maanantai 8. maaliskuuta 2021

Kosmetiikkatuotteet, joiden testaamista odotan!

*Saatu ilmaistuote

Joku ehkä muistaakin mun aloittaneen Low Buyn vuodeksi 2021. Sen päällimmäinen tarkoitus on ennen kaikkea saada käytettyä pois tuotteita, jotka mulla on kertynyt varastoihin ja minimoida samalla uuden kosmetiikan ostaminen. Mulla on tosiaan kertynyt kaappeihin ja laatikoihin lukuisia kosmetiikkatuotteita, jotka odottavat avaamista ja käyttöönottoa. En halua pitää turhan montaa saman kategorian tuotetta avattuna kerralla, sillä avattu kosmetiikka ei todellakaan säily ikuisesti. Ei säily kuitenkaan myöskään avaamaton, joten nyt jos koskaan on korkea aika koittaa käyttää auki olevat tuotteet loppuun ja ottaa niitä varastossa olevia tuotteita käyttöön! Ja nyt haluankin esitellä teille muutaman tuotteen, joiden testaamista odotan suurella mielenkiinnolla. Nämä kaikki ovat siis itselleni uusia ja käyttämättömiä - juurikin niitä laatikoista löytyneitä, jotka odottavat sitä hetkeä, että saan otettua nämä käyttöön. Näiden lisäksi mulla on siis kymmeniä muitakin purkkeja ja purnukoita odottamassa testaamista, mutta näiden käyttöönottoa odotan erityisen suurella innolla!

Juice Beautyn tuotteita on kehuttu ihan älyttömästi, mutta mä en ole vieläkään päässyt niitä testaamaan. Laatikossa kuitenkin odottelee käyttöönottoa Juice Beautyn Stem Cellular Anti-Wrinke Eye Treatment sekä Juice Beautyn Stem Cellular Anti-Wrinkle Booster Serum. Toinen on siis silmänympärysvoide ja toinen on seerumi, enkä ole näitä vieläkään saanut otettua käyttöön, vaikka molemmat olen omistanut jo jonkin aikaa. Seerumin periaatteessa olisin varmasti saanut jo, mutta olen jostain syystä halunnut odottaa, että saan nämä tuotteet käyttöön yhtä aikaa. En tiedä edes miksi, mutta siitä syystä molemmat odottelevat vielä avaamattomina. Mulla on silmänympärysvoiteita käytössä tällä hetkellä sen verran monta, etten halua avata enää yhtään uutta, joten veikkaan näiden jäävän vielä hetkeksi odottelemaan käyttöön pääsyä. Pyrin kuitenkin siihen, että viimeistään kesän loputtua nämä olisivat käytössä!

Primerosastolta mulla on avaamattomana useampikin tuote, mutta näiden kahden avaamista odotan ehdottomasti eniten. Benefitin the POREfessional Hydrate Primer on kosteuttavampi versio brändin supersuositusta the POREfessional Face Primerista, joka tulee vihertävässä tuubissa ja jota rakastan myös itse. Vierestä löytyy Illamasquan Beyond Veil Primer*, jonka sain vähän aikaa sitten LF:n Beauty Boxista. Tämä on heleyttävä primer, ja mikäli tämä on yhtään niin laadukas kuin Illamasquan Hydra Veil Primer, tulen varmasti pitämään tästä. Mulla odottelee Hydra Veil Primeriakin ihan täysikokoinen purnukka avaamista, mutta primereitakin mulla on avattuna tällä hetkellä niin monta, etten halua enää uutta niiden joukkoon. 

Kevyemmät kasvovoiteet kuuluvat mulla ehdottomasti kesään ja ensi kesäksi olenkin suunnitellut ottavani käyttöön tämän kaksikon. Elemis Superfood Cica Calm Hydration Juice on koostumukseltaan kevyt geelimäinen voide. Voide sisältää runsaasti ihoa rauhoittavaa aloe veraa, joten senkin puoleen se sopii varmasti hyvin juuri kesään. Munhan oli tarkoitus ottaa tuo Elemiksen voide käyttöön jo viime kesänä, mutta jostain syystä se jäi. Ensi kesänä aion kuitenkin korjata tilanteen! Vieressä oleva Farmacyn Daily Greens Oil-Free Gel Moisturizer on niin ikään kevyempi kasvovoide, jonka testaamista en malta odottaa. Voisin ainakin toivoa, että näistä voiteista kumpikin toimii omalla ihollani loistavasti päivävoiteena, mutta kesällähän se sitten nähdään. Molemmat voiteet ovat tulleet Boxycharmeista ja vaikka Boxyt ovatkin lähes aina meikkipainotteisia, ovat nämä satunnaiset ihonhoitotuotteet kyllä aina yhtä kiinnostavia.

