perjantai 13. heinäkuuta 2018

Flow Cosmeticsin ihana puhdistusbalmi

*Tuote saatu blogin kautta, affiliate linkki.


Moikka! Tänään puhutaan hieman ihonpuhdistuksesta ja nimenomaan tästä luonnonkosmetiikan puhdistustuotteesta. Sain TwistBe:ltä testiin tämän Flow Cosmeticsin Bilberry With Refreshing Lemon Cleansing Balmin* ja olen nyt muutaman viikon ajan putsaria testaillut. Tiesittehän, että Flow Cosmetics on suomalainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteet valmistetaan Hyvinkäällä? Raaka-aineiden valinnassa Flow Cosmetics suosii luomusertifioituja ainesosia sekä pohjoisen luonnossa villinä kasvavia kasveja. Olen aina enemmän kuin innoissani päästessäni testaamaan suomalaisten brändien kosmetiikkaa ja luonnonkosmetiikan saralla suomalaiset kyllä osaavat asiansa. Innolla lähdin siis testaamaan myös tätä putsaria!


Flow Cosmetics Bilberry With Refreshing Lemon Cleansing Balm* on kaikille ihotyypeille soveltuva hellävarainen, mutta samalla kuitenkin tehokas puhdistustuote. TwistBe:n ihana Kati kyseli multa sähköpostitse ihonpuhdistustottumuksistani ja tarpeistani ennen tuotteen suosittelua. Kerroin suosivani tällä hetkellä kaksoispuhdistusta (öljy+maito tai öljy+vaahto) ja käyttäväni suhteellisen paljon meikkiä, jolloin puhdistustehon pitäisi olla riittävän hyvä. Hän päätyi suosittelemana kaksoispuhdistukselle vaihtoehtoisesti tätä Flown puhdistusbalmia, josta olin heti todella innoissani. Olen ties kuinka kauan jo halunnut päästä testaamaan puhdistusbalmeja ja nythän multa löytyykin sellaisia jo kaksi kappaletta!


Flow Cosmeticsin puhdistusbalmi lupaa syväpuhdistaa iholta meikit, lian ja muut epäpuhtaudet. Samalla se myös kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Puhdistuksesta saa vielä entistä tehokkaamman poistamalla puhdistuaine kasvoilta musliiniliinan kanssa, mutta itse en tällaista liinaa omista. Puhdistusbalmia on tarkoitus hieroa kuivalle iholle, lisätä sen jälkeen joukkoon pieni tilkka vettä ja jatkaa hieromista. Tällä tavalla iholta pitäisi irrota isompikin määrä meikkiä ja täytyy sanoa, että puhdistusteho tällä putsarilla on ollut erittäin hyvä. Silmämeikeille en ole tätä testannut, sillä ne poistan aina erillisellä aineella, mutta kasvomeikit lähtevät tämän kanssa poikkeuksellisen nopeasti ja helposti pois. Käyn ihonpuhdistuksen jälkeen aina kasvot vielä läpi miselliveden kanssa ja ainoat meikkijämät saattavat tarttua misellivesilappuun hiusrajan lähettyviltä. Sekin siis johtuu ihan siitä, etten ole putsaria sinne saakka saanut laitettua eli puhdistusteholtaan tämä balmi on todella hyvä.


Tuote sisältää monia eri öljyjä, kuten kookos-, risiini-, auringonkukka- ja manteliöljyjä. Sen tuoksu on ihanan raikas, mutta kuitenkin mieto sitruuna. Balmista tuleekin mulle ennen kaikkea mieleen raikkaus ja luonnonmukaisuus ja sitähän tämä luonnonkosmetiikan putsari tietysti onkin. Tuote lupaa jättää ihon raikkaaksi, sileäksi ja ennen kaikkea puhtaaksi ja allekirjoitan nämä kohdat täysin. Harvoin ihastun mihinkään ihonpuhdistustuotteeseen näin kovin kuin nyt tähän Flow Cosmeticsin puhdistusbalmiin. Tämä paitsi poistaa tehokkaasti meikin ja muut epäpuhtaudet, myös tuo sellaisen pienen luksushetken päivättäiseen ihonhoitorutiiniin.

Tuotteen hinta on noin 32,90 €/100 ml. Flow Cosmeticsin tuotteita voit ostaa mm. TwistBe:n verkkokaupasta, monista Life-myymälöistä tai Flow Cosmeticsin verkkosivuilta, josta näet myös muut jälleenmyyjät.

