keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Bette Box | Heinäkuu 2018


Heinäkuun Bette Boxit ovat lähteneet tilaajille ja hain omani postista pari tuntia sitten. Tätä(kin) boksia tuli taas odotettua todella suurella innolla, sillä pidin kovasti kesäkuun boksista. Boksin koko oli suurehko ja tälläkin kertaa painoa oli melkoisen paljon, mikä herätteli toiveita hyvän sisällön puolesta vielä entisestään! Miltä heinäkuun boksi sitten sisälsi?


Ensivaikutelma sisällöstä oli ihan positiivinen. Four Reasons Black Edition tuotteita oon halunnut testata jo pitkään, Korresin tuotteista olen pitänyt ja Dermosilin minttuvoiteesta olen lukenut kehuja muilta bloggaajilta. Dödö ja hammasharja kuitenkin laskivat boksin pisteitä mun silmissäni, sillä juuri kesäkuussahan me saatiin dödö! Ja hammasharjoja nyt en jostain kumman syystä toivo ikinä saavani näistä bokseista, mutta toki ymmärrän, ettei sisältöjä suunnitella vain mun mieltymyksieni mukaan. Tehdäänpä vielä tarkempi katsaus tuotteisiin:


Dermosilin Organic Body Butter Mint tuli boksista täysikokoisena. Kyseessä on runsaasti sheavoita sisältävä vartalovoi, joka saa tuoksunsa luonnollisesta viherminttuöljystä. Koostumuksen sanotaan olevan paksu ja pehmeä, mutta voiteen sisältämät öljyt helpottavat sen levittämistä iholle. Testailin tätä itse pikaisesti kämmenelle ja paksuhkosta koostumuksesta huolimatta voide imeytyi ihoon nopeasti jättäen sen pehmeän tuntuiseksi. Minttu tuoksui erittäin virkistävältä ja tämä pääsee varmasti käyttöön, kunhan saan vanhempia voiteita ensin alta pois.
Hinta: noin 9,70 €/200 ml.


Korresin Olympus Tea 3 In 1 Cleansing Emulsion on kaikille ihotyypeille soveltuva puhdistusemulsio, jonka ainesosista 96,2% on luonnollisia. Putsari sisältää mm. aloeta sekä raudakkia ja tuote lupaa poistaa meikit sekä puhdistaa ja raikastaa ihoa. Uusia putsareita on aina hauska testata ja tämä 16 ml koko olisi ihan supernäppärä otettavaksi mukaan jollekin pienelle reissulle! En ole Korresin ihonpuhdistustuotteita aiemmin tainnutkaan testata, joten mielenkiinnolla katson kuinka tämä meikit ja ihon puhdistaa. 
Hinta: noin 27,00 €/200 ml.


Seuravaksi jotain, mistä en ollut mitenkään turhan innoissani. Happy Smile Adults Hiilikuituhammasharjan harjakset ovat luonnostaan antibakteeriset ja ne lupaavat puhdistaa hampaat kiillettä kuluttamatta. Hammasharjan sanotaan olevan hellävarainen myös ikenille ja sillä saa helposti puhdistettua myös kielen ja suun limakalvot. En ole tällaista hiilikuituhammasharjaa ikinä testannut, joten sen puoleen tämä oli hurjasti parempi vaihtoehto boksiin kuin jokin ihan "perus"hammasharja. Hammasharjat lukeutuu kuitenkin niihin tuotteisiin, jotka ihan mielelläni ostan itse kaupasta enkä siis tosiaan toivo näitä saavani kauneusbokseista. Bette Boxista näitä suuhygieniatuotteita ei onneksi tule samalla tavalla kuin aiemmin LivBoxista, joten enköhän mä tämän yhden hammasharjan kanssa pysty elämään ;)
Hinta: noin 3,50 €/kpl.