Origins Ginzing Refreshiing Eye Cream* tuli syksyllä LF:n Beauty Chestistä ja tämän käyttöönottoa odotan myös innolla. Origins ei ole mulle kovinkaan tuttu brändi, mutta muistan joskus käyttäneeni tämän saman sarjan kasvovoidetta, joka oli ainakin siihen aikaan yksi parhaimpia, mitä olen testannut. En ole varma olenko sen jälkeen käyttänyt mitään heidän tuotteitaan, mutta innolla odotan vastaako tämä sy-voide yhtään niitä mielikuvia, jotka brändi on muhun jättänyt. Vieressä oleva Pixi Hydrating Milk Serum tuli mulle vasta vähän aikaa sitten Ipsy Plussasta ja tämä kuulosti alusta alkaen sen verran kiinnostavalta, etten malta odottaa tämän testaamista! Seerumin tulisi kosteuttaa ja rauhoittaa tehden siitä samalla säteilevä ja kirkas. Otan todennäköisesti tätä ennen käyttöön muutaman muun, vähän vanhemman seerumin, mutta odotan silti siltä hetkeä, kun saan korkata tämän seerumin.

Viimeisenä vielä pari meikkituotetta. Dose Of Colorsin Meet Your Hue Full Coverage Concealer on Boxycharmista tullut peiteaine, jonka testaamista odotan innolla. Yleensä nappaan uudet peiteaineet, meikkivoiteet sun muut heti käyttöön, mutta nyt mulla taitaa olla ainakin neljä peitevoidetta avattuna, joten tämä on saanut odotella vuoroaan. Tämän pohjasävy on punertava, eli tämä ei välttämättä ole mulle ihan paras mahdollinen sävynä, mutta uusia peiteaineita on aina hauska testata, joten odotan mielenkiinnolla mitä tulen tästä pitämään. Vieressä oleva Anastasia Beverly Hillsin Lash Brag Volumizing Mascara* tuli LF:n joulukalenterista ja mulla odottelee tämä vieläkin testaamista! Mulla ei yleensä ole samaan aikaan avattuna kuin ihan max. pari ripsiväriä, mutta tällä hetkellä niitä on jopa neljä eli en tarvitse enää yhtään uutta. Otan tämän käyttöön kuitenkin heti, kun saan noista pari loppumaan. ABH:n tuotteet ovat lähes poikkeuksetta olleet aina mulle todella, todella mieluisia, mutta olen toisaalta myös melko nirso ripsivärien suhteen, joten saa nähdä pidänkö tästä.

Onko teillä varastoissa odottamassa tuotteita, joiden testaamista odotatte? :)

16 kommenttia:

  1. Jane Iredalen tuotteita säästelen. Päätin ensin käyttää kasan vanhoja kiiltoja pois. Sitten päätin käyttää etätyöaikana pois kaikki muut ripsarit ja Estee Lauderin lempparin sitten ihan vimppana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Jane Iredalen tuotteet on kyllä ihania<3 Mullakin odottelee mm. heidän hyaluronihapposeerumi käyttöönottoa. Yhden pullon ehdin jo käyttää ja olihan se ihan valtavan hyvää :) Jane Iredalen huulimeikit on myös tosi hyviä!

      Poista
  2. I like the skin care products of Origin's very much, it is very helpful to me!

    prosphairshop lace wig

    VastaaPoista
  3. Mulla on kasvotuotteet yliedustettuna tällä hetkellä. Meikeissä harvoin syntyy ongelmaa, mutta etenkin seerumeita mulle tuntuu kertyvän liiankin kanssa. Toi sama peiteaine muuten taitaa olla tulossa seuraavan Ipsyn mukana ja Mascara tuli kai tammikuussa. Benefitin pohjustajista tykkään tosi paljon enkä osaisi valita suosikkiani siitä tavallisesta ja tuosta kosteuttavasta, kumpikin on kiva:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumeita mullakin taitaa olla kaikkein eniten. Ja suhteessa kulutuksen määrään myös noita sy-voiteita, kun ne kestää käytössä niin kauan. Toivottavasti tykkäät tosta peiteaineesta! Ja ihan mahtava kuulla, että oot pitänyt molemmista Benefitin primereista, se "normiversio" on kyllä älyttömän hyvää<3

      Poista
  4. Mulla ei ole pitkään aikaan ollut himotusta mihinkään, mutta sitten kun nyt näin ton Benefitin primerin niin arvaa tarviiko mun pistää se tilaukseen? :D Mennyt jotenkin ohi tuo. Sinällään ei tule olemaan turha hankinta, koska mulla on mun kosteuttava primer loppumassa. Käytän siis koko kasvoille kosteuttavaa ja t-alueelle lisään jotain blurraavaa, että meikki kestää töissä hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikä<3 :D Toivottavasti pidät tosta primerista! Pitäisiköhän itsekin kokeilla kahden primerin käyttöä? Oon tosta aiemminkin kuullut, mutten kai koskaan silti itse kokeillut käytännössä tehdä itsekin noin. Kiitos siis vinkistä!

