torstai 1. huhtikuuta 2021

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Maaliskuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Tänään startattiin huhtikuu, joten on totta kai aika tehdä katsaus maaliskuun loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin! Tätä vuotta on kulunut nyt kolme kuukautta ja oon itse ollut todella tyytyväinen siihen määrään, mitä oon jokaisena kuukautena saanut loppumaan. Laskin juuri, että mulla loppuu tällä hetkellä kuukaudessa keskimäärin yhtä monta tuotetta kuin aiemmin kahdessa kuukaudessa, joten edistystä todellakin on tapahtunut! Okei, nykyisin listaan loppuneisiin myös yksittäispakatut kasvonaamiot, mitkä kasvattavat loppuneiden määrää joka kuukausi muutamalla tuotteella, mutta ei se kuitenkaan kaikkea selitä. Olen siis ihan tietoisesti yrittänyt keskittyä aina tiettyihin tuotteisiin, jotta saisin ne loppumaan, ja myös ottanut käyttöön useita varastoissa mahdollisesti jo useammankin vuoden olleita tuotteita. Nyt katsotaan mitä kaikkea sain maaliskuussa loppumaan!

Meikit:

Urban Decay Stay Naked Weightless Liquid Foundation. Yksi parhaimpia meikkivoiteita mitä tiedän! Tämä on kasvoilla todella kevyen tuntuinen ja jättää puolipeittävän lopputuloksen, joka on arkena itselleni aivan riittävän hyvä peitto. Tämä on toiminut itselläni täydellisesti ja tulen aivan varmasti ostamaan uuden heti, kun saan pari muuta arkimeikkivoidettani loppumaan. Todellakin siis jatkoon!

Urban Decay De-Slick Mattifying Powder. Suosikkikivipuuterini, joka ei tosin loppujen lopuksi meinannut kulua mulla ollenkaan. Suosin enemmän irtopuutereita ja nykyään myös heleyttäviä viimeistelypuutereita, joten perinteiset kivipuuterit kuluu mulla hitaasti. Jatkoon menee siitä huolimatta, sillä tämän parempaa kivipuuteria en ole löytänyt.

Maybelline Fit Me Concealer. Perushyvä peiteaine arkikäyttöön, mutta pidän enemmän esimerkiksi essencen peiteaineesta, jos mietitään näitä edullisempia versioita. Ei tässäkään sinänsä mitään vikaa ollut, peittokyky oli ihan hyvä ja arkeen tosiaan itselläni riittävä. En kuitenkaan näe syytä ostaa tätä lisää, sillä ei tässä mitään ihmeellistäkään ollut, vaikka todella monet tätä hehkuttavatkin. Ei jatkoon.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Suosikkini kulmakynistä, näitä kuluu mulla tasaiseen tahtiin. Käytän tästä sävyä Medium Brown, joka on omille kulmilleni juuri sopiva enkä tästä tuotteesta luopuisi. Nyt koitan käyttää muita omistamiani kulmakyniä pois ennen uuden Brow Wizin ostamista, mutta viimeistään kesällä ostan taatusti tästäkin taas uuden version. Jatkoon.

Hiukset:

Four Reasons The Original Color Shampoo*. Superhyvä shampoo, joka on suunniteltu erityisesti värjättyjen hiusten tarpeisiin! Harvemmin innostun mistään shampoista niin paljon kuin tästä innostuin. Shampoo pesi hiukset puhtaiksi tehokkaasti, mutta oli kuitenkin hiuksille hyvin hellävarainen. Sanoin jo aiemmin, että löysin tästä ja saman sarjan hoitoaineesta itselleni hyvät luottotuotteet. Molempia olen ostanut jo uudet pullot, jatkoon siis menee ihan ehdottomasti!

Four Reasons No Nothing Sensitive Moisture Mist*. Hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka auttoi todella hyvin selvittämään takkuja ja myös kosteutti hiuksia. No Nothing -tuotteet ovat hajusteettomia eli mikäli et halua tuoksuja hiustenhoitotuotteisiisi, kannattaa pitää nämä mielessä! Pullo kesti mulla todella, todella kauan eli nämä Four Reasonsin suihkeet ovat paitsi hyvin riittoisia, myös loistavia omiin tarpeisiini ja palaankin näihin aina uudestaan ja uudestaan. Jatkoon menee.

Valquer Ice Hair Mask Total Repair. Viilentävä hiusnaamio, joka tuli aikoja sitten Glossyboxista ja jota en sitten jostain syystä käyttänyt loppuun ennen kuin nyt. Naamio itsessään on oikein toimiva, sillä se selvittää loistavasti hiusten takut ja jättää ne pehmeän tuntuisiksi. Viilentävästä tunteesta en sen sijaan pidä ja tämän kanssa sai olla aika varovainen, ettei tuotetta mennyt levitysvaiheessa esimerkiksi otsalle, sillä iholle joutuessaan se todellakin aiheutti sen viileän tunteen. Pidän tämän tuotteen ideasta, mutta ei jatkoon.