Millaisia puhdistustuotteita te suositte? Ovatko puhditusbalmit tuttuja? :)

16 kommenttia:

  1. Suosin itse puhdistusvaahtoja, mutta oon kieltämättä puhdistustuotteiden koostumuksien suhteen melko kaikki ruokainen. Oon pitkään itsekkin miettinyt puhdistusbalsamin hankkimista, mutta jotenkin siirtänyt niiden ostoa öljymäisten putsareiden ansiosta :D Tää puhdistusbalsami kuulosti kyllä kokeilemisen arvoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljyihin ihastuttuani mäkin unohdin hetkeksi balmien olemassaolon, mutta nyt oon taas täysin ihastunut niihin! Suosittelen testaamaan jotain puhdistusbalmia, joko tätä tai jotain toista :)

      Poista
  2. Käytän meikin poistamiseen puhdistusöljyä ja kakkosvaiheen putsarina yleensä voidemaisia tuotteita tai toisinaan balmeja. Puhdistusmaidot ja -vaahdot ei mun mielestä ole riittävän tehokkaita (eikä hellävaraisiakaan). Evolve Organicsilla on upea puhdistusbalmi, mutta voisin kokeilla joskus tätä Flown balmia. Kuulostaa aika mahtavalta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhdistusmaidot on mun makuuni myös välillä vähän turhan tehottomia, mutta jos pohjalla on hyvä puhdistusöljy, maitokin riittää :) Vaahdoista taas osa on ehdottomasti tosi huonosti kuivalle iholle sopivia, mutta onneksi oon löytänyt pari hyvää myös kuivalle iholle! Suosittelen kokeilemaan<3

      Poista
  3. Kuulostaa kyllä todella hyvältä ja pakkauskin on tosi nätti! En ole ikinä kokeillut Flow kosmetiikan tuotteita, ehkä olisi jo aika :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tämä oli ensikosketus Flown tuotteisiin, mutta ei taatusti viimeinen :)

      Poista
  4. Siis mun ensikosketus puhdistusvaahtoon oli bloggaajien pikkujoulun goodie bagista ja tykkään niistä :D Puhdistusbalmit taas tuntuu vieraalta, en tiiä oonko käyttänyt joskus. Mulla on aika paljon vielä jäljellä puhdistusvaahtoja, kun niitä tuli kaksi siitä goodie bagista, mutta voisin kyllä kokeilla niiden jälkeen tällaista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa löytyy ne samat kaksi puhdistusvaahtoa kuin sulta, ja molemmist tykkään hurjasti! Tosin vasta toisen putsarin jälkeen, kun muuten ne ei poista kaikkea meikkiä mun mielestä riittävän tehokkaasti :D Puhdistusbalmit on koostumukseltaan mun mielestä aivan ihania<3

      Poista
  5. Tää on mun mielestä ihana! En käytä meikin poistoon mut aamuputsaukseen sillon kun oon kotona. Ja kiva et vaihtoivat pois siitä pumppupullosta,se vuotaa jostain syystä kokoajan :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, jos pakkausmuoto on parantunut! Tällä tuubimuodolla ei oo ainakaan samanlaista vuotovaaraa :)

      Poista
  6. Mä tykkään käyttää balmeja etenkin talvella, koska ne ovat niin helliä iholle. Mutta tämä kuulostaa tosi kivalta, jos tuotteesta jää raikas tunne. Se ei ole aina ihan selvää balmien kohdalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mäkin olen ymmärtänyt ja hellävaraisilta nää mun nykyiset kaksi on myös vaikuttaneet :) Joo tää on tosi kevyttä ja vähän geelimäistäkin! Mulla on myös Lumenen balmi ja se on paljon paksumpaa eikä jätä samalla tavalla sellasta raikasta tunnetta kuin tämä Flown putsari :)

      Poista
  7. Mitä kasvojen kuorinta ainetta käytät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tällä hetkellä käytössä Freemanin aprikoosi ja verifreippikuorinnat sekä Dermalogican Daily Microfoliant :)

      Poista
  8. Onkohan tää se sama tuote, joka ennen oli pumppupullossa? Taitaa olla, kun ei Flow'n valikoimasta löydy enää sitä pumppupullollista versiota :) Kokeilin sitä aikoinaan ja rakastuin jo ekalla käyttökerralla! On ollut monta kertaa mielessä ostaa sama tuote uudelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että on sama, kun Nanna tossa ylempää puhui myös pumppupullosta :) Sama juttu kävi mulle, jo yksi käyttökerta riitti ja tykästyin tähän täysin! Nyt koitan säästellä tätä, ettei tää vaan lopu kesken :D

      Poista

Kiitos kommentista!