keskiviikko 7. huhtikuuta 2021

Boxycharm | Maaliskuu 2021

Tänään availlaan maaliskuun Boxycharm! Olin boksista alunperin hurjan innoissani, sillä sain valita boksiin omasta mielestäni todella kiinnostavan tuotteen. Boxycharmeihin saa siis joka kuukausi valita muutaman tuotteen joukosta yhden, mutta muuten sisältö tulee aina yllätyksenä. Itse olen pääasiassa ollut todella tyytyväinen kaikkiin saamiini Boxycharmeihin, mutta nyt ehdin nähdä boksista yhden version, joka ei niin miellyttänyt mua. Toki tiedostan myös sen, että kuvissa ja muiden blogeista katsottuna boksi saattaa aiheuttaa täysin erilaisia fiiliksiä kuin mitkä ne fiilikset sitten todellisuudessa ovat, kun boksin saa omiin käsiin. Mutta miten kävi, yllätyinkö positiivisesti vai jäikö sisältö vaisuksi?

Ei tämä nyt niin paha ollut kuin pelkäsin! Mukana oli kyllä pari tuotetta, joista en jaksa pahemmin innostua, mutta onneksi kolme tuotetta sentään vaikutti kiinnostavalta. Sain tosiaan itse valittua boksiin tuon Glow Recipen banaanivoiteen. Sen lisäksi boksista löytyi luomiväripaletti, meikinkiinnityssuihke, huuliöljy ja siveltimien pesuun tarkoitettu saippua ja pieni silikonialusta. Kaksi jälkimmäistä, eli huuliöljy ja saippua, eivät mua jaksaneet pahemmin innostaa, mutta onneksi ne olivat myös ne kaksi boksin vähiten arvokasta tuotetta.

Glow Recipen Banana Souffé Moisture Cream oli boksin helmi ja oma valintani tähän boksiin. Kyseessä on koostumukseltaan kevyt kasvovoide, jonka pitäisi kosteuttaa kasvot tehokkaasti kuitenkaan ihohuokosia tukkimatta. Glow Recipen tuotteet ovat hurjan suosittuja ja toivon todella, että tämä voide osoittautuu mulle mieluisaksi! Voisin uskoa tämän toimivan itselläni hyvin kesällä, mutta katsotaan saanko tätä testiin vielä silloin, sillä mulla on pari muuta "kesäkasvovoidetta", jotka haluan päästä testaamaan seuraavaksi. Innolla kuitenkin odotan tämän testaamista!
Hinta: noin $39,00/50 ml.

Seuraavaksi esittelyyn pääsee mulle täysin tuntemattoman brändin Maven Beautyn Rose Water Setting Spray. Suihke sisältää ruusuvettä ja sen tulisi yksinkertaisesti pidentää meikin kestoa tarjoten meikille jopa 16 tunnin pysyvyyden. Ruusu ei tuoksuna ole kosmetiikassa mun suosikkini, mutta välillä ruusutuotteet yllättävät tuoksun suhteen hyvinkin positiivisesti. Tämän tuoksu oli selkeästi ruusuinen, mutta kuitenkin melko mieto, eikä mulle tee mitään ongelmia käyttää tätä. Testasin tätä juuri nyt postausta kirjoittaessani ja suihke tuntui tulevan pullosta aika isoina pisaroina, mutta se voi olla että kyse oli vain tästä ensimmäisestä käyttökerrasta. Käyttöön tämä pääsee joka tapauksessa, vaikka arvostankin näissä suihkeissa vähän hienojakoisempaa sumua.
Hinta: noin $22,00.

Lavish Wet Brush Cleaning System on meikkisiveltimien pesuun tarkoitetun saippuan ja silikonialustan sisältävä peltirasia. Rasiasta löytyy siis palasaippua ja kannesta pieni nystyräinen silikonialusta. Likaisia, kosteita siveltimiä on tarkoitus pyöritellä ensin saippuassa ja sen jälkeen silikonialustalla, jolloin meikki irtooa siveltimistä ja siveltimet puhdistuvat. Mulla on isompia silikonialusta, joten tämän rasian alustaa tuskin tulen koskaan käyttämään, mutta saippuan sentään ajattelin testata. Olisin hyvin kuitenkin pärjännyt ilmankin tätä tuotetta enkä jaksanut tästä tosiaan innostua ollenkaan. Ihan käyttökelpoinen tuote, muttei ihan sitä, mitä itse olisin toivonut saavani.
Hinta: noin $15,00.

