lauantai 24. huhtikuuta 2021

Kolme ihanaa hajuvettä kesäksi

Tänään puhutaan hieman hajuvesistä! Olen innostunut hajuvesistä kunnolla vasta ihan muutaman vuoden sisällä. Aiemmin saatoin omistaa ja toki satunnaisesti myös käyttää hajuvesiä, mutta viimeiset pari vuotta kiinnostukseni tuoksuja kohtaan on kasvanut aivan selkeästi ja sitä myöten myös omistamieni hajuvesien määrä on selkeästi kasvanut. Tänään esittelen teille kolme loistavaa hajuvettä, jotka sopivat kaikki mielestäni täydellisesti tulevaan kesään! Toki näistä kaikki ovat olleet ja tulevat myös olemaan mulla käytössä muinakin vuodenaikoina, mutta mikäi etsit ihanaa uutta kesätuoksua, kannattaa tämä kolmikko pitää mielessä. Itsehän miellän kesätuoksut pääasiassa kepeiksi ja makeiksi, mutta toki tässäkin asiassa on mielipiteitä ja makuja juuri niin paljon kuin on tuoksujen käyttäjiäkin.

Lanvin Modern Princess Blooming EdT

Tämä on mitä ihanin kukkaishedelmäinen kesätuoksu! Alkunuoteista löytyy vesimelonia, mandariinia ja verigreippiä, jotka yhdistyvät sydäntuoksussa oleviin osmathuksen kukkaan, ruusuun ja jasmiinin terälehtiin. Pohjanuoteista löytyy vielä valkoista myskiä ja santelipuuta. Mä en yleensä ole kukkaistuoksujen suurin ystävä, mutta tähän ihastuin heti ensinuuhkaisulta. Tuoksusta tuli näytekoko joskus Goodieboxin mukana ja sainkin tämän 30 ml koossa sitten viime kesänä mieheltäni lahjaksi. Tämä on tuoksuna aika makea, mutta se kukkaisuuskin sieltä kyllä on tuoksuteltavissa. Tuoksu sopii mielestäni täydellisesti juurikin kuumiin, rentoihin kesäpäiviin ihan arkituoksuksi. Juhlatilaisuuksiin en tätä välttämättä itse valitsisi, mutta hyvin tämä varmasti menisi kuumana kesäpäivän myös vähän juhlavammassakin tilaisuudessa. Tuoksua ei myöskään ole hinnalla pilattu ja pullo on omaan silmääni todella kaunis.
Hinta: noin 45,00 €/30 ml (Sokos).

Escada Summer Festival EdT

Ei ole kesätuoksupostausta ilman Escadaa! Tämä Escadan uusin kausituoksu Summer Festival tuo nimensä mukaisestikin mieleen kesän festarit ja tuoksu onkin varmasti erityisesti nuorempien ja muuten makeista hajuvesistä pitävien mieleen. Alkunuoteista löytyy jää ja kirsikankukka, sydäntuoksuna vallitsee jasmiini ja pohjalta löytyy vielä santelipuu. Escadan tuoksut ovat tunnettuja makeudestaan, mutta omaan nenääni tämä ei kuitenkaan ole liian makea vaan juuri sellainen ihanan tyttömäinen tuoksu, johon tartun varmasti mielelläni nimenomaan lämpiminä kesäpäivinä. Tämäkin on itselleni ehkä enemmän sellainen arkituoksu, kuten Escadan tuoksut yleensä kaikki, joten mikäli pidät kepeän makeista ja kukkaishedelmäisistä tuoksuista, kannattaa tuoksutella tämä!
Hinta: noin 47,00 €/30 ml (Sokos).

Ariana Grande Ari EdP

Ensimmäinen ja ainut omistamani tuoksu Ariana Grandelta! Mä en yleensä innostu näistä julkkisten omista tuoksuista, mutta tätä oli kehuttu sen verran paljon, että ostin tämän muistaakseni joskus viime kesänä testiin. Alkunuotteina tuoksusta löytyy greippiä, päärynää ja vadelmaa. Sydäntuoksuista löytyy kukkia, kuten ruusua, kieloa ja orkideaa. Pohjanuotteina taas on mm. vaahtokarkkia ja myskiä. Tämä tuoksu on omaan nenääni mukavan pehmeä eikä ollenkaan turhan voimakas. Jotkut tuoksut ovat sellaisia, että jo yksi suihkaus tuntuu olevan liikaa, mutta tämän kanssa ei tarvitse pelätä tuoksuvansa kilometrien päähän, mutta hajuvesi on silti tuoksuteltavissa iholta hyvin pitkään. Tuoksu on makea, muttei niin makea mitä olisin ehkä voinut odottaa. Tuoksun hedelmäinen makeus on pehmeää ja sitä on juuri sopivan verran. Tämäkin on itselleni ehdottomasti parhaiten arkikäyttöön sopiva tuoksu, mutta näistä kolmesta tämä kulkee parhaiten mielestäni matkassa mukana vuodenajasta riippumatta.
Hinta: noin 43,00 €/30 ml (Lyko).

