tiistai 30. maaliskuuta 2021

Testissä Willkemin tuotteita + ARVONTA IG:n puolella

*Saatu ilmaistuote

Moikka! Onko Kauneutta.com verkkokauppa jo tullut tutuksi? Kirjoittelin jokin aika sitten Naturel Finlandin Sheet Maskeista ja Irtoripsistä, jotka kuuluvat verkkokaupan valikoimiin, ja tänään päästään tekemään pieni katsaus Willkemin tuotteisiin, joita Kauneutta.com niin ikään myy! Willkemiltä löytyy todella kattava valikoima erilaisia meikkaukseen, meikinpoistoon ja ihonpuhdistukseen tarvittavia oheistuotteita ja yllä olevan kuvan setti on myös arvottavana Instagramin puolella tililläni @lipsticklovelinda. Käykäähän siis ottamassa tilini seurantaan viimeistään nyt, jotta voitte osallistua tämän paketin arvontaan! Willkemin valikoimista löytyy myös hurjasti erilaisia koruja, hiustuotteita kuten harjoja, pantoja ja hiusklipsejä, jotka ovat omaan silmääni todella kauniita. Tänään keskitytään kuitenkin brändin kosmetiikkatuotteisiin ja käydään läpi koko setti, jonka sain itselleni pr-näytteenä testiin!


Willkemin valikoimiin kuuluu erilasia meikkisiveltimiä, joista sain itselleni testiin Willkem Pro Kabukin* sekä Willkem Powder Brushin*. Kabuki on hyvin näppärän kokoinen otettavaksi mukaan esimerkiksi meikkipussiin, mutta itse käytän kabukeja aika vähän. Nyt kesän koittaessa aurinkopuuterin käyttö lisääntyy itselläni jonkin verran, joten tämä pääsee siinä kohtaa testiin. Varsi on tässä kuitenkin vähän turhan lyhyt omaan makuuni, mutta katsotaan josko vaikka tykästyisinkin tähän! Powder Brush taas on yleisesti puuterisille tuotteille tarkoitettu sivellin, joka on kokonsa puolesta hyvä esimerkiski poskipunan levitykseen. Siinä olen sivellintä jo testaillutkin ja sivellin on toiminut oikein hyvin. Sivellin toimii varmasti hyvin myös ihan tavallisen puuterin levityksessä, mikäli kokee sen turhan isoksi poskipunan levitykseen.
Hinta kabuki: noin 6,90 €.
Hinta puuterisivellin: noin 8,90 €.

 
Testiin tuli myös Willkem Puuterivippa*, joka on siis kahden puuterivipan pakkaus. Tätä pakkausta en ole vielä avannut, joten en osaa näiden toimivuudesta sen enempää kertoa. Käytän itse kivipuuterin kanssa yleensä nimenomaan vippaa, mutta nykyään mun kivipuuterin käyttöni on jäänyt aika vähälle. Multa löytyy kuitenkin avaamattomana esimerkiksi essencen kivipuuteri, jonka mukana ei tule omaa vippaa, joten viimeistään sitä korkatessa nappaan näistäkin toisen testiin. 
Hinta: noin 1,90 €.

Vieressä oleva sinivioletti meikkisieni onkin mulle vanha tuttu tuote. Kyseessä on Willkem Bake & Blend Sponge*, joka on muotoiltu sopimaan loistavasti esimerkiksi bakingiin. Mä en itse moista juuri harrasta, mutta kulmikkaasta muotoilustaan huolimatta tämä on toiminut ihan hyvin myös meikkivoiteen ja peiteaineen levityksessä. Olen siis tällaisen meikkisienen käyttänyt ehkä 2-3 vuotta sitten, joten tämäkin tulee varmasti käytettyä pois, kunhan on aika ottaa käyttöön uusi meikkisieni. Pidän kuitenkin ehdottomasti enemmän pyöreänmuotoisista meikkisienistä, kuten beautyblenderistä. Bakingin ystäville tämä on kuitenkin mitä loistavin muotoilultaan!
Hinta: noin 3,30 €.

Viimeisenä vielä Willkem BB Cushion Puff*, joka on meikkivoiteen levitykseen tarkoitettu vippamuodossa oleva sieni. Meikkisieni hylkii öljyä ja sopii siten loistavasti nimenomaan meikkivoiteen levitykseen. Se on myös uudelleenpestävä ja tuotekuvauksen mukaan kestävä. Rehellisesti sanottuna en uskonut tarvitsevani tai välttämättä edes pitäväni tällaisesta tuotteesta, mutta kuinkas sitten kävikään! Olen muutaman kerran käyttänyt tätä ja todennut tämän varsin miellyttäväksi tavaksi levittää meikkivoide kasvoille. Tämä ei jätä kasvoille viiruja, joita siveltimistä saattaa herkästi jäädä, ja käyttö on muutenkin yhtä nopeaa kuin meikkisienenkin kanssa. Pelkäsin, ettei tämän kanssa pääse kovin näppärästi esimerkiksi nenänpieliin tai silmien alle, mutta meikkivoiteen levityksessä ei ole ollut mitään vaikeuksia. Todellinen yllättäjä tästä joukosta!
Hinta: noin 3,30 €.


