lauantai 20. maaliskuuta 2021

Ipsy Glam Bag Plus | Helmikuu 2021

Tänään esittelyyn pääsee vihdoin ja viimein helmikuun Ipsy Glam Bag Plus! En voi vieläkään käsittää miten tämä seisoi noin kahden ja puolen viikon ajan Jenkkien postissa liikkumatta mihinkään. Tämähän saapui Planet Expressin varastolle vasta 2.3. eikä mun mielestäni todellakaan ole ok, että Ipsy pystyy toimittamaan boksinsa vasta seuraavan kuun puolella. Sillä jos tosiaan asuisin Jenkeissä, paketti olisi tullut mulle nimenomaan maaliskuun puolella. Toki nyt on ihan "oma ongelmani", kun joudun paketit lähettämään vielä erikseen Suomeen, mutta mikäli oikeasti asuisin kyseisessä Jenkkiosoitteessa, en olisi boksiani saanut helmikuun puolella. Koskaan aiemmin näin ei ole Ipsyn kanssa käynyt ja maaliskuunkin boksi on jo tulossa Suomeen, joten onneksi kyse oli ilmeisesti vain yksittäistapauksesta. Nyt keskitytään kuitenkin boksin sisältöön!

Helmikuun boksiin oli Ipsyltä valittu mulle kasvovoide ja upea poskipunapaletti. Itse valitsin boksiin vielä meikkivoiteen, käsivoiteen sekä kaksi kappaletta meikkisiveltimiä. Muistan tuskailleeni näiden valintojen kanssa pitkään, sillä tuon ABH:n meikkivoiteen omistan jo entuudestaan, mutta valittavina ei ollut sen tilalle mitään muuta, mikä olisi kiinnostanut mua edes etäisesti. Enkä tiedä onko käsivoidekaan ihan sitä, mitä välttämättä haluaisin itse "joutua" tähän boksiin valitsemaan, mutta kokonaisuus ratkaisee eikä tämä sinänsä yhtään hassummalta vaikuta! Olen jo jonkin aikaa miettinyt Ipsy Plussan tauottamista, mutta toistaiseksi aion kuitenkin tilaustani jatkaa. Katsellaan taas muutaman kuukauden päästä mikä fiilis tilauksen suhteen silloin on.

Aloitetaan esittely tällä Goldfaden MD:n Vital Boost Even Skintone Daily Moisturizerilla, joka oli siis Ipsyn valinta boksiini. Kyseessä on tuotekuvauksen mukaan melkoinen tehotuote kasvoille ja sen tulisi mm. kirkastaa ja kosteuttaa ihoa sekä tehostaa ihon puolustuskykyä ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Voide sisältää karviaismarjauutetta, D-vitamiinia, punaista teetä sekä mm. hyaluronihappoa. Tämä kuulostaa tuotekuvauksen perusteella varsin hyvältä päivävoiteelta, mutta katsotaan kuinka tämä toimii, kun joskus saan voiteen korkattua käyttöön. Sen tiedän jo nyt, etten ikimaailmassa tulisi maksamaan tästä täyttä hintaa, sillä tuote ei herätä mussa mitään sen suurempaa kiinnostusta enkä esimerkiksi kaupassa edes vilkaisisi toista kertaa tämän näköiseen tuotteeseen. Ulkonäkö ei tokikaan ole se tärkein ominaisuus, joten toivottavasti voide itsessään on niin hyvä kuin mitä sen hintansa puolesta voisi olettaa olevan!
Hinta: noin $75,00/60 ml.

Myös tämä Maëlle Beautyn Sunkissed Blush Palette oli Ipsyn valinta mulle. Tämä paletti sisältää useita eri poskipunasävyjä, joista suurin osa on aika voimakkaastikin shimmerisiä. Paletista voi tähdäten ottaa kerralla vain yhtä sävyä tai sekoittaa sävyjä keskenään oman mielen mukaan. Tämä on ulkonäöllisesti hurjan kaunis, mutta hitusen epäkäytännöllinen siinä kohtaa, jos sävyjä tosiaan haluaisi kaikkia käyttää erikseen, sillä pannut ovat todella lähekkäin toisiaan ja vähänkin suuremmalla siveltimellä osuu herkästi myös viereisiin sävyihin. Se ei mulle kuitenkaan ole mikään ongelma ja tästä olen ihan hurjan innoissani! Kauniita poskipunia ei voi koskaan olla liikaa ja tämä oli ehdottomasti mieluisin tuote mulle tästä boksista ja ylipäätään yksi kauneimpia meikkituotteita, mitä omistan!
Hinta: noin $29,00.