Kotimaisten brändien tuotteita on aina hauska testata ja olinkin tosiaan enemmän kuin iloinen nähtyäni tämän Four Reasons Black Edition Hydro Washin boksissa. Tämä on hiusten kosteustasapainon palauttava ja hiusväriä suojaava shampoo. Shampoo tuoksuu vaniljalle, mikä on tällaiselle vaniljafriikille enemmän kuin mieluista enkä malta odottaa huomista, että pääsen pesemään hiukseni tämän shampoon kanssa! Hassua olla näin innoissaan pelkästä shampoosta, mutta oon tosiaan jo pitkään halunnut näitä tuotteita testata ja nyt siihen sitten yllättäen tuli tilaisuus, jonka käytän oikein mieluusti. Shampoo tuli 100 ml matkakoossa, joita myydään myös kaupoissa. Shampoosta on myös myynnissä suurempi 300 ml koko.
Hinta: noin 6,90 €/100 ml.


Tämä Four Reasons Black Edition Daily Treatment oli myös ehdottomasti yksi boksin mielenkiintoisimpia tuotteita. Tämä on herneproteiinia sisältävä hiuksia kosteuttava pikahoitoaine, joka lupaa selvittää hiukset ilman, että ne latistuvat. Hoitoaine antaa hiuksille myös kiiltoa ja sen tuoksussa on ripaus vaniljaa ja tropiikkia. Kuulostaa kaikin puolin oikein hyvältä ja lähden mielenkiinnolla kokeilemaan, kuinka tämä omat hiukseni selvittää ja onko hoitoteho tässä riittävä omille hiuksilleni. Tämäkin on matkakoko ja molemmat Four Reasons Black Edition tuotteet oli kohdennettu pitkäaikaistilaajille.
Hinta: noin 6,90 €/100 ml.


Nivea Dry Fresh Roll-On Antiperspirantti on uutuustuote, joka lupaa antipersipiranttien tavoin sekä ehkäistä hikoilua että peittää hienhajua. Tuote sisältää myös hoitavia ainesosia ja tuoksun kuvaillaan olevan naisellisen kukkainen ja raikas. Tuoksu oli kyllä mieleeni, se täytyy myöntää. Se oli mielestäni ennen kaikkea raikas ja kyllä tämä käyttöön tulee. Dödöt on aina tarpeellisia, mutta kesäkuun boksista juuri tuli edellinen dödö enkä sen takia ihan ymmärrä miksi heti perään piti laittaa toinen. Toivottavasti nyt saadaan hieman taukoa näiden kanssa!
Hinta: noin 2,45 €/50 ml.


Kaupan päälle boksista tuli pussillinen Fendurux Urheilujuomajauhetta sekä yksi kappale Bioré Deep Cleansing Pore Strip gepardikuvioisena. Mustapäälappua testailen oikein mieluusti, mutta tuo sitruunainen urheilujuomajauhe jää todennäköisesti testaamatta. Mä en nimittäin pidä sitruunasta ollenkaan.

Boksin kokonaisarvo oli omien laskujeni mukaan suunnilleen 31,60 € eli ei kovinkaan korkea. Eihän se boksin arvo onneksi kerro sisällön laadusta sinänsä välttämättä kovinkaan paljon ja tässäkin boksissa oli oikeasti ihan kivoja tuotteita, vaikka se hammasharja pieni pettymys olikin. Mieluusti olisin kuitenkin ottanut esimerkiksi Korresin putsarin täysikokoisena, mutta nyt täytyy tyytyä tähän :) Boksi oli mun mielestä ihan ok, ei suinkaan paras mahdollinen, mutta ei missään nimessä huonoinkaan.

Mitä mieltä te olette heinäkuun Bette Boxista?

28 kommenttia:

  1. Siis oikeasti pitkäaikaistilaajille four reasonsit? Eipä hää paljoa arvoa sitten kun paketin saan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti muut ovat saaneet muita tuotteita tilalle. Ainakin nyt parina aiempana kertana myös ei-pitkäaikaistilaajat ovat saaneet tuotteita siinä missä pitkäaikaistilaajatkin, ne ovat vain olleet erilaisia!

