lauantai 7. heinäkuuta 2018

Lemon Juice & Glycerine


Kuinka monelle teistä suomalaisen Lemon Juice & Glycerinen kosmetiikkatuotteet ovat tuttuja? Aiemmin brändin tuotteilla oli itsellekin markettien hyllyillä tutuksi tullut keltainen ulkoasu. Nykyään Lemon Juice & Glycerinen tuotteet ovat saaneet tummemman, mutta omasta mielestäni huomattavasti tyylikkäämmän ulkoasun. Lemon Juice & Glycerine on tosiaan suomalainen brändi ja kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Heiltä löytyy mielenkiintoinen valikoima niin käsille kuin jaloillekin suunnattuja tuotteita, joista sain itselleni Stoorla.fi verkkokaupasta itselleni testattavaksi neljä kappaletta.


Kaikkia neljää tuotetta yhdistää tuotteiden ulkoasun lisäksi pirteä sitruunan tuoksu sekä edullisuus. Nämä tuotteet on löydettävissä verkkokauppojen, kuten Stoorlan, lisäksi myös ihan markettien hyllyiltä. Erityisesti Lemon Juice & Glycerinen käsivoide on varmasti tullut monille tutuksi, mutta itse en ollut aiemmin brändin tuotteita testannut. Olikin jo korkea aika korjata se virhe ja täytyy sanoa, että aivan varmasti tulen jatkossa näihin tarttumaan kaupassa! Käydäänpä sitten vielä jokainen tuote yksitellen läpi:

*Tuote saatu blogin kautta


Erilaiset käsikuorinnat ovat aivan ihania eikä tämä Lemon Juice & Glycerine Käsikuorinta* tehnyt siinä poikkeusta! Raikkaan tuoksuinen, rouheilla mutta kuitenkin suhteellisen hellävaraisilla kuorivilla luomuriisirakeilla varustettu käsikuorinta tekee todella hyvää käsien iholle. Toki kädet saa kuorittua suihkussa siinä missä muunkin vartalon, mutta itse tykkään käyttää erikseen käsikuorintoja, sillä useimmiten ne jättävät kädet pehmeiksi ja myös kosteuttavat niitä. Tämä kuorinta-aine sisältää glyseriinia ja betaiinia, joiden on tarkoitus pehmentää ihoa. Kädet kaipasivat tämän kuorinnan käytön jälkeen vielä käsivoidetta, mutta ihosta tuli todella pehmeän tuntuinen tämän käytön jälkeen.
Hinta: noin 4,90 €.


Lemon Juice & Glycerine Tehokosteuttava Käsivoide* vaikutti alusta alkaen hurjan mielenkiintoiselta, sillä erityisesti viileämmillä keleillä kuivat käteni kaipaavat tehokasta kosteutusta. E-vitamiinia, sheavoita, betaiinia sekä glyseriiniä sisältävä käsivoide lupaa imeytyä nopeasti ja ennen kaikkea hoitaa, kosteuttaa ja vahvistaa käsien ihoa. Tälläkin voiteella on miellyttävän raikas sitruunan tuoksu, joka myös jää käsiin joksikin aikaa. Tuoksu ei kuitenkaan ole yhtään liian voimakas eikä jää leijailemaan ympäristöön. Koostumukseltaan käsivoide ei ole paksua eikä myöskään litkua vaan aika lailla sellaista "keskivertoa". Kosteutustehot ovat oikein hyvät ja ainakin näin kesäaikaan hyvinkin riittävät omille käsilleni. Voide myös imeytyy melko nopesti eikä se jätä käsiä tahmean tuntuisiksi, mistä iso plussa. En keksi tästä oikeastaan mitään huonoa sanottavaa, sillä voide lunastaa lupauksensa ja toimii itselläni hyvin.
Hinta: noin 4,20 €.