Seuraavaksi esittelyyn pääsee Anastasia Beverly Hillsin Luminous Foundation, joka on tosiaan mulle jo hyvinkin tuttu tuote. Tämä on heleyttävä meikkivoide, jolla saa puolipeittävän lopputuloksen. Testasin tätä ensimmäisiä kertoja itse vähän huonoon aikaan, sillä ihoni oli testailuhetkellä paikoitellen hieman kuiva ja tämä meikkivoide korosti vielä entisestään niitä kuivia kohtia - jopa voimakkaammin kuin monet mattameikkivoiteeni. Nyt olen kuitenkin taas muutamien viime viikkojen aikana käyttänyt tätä ja kerta kerralta pidän tästä enemmän. Ei tästä ikinä suosikkiani tule, mutta ei mua harmita yhtään, että tätä tuli nyt toinenkin pullo Ipsyn mukana! Tästä oltiin osattu valita mulle myös täysin oikea sävy, joka on siis 120W, eli sama minkä itsekin itselleni loppuvuodesta ostin. Tämä jää kaappiin odottamaan, että saan ensimmäisen pullon joskus loppumaan.
Hinta: noin $38,00.

Ahavan Mineral Hand Cream in Cactus Pink Pepper oli niin ikään oma valintani boksiin. Tämä käsivoide lupaa kosteuttaa kuivimmatkin kädet ja voide sisältää mm. aloe veraa, erilaisia mineraaleja sekä vettä Kuolleestamerestä. Olen testannut Ahavalta yhden toisen sarjan käsivoidetta, josta pidin hurjasti, joten sen takia mulla on korkeat odotukset myös tätä käsivoidetta kohtaan. Lähtökohtaisesti en ehkä toivoisi saavani yhtä ainutta käsivoidetta näistä Jenkkibokseista, mutta toisaalta näitä kyllä kuluu aina eli sen puoleen kyllä tämäkin käyttöön tulee. Tylsähän tämä on, mutta toivottavasti voide toimii hyvin. Ainakin hinta on kohdillaan, jos ei muuta.
Hinta: noin $36,00/150 ml.

Viimeisenä vielä F.A.R.A.H Rendezvous Brush Set, joka sisältää kaksi kasvoille tarkoitettua meikkisivellintä. Suurempi on tarkoitettu varjostuksille ja pienempi taas highlightereille. Mä olen jostain syystä melkoinen highlightersiveltimien hamstraaja ja vaikka multa löytyy siihen tarkoitukseen ainakin kymmenen loistavaa sivellintä, olin ihan täpinöissäni tästä uudestakin! Ja ovathan nämä siveltimet nyt yksinkertaisesti todella kauniitakin, siitä ei pääse mihinkään. Varjostussivellinkin tulee varmasti testattua, vaikka olenkin niiden suhteen jämähtänyt pariin RT:n siveltimeen, mutta kuka tietää - ehkä saan tästä niille kaverin.
Hinta: noin $30,00.

Boksin kokonaisarvo helmikuussa oli huikeat $208,00. Iso osa arvosta tulee ensimmäisenä esitellystä kasvovoiteesta, joka taas mun mielestäni oli ehdottomasti koko boksin tylsin tuote. Toivon totta kai, että voide itsessään on silti hyvää. Meikkisiveltimet ja poskipunapaletti olivat tämän boksin parhaimmat tuotteet ja olisin varmasti ollut todella innoissani myös ABH:n meikkivoiteesta, mikäli en sitä jo omistaisi. Kiva se oli toki nytkin saada, kun olen alkanut meikkivoiteesta pitää enemmänkin.

Mitä mieltä te olette tästä sisällöstä? :)

12 kommenttia:

  1. Törkeen hyvä sisältö! Ihan kaikki olisi kelvannut, siveltimet on todella kauniit ja varjostussivellin jännän mallinen :) Anastasiaa olisi ollut kiva kokeilla vaikka sulle tuttu tuote. Poskipunapaletti tosi upea mutta epäkäytännöllinen kieltämättä :D ja shimmer poskipunia en käytä niin luomiväreiksi joutuisivat itsellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varjostussivellin on tosiaan aika jännän mallinen, mutta katotaan tänään miten se toimii :D Tossa poskipunapaletissa noi sävyt on tosiaan yllättävänkin shimmerisen näköisiä, ainakin pannussa. Saa nähdä miltä ne kasvoilla näyttää, että päätyykö tää mullakin ennemmin luomivärikäyttöön!