      Poista
  2. https://charmingnails.blogspot.com/

    Tuossapa mun ajatukset, muuten sama mutta harja oli musta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi mun pinkki harja on kyllä väriltään aikas kiva<3 :D

      Poista
  3. Piti käydä heti kurkkaamassa mitä muiden boxit sisälsi - sun harja on söpömmän värinen ku mulla! :D

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/07/bette-box-heinakuu-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki harja on kyllä ihana värinsä puolesta<3

      Poista
  4. Ihan perus-ok-boxi, mutta jos en olisi saanut noita pitkäaikaistilaajille kohdennettuja tuotteita, niin olisin tosi tosi pettynyt! Olikohan niiden tilalla jotain muuta, jos on lyhyempään tilannut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisi että on, muuten boksin arvo on meinaan tosi matala! Nythän on viime aikoina ollut just tällaisia bokseja, että pitkäaikaistilaajille tulee vähän eri tuotteet kuin ei-pitkäaikaistilaajille, joten haluan ainakin uskoa, että kaikille on tullut joko noi Four Reasonsit tai sitten jotain muuta :)

      Poista
    2. Itse olin aika pettynyt boxiin pitkäaikaistilaajien tuotteiden tilalta sain schwarzkoff bc scalpgenisis syväpuhdistava shampoon jonka koko oli 30ml... lopetin boxin tilaamisen kun mielestäni melkeen 20€ on aika kova hinta tämäntasoisesta boxista. Hammasharja ja taas tullut deo olivat pettymyksiä. viime kuun boxi oli vielä kohtalainen.

      Poista
    3. 30 ml koko on kyllä hurjan pieni, eihän tosta kovin moneksi kerraksi riitä pitkille ja/tai paksuille hiuksille, eikä varmaan kyllä lyhyemmillekään :D Joo pari viimeisintä boksia on kyllä olleet arvoltaan tosi matalia, enkä yhtään ihmettele, että ihmiset haluavat lopettaa tilauksen :/ Toivottavasti suunta lähtisi nyt ylöspäin!

      Poista
  5. Dödö ja hammasharja laskivat myös täällä pisteitä. Tosin sulla tuli hammasharja kivemmalla värillä kuin mulla! :D Taidan hammasharjan lahjoittaa miehelle, koska itse käytän sähköhammasharjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noita ei olisi kyllä boksiin tarvinnut laittaa. Mutta toivottavasti nyt on sitten taas taukoa tollasista tuotteista :) Hyvä jos harja pääsee sielläkin kuitenkin käyttöön!

      Poista
  6. Mulla aika samoja ajatuksia....vain sinisen harjan erolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pinkki harja pelasti itsensä ihan vaan ton värin takia<3 :D

      Poista
  7. Mulle tuli monta kertaa tarjous, että boksin saisi kympillä, mutta silti en tilannut. Lupaus Korresin tuotteesta houkutti, mutta sitten arvasin että siitä tulee kuitenkin vain näytekoko, joten ei harmita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sen nyt arvasi etukäteen, ettei Korresia täysikokoisena tule, vaikka boksin arvon huomioiden se olisi kyllä hyvin voinut olla täysikokoinen.

      Poista
  8. Mielenkiintoinen postaus, tuo dermon bodybutter kiinnostaa :) oliai kyllä toki ihana tilata noita kauneusbokseja mutta taukoa pitämällä saa vanhat pois ja boksin tekijät ehkä tajuaa jos tilaajia lähtee että ois jotain tehtävä parantaakseen boksia. Lipmonthlyn tilaan varmaan syksymmällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tauko tällaisissa tekee kyllä välillä hyvää :) Ja kieltämättä Betten taso on mun mielestä laskenut jonkin verran siitä, mitä ihan ne viime vuoden ensimmäiset boksit oli. Toivottavasti siellä ei pidetä tilaajia itsestäänselvyyksinä, sillä jokainenhan sen tilauksen voi tosiaan lopettaa, jos sisällöt ei enää miellytä!