Lime Crimen Venus 3 Eyeshadow Palette on kahdeksan luomivärin kaunis paletti. Tässä paletissa on juuri sellaisia sävyjä, joista itse eniten yleensä pidän ja tästä olin hyvin innoissani! Lime Crimellahan on jokseenkin värikäs historia, eikä missään nimessä positiivisessa mielessä, enkä ole koskaan aiemmin omistanut yhtään brändin tuotetta. Ilmeisesti tilanne on kuitenkin parantunut sen jälkeen, kun Lime Crimen perustaja jättäytyi syrjemmälle. Mä en ole ihan varma brändin viimeisimmistä käänteistä, mikäli niitä on, mutta tätä palettia lähden kyllä testaamaan mielenkiinnolla! 
Hinta: noin $38,00.

Viimeisenä vielä KAB Cosmeticsin Hydrating Lip Oil, joka on huulia tehokkaasti kosteuttava öljy. Huuliöljyt ovat sinänsä ihan hyviä ja varsinkin nyt maskiaikaan voisin hyvin kuvitella käyttäväni näitä enemmänkin, mutta tämä oli silti mielestäni tylsä tuote. Ja vielä tylsemmäksi tuote muuttui kun tajusin, että öljy oli vuotanut pahvipakkaukseensa ja mullahan oli kädet ihan öljyssä, kun tuubin kaivoin pakkauksestaan ulos. En ymmärrä miksei tällaisten päälle voida ihan suosiolla laittaa pientä muovipalaa, joka estäisi vuodot. Okei, muovi ei ole materiaalina ympäristöystävällistä, mutta en myöskään pidä siitä, että pakkaus on tahriintunut ja potentiaalinen myös tahraamaan koko muun boksin sisällön. Mulla on tällä hetkellä jo toinen huuliöljy avattuna, joten tämä jää odottamaan käyttöönottoa, mikäli en päätä antaa tätä eteenpäin.
Hinta: noin $20,00.

Kokonaisuutena boksi oli ihan ok ja mulle jäi tästä ihan hyvät fiilikset - paremmat kuin odotin. Boksin kokonaisarvo maaliskuussa oli noin $134,00. Ei missään nimessä paras saamani boksi, mutta hyvinkin kelvollinen, vaikka huuliöljy ja sivellinsaippua vähän fiiliksiä latistivatkin.

Olisiko sisältö ollut teille mieleen? :)

16 kommenttia:

  1. En ole vielä koskaan käyttänyt huuliöljyä, joten tuo tuote olisi kiva :) Banaani kosteuttaja kuullosti myös hyvältä. Tuo luomiväripaletti myös ihana, sillä siinä juuri noita vaaleita jotka usein loppuu ensimmäisenä. Sopiva kesäksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomiväripaleteissa joskus harmittaakin se, että vaaleat sävyt loppuu aina ensin, mutta tässä on joo tosi kivat sävyt myös täydentämään muita paletteja<3

      Poista
  2. Mun boksi on vielä matkalla. Ihan kiva sisältö tässä, tuo suihke ja huuliöljy olisi ehkä olleet mulle mieluisimmat. Banaanivoide tuli Cult Beautyn joulukalenterista, enkä ole vielä testannut sitä mutta kaikki tuntuu kehuvan kovasti merkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glow Recipeä tosiaan kehutaan hurjasti koko ajan, joten senkään takia en malta odottaa, että saan ton testiin! Mulla on myös joku toinen brändin voide odottamassa käyttöönottoa, mutta toi banaanivoide kiinnostaa kyllä ehdottomasti enemmän :)