Kuinka moni tunnustaa unohtavansa vähän liiankin helposti jalkojen rasvaamisen? Minä ainakin! Periaatteessa pidän siitä ja rakastan sitä tunnetta, kun jalat on pehmoiset ja sileät, mutta kun ei aina vaan jaksa. Tämä Lemon Juice & Glycerine Kantapäävoide* tuli mulle ihan hyvään saumaan, sillä vanha suosikkini Lushilta pääsi loppumaan ja uudelle superkosteuttavalle jalkavoiteelle olikin tarvetta. Kantapäävoide sisältää ihoa kosteuttavaa betaiinia sekä pehmentävää karbamidia. Voide on koostumukseltaan paksua, mutta se levittyy ja imeytyy ihoon kuitenkin yllättävänkin nopeasti. Jalat eivät jää rasvaisen tai liukkaan tuntuisiksi vaan pikemminkin ne ovat jonkin aikaa hieman nahkean oloiset. Jo muutaman päivän käytön jälkeen jaloissa kuitenkin huomaa selkeän eron. Ne ovat huomattavasti pehmeämmät eli voide todella tekee tehtävänsä. Tämä nousikin välittömästi yhdeksi suosikeistani ja suosittelen erittäin lämmöllä tätä jalkavoidetta.
Hinta: noin 5,90 €.


Ja viimeisenä vielä Lemon Juice & Glycerine Antiperspirantti Jalkasuihke*. Mun on pitänyt ostaa itselleni jonkinlainen jalkasuihke ties miten monta kertaa, sillä erityisesti kesällä oon kaivannut jaloille jotain virkistävää suihketta. Tämä tuote tuli mulle siis kuin tilauksesta! Kyseessä on hikoilua estävä ja jalkoja raikastava antiperspirantti, jota on yksinkertaisesti tarkoitus suihkia puhtaille ja kuiville jaloille. Suihke sisältää mm. viilentävää mentolia ja tälläkin on tuotteille raikas sitruunan tuoksu. Nyt tätä pari viikkoa käytettyäni en enää todellakaan ymmärrä miten en ole aiemmin tällaista suihketta itselleni hankkinut. Täähän on ihan loistava! Suihke virkistää ihanasti jalkoja kuumilla kesäkeleillä ja myös ehkäisee sitä jalkojen hikoilua ja siitä syntyviä hajuhaittoja. Jonkin aikaa tämän suihkimisen jälkeen saa tosin odottaa, että jalat kuivuvat, mutta mielestäni se on pieni murhe tuotteen tehoon nähden.
Hinta: noin 5,40 €.

Ovatko Lemon Juice & Glycerinen tuotteet tuttuja? Mitkä ovat teidän suosikkeja? :)

28 kommenttia:

  1. Mä rakastan tota käsikuorintaa, aivan huippu tuote ♥ Jalkasuihke on ollut ostoslistalla jo tosi kauan, niin moni on tota kehunut ja ehkä sille olis tarvettakin, etenkin näin kesällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan superhyvä! Mä oon tykännyt tosi paljon tosta jalkasuihkeesta. Se raikastaa jalkoja ihanasti ja tuoksuu myös virkistävälle! Suositelen testaamaan<3

      Poista
  2. Multakin löytyy nämä testaustaan odottelemassa :) Tykkään näiden ulkoasusta kyllä itsekin paljon! Kivan pirteät tuubit. En edes muista miltä ne edelliset purkit näytti, mutta ei varmaan kovin ihmeellisiltä, kun ei ole jäänyt sen ihmeemmin mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo munkin piti googlata jokin aika sitten, että miltäs ne vanhant pakkaukset nyt sitten näyttikään ja kyllähän ne tuttuja oli kauppojen hyllyiltä :D Uusi kuosi on paljon kivempi!

      Poista
  3. Olen testannut joskus tuota käsivoidetta, ja siinä oli ainakin ihanan raikas tuoksu! :) Tuo jalkasuihke tulisi tarpeeseen täälläkin, pitäisiköhän käydä nappaamassa sellainen itselleni kun hitakaan ei ole tuon pahempi! Ihanasti toteutetut kuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis kesällä tollaset jalkasuihkeet tekee kyllä hyvää ja onhan se kiva vähän etukäteen jo raikastaa jalkoja lämpimillä keleillä :) Kiitos paljon Tuuli<3

      Poista
  4. Lemon juice & glycerinen tuotteet on ihan parhautta, itsellä tällä hetkellä käytössä jalkavoide. Paras jalkoen kosteuttaja. Välillä oli käytössä käsivoidekin, mutta viimeksi en sitä ostanut. En tiedä miksi, koska käsien kosteuttajana ihan kärkikastia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yllätyin hurjan positiivisesti näistä! Hintaansa nähden nää on ihan mielettömän hyviä tuotteita, kiva että säkin oot näistä tykännyt :)