      Poista
  9. Ensimmäinen reaktio eilen avatessa oli, ei miten tylsä! :D Mä ootin niin paljon heinäkuun boxilta, koska muistaakseni viime vuonna se oli huikee ja harmittelin kun en tilannut :D Okei, ehkä toi dödö oikeesti latisti vaan niin paljon että tuntui tylsältä, koska olihan toi putsari ja mintun tuoksuinen vartalovoi ihan huippuja. Nyt kun oon sulatellut niin ihan jees boxi :)
    Hammasharja, nojaa ihan jees, mutta mä sain sen tylsässä värissä mustana :') Four reasonsit nähtyäni oikeesti tuli vähän tylsä olo boxista, kuten joku jo kirjoitti niin lyhytaikaistilaajille tuli toi syväpuhdistava shampoo, niin joo mutta pienessä koossa.... Okei tosi hyvä sekin reissunpäälle mukaan otettavaksi toisaalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin ekat ajatukset oli, että eikä miten tylsä sisältö :D Mutta ei mennyt kuin heti kun aloin nähdä jo boksin hyviä puolia, joita oli ehdottomasti enemmän kuin niitä huonoja :) Pinkki hammasharja oli kyllä värinsä puolesta kiva<3 Four Reasonsit kieltämättä kiinnostaa muakin enemmän kuin toi ei-pitkäaikaistilaajille lähetetty syväpuhdistava shampoo. Toivottavsati ensi kuun boksissa olisi jotain ihanaa ja mieluusti myös meikkejä!

      Poista
  10. Aika vähän nuo boksin tuotteet olisivat itse hankittuna maksaneet.. Kumminkin, kun boksista jo maksaa melko paljon itsessään, niin toivoisi tietenkin saavan hiukan enemmän takaisin :D Mutta itse ostin hetki sitten ensimmäisen Four Reasonsin tuotteeni ja olen tykännyt. Aion siis ehdottomasti kokeilla lisää ja nuo boksista saadut tuotteet kyllä kiinnostavat :) Kerro sitten oliko tuo mustapäälappu mistään kotoisin, ainakin kiva kuosi jos ei muuta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tän arvo ei tosiaan kovin paljon ollut. Mä en tästä boksista maksanut, kun lunastin tän pisteiden kanssa, mutta jotkut maksaa tästä kuitenkin melkeen sen 20 euroa.. Se on aika paljon, kun miettii vaikka Boxycharmia, joka maksaa suunnilleen saman verran kuin Bette Box, mutta jonka sisällön arvo on aina +100 euroa :D Four Reasonsin tuotteet on ihania<3 Joo täytyy testailla noi pikimmiten!

      Poista
  11. Ihan mielenkiintoisia tuotteita, joista jokainen pääsisi kyllä käyttöön, mutta silti tästä boxista tuli aika halpa olo :D Boxi kuitenkin on aika kallis...Välillä mietin, että olisi taas kiva tilata muutama boxi, mutta ainakin toistaiseksi jätän väliin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aika lailla samat fiilikset - tuotteet oli kivoja, mutta vähän halpa fiilis jäi silti tästä boksista. Mä oon miettinyt, että laittaisin tän tauolle nyt kun oon sitä Boxycharmia alkanut tilata, mutta ainakaan vielä en oo raaskinut :D

      Poista
  12. Four reasonsin tuotteet ja tuo minttuvoide vaikuttavat boksin parhaimmilta tuotteilta! :) Muuten sisältö on aika perus, ja uskon ettei tuo hammasharja ainakaan nostanut sen pisteitä :D Kiva kuitenkin aina lukea mitä boksi on pitänyt sisällään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hammasharja ei ihan ollut sitä, mitä boksista odotin :D Mutta onneksi sisältö oli muuten ihan kiva ja tässä tuli kuitenkin monia oikeesti käyttökelpoisia ja mielenkiintoisia tuotteita!

      Poista
  13. Four reasons tuotteet on tuttuja kiva kun tuli black kokoelma :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!