perjantai 30. huhtikuuta 2021

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Huhtikuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Aika esitellä huhtikuun tyhjentyneet kosmetiikkapurkit! Huhtikuussa loppui selkeästi hieman vähemmän kosmetiikkaa kuin parin edellisen kuukauden aikana, mutta olihan tämä ihan odotettavissa. Olen koko alkuvuoden ajan saanut loppumaan lähes puolet enemmän tuotteita kuin esimerkiksi viime vuonna, joten nyt huhtikuun osalta palattiin taas lähemmäs sitä kulutustahtia, mikä mulle aiemmin on ollut tyypillistä. Jokainen tyhjä purkki on kuitenkin aina kotiinpäin, joten olen tähänkin määrään erittäin tyytyväinen! Seuraavaksi tuttuun tapaan lyhyet arvostelut kaikista loppuneista:

Meikit:

NYX Vinyl Liquid Liner. Mun suosikkieyelinerini, jolla saa hetkessä intensiivisen mustat rajaukset silmiin. Tässä on hinta-laatusuhde kohdillaan, sillä tuote maksaa noin kymmenen euroa, mutta kestää päivittäisessäkin käytössä useamman kuukauden. Sivellinosa on aika joustava, joten ihan aloittelevalle nestemäisen eyelinerin käyttäjälle en tätä ehkä suosittelisi, mutta mulle tämä on täydellinen. Uusi on käytössä, jatkoon!

Eyeko Eyebrow Gel*. Vaaleanruskean sävyinen kulmageeli, joka sopi värinsä puolesta omille kulmilleni hyvin. Koostumukseltaan tämä oli aika juoksevaa ja tätä tulikin herkästi vähän liikaa kerralla, jolloin kulmia saattoi joutua harjaamaan vielä puhtaankin kulmaharjan kanssa. Loppua kohden massasta tuli hieman paksumpaa ja sitä kautta helpompikäyttöistä. Ihan ok tuote, muttei mitenkään niin ihmeellinen, että ostaisin uudestaan. Ei jatkoon.

Shiseido Full Lash Volume Mascara. Tämä ripsiväri oli muutamia vuosia sitten mun ehdoton suosikkini ja edelleen pidin tästä oikein kovasti. Tällä saa hetkessä näyttävät ja tuuheat ripset, joista eniten itse pidän. Hinta on vähän kova, kun olen tottunut essencen muutaman euron ripsiväreihin, mutta lopputulos kyllä palkitsee tämän kanssa. Jatkoon!

Hiukset:

Four Reasons Toning Treatment Silver. Sävyttävä hiusnaamio, jolla saa hiuksiin viileän hopeisen sävyn. Nämä Color Maskit ovat aivan loistavia myös hoitotehoiltaan ja hiukset jäävät todella pehmeän tuntuisiksi. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan tämän tuotteen kanssa ja ehdottomasti menee jatkoon.

J.Mäki Professional Color Conditioner*. Perushyvä hoitoaine, joka ei kuitenkaan ihan pahimpina aikoina riittänyt mun hiusteni kuiviin latvoihin. Tässä on tosi kiva tuoksu, mutta hoitoainetta kuluu kerralla ehkä hieman tavallista enemmän. Saatavuus ei ole näillä brändin tuotteilla paras mahdollinen, joten tuskin tulen tätä enää uudestaan hankkimaan. J.Mäki Professionalilta hiusnaamiot ovat ehdottomasti niitä parhaimpia tuotteita! Ei jatkoon.

Four Reasons Shaper. Tämä jättikokoinen hiuslakkapullo kesti mulla pienen ikuisuuden, mutta nyt se on vihdoin loppu! Tämä on mun suosikkini ja nyt olen siirtynyt tuotteen uudistetun version pariin. Lakka tuo riittävän pidon hiuksiin, muttei kuitenkaan saa niitä tuntumaan korppuisilta. Iso plussa myös superhyvästä tuoksusta, mikä ei todellakaan ole itsestäänselvyys hiuslakkojen kohdalla. Jatkoon!

Kasvot:

Taika Kosteuttava Päivävoide*. Taas yksi Taika-tuote loppui! Tämä voide sopi loistavasti aamukäyttöön kuivalle iholleni nimenomaan talviaikaan. Se kosteutti tehokkaasti, mutta imeytyi kuitenkin kohtuullisessa ajassa eikä missään vaiheessa lähtenyt rullaamaan pois meikin alta. Tuoksussa oli mukana raikasta mentholia tai vastaavaa, mutta mitään viilentävää tunnetta tästä ei iholle jäänyt. Hyvä perustuote, jatkoon!

