sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Projekti Näytepussukat | Osa 11

Moikka! Pitkästä aikaa päätin kirjoitella taas jatkoa tälle mun Projekti Näytepussukat -postaussarjalle ja tämähän on jo yhdestoista osa tätä postaussarjaa. Mun on tässä siis tarkoitus esitellä aina muutama näytepussukka kertoen hieman tuotteista yleisesti, sekä pohtia ostaisinko tuotetta itse täysikokoisena näytteen perusteella. Tämä oli projektin alkuaikoina ihan loistava tapa saada käytettyä varastoihin kertyneitä näytteitä pois ja aika hyvin sainkin niitä silloin hupenemaan! Nyt on taas aika ottaa esille kuusi uutta näytepussukkaa ja seuraavaksi siis tarkemmin niistä kaikista:

BTB13 Pro-Age Vitamin Mask. Runsaasti eri vitamiineja (A, B, C ja E) sisältävä kasvonaamio, joka toimii joko poispestävän naamion tavoin tai yönaamiona, jolloin ohut kerros jätetään vaikuttamaan iholle yön yli. Naamion tulisi heleyttää ja kosteuttaa ihoa samalla suojaten ja esimerkiksi kiinteyttäen sitä. Olen itse testannut tätä vain yönaamiona ja ihoni on tuntunut aamulla herätessä hurjan pehmeältä. Tämä sai ison plussan myös siitä, ettei voide lähtenyt murustumaan kasvoilta pois toisin kuin monet muut yönaamiot, jotka saattavat jättää kasvoille kalvon, joka lähtee tosiaan murenemaan pois, mikäli kasvoihin koskee. Voisin ehdottomasti ostaa tämän myös täydessä koossa!
Hinta: noin 48,00 €/50 ml.

BTB13 Pro-Age Aha-Duo Scrub. Kasvoille tarkoitettu kuorinta-aine, joka sisältää sekä ihoa kemiallisesti kuorivia AHA-happoja että mekaanisesti kuorivaa bambujauhetta. Lisäksi tuotteesta löytyy mm. appelsiini- ja ruusunmarjauutetta sekä viinirypäleensiemenöljyä. Kuorinta-ainetta on tarkoitus levittää kasvoille, antaa vaikuttaa muutaman minuutin ajan, jolloin AHA-hapot tekevät taikojaan ja huuhdella sitten pois. Tämä on ehdottomasti paras kuorinta-aine, mitä olen ikinä kasvoillani käyttänyt. Jos kaipaat oikeasti hyvää kuorintaa, suosittelen kokeileman tätä! Bambujauheella saa tehokkaan mekaanisen kuorinnan, joka ei kuitenkaan raavi ihoa liiaksi ja AHA-happoihin perustuvat kuorinnat ovat muuten taas aina mun mieleeni. Tämä ei ärsyttänyt omaa ihoani yhtään ja ehdottomasti voisin ostaa tämänkin täysikokoisena, kunhan saan muita kasvokuorintoja käytettyä pois.
Hinta: noin 31,00 €/50 ml.

Kiehl's Creamy Eye Treatment With Avocado. Kosteuttava silmänympärysvoide, joka sisältää mm. sheavoita ja avokadoöljyä. Voiteen tulisi myös vähentää sy-alueen turvotusta ja kirkasta ihoa. Koostumukseltaan tämä silmänympärysvoide oli melko paksua ja käytin tätä itse iltaisin. Kosteutustehot olivat hyvät eikä tuote ole aiheuttanut minkäänlaista ihoärsytystä tai esimerkiksi silmien vuotamista, mitä mulla jotkin sy-voiteet nykyään tekevät. Tämä taisi myös olla ensimmäinen testaamani tuote Kiehl'siltä eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Voisin ostaa täysikokoisena!
Hinta: noin 44,00 €/28 ml.

Coxir Intensive EGF Peptide Serum. Anti-age ominaisuuksilla varustettu seerumi, joka sisältää mm. kollageenia, niasiiniamidia, EGF:ää ja peptidejä. Seerumin tulisi ravita kasvojen ihoa samalla heleyttäen ja rauhoittaen sitä. Rakastan Coxirin tuotteita, mutta tästä en oikein saanut kiinni, sillä seerumi ei oikein tuntunut tekevän ihollani mitään erikoista. Ei tämä mitään huonoa toki tehnyt ja iho tuntui miellyttävältä seerumin käytön jälkeen, mutta ehkä oma ihoni ei vielä ole tämän tuotteen parasta kohderyhmää. Tämä on ehdottomasti tuote, joka vaatisi useammankin testikerran, jotta voisin muodostaa tästä kunnolla mielipiteeni, mutta tähän hätään en lähtisi ostamaan tätä täysikokoisena.
Hinta: noin 20,00 €/50 ml.

Origins Out Of Trouble 10 Minute Mask. Ongelmaiholle tarkoitettu puhdistava, viilentävä ja rauhoittava kasvonaamio. Naamio sisältää mm. salisyylihappoa, sinkkioksidia sekä rikkiä, jotka puhdistavat ihohuokoset ja poistavat ylimääräistä öljyä iholta. Puhdistavat naamiot eivät lähtökohtaisesti yleensä ole mulle niitä kaikkein parhaimpia, sillä kuivaihoisena suosin enemmän kosteuttavia naamioita. Toisinaan on kuitenkin hyvä myös syväpuhdistaa iho kunnon naamiolla ja tämä Originsin naamio toimi siinä hyvin. Iho tuntui puhtaalta, mutta vähän jopa turhankin nahkealta, joten jouduin käyttämään tämän jälkeen myös kosteuttavan naamion. Ei paras kuivalle iholleni, mutta rasvoittuvammalla iholla voisin uskoa tämän toimivan hyvin. En ostaisi omaan käyttöön täydessä koossa.
Hinta: noin 24,00 €/75 ml.