      Poista
  5. Dermosilin jalkasuihkeen voittanutta en oo vielä löytänyt ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua, että Dermosililtäkin löytyy hyvä jalkasuihke! Sitä en ookaan itse testannut :)

      Poista
  6. Mulla on ollut joskus tuota Lemon juicen jalkavoidetta, joka on tosi hyvä tuote! :) Kantapäävoidetta kiinostais kyllä kokeilla sekä tuota jalkasuihketta! Varsinkin nyt kesällä se vois olla tosi jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin, että ostaisin seuraavaksi sen jalkavoiteen, kun saan tän kantapäävoiteen ensin loppumaan :) Joo siis ihanasti toi raikastaa jalkoja, joten jalkasuihketta suosittelen kyllä ihan ehdottomasti!

      Poista
  7. Tuota käsikuorintaa oon halunnut testata jo pidemmän aikaa, pitääkin ottaa se joku päivä mukaan kaupasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, mä oon tykännyt siitä tositosi paljon! :)

      Poista
  8. Tää sarja on kyllä kivasti uudistunut, onnistunut muutos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä. Uusi ulkoasu on ihanan raikas!

      Poista
  9. Niin ihania kuvia! :) Mä tykkäsin näistä myös kovasti ja ovatkin jääneet päivittäiseen käyttöön.

    VastaaPoista
  10. Mä tiedän nää, koska äitini osti usein tuota käsirasvaa kun olin nuori! :D Mä en vaan pitänyt sen rasvan paksuudesta, mun mielestäni se oli liian paksua (ainakin sillon joskus) toki tuoksu oli kohdillaan. Se oli niiiin hyvän tuoksuinen 8)
    Hitsi mun on pitänyt ostaa kuukauden ajan jo uus jalkarasva koska edellinen jäätävän iso purkkini loppui. Huomaa muuten oikeesti jos sitä ei käytä! Myös uus jalkasuihke olisi ostettava, koska se on luksusta hellekeleillä :D Ja tietysti The Body Shopilta nuo lähtee <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo näistä minkäänlaista aiempaa muistikuvaa, tuskin siis kotonakaan on näitä ollut, vaikka supersuosittujahan nää suomalaisten keskuudessa on! Tuoksu on kyllä niin hyvä näissä<3 The Body Shopilta löytyy ihan superkivoja tuotteita, mutta heidän jalkarasvojaan en oo koskaan testannut!

      Poista
  11. Mä oon kovasti tykännyt kyseisen sarjan tuotteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, nää on kyllä hurjan hyviä! :)

      Poista
  12. Tuo jalkasuihke jäi täälläkin kiinnostamaan. Mulla on aiemmin ollu käytössä Dermosilin versio ja hitto,on ne vaan näppäriä! Varsinkin jos tietää et on pidettävä kenkiä jalassa pidempään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla on töissä sellaset kärjestä umpinaiset kengät ja ne on sitten tosiaan jalassa sen 8 h päivässä. Kesällä varsinkin huomaa, että se jalkasuihke tulee kyllä tarpeeseen! Suosittelen testaamaan tätä versiota<3

      Poista
  13. Jalkasuihke taitaakin mennä ostoslistalle, se tulisi duuniin tarpeelliseksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla toi on ihan pakollinen nykyään nimenomaan työpäivinä :D Suhteellisen kuumat kengät kuitenkin jalassa sen 8h..

      Poista
  14. Minusta näiden tuotteiden uusi ulkoasu on tosi kiva! :) Tykkään noiden sitruunaisesta tuoksusta, mutta ainakin ennen uudistumista käsivoiteen koostumus oli todella tahmainen. Uudistettua sarjaa voisin kuitenkin joskus kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään, toi on jotenkin paljon raikkaampi kuin se vanha, vaikka pohja onkin musta :) Mä en koe tota käsivoidetta kovinkaan tahmaiseksi. Ei se ehkä ihan samalla tavalla jätä sellasta "silkkisen sileää" ihoa kuin jotkin toiset käsivoiteet, mutta tahmaisuuden puolesta on koettu paljon pahempaakin :D Toi on tosiaan saattanut muuttua ja tän kohdalla ainakin lukee, että tuote on uutuus joten jotain varmasti on tälle tapahtunut jos koko tuote sitten ei ole uusi!

      Poista

Kiitos kommentista!