      Poista
  3. Olisi kyllä kaikki kelvannut :D tosi kurjaa kyllä jos yksi tuote on vuotanut ja jos se sotkisi kaiken. Tosi innokkaasti kyllä odotan ekaa omaa boxia koska sisältö on kyllä aina täyttä timanttia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi toi ei ollut sotkenut kuin sen oman pahvipakkauksen ja sitten sellasen vaahtomuovipalan, joka boksissa on aina pehmentämässä. Muut tuotteet säilyi öljyttöminä :D Mä niin toivon, että sä tuut olemaan boksiisi tyytyväinen, oot niin kauan kuitenkin puhunut, että haluaisit boksin tilata<3

      Poista
  4. Mie taisin joskus saada Lavishilta sen sivellinputsarin, jota käytetään kuivana. Meni blogin joulukalenteriin viime vuonna se, hinta taisi siinä olla kohdillaan vaikka oli vain peltirasia, jossa sieni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu mäkin käytän monesti ihan LV:n palasaippuaa siveltimien pesussa, joten onhan toi 15 dollaria vähän yläkanttiin siihen nähden :D Mutta katsotaan josko toi oikeesti olisi hyvä saippua!

      Poista
  5. Kivalta näyttää :) Tuo banaanivoide kuulostaa jotenkin todella kivalta, mutten ole vielä raaskinut hankkia sitä testiin, kun epäilyttää sen tuoksu :D Rakastan banaanin tuoksua hiustuotteissa, mutta esimerkiksi vartalovoiteissa taas inhoan sitä. Lime Crimen paletissa näyttäisi olevan aika kivat sävyt :) Mulla ei ole tainnut olla heiltä kuin jokin tilaajalahjaksi saatu huulipuna, mutta kovin on noita luomivärejä kehuttu.


    Harmi, että tuo huuliöljy oli vuotanut :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun oli pakko nyt avata toi purkki ja tuoksutella voide! Tossa on ihan pienesti mun mielestä haistettavissa se banaani, mutta tuoksu on kyllä tositosi mieto. Voi tietty olla, etten näin aamulla ennen kuutta vielä haista kunnolla, mutta siis kädelle tota levittelin ja tuoksuttelin ja mun nenään se oli hurjan mieto :D Ei siis ainakaan tarvitse pelätä, että se tuoksu on jotenkin tosi voimakas! Lime Crimen paletissa oli tosi kauniit sävyt ja mitä palettia oon kerran ehtinyt testaamaan, on myös laatu kohdillaan<3

      Poista
    2. Oi ehkä uskallan hankkia sen sitten testiin! Se kuulostaa tuotteena niin kivalta <3

      Poista
    3. Tuoksua ei mun mielestä ainakaan kannata pelätä! :)

      Poista
  6. Oi, tuo paletti on kyllä tosiaan kuin sulle tehty sävyjen puolesta! Mulla saattaisi jäädä vähemmälle käytölle, vaikka nyt oon innostunutkin noista pinkeistä enemmän :D Sivellinsaippua oli munkin mielestä tylsä, mutta muuten sisältö vaikutti tosi kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! :D Pinkit sävyt on ihan mun juttu<3 Sivellinsaippua oli vähän blaah, mutta toisaalta varmasti monille myös ihan tarpeellinen. Itse kun on tottunut käyttämään jotain LV:n superedullisia palasaippuoita siveltimien kanssa niin en oikein koe tarpeelliseksi tollasia tuotteita :)

      Poista
  7. Oi toi banaanivoide on ihana! Mä ostin sen itselle Boxyn addoneista <3 Oon niin hulluna kaikkiin näihin Glow recipen tuotteisiin että haluan ne kaikki :D

    Ja wau mikä ihana paletti! Mä olen pitkään kuolannut tuon brändin luomiväripaletteja mutta en ole sitten koskaan raaskinut ostaa vaikka onkin pari kertaa ollut jo ostoskorissa. Oispa kiva itsekin saada tuo paletti itselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua taas kiinnostaa hirveesti se hyaluronihapposeerumi, minkä sä sait Boxyluxesta! Lime Crimelta löytyy tosi upeita paletteja, mä muistan joskus vuosia sitten myös ihastelleeni niitä, mutta koska brändillä oli silloin omistajansa takia melko kyseenalainen maine, en niitä lähtenyt ostamaan :D Toivottavasti jostain boksista vielä tulisi sullekin toi paletti!

      Poista

Kiitos kommentista!