First Aid Beauty Facial Radiance Pads. Ihoa kuorivat lappuset, jotka ovat ehkä maailman helpoin ja nopein tapa saada kasvot kuorittua tehokkaasti. Kuorintateho perustuu happoihin ja näiden kanssa saa hetkessä sileän ja raikkaan ihon. Laput ovat todella tehokkaita, mutta kuitenkin hellävaraisia iholle enkä ole näistä saanut koskaan esimerkiksi punoitusta iholleni. Mulla on näitä jo uusi paketti hankittuna eli jatkoon menee.

The Body Shop Vitamin E Gentle Facial Wash. Mitä enemmän käytin tätä voidemaista putsaria, sitä enemmän aloin tästä pitää. Ei tämä alunalkaenkaan mun mielestäni huono ollut, mutta tykästyin tähän loppua kohden vaan enemmän ja enemmän. Putsari toimi hyvin kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa sekä meikittömän ihon puhdistamisessa. Voidemainen koostumus oli iholle hellävarainen ja näin kuivaihoisena tämä TBS:n Vitamin E -tuotesarja on muutenkin ollut todella hyvä itselleni. Jatkoon! 

Espa Optimal Skin ProCleanser*. Ihan superhyvä puhdistusaine kasvoille! Tässä oli ihoa hyvin hellästi kuorivia rakeita, ja kun sanon hellästi, tarkoitan todella sitä. Putsarin koostumus oli ihanan voidemaista, mutta kuitenkin kevyttä ja käytin tätä kaksoispuhdituksen toisessa vaiheessa aina satunnaisesti. Tuote ei kuivattanut ihoa vaan jätti sille päinvastoin aika kosteutetun tunteen. Jatkoon menee.

Tarte Micellar Magic Makeup Remover & Cleanser. Misellivesi, joka tuli kätevässä pumppupullossa. Käytin tätä lopulta vähän puoliväkisin, jotta sain tuotteen loppumaan enkä missään vaiheessa oikeen tykästynyt tähän. Tuote sopi ihonpuhdistuksen viimeistelyyn varsin hyvin, mutten pitänyt siitä kuinka tämä herkästi alkoi hieman vaahtoamaan ja saattoi aiheuttaa myös kiristävän tunteen kasvoille. Ei jatkoon.

Mizon Joyful Time Essence Mask Strawberry. Miedosti mansikalta tuoksuva kangasnaamio, jonka tulisi kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Mizonin sheet maskit ovat aina perusvarmoja valintoja, ja tämäkin yksilö kosteutti ihoa oikein mukavasti. Näissä on todella hyvä istuvuus omille kasvoilleni ja hinta edullinen. Näihin palaan aina uudestaan, eli jatkoon menee.

Dr. Mola Gelato Cup Black Fruits Sheet Mask*. Ihoa suojavaa ja vahvistava sekä hehkua antava kangasnaamio, jossa on aika voimakas makea tuoksu. Tuoksu oli itselleni mieluinen, mutta joku toinen saattaisi pitää sitä jopa ällönmakeana. Naamio istui kasvoille todella hyvin, mutta oli omaan makuuni vähän turhan märkä, sillä nestettä valui jonkin verran naamiosta leukaa pitkin alas. Iho näytti kuitenkin todella kirkkaalta ja kuulaalta sheet maskin käytön jälkeen, joten jatkoon menee.

PACKage I Love Myself Makeup Boostin Mask*. AHA-happojen kanssa kevyesti ihoa kuorivia sheet mask, joka sisältää myös kosteuttavaa hyaluronihappoa. Naamio on tarkoitettu käytettäväksi ennen meikkaamista, jolloin se preppaa ihon valmiiksi, jotta meikkipohjasta tulee kaunis. Naamio jätti ihon kuulaaksi ja kosteutetuksi, eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa - jatkoon!

Holika Holika Pure Essence Sheet Mask Shea Butter. Tämä on mun luottokangasnaamioni niinä hetkinä, kun iho kaipaa oikein extrahyvää kosteutusta. Tämä kosteuttaa ihoa supertehokkaasti ja pidän siitä, että nämä Holika Holikan sheet maskit ovat niin ohuita ja ne saa asettumaan kasvoille täydellisesti. Suosikkini sheet maskien joukosta, eli totta kai jatkoon.

Vartalo, kädet & jalat:

The Body Shop Warm Vanilla Hand Cream. Sain tätä viime talven vaniljaista kausisarjaa joululahjaksi ja ensimmäisenä loppui tämä käsivoide. TBS:n käsivoiteet ovat yhä yhtiä mun suosikkejani, vaikka en nykyään niin pidäkään näiden supervoimakkaista tuoksuista. Vanilja on tuoksuna aina mulle mieluinen, mutta jotenkin olen alkanut vähän kyllästyä näihin The Body Shopin vaniljasarjoihin, kun niitä tuntuu olevan joka talvi liikkeellä. Tuoksu oli kuitenkin hyvä, ei sitä voi sanoa! Jatkoon. 