Onko joku näistä kolmesta tuoksusta teille tuttu? Entä onko teillä suosikkihajuvesiä nimenomaan kesää ajatellen? :)

13 kommenttia:

  1. Escada on hyvinkin tuttu!❤️ Kauniisti kuvattu!

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Escadan tuoksut on ihania, kiitos paljon! ♥

      Poista
  2. Escadan Summer Festival täytyy ostaa ja ostankin sen vappuperjantaina varmasti, kun kaupungille saatetaan eksyä vähän pyörimään :) Tykästyin siihen kyllä kovasti heti ekalla nuuhkaisulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ne Escadan tuoksut vähän olekin niin kuin sun juttu, eli ehdottomasti tää uusinkin kannattaa hankkia ;D Tuoksu on mitä ihanin<3

      Poista
  3. Escadan Summer Festival täytyy ostaa ja ostankin sen vappuperjantaina varmasti, kun kaupungille saatetaan eksyä vähän pyörimään :) Tykästyin siihen kyllä kovasti heti ekalla nuuhkaisulla <3

    VastaaPoista
  4. Mä tykkään Escadan uudesta kesästä yllättävänkin paljon, varmaan yksi tän kevään käytetyimpiä tuoksuja yhdessä Juicy Couturen kanssa. Harmittaa, et kumpaakaan ei voi töissä käyttää, mutta kotona sitten senkin edestä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuoksujen käyttö painottuu myös kotioloihin ja vapaapäiviin, mutta silloin otetaan senkin edestä kaikki ilo irti niistä! :D

      Poista
  5. Just ostin itselle tuon Escadan uuden tuoksun <3 Se on kyllä ihana kesätuoksu ja Escada on mun suosikki brändi mitä tulee tuoksuihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Escadan tuoksut on aika varmoja valintoja, oon noita ostanut ilamn tuoksutteluakin :D Ihana kuulla, että toi Summer Festival on ollut sulle mieluinen!

      Poista
  6. Nämä ovatkin kaikki mulle tuttuja tuoksuja ja kaksi näistä löytyy itseltänikin :) Tuo Modern Princess Blooming on roikkunut vaikka kuinka kauan toivelistalla, mutten ole raaskinut sitä hankkia :D Se kyllä kolahti itsellenikin heti ensi nuuhkaisulla <3 Mulla on se "tavallinen" Modern Princess ja se ei kyllä valitettavasti pääse mun mielestä lähellekään tuota ihanuudessa :/

    Escadan kausituoksut ovat useimmiten mulle mieleisiä ja myös tuo tämän vuoden tuoksu on niin hyvä! Oli pakko myöskin hankkia se :) Toistaiseksi se on päässyt aika vähän käyttöön, mutta kesällä sitä tulee varmastikin suihkittua lähes päivittäin :)

    Ariana Grandelta mulla taitaa olla kolme hajuvettä ja Ari on suosikkini <3 Sen tuoksu on niiiiin hyvä! Juuri täydellisen makea, olematta liian makea :) Se on ollut mulle viime aikoina sellainen "luottoarkituoksu". Julkkistuoksujen puolelta löytyy välillä tosi hyviä helmiä ja etenkin Arianalla tuntuu olevan poikkeuksellisen hyviä tuoksuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on siitä perus Modern Princessestä testeri eikä se kyllä oo yhtään niin hyvä kuin toi Blooming-versio, vaikkei sekään huono toki ole! Mutta ymmärrän täysin mitä tarkoitat ja oon itse ihan samoilla linjoilla sun kanssa :)

      Escadat toimii loistavasti kesällä, kun itselle ainakin tulee just tollasista kepeistä ja makeista tuoksuista mieleen kesä<3

      Toi oli tosi hyvä kuvaus Arista! Makea, muttei ollenkaan liian makea :) Täytyy pitää Arianan muutkin tuoksut mielessä, josko vaikka joskus hankkisin niitä lisää! Tonkin tilasin ihan tuoksuttelematta sitä, muttei onneksi tarvinnut pettyä :D

      Poista
  7. Ihania tuoksuja! Vitsi tekisi mieli uusia ja hankkia jotain uutta, mutta kuitenkaan kun ei vaan samaan aikaan voi. Jotain Escadan tuoksua varmaan pitäisi joskus kokeilla. Käyttäisin nyt ehkä Donna Karan tuoksuja kesällä, ne on rodella raikkaat ja ihanan tuoksuiset. Tuota HB The Scentiä yritän käyttää nyt arkisin. Vaikka se on kovin hyvä niin ei ole makuuni niin makea että toistamiseen ehkä kuitenkaan hankkisin tuoksua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle The Scent For Her on ihan lempituoksu, tykkään siitä ehkä just sen takia, ettei se oo niin makea, mikä saa sen toimimaan tilanteessa kuin tilanteessa :) Aattelin, että se vois olla mun häätuoksukin :D Donna Karan tuoksuista mulla ei ookaan kokemusta, täytyykin pitää toi nimi mielessä!

      Poista

Kiitos kommentista!