torstai 22. huhtikuuta 2021

Korealaisen kosmetiikan uutuuksia

*Saatu ilmaistuote

Tänään käydään läpi Bearelilta pr-näytteenä saamiani tuotteita! Kirjoittelin teille muutama viikko sitten jo uusista Mizonin Cicularonic -tuotesarjan tuotteista, ja tänään käydään läpi loput pr-paketin sisällöstä. Tiedossa on siis hieman sekalaisesti korealaista kosmetiikkaa Mizonin, A'Pieun, PACKagen ja Dr. Molan tuotteiden muodossa! Tilaan itse suurimman osan k-kosmetiikastani nimenomaan Bearelilta ja laitoinkin viimeksi tämän kuun alussa heille tilauksen menemään. Voin siis suositella Bearelia lämpimästi muutenkin eikä mielipiteeseeni vaikuta se, että nämä tuotteet olen saanut heiltä ilmaiseksi testiin. Pidemmittä puheitta mennään katsomaan millaisia tuotteita sain testattavaksi!

Dr. Mola Gelato Cup Black Fruits Sheet Mask* on mm. karhunvatukkaa, mustikkaa, mulperimarjaa, ginsengiä ja aloe veraa sisältävä kangasnaamio. Naamio lupaa suojata ja vahvistaa ihoa samalla kirkastaen sitä. Tämä oli ensimmäinen testaamani kangasnaamio Dr. Molalta, mutta tämän testattua tilasin heti itselleni pari muuta naamiota lisää! Tässä Black Fruits naamiossa oli todella makea marjainen tuoksu, mikä oli itselleni vähän yllättävääkin, sillä harvemmin sheet maskeissa on ihan näin voimakasta tuoksua. Istuvuus oli omille kasvoilleni hyvä, mutta pienen miinuksen joudun antamaan siitä, että naamiosta valui nestettä leukaa ja kaulaa pitkin alas. Toki se kertoo siitä, että naamiossa on runsaasti sitä nestettä, joka sisältää ne kaikki ihoa hoitavat ainesosat, mutta itse en henkilökohtaisesti pidä siitä, jos naamio on liian märkä. Iho jäi kuitenkin todella kirkkaaksi ja kuulaaksi tämän käytön jälkeen ja mielenkiintoni heräsi näitä Dr. Molan naamioita kohtaan. Pakkaukset ovat ihania ja tilasinkin tosiaan testiin pari brändin Muffin Sheet Maskia. Katsotaan kuinka ne itselläni toimivat!
Hinta: noin 2,90 € (Bearel).

Nyt on viimeistään se hetki, kun on aika kaivaa aurinkosuojatuotteet kaapeista esille! Sain juuri parahiksi testiin A'Pieun Pure Block Aqua Sun Gel SPF50+/PA+++* aurinkosuojavoiteen, ja tämä tuli mulle itse asiassa hyvinkin tarpeeseen. Kyseessä on koostumukseltaan kevyt kemiallinen aurinkosuojavoide, joka sisältää aurinkosuojan SPF50+/PA+++. Suojakerroin on siis hyvin korkea ja SPF50 jälkeinen PA+++ kertoo siitä, kuinka kauan iholla kestää ruskettua suojaamattomaan ihoon verrattuna. En ole kovin tarkasti tähän asiaan perehtynyt, mutta oman käsitykseni mukaan PA+++ on jo todella korkea luku eli tuote siis ehkäisee hyvin pitkälle myös ihon ruskettumista. Tiedän, että monet nimenomaan haluavat saada sen päivettyneen ihon, mutta todellisuudessahan se ei ole koskaan hyvä, jos iho "joutuu" ruskettumaan. Mä en ole itse enää moneen vuoteen harrastanut auringonottoa, en oikeastaan sen jälkeen kun paloin Miamissa todella pahasti vuonna 2016.

Voiteen koostumus on hyvin kevyttä, vähän geelivoidemaista ja se imeytyy kasvoihin nopeasti. Voidetta voi käyttää yksinään tai muiden ihonhoitotuotteiden päällä ja se toimii hyvin myös meikin alla. Yllätyin hyvin positiivisesti siitä, että tämä on sopinut yhteen niin monien muiden ihonhoitotuotteiden kanssa eikä yksikään primer tai meikkivoide ole saanut tätä murustumaan alta pois! Tässä siis ehdottomasti tämän kesän täsmätuotteeni, mitä aurinkosuojiin tulee, sillä harvoin löytää näin korkealla suojakertoimella varustettua voidetta, joka toimii näin loistavasti myös meikin alla. Voide imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä valkoista pintaa iholle tai muutenkaan mitään epämiellyttävää tahmeaa tai kalvomaista tunnetta. Voiteeseen on lisätty myös tämän hetken yhtä hittiainesosaa - rohtosammakonputkea, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä voide ylitti kaikki mun odotukseni, iso suositus tälle!
Hinta: noin 16,00 €/50 ml (Bearel).

Mizon Natural Grain Rice Real Cleansing Foam* on kaikille ihotyypeille sopiva voidemainen puhdistusaine. Putsari sisältää riisileseitä, joiden tehtävänä on kirkastaa kasvojen ihoa ja kuoria pois kuollutta ihosolukkoa. Lisäksi tuotteen tulisi auttaa ylläpitämään ihon omaa suojakerrosta ja jättää iho pehmeän tuntuiseksi. Koostumukseltaan puhdistusaine on paksuhkoa ja voidemaista eikä sitä tarvitse kerralla paljon. Olen käyttänyt tätä nyt muutamia kertoja kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä vaiheessa, johon se sopii mielestäni oikein hyvin. Tuotteella on kuitenkin omissa silmissäni yksi iso miinus - se jättää kasvoille nahkean tunteen.

