäkin olisin sun tilassa varmaan himmaillut aika lailla muiden ostosten kanssa :D Onneksi se kalenteri itsessään ihan varmasti palkitsee, niin hyvältä sisältö näyttää siinä! Mun taas oli vaikea ohitta LF:n kauneusviikon tarjoukset, kun olisin halunnut ostaa mm. UD:n meikkejä, mutta kun tilasin jo ABH:lta juttuja niin en sitten enää halunnut sallia muita meikkishoppailuja, kun varsinaista tarvetta millekään ei ollut :D

      Poista
  5. Moi.

    Vieläkö käytät Aussien tuotteita? :)

    Aussien sivuilla on maininta, että he ovat "Proudly Cruelty Free". Luin vanhoja postauksiasi ja muutamissa mainitset, että Aussie ei ole eläinkokeeton.

    Itse olen harkinnut jos kokeilisi heidän tuotteitaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mä itse asiassa just pari(?) kuukautta sitten ostin yhden Aussien shampoon todella pitkästä aikaa. Ilmeisesti Aussie löytyy nykyään Petan listoilta ja kuuluu niihin brändeihin, jotka onnistuu myymään Kiinassa ilman varmoja eläinkoetestauksia. Kannattaa lukea tämä: https://www.veganbeautygirl.co.uk/is-aussie-vegan-or-cruelty-free/

      Nykyään se ei vissiin oo tosiaan enää taattua, että Kiinan markkinoilla oleville tuotteille niitä testauksia tehdään, kun Aussienkin tapauksessa he ilmeisesti valmistaa Kiinassa myytävät tuotteet Kiinassa, jolloin testejä ei automaattisesti tehdä ennen tuotteiden myyntiintuloa. Mutta sehän ei silti tarkoita, etteikö valmistuksen jälkeen jo markkinoilla olevia tuotteita voitaisi testata. Jokainen vetää sitten itse rajansa siihen haluaako ostaa vaikkapa just Aussien tuotteita, kun periaatteessa eläinkokeita ei tehdä, mutta se post-market testing on edelleen mahdollista. Mä olen itse viime aikoina lipsunut aika paljonkin taas näistä mun periaatteistani, sillä eihän esimerkiksi tän postauksen Goldwellin shampookaan ole cruelty free.. Joten sen puoleen pystyn itse Aussienkin tuotteita ostamaan. Toivottavasti tästä mun sekavasta kommentista oli jotain apua :D

      Poista
    2. Oli sinun kommentista apua, ei ollut siis sekavaa tekstiä. :D

      Aion kuitennii ostaa testiin muutamat tuotteet kun Sokoksella on juuri nyt hyvät alet. :) Tällä hetkellä käytän itse Dermosilin Arganöljyshampoota ja Arganöljyhoitoainetta, eivätkä nuo oikein tee mitään mun luonnokiharalle hiukan kuivalle tukalle. :(

      Onko sulla tietoa, että onko Moist Miracle hoitoaineessa käytettävät silikonit (jos niitä siinä on) vesiliukoisia? En löytänyt tästä oikein tietoa, enkä tuota INCI listaa osaa tulkita oikein.

      Poista
    3. Hyvä että oli jotain apua! :D Toivottavasti Aussiet toimii sulla paremmin ja saat niistä apua<3 Mulla Aussien tuotteet on aina toimineet tosi hyvin ja niissä on mun mielestä tosi hyvä hinta-laatusuhde.

      Noista silikoneista en osaa sanoa muuta kuin että niitä tosta tuotteesta INCI:n mukaan näyttäisi löytyvän. Toivottavasti saat jostain selville vielä ovatko ne vesiliukoisia vai eivät!

      Poista
  6. Ostin Skin cityn kalenterin ja sitten hoitovettä, seerumin ja voiteen kosmetologilta ja vielä tilasin apteekkikosmea kropalle yliopiston apteekista🙈. Nyt pitäis olla ostamatta enää mitään
    ..mutta silti selaan Kicksin lahjapakkauksia ja oisin halunnu tilata norvinan alesta😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skincityn kalenteri olisi ollut ihan unelma<3 Nyt sulla ainakin on ihonhoitotuotteet varmasti kunnossa! Ja tosta kalenteristakin saattaa jokunen tuote tulla niin ei pääse senkään puoleen heti loppumaan :D Norvina on kyllä ihana paletti ja mulle toi ABH:n alennusmyynti Kicksillä oli ihan vastustamaton :D

      Poista
  7. Onpa kivoja ostoksia! :) Innolla odotan postausta tuosta Anastasian meikkivoiteesta kun sitä olen itsekin pitkään vilkuillut :)

    Mä tilasin eilen siitä Jeffreen uudesta huulipunakokoelmasta sen mustan punan ja nyt toivon kovasti että se ehtisi Halloweeniksi tulemaan :D Olisin halunnut muutaman muunkin sävyn, mutta hillitsin itseni ja onnistuin tilaamaan vain sen yhden :D Lisäksi oon lokakuussa ostanut The Body Shopilta niitä kausituotteita testiin ja muutaman muun pikkujutun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo itse asiassa vieläkään saanut kokeiltua sitä, kun sunnuntaina mun piti, mutta päätinkin olla meikkaamatta :D Työaamuisin taas en halua uusia meikkivoiteita kokeilla, mutta huomenna meen iltaan niin ajattelin kokeilla! Ehtii korjaamaan tuhot, jos sellaisia syntyy :'D

      Sun ostokset kuulostaa hurjan hyviltä<3 Niitä TBS:n kausituotteita just sun blogin puolella kommentoinkin, täytyy katsoa koska pääsisin itse niitä ostamaan :) Musta huulipuna kuulostaa tosi hyvältä, toivottavasti se ehtii ajoissa perille<3

      Poista
  8. Nuo eyenlipin naamiot parhaita, ekat löysin Kärkkäiseltä! :D Tuo ABH ale mikä kicksillä oli jäi mua niin kaivaa kun oli jo tuotteita ostoskorissa ja miten mä pystyin unohtamaan ne?? Seuraavana päivänä oli liian myöhäistä :D En ole tilannut, odottelen uutta alennuspäivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää tosi tylsää, että ale meni sitten vahingossa kuitenkin ohi! Toivottavasti uusi ale tulisi taas pian, mun mielestä ABH:n tuotteet on Kicskillä aina säännöllisen epäsäännöllisesti alennuksessa :D Tosin voi olla, että tää on vain mun kuvitelmaani.

      Poista

Kiitos kommentista!