Kasvot:

SKINFOOD Black Sugar Perfect Cleansing Oil. Yksi parhaimpia öljyputsareita, mitä olen ikinä käyttänyt. Tämä poistaa kasvoilta tehokkaasti meikin, liukenee pois pelkän veden kanssa ja tuoksuu miellyttävän raikkaalta. Olen käyttänyt tätä vasta yhden pullon, mutta tämä nousi välittömästi suosikikseni yhdessä Coxirin öljyputsarin kanssa. Jatkoon totta kai!

Huxley Secret Of Sahara Toner; Extract It. Kaikkien aikojen paras kosteuttava kasvovesi! Tätä kun jaksaa kerrostaa rauhassa iholle, voi olla varma että iho näyttää hyvältä ja tuntuu pehmeän kosteutetulta. Rakastan tätä enkä ole vielä kovinkaan monen kuullut sanovan tästä mitään huonoa. Ehdottomasti jatkoon.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid. Hyaluronihappoa sisältävä hoitoneste, jonka koostumus on hieman geelimäistä ja vettä paksumpaa. Pullosta riitti pieneksi ikuisuudeksi ja tuote toimi loistavasti niin aamu- kuin iltakäytössäkin. Kosteutta kaipaavalle kuivalle iholle tämä on ihan loistava tuote, jatkoon!

Pürlisse Blue Lotus Brightening Serum. Jonkin kauneusboksin mukana tullut ihoa kirkastava seerumi, jonka käytin pois aamuisin päivävoiteen alla. Pidin tästä yllättävänkin paljon, sillä seerumi imeytyi nopeasti, mutta jätti kasvot kauniin näköisiksi ja tuntui myös kosteuttavalta. Pakkaus on ilmeisesti uudistunut, mutta tuote taitaa sisällöltään kuitenkin olla vielä sama. Jatkoon menee.

Balance Me Bakuchiol Smoothig Serum*. Seerumin tulisi häivyttää iholta pieniä juonteita sekä mm. kirkastaa sitä. Bakuchiol toimii pitkälti samoin kuin retinoli, mutta on ilmeisesti paremmin siedetty ainesosa kosmetiikassa. Seerumi kirkasti ihoa mukavasti ja tätä oli ihan miellyttävä käyttää. En kuitenkaan tunne, että olisin saanut tästä mitään erityisen suurta hyötyä, mutta ehkä ihoni ei ihan vielä tarvitse näitä bakuchiol/retinolituotteita. Ei jatkoon tällä hetkellä.

Ekopharma Tyrni Silmänympärysvoide. Tämä on yksi kaikkien aikojen suosikeistani, mitä silmänympärysvoiteisiin tulee. Paksuhko kermainen koostumus takaa hyvän kosteutuksen, mutta voide imeytyy kuitenkin melko nopeasti. Käytin tätä iltaisin ja on kuin lottovoitto saada sy-voide loppumaan, sillä nämä kestävät mulla aina todella kauan käytössä. Jatkoon!

Eyenlip Salmon Oil Intensive Cream. Käytin tämän lohiöljyä sisältävän kasvovoiteen pois ennätysnopeasti, sillä tämä oli omalle iholleni suorastaan loistava yövoiteeksi. Voide kosteutti hyvin, jätti ihon miellyttävän tuntuiseksi ja raikas tuoksu kruunasi kokonaisuuden. Mulla ei ole tästä mitään huonoa sanottavaa, jatkoon ihan ehdottomasti!

7th Heaven Chocolate Mud Mask*. Suklaanaamio, joka oikeasti tuoksuu ihan suklaalle! Tämä on yksi ikisuosikkejani 7th Heavenilta ja veikkaisin, että tämä oli yksi ensimmäisiä naamioita, joita brändiltä teini-ikäisenä testasin. Naamio puhdistaa ihoa, muttei kuitenkaan tee siitä liian kuivaa. Tämä on omalle kuivalle iholleni juuri sopiva, jos iho tuntuu kaipaavan kuitenkin pientä syväpuhdistusta. Jatkoon menee!

Dewytree Aqua Deep Mask*. Aivan ihana kangasnaamio, jonka materiaali oli hitusen erilaista kuin näissä yleensä. Naamio tuntui käsissä ehkä hitusen "limaisemmalta" kuin muut sheet maskit, mutta se myös asettui kasvoille tiiviisti eikä jäänyt mistään repsottamaan. Iho tuntui silkkisen sileältä ja kosteutetulta käytön jälkeen - ehdottomasti siis jatkoon.