K-kosmetiikassa on ilmeisesti hyvin tyypillistä, että tällaiset foam-puhdistusaineet jättävät iholle sen nahkean ja nihkeän tunteen, mutta itse inhoan sitä. Tuotekuvauksessa sanotaan, ettei puhdistusaine kuitenkaan kuivata kasvoja, mikä pitää itse asiassa paikkansa. Jotenkin mun on silti todella vaikea mieltää tätä ei-kuivattavaksi tuotteeksi, kun lähes kaikki putsarit, jotka ovat vastaavan tunteen kasvoille jättäneet, ovat olleet kuivattavia. Tämä siis ei kuivata kasvoja ja pidän tuotteen voidemaisesta ja paksusta koostumuksesta, mutta mua silti häiritsee se nahkea tunne iholla putsarin käytön jälkeen. Toki se poistuu, kun päälle lisää kasvovedet, voiteet sun muut, ja tärkeintähän tietysti on se, ettei aine kuivata jo entisestään kuivaa ihoani. Jotenkin mun on vain ollut todella vaikea saada itseni käsittämään, ettei se nahkea tunne iholla kulje käsi kädessä kuivuuden kanssa. Muuten tämä on toiminut todella hyvin kakkosvaiheen putsarina ja tuote on puhdistanut ihon tehokkaasti. Ei tästä suosikkiani kuitenkaan noussut, sillä noinkin pieni asia kuin se ihotuntuma tuotteen levityksen jälkeen olikin mulle yllättävän tärkeä.
Hinta: noin 14,00 €/150 ml (Bearel).

Viimeisenä vielä toinen saamani sheet mask, joka on PACKagen I Love Myself Makeup Boostin Mask*. Tämä naamio on suunniteltu ennen kaikkea käytettäväksi ennen meikkiä ja se sisältää sekä ihoa kevyesti kuorivia AHA-happoja että kosteuttavaa hyaluronihappoa. Ihon tulisi jäädä kirkkaaksi ja kosteutetuksi ja siinä naamio onnistuukin täysin. Ei omassa ihossani mitään järisyttävän suurta muutosta tapahtunut, mutta sen pinta jäi kauniin kuulaaksi ja kosteutustehot olivat tällä kangasnaamiolla täysin kohdillaan. Meikki levittyi iholle kauniisti, mutta toisaalta olen käyttänyt myös paljon muitakin sheet maskeja aamuisin ennen meikkaamista, enkä ole niidenkään kanssa huomannut mitään ongelmia. Toki tämän etuna on nimenomaan nuo AHA-hapot, jotka kuorivat ihoa ja poistavat kuollutta ihosolukkoa. Voisin kyllä hyvin käyttää tätä naamiota myös iltaisin! Se istui kasvoille hyvin eikä mulla ole tästä oikeastaan mitään huonoa sanottavaa.
Hinta: noin 3,20 € (Bearel).

Herättikö joku postauksen neljästä tuotteesta jotain ajatuksia? Oletteko ehkä käyttäneet näitä itse? :)

8 kommenttia:

  1. Tuo Rice real kuullostaa tosi erikoiselta, voisi tuo nahkeus olla juuri todella erikoinen kun ei ole tottunut tuollaiseen. Voisi olla kiva kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti toi on joidenkin mieleen! Mä en itse siitä nahkeudesta tosiaan pidä, mutta tuote oli muuten ehdottoman hyvä :)

      Poista
  2. A'pieun naamiot on mun lemppareita mutta just tajusin etten ole brändiltä koskaan mitään muuta testannut. Tuo aurinkosuojavoide kuulostaakin varsin hyvältä ja nythän alkaa olla aika ruveta niitä käyttämäänkin. Itse suosin just sellaisia kevyen kosteuttavia aurinkosuojia. Semmosten paksun tahmaiset ja valkoisen ihon jättävät on mun inhokkeja kerta kaikkiaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne A'Pieun Milk naamiot on ihan superhyviä<3 Joo täällä jää myös paksut ja valkoisen pinnan iholle jättävät aurinkosuojat helposti käyttämättä :D Jane Iredalelta on se ihana aurinkosuojapuuteri, joka pääsee mulla varmasti myös tosi kovaan käyttöön, mutta toi A'Pieun voide on superhyvä, kun se toimii sekä meikittömällä iholla että meikin kanssa!

      Poista
  3. Mä en myöskään tykkää nahkeasta tunteesta, nyt en just muista mikä tuote sen on viimeksi saanut aikaan mutta tunne ei oo kiva. Mä tykkään kans Bearelin tuotteista ja ylipäätään näistä k-kosmetiikka postauksista joista saa kivoja vinkkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut kuorinta-aineet tekee myös samaa, ehkä niistä on sitten jäänyt mulle itselle juurikin se kuivattava fiilis. Kiva jos postaus oli mieluinen sulle<3 :)

      Poista
  4. A'Pieun Pure Block Aqua Sun Gel SPF50+/PA+++ tämä kuulostaa oikein hyvältä! Rasvoittuvalla ihollani kaikki aurinkovoiteet on tähän mennessä olleet kunnon jankkia ja se aiheuttaa epäpuhtauksia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti k-kosmetiikassa noi aurinkosuojat pyritään tekemään just tosi kevyiksi, ettei iho tukkiintuisi! Mun ihoon toi humahti tosi nopeesti eikä ollut ollenkaan jankkimaista, mutta mulla on tosiaan kuiva iho enkä tietty tiedä miten se rasvoittuvalla käyttäytyy. Mutta tää oli kuitenkin ihan erilainen kuin monet "tavalliset" kasvoilla käytettävät aurinkosuojat, joita oon itse testannut.

      Poista

Kiitos kommentista!