Skincity First Concentrate. Jopa 10% niasiiniamidia sisältävä seerumi, jonka tulisi tasoittaa ihon sävyä sekä mm. kosteuttaa, rauhoittaa ja suojata ihoa. Niasiiniamidin lisäksi seerumista löytyy mm. hyaluronihappoa, B5-vitamiinia, glyseriiniä ja C-vitamiinia. Tämä oli ensimmäinen Skincityn tuote, jota testasin ja pidin seerumista. Se teki ihosta pehmeän ja miellyttävän tuntuisen ja 2 ml näytepussukasta riitti testattavaa useammaksi päiväksi. Näitä Skincityn omia tuotteita on kehuttu hurjasti, joten täytyy ehdottomasti tutustua näihin paremminkin, varsinkin kun tämä seerumi herätti kiinnostukseni brändiä kohtaan vielä enemmän! Voisin ostaa täydessä koossa.
Hinta: noin 37,00 €/30 ml.

Sellaisia pussukoita tällä kertaa! BTB13 tuotteet osoittautuivat näytteiden perusteella aivan loistaviksi ja samoin Skincityn tuotteet alkoivat kiinnostaa entistä enemmän.

Oletteko te käyttäneet näitä tuotteita? :)

12 kommenttia:

  1. Ei ole mikään noista tuttu. Näytepussukoissa on vähän se etten ainakaan minä saa mitään tuntumaan niin vähästä määrästä. Tai sitten huomaan heti ettei tuote sovikaan mulla. Mulla on tosi paljon näytepussukoita ja jossain vaiheessa otin projektiksi käyttää niitä, kirjoittelin kokemuksia aikeena julkaista blogissa mutta se sitten jäi julkaisematta. Pitäis ottaa uusiksi kun on monia mielenkiintoisia merkkejä niissä, meikkivoiteita ja ihonhoitotuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla riippuu ihan tuottesta, että kuinka nopeasti niistä saa kiinni! Oon näitä testaillessa myös oppinut aika hyvin huomaamaan onko jossain mahdollisesti potentiaalia ja sen nyt toki aina huomaa, jos joku ei missään nimessä sovi itselle ja aiheuttaa vaikka jotain iho-oireita. Näiden joukosta löytyy tosiaan välillä hurjan kiinnostaviakin tuotteita, ota ihmeessä taas projektiksi käyttää näytteitä pois! Mä ainakin lukisin mielelläni myös sun kokemuksia näytteistä<3

      Poista
  2. BTB13 -tuotteet on kyllä huippuja. Varsinkin just Pro-Age -sarja on just eikä melkein mun makuun. Se hoitovesikin on loistavat, mikä sarjasta löytyy. <3

    Skincity Skincaren tuotteet on olleet mulle ylläri, suht hyvä hintaluokka, sisältö ja koostumukset hintaansa nähden usein loistavia. Ihan kaikista tuotteista en tykkään, mutta monet on ihan lempparitasoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy siis tosiaan pitää toi BTB13 Pro Age -sarja mielessä, ihanaa että oot pitänyt niistä! Skincityn ihonhoitotuotteita täytyy myös ehdottomasti testailla enemmänkin, toi näyte ainakin sai mut vakuuttumaan, että tuotteilla on varmasti hurjasti potentiaalia :)

      Poista
  3. Tuo Origins -kasvonaamio kuulostaa juuri sellaiselta, joka sopisi itselleni kesäksi :D Yksikään näistä tuotteista ei ole minulle tuttu :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaile hei ihmeessä toi naamio! Mulle se oli vähän turhan tujua tavaraa, mutta mä en tosiaan kovin paljon puhdistavia naamioita edes käytä nykyään :D

      Poista
  4. Nuo BTB13 -tuotteet kuulostavat tosi hyviltä! Mä inhoan yönaamioissa sitä, että ne alkavat murustumaan iholla ja valitettavasti tosi moni tuntuu tekevän sitä. Näistä olen tuota Skincityn First Concentratea käyttänyt ja itseasiassa mulla just loppui täysikokoinen pullo sitä :) Tykkäsin siitä kyllä tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mikä siinä onkin, että niin monet yönaamiot lähtee murenemaan? Toi BTB13 naamio ei tehnyt sitä ollenkaan ja just se saikin mut niin innostumaan siitä :) Täytyy siis itsekin hankkia tota seerumia täysikokoinen pullo jossain vaiheessa, kiva että säkin oot siitä pitänyt<3

      Poista
  5. Näistä mikään ei ole tuttu :) En ole kyllä mikään näytepussukkaihminen vaan mieluummin pieni testeri niin ehtii paremmin saada käsityksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaset testi- ja matkakokoiset purnukat ja pullot on kyllä näppäriä, kun niistä riittää aina kuitenkin vähintään muutamaksi kerraksi! Näistä ei välttämättä kuin yhdeksi, mikä ei tosiaan välttämättä aina riitä :)

      Poista
  6. Tuo Skincityn seerumi kuulostaa tosi kiinnostavalta :) Mulla on myös hirveästi näytepusseja kertynyt, milloinkohan saisin niitä käyteltyä pois nyt kun ei tule reissattuakaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissut on monille kyllä niitä otollisimpia tilaisuuksia käyttää näytepussukoita pois! Mä taas itse valitsen reissuille aina sellaset "varmat tuotteet", joiden tiedän toimivan itselläni ja testailen näytteet mieluummin kotioloissa :) Toi seerumi herätti kyllä munkin kiinnostuksen ihan täysin<3

      Poista

Kiitos kommentista!