      Poista
  5. Minullakin on ihonhoitoa jonkin verran odottelemassa, muuten tuntuu, että jemmat on kutistumassa. Viime vuonna ei oikein iskenyt mikään ja nyt mahtuu värikosmetiikkakin (käytön tai pahaksi menemisen takia) yhteen muoviseen säilytyslaatikkoon. Tuli taas tästä postauksesta mieleen, että tulisipa Pixi tänne meille paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäisi ehdottomasti karsia taas rajulla kädellä noita vanhempia meikkejä pois, kun varsinkin huulimeikkien joukosta löytyy taatusti aika paljonkin tuotteita, jotka on jo parhaat päivänsä nähneet. Mä toivon, että saan tämän vuoden aikana myös omat jemmat pienenemään, mutta katsotaan miten käy, kun noista kauneusbokseistakin tulee koko ajan lisää tuotteita. Pitää käyttää tehokkaasti vanhoja siis pois! :D

      Poista
  6. Olipa kiva postausidea! Mulla taitaa olla myös tuo sama Juice Beautyn seerumi odottamassa testausta, mutta erilaisia kasvotuotteita on kertynyt niin paljon, etten ole päässyt sitä avaamaan. Nyt onneksi viime aikoina etenkin ihonhoitotuotteita on loppunut ihan kiitettävästi, niin olen päässyt korkkaamaan uusia tuotteita testiin :) Sen isoimman kiinnostuksen kohteen eli Kypriksen Antioxidant Dew -seerumin sain juuri vähän aikaa sitten avattua ja olen niin innoissani! Sen testausta olen odottanut pitkään ja kaikkein eniten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös onneksi viime aikoina loppunut tuotteita siten, että oon saanut noista kätköistäni otettua käyttöön taas yhden uuden seerumin ja yövoiteen. Vitsit sitä tunnetta, kun pääsi valitsemaan minkä haluaa ottaa, olin kuin pikkulapsi karkkikaupassa :'D Mua harmittaa toi Kypriksen seerumi, kun mulla oli joskus mahdollisuus itsekin saada se testiin, mutten tiennyt kyseisestä tuotteesta mitään enkä kokenut sitä itse ollenkaan kiinnostavana. Ja sitten lopulta kaikki kehuu ja ylistää sitä maasta taivaisiin :D No, ehkä mä vielä joskus pääsen testaamaan sitä itsekin!

      Poista
  7. Tässä oli todella ihania tuotteita! :) Ainahan niitä sit kertyy varastoon jos hullu on, mulla onneks ijo pienempi kun päätin vähentää kuukausitilaukset pois. Tuo Elemiksen kosteuttaja on kiinnostava koska purkki on niin pirteä ja iloisen näköinen :) Myös benefitin kuuluisiaa primeria olisi joskus kiva itse kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuukausiboksit kieltämättä kartuttaa varastoja aina ihan kiitettävän paljon! Senkin takia lopetin itse Goodieboxin tilaamisen, vaikkein kyllä toisaalta sitä olisi tilannut enää täyteen hintaan, mikä vanhoille Betten tilaajillekin vaihtui. Elemiksen tuotteet on hurjan hyviä, joten toivon todella, että pidän tostakin voiteesta! Benefitiltä voin suositella ainakin sitä mintunvihreässä tuubissa olevaa primeria, toivottavasti tää kosteuttava versio on myös hyvä :)

      Poista
  8. Tuo Elemis Juice oli todella kiva! Jätti omalle iholle hieman tahmean pinnan kuivuttuaan, imeytyi nopeasti ja kasvovoide levittyi hyvin päälle :) Käytin sitä seerumin tapaan puhtaalle iholle, en pelkästään.

    Tämä oli kiva postaus idea! Samalla pääsee kurkistamaan toisen jemmoihin edes pienissä määrin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä vinkki! Täytyykin muistaa toi, että voisi toimia myös seerumina, jos kosteutustehot ei yksinään riitä :) Joo mun on tehnyt jo pitemmän aikaa mieli postailla jotain tosta mun kosmetiikkavarastostani, mutta tää nyt näytti sentään edes pienen siivun kaikista purkeista, jotka mulla odottaa käyttöönottoa.

      Poista

Kiitos kommentista!