Paketista löytyi myös tummempi Willkem Konjac Sponge Charcoal* sekä vaalea  Willkem Konjac Sponge*. Konjac-sienet ovat varmasti isolle osalle tuttuja ainakin ulkonäöltä, ja näitä on siis tarkoitus käyttää osana ihonpuhdistusta. Tummempi konjac-sieni sisältää myös hiiltä ja se soveltuu hyvin hieman epäpuhtaammalle iholle, sillä sen tulisi mm. ehkäistä mustapäiden syntymistä ja syväpuhdistaa ihoa. Vaaleampi konjac-sieni taas sopii tuotekuvauksen mukaan hyvin herkemmällekin iholle. Mä olen itse todella huono käyttämään konjac-sieniä, tai oikeastaan mitään muitakaan vastaavia oheistuotteita ihonpuhdistuksessa, mutta aina silloin kun otan tällaisen käyttöön, olen ollut tuotteeseen hurjan tyytyväinen. Näitä kahta en ole vielä testannut, mutta tuon hiiliversion ajattelin ujuttaa miehelleni, josko hän vaikka innostuisi siitä!
Hinta: noin 5,90 €/kpl.


Kasvojenpuhdistuksen oheistuotteilla jatketaan! Paketin yksi parhaimpia tuotteita oli ehdottomasti vaaleanpunainen Willkem Make up Remover Cloth* eli meikinpoistoliina. Nämä liinathan lupaavat poistaa pysyvimmänkin meikin pelkästään lämpimän veden kanssa, mutta itse käytän näiden kanssa kuitenkin aina putsaria. Suosikkikomboni on käydä kasvot ensin läpi Luonkosin öljypuhdistuskakulla ja sen jälkeen tällaisen liinan kanssa. Tämä pääsee käyttöön varmasti jo pian!
Hinta: noin 3,95€.

Alapuolelta löytyy pienikokoinen pinkki Willkem Facial Cleansing Silicone Pad*, joka on pehmeästä silikonista tehty kasvojen puhdistusta helpottava harja. Materiaali on todella pehmeää ja nystyrät iholla hellävaraisen tuntuisia. Joustava harja on kasvoille juuri sopivan kokoinen, vaikka aluksi ajattelinkin sen näyttävän kovin pieneltä. Tätä olen testannut nyt pari kertaa yhdessä ihonpuhdistusaineen kanssa ja kyllähän tämä mukavasti sitä puhdistusta tehostaa! Tämänkin kanssa mulla on vain se sama "ongelma" kuin konjac-sientenkin kanssa, eli kyllästyn tällaiseen yleensä aika nopeasti, sillä pärjään hyvin myös ilman näitä oheistuotteita. Katsotaan kuinka tämän kanssa käy. 
Hinta: noin 3,30 €.

Vieressä oleva Willkem Magic Cleansing Sponge* taas yllätti mut hurjan positiivisesti! Tämä on ihoa kevyesti kuoriva ja puhdistava isohuokoinen puhdistussieni. Olen yhdistänyt tämänkin aina jonkin putsarin kanssa ja tällä kasvot saavat samalla kevyen kuorinnan. Missään nimessä en tällaista käyttäisi päivittäin, kuten en mitään muutakaan kuorivaa ainetta/tuotetta, mutta silloin tällöin käytettynä tämä toimii varmasti hyvin. Sieni on kosteana jonkin verran kookkaampi kuin kuivana, ja tämä onkin ehdottomasti mulle mieluisin saamani tuote näistä konjac-sienistä ja muista vastaavista, joilla on tarkoitus puhdistaa ihoa.
Hinta: noin 5,90 €.


Viimeisenä vielä Willkem Brush Cleanser*, joka on meikkisivellinten pesuun tehty alusta. Alusta on kooltaan pieni, mutta pohjassa olevaan aukkoon mahtuu hyvin kaksi sormea, joten tästä saa näppärästi kuitenkin otteen. Pesualusta sopii pienen koonsa vuoksi hyvin luomivärisiveltimille, mutta kovin paljon suuremmille siveltimille en tätä itse käyttäisi. Multa löytyy suunnilleen kämmenen kokoinen alusta jo entuudestaan ja käytän sitä oikeastaan joka kerta meikkisiveltimiä pestessäni. Tämä tulee varmasti pääsemään kuitenkin käyttöön nimenomaan silloin, kun haluan nopeasti saada muutaman luomivärisiveltimen puhtaaksi. Pidän erityisesti kärjen pienistä, pyöreistä nystyröistä, joissa sivellintä pyörittämällä saa luomivärin helposti irtoamaan ja siveltimen puhtaaksi. Suosin todennäköisesti jatkossakin enemmän sitä isompaa alustaa, mutta jos kaipaat itsellesi nimenomaan luomivärisiveltimille sopivaa alustaa, on tämä varsin näppärä!
Hinta: noin 3,70 €.

Willkemin tuotteet ovat hyvin edullisia ja omasta mielestäni siihen hintaan nähden laatu on oikein kohdillaan. Tämän setin yllättäjäksi nousi BB Cushion Puff, josta en ihan oikeasti uskonut innostuvani lainkaan, ja toisena yllättäjänä oli Magic Clensing Sponge. Muistakaahan käydä IG:n puolella @lipsticklovelinda osallistumassa näiden tuotteiden arvontaan ♥

Ovatko Willkemin tuotteet tuttuja? :)

4 kommenttia:

  1. Ei oo tuttuja, mutta hyviä tarvikkeita tässä on :) brush cleanseria ei ole mutta käytän niren "kasvohierojaa" sellaisena :D Nuo make up clothit mun lemppareita, nyt käytössä joku nivean kalenterissa tullut rätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi liinat on niin näppäriä! Mullakin on noita useampi kappale ja tää Willkemin on vielä ihanan ison kokoinenkin<3

      Poista
  2. Willkemin tuotteet ei olekaan vielä itselle tuttuja, kiitti kivasta esittelystä! Mukavaa kevättä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos postaus oli mieluinen! Ihanaa kevättä sinnekin<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!