      Poista
  2. Mulle tais olla käsivoide se mieluisin, vaikka onkin tylsä:D Laitoin tosiaan kans boksin tauolle, mutta mulle jäi vähän epäselväksi että onko se nyt 3kk vai ikuisesti, kun sellaista vaihtoehtoa ei ollut. En siis löytänyt kohtaa, jossa tilauksen olisi saanut lopetettua kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :o Onpa tehty hankalaksi toi, jos ei ole selkeästi sanottu missään, että tästä menee tilaus tauolle ja tästä loppuu kokonaan. Täytyykin muistaa toi, kun joskus itse lopetan/tauotan tilaukseni! Käsivoide oli yllättävänkin kivan oloinen, vaikka se niin tylsä perustuote onkin :D

      Poista
  3. Äh miten kaunis tuo poskipunapaletti on! Muutkin tuotteet vaikuttaa mielenkiintoisilta, mutta allekirjoitan kyllä, että kasvovoiteen pakkaus on hurjan tylsä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paletti on niiin upea<3 Ja joo, toi kasvovoide ei herättäisi mussa mitään kiinnostusta ikinä kaupan hyllyllä, mutta toivottavasti sisältö on hyvä :D

      Poista
  4. Kiva sisältö.

    Voide näyttää kyllä joltain halppisvoiteelta ulkopäin, joten odotan mielenkiinnolla sun kommentteja siitä, sillä sisältöhän ratkaisee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä etten ole ainut, kehen toi voiteen ulkonäkö ei täysin iske :D En ikimaailmassa ajattelisi pelkän ulkonäön perusteella, että kyseessä on noinkin hintava tuote! Mutta sisältö tosiaan ratkaisee, toivottavasti se on hyvä :)

      Poista
  5. Tosi kiva sisältö! :) Olisin itse ollut varmaankin eniten innoissani tuosta Anastasian meikkivoiteesta. Myös poskipunapaletti on tosi nätin näköinen, mutta tuollaisista on kyllä vähän hankala ottaa esim. vain yhtä sävyä :D Mutta ulkonäöllisesti kuitenkin tosi nätti ja toivottavasti toimii hyvin! :)

    Käsivoide on vähän tylsähkö valinta boksiin, mutta toisaalta sellaisille löytyy aina käyttöä. Mutta jenkkiboksien hinnoilla toivoisin ehkä itse kans juurikin meikkejä ja ihonhoitotuotteita enemmän kuin käsivoiteita ym vastaavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa paletissa on vielä jännästi siis ilmeisesti vain viittä sävyä ripoteltuna pitkin palettia, kun yhteensähän tossa on kymmenen pannua. Että varsinkin noita pienempiä on kyllä todella haastavaa saada poskipunasiveltimellä, mutta katsotaan kuinka onnistun! Vielä en oo raaskinut mennä siveltimen kanssa "pilaamaan" tota :D

      Jenkkiboksit on mullekin aina olleet sellaisa "luksusbokseja" täynnä ihanaa ja laadukasta kosmetiikkaa, joten käsivoide on kieltämättä hurjan tylsä tuote. Mutta onneksi brändi on mulle mieluisa, voide todella reilun kokoinen ja noitahan kuluu myös aina, eli tarpeellinenkin toi on :D Tylsästä sitä ei silti saa sen kiinnostavammaksi ja toivonkin, ettei noita käsivoiteita turhan usein jatkossa bokseissa näkyisi :)

      Poista
  6. Sisältö on kyllä kiva, tässähän on ihanaa se että voit itse valita mitä haluat pakettiisi :) Et jaksaisi tehdä sellaista "mitä jenkkibokseja" olen tilannut ja mitä "jenkki postilaatikoita" käyttänyt ja miten ne otetaan käyttöön XD Tuo paletti nätti mutta pienten pannujen vuoksi tulee kyllä enemmän mieleen luomiväripaletti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kyllä kirjoitellakin taas aiheesta! https://www.lipsticklove.fi/2020/03/kuinka-tilata-kauneusbokseja-jenkeista.html Tossa on kuitenkin myös suht yksityiskohtaiset ohjeet Planet Expressin käyttöön ja vaikka sivusto on hitusen muuttunut, on ohjeet kuitenkin aika pätevät edelleen! Joo ja noi poskipunat on sen verta shimmerisiä, että senkin puoleen toimisi varmasti hyvin myös luomilla noi :)

      Poista

Kiitos kommentista!