Sweet Chef Ginger + Vitamin C Fresh Pressed Sheet Mask. Inkivääriä ja C-vitamiinia sisältävä ihoa tasoittava ja kirkastava kangasnaamio. Naamion kangas oli todella paksu ja melko tönkkö, mistä johtuen sitä oli vähän hankala saada aseteltua kasvoille tasaisesti ja tiiviisti. Iho näytti kyllä kirkkaalta käytön jälkeen, mutta suosin enemmän ohuempikankaisia sheet maskeja. Ei jatkoon.

Naturel Finland Collagen Facial Sheet Mask*. Ihoa rauhoittava, pehmentävä ja kosteuttava naamio, joka toimi juuri niin hyvin kuin odotinkin. Kasvot saivat extrahyvän kosteutuksen tästä naamiosta ja iho tuntui hyvin pehmeältä. Nämä naamiot maksavat noin 1,50 euroa, mikä on todella vähän ottaen huomioon kuinka tehokkaita nämä ovat. Jatkoon!

Eyenlip Salmon Oil Moisture Essence Mask. Lohiöljyä sisältävä ja ihoa kosteuttava kangasnaamio, joka on yksi mun suosikeistani! Eyenlipin naamioissa on hinta-laatusuhde kohdillaan ja nykyäänhän näitä myydään myös esimerkiksi Prismoissa. Naamio kosteutti ihoa hyvin ja jätti sen pehmeäksi. Jatkoon menee.

Vartalo, kädet & jalat:

Ahava Deadsea Water Mineral Hand Cream. Melko voimakkaalta tuoksuva käsivoide, jonka tuoksu oli kuitenkin itselleni todella mieluinen. Tämä kosteutti käsien ihoa suhteellisen hyvin, ei tämä paras mahdollinen kosteuttaja ollut, mutta aivan riittävä tällä hetkellä omiin tarpeisiini. Voisin käyttää tätä mielelläni lisääkin, jatkoon siis menee.

Essence Nail & Cuticle Cream*. Kynsille ja kynsinauhoille tarkoitettu kookokselta tuoksuva voide, joka riitti pienestä tuubista huolimatta todella kauan mulla. Tämä oli varsinkin nyt menneenä talvena mulla oikein kunnolla tehokäytössä ja kyllä tämä ihan oikeasti auttoi taltuttamaan kuivuutta. Kookoksen tuoksusta iso plussa! Jatkoon menee.

Apeiron Foot & Callus Active Balm. Jalkavoide, jonka koostumus oli aika ohutta ja tuoksu omaan nenääni hitusen epämiellyttävä. Tämän kosteutustehot olivat ihan hyvät, mutta pahimpaan kuivuuteen tämän tehot eivät itselläni riittäneet. Tuubi oli myös hitusen haastava, sillä sen muovi on todella kovaa materiaalia, mikä teki puristamisesta hieman hankalaa. Ei jatkoon.

Rituals... Ritual Of Sakura Body Scrub*. Suosikkisarjani Ritualsilta! Tämä sokerikuorinta oli todella tehokas ja vartalon ihon sai kuorittua tämän kanssa todella hyvin. Iho jäi tästä myös mukavan kosteutetun tuntuiseksi eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Jatkoon!

The Body Shop Ginger Shower Gel. Ihana inkivääriltä tuoksuva suihkugeeli, joka oli tuoksuna mukavan erilainen. Tuoksu sopi loistavasti syksyyn ja talveen, joten hyvä että sain sen käytettyä pois ennen kesän tuloa. Ei noussut kaikkein aikojen suosikikseni TBS:ltä, mutta todella hyvä tämä kuitenkin oli. Jatkoon menee.

Ziaja Goat's Milk Moisturising Body Lotion. Ehdoton suosikkini vartalovoiteista ihan siitä syystä, että tämä on suunnilleen ainut, minkä mun jalat (eli sääret ja reidet) kestää ilman, että saman tien puhkeaa taas lisää ihottumaa. Olen viime kuukausina muutenkin koittanut rasvailla kroppaa aiempaa ahkerammin, vaikken siitä pidäkään, joten tämä on päässyt käyttöön lähes päivittäin. Uusi on ostettu jo eli jatkoon menee ehdottomasti.

Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita? Entä paljonko teillä keskimäärin loppuu kuukaudessa kosmetiikkaa, oletteko laskeneet määriä? :)

12 kommenttia:

  1. Tosi hyvä määrä loppuneita! Tuo UD:n meikkivoide pitäisi ostaa testiin, uskon että tykkäisin siitä. Oon tainnut aiemminkin sanoa mutta en ole saanut vielä ostettua sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi meikkivoide kannattaa kyllä pitää mielessä! Mä ihastuin siihen ihan täysin enkä malta odottaa, että saan muita meikkivoiteita käytettyä pois ja ton taas tilalle<3 :D

      Poista
  2. Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acidin löysin vasta aika hiljattain mutta olen aivan rakastunut siihen. Se on syrjäyttänyt jopa Whamisan hoitonesteen, koska Whamisa aiheuttaa mulle ajoittain ihoärsytystä. Lisäksi läheskään kaikki geeli/jellymäiset kosteuttajat ei toimi meikin alla mutta tuon kanssa ei ole ollut ongelmia. Extrabonuksena vielä edullinen hinta. Ihan loistotuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi saa multakin kiitosta siitä, ettei se lähde meikin alta rullaamaan pois, kuten tosi monet saman koostumuksen omaavat tuotteet tekee! Muutenkin esim. monet hyaluronihapposeerumit on mulla sellaisia, joita en voi käyttää meikin alla, mutta ton kanss ei tosiaan ollut koskaan ongelmia :) Tossa on hinta-laatusuhde ihan lyömätön<3

      Poista
  3. Pakko vielä kompata Sissiä että minustakin tuo Holikan hoitoneste on parempi kuin Whamisan joka jää joskus takertelevaksi ihon pinnalle, kun taas Holika imeytyy vaikka sitä kerrostaisi kuinka. Whamisaa en pysty laittamaan kuin yhden kerroksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Whamisa jätti mullekin sellaisen vähän tahmeahkon pinnan iholle, mitä tää ei tehnyt koskaan. Toisaalta tykkään Whamisastakin tosi paljon eikä se ihontuntuma häirinnyt mua koskaan :D Mutta on tää Holika Holika kokonaisuudessaan kuitenkin ehkä parempi, jos otetaan mukaan hinnat sun muut!

      Poista
  4. Mä tykkäsin myöskin tuosta Valquerin viilentävästä hiusnaamiosta sen toimivuuden perusteella, mutta sen viilentävyys oli liian voimakas. Se tuntui niin kamalalta etenkin niskassa! Vähän harmi, kun itse tuote kuitenkin toimi niin hyvin ja jätti hiukset sileiksi.

    Holika Holikan hoitoneste on hinta-laatusuhteeltaan tosi hyvä tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas lutrasin tota jotenkin aina siten, että sitä oli kerros mun otsassa :D Levitän siis hoitoaineet ja hiusnaamiot aina ihan tyveä myöten, joten se viilentävä vaikutus oli tunnettavissa sitten käytännössä ihan joka puolella ja oman huolimattomuuden takia myös otsassa. Muakin harmittaa, kun toi oli muuten tosi hyvä tuote!

      Poista
  5. En ole koskaan ostanut tuota Maybelline Fit Metä vaikka se on todella hehkutettu. Ei ole jotenkin ollut tarvetta edes kokeilla tuota tuotetta. Tuo Huxleyn kasvovesi kuullosti hyvältä, otan ylös jos joskus hankkisi testiin :) Ostan nykyään aina vain naturel sarjan kollageeni maskeja, toivoen että pysyisi iho hyvänä :D Tykkäsin myös paljon tuosta Rituals kuorinnasta, ei ehkä niin kosteutettu olo kuin Cupuacusta mutta silti aivan ihana! Myös tykkään nimenomaan tuosta Goats milk sarjasta, tuoksu on musta ihana :) Pitäisi ostaa taas tätä sarjaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä nappasin ton jossain vaiheessa testiin, kun en saanut sitä mun suosikkiarkipeiteainetta essenceltä, Mutta ei tossa Fit Me:ssä mun mielestä ollut mitään niin ihmeellistä, että lähtisin uudestaan ostamaan. Ihan ok, muttei ihmeellinen :D Naturelin maskit on ihania, superedullisia ja oikeesti myös toimivia! Goat's Milkin tuoksu on munkin mieleeni, kun se on jotenkin niin ihanan rauhoittava :)

      Poista
  6. Ohoh mikä määrä loppuneita! :D Tuo viilentävä hiusnaamio oli ihan kamala, kun se alkoi valua niskaa pitkin vaikutusaikana. Siis oon niin vilukissa muutenkin, että etenkin talvella tuon käyttö oli todella epämiellyttävää :D

    Sen sijaan UD:n De-Slick kivipuuteri on munkin mielestä ihana ja Holika Holikan hyaluronihappo hoitoneste on ostoslistalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mua oikein harmitti, että se hiusnaamio oli muuten tosi kiva, mutta ai että miten inhottava se viilentävä tunne iholla oli :D En muutenkaan pidä sellaisesta, saati sitten suihkussa! Toivottavasti tykästyt tohon Holika Holikan hoitonesteeseen<3

      Poista

Kiitos kommentista!