The Body Shop Almond Milk & Honey Hand Cream. Ihana mantelimaidon ja vaniljan tuoksuinen käsivoide, jonka pariin palaan aina uudestaan ja uudestaan. Tässä on rauhoittava tuoksu ja olen aina sanonut, että tämä on mukavaa vaihtelua kaikkiin TBS:n hedelmäisiin ja marjaisiin tuoksuihin. Hyvä tuote, jatkoon menee.

Lavera High Vitality Body Wash Orgnic Orange & Organic Mint*. Ihanan raikas kesäiseltä tuoksuva suihkugeeli! Tuoksussa yhdistyy appelsiini sekä minttu ja tuoksu tuo mulle ihan kesäfiilikset. Ehkä juuri sen takia käytinkin suihkugeelin niin nopeasti pois, sillä tämähän kului mulla ihan ennätysnopeasti, kun tuoksu oli niin mieluinen. Ehdottomasti menee jatkoon.

Mahtuuko joukkoon tuttuja ja mieluisia tai kenties vähemmän mieluisia tuotteita? :)

10 kommenttia:

  1. Mulla on aamuisin nenä aina niin tukossa, että en ole edes älynnyt Taikan päivävoiteessa olevan mitään tuoksua. Tosi hyvä päivävoide kyllä ollut ja mullakin loppuu kohta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siinä oli sellanen mieto, raikas mentolinen tuoksu! Ihan erilainen kuin sitten taas muissa Taika-tuotteissa, joissa tuoksu on sellanen raikkaan hedelmäinen :) Toi voide yllätti kyllä tosi positiivisesti, kiva että säkin oot siitä pitänyt<3

      Poista
  2. Kyllähän tästäkin tosi reilu määrä loppuneita löytyi :) Vain NYX liner ja JMäen hoitoaine näistä tutut tuotteet, tosi kiva myös lukea TBS:n käsirasvoista. Ne on sen verran kalliita etten kuitenkaan koskaan ole viitsinyt niihin panostaa? Harmi! Ilmeisesti kaikki alkavat hieman kyllästymään TBS:n vaniljasarjoihin, onhan se aika ikoninen sarja myös TBS:n riveissä mutta tietysti voisi välillä tehdä vaikka "mild vanilla" sarjaa jossa tuoksu ei olisi niin pistävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:llä on välillä niitä käsivoiteita tarjouksessa niin silloin ennen kaikkea tulee ostettua niitä! Onhan noi ehkä kokoonsa nähden aika kalliita, mutta mä oon vuosia jo käyttänyt noita ja tykkään kyllä hurjasti niistä :) Joo itsekin ehkä toivon, että jos ensi jouluna taas tulee vaniljainen kausisarja, olisi se tuoksultaan selkeästi miedompi. Mun mielestä noi tuoksut on muutenkin voimistuneet, mikä voi toki johtua ihan mun omasta nenästä, joten en tiedä onko sen puoleen vähän turhaa toivoa mitään miedompia tuoksuja :D

      Poista
  3. Mukava lukea näistä :) Mullakin loppui nuo kuorintalaput ja kyllä tuollaiset on liki kokonaan syrjäyttäneet perinteisen kuorinnan, tosi kätevä tapa pitää kasvit puhtaina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi laput on ihan loistavia! En olisi ikinä uskonut, että tykästyn niihin noin paljon :) Noilla saa mun mielestäni kuorittua ihon paljon paremmin kuin suurimmalla osalla mekaanisista kuorinnoista.

      Poista
  4. Nuo kuorintalaput ovat kyllä käteviä, mäkin tykkään!

    VastaaPoista
  5. Mie taas en tykännyt tuosta TBS Vitamin E -putsarista, lähinnä sen tuoksun vuoksi :D First Aidin lappusia tuli joskus Boxycharmista, tykkäsin kyllä käyttää, mitään eroa en tosin huomannut. Tilasin niiden innoittamana kuitenkin Avonin vastaavat, mutta niitä olen käytellyt aika epäsäännöllisesti :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on kieltämättä aika voimakas tossa, joten ei varmasti ole kaikkien mieleen :D Multa löytyi myös purnukka Mizonin vastaavia kuorintalappuja ja niistäkin oon tykännyt hurjasti :) Kiva että säkin kuitenkin käytit niitä lappuja mieluusti pois, vaikket niin eroa ihossa huomannutkaan! Mulla ero oli kuin yöllä ja päivällä :D

      Poista

Kiitos kommentista!