torstai 19. heinäkuuta 2018

Were they worth the hype? Part 2.


Kirjoittelin kesäkuun alussa postauksen neljästä meikkituotteesta ja siitä ovatko ne mun mielestä ansainneet sen kaiken hypetyksen ja hehkutuksen, mitä ne ovat saaneet. Tänään mun olisi tarkoitus jatkaa neljällä uudella tuotteella ja samalla tavalla siis käydä läpi oma mielipiteeni kustakin tuotteesta. Yhä edelleen toivon jokaisen muistavan, että nämä mielipiteet ovat yksinään mun ja se, ettei joku tuote ole mulla toiminut tai ihastuttanut mua, ei tarkoita etteikö se toimisi muilla ja voisi olla loistava tuote :)


1. theBalm Mary-Lou Manizer
Legendaarinen Mary-Lou löytyy varmasti monien meikkipussista, niin myös mun. Kyseessä on hitusen kultaan taittava vaalea highlighter, joka sopii käytännössä yhteen meikin kuin meikin kanssa. Mary-Lou antaa todella kauniin hehkun kasvojen korkeimmille kohdille, kuten poskiluulle, amorinkaareen ja kulmaluulle. Multa löytyy highlightereita suhteellisen monta, mutta jos mun pitäisi jättää kokoelmiini vain yksi, olisi se ehdottomasti juuri Mary-Lou. Sävy on niin monikäyttöinen ja ainakin vaalealla iholla ihan superkaunis. Mä en keksi tästä mitään muuta huonoa kuin sen, ettei theBalmia myydä Suomen kivijalkaliikkeissä vaan tämäkin ihanuus pitää tilata netistä. Mutta aivan ehdottomasti suosittelen tätä testaamaan ja Mary-Lou Manizer on todellakin kaiken saamansa hypetyksen arvoinen - jos ei vielä enemmänkin!


2. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Kulttimaineesta nauttiva UDPP löytyy muutamana eri versiona, joista itse olen omistanut täysikokoisen tuubin sekä kuvassa näkyvää Originalia että Anti-Agea. UDPP oli elämäni ensimmäinen luomivärinpohjustaja ja se todella mullisti mun käsitykseni meikkaamisesta ja siitä, kuinka silmämeikin voi todella saada näyttämään 100 kertaa paremmalta kui aiemmin. En osannut kaivata primeria silmämeikin alle, mutta jo ensitestauksen jälkeen tiesin, etten tule ikinä luopumaan pohjustajastani. UDPP pitää silmämeikin todella hyvin paikoillaan kuumemmillakin hellekeillä ja se myös tuo heikompipigmenttiset luomvärit paremmin esille sekä saa luomivärien sävyt näyttämään intensiivisemmiltä. En pidä juuri tätä primeria korvaamattomana, mutta ehdottomasti tämä on paras, mitä itse olen testannut ja täysin hehkutuksensa arvoinen.


3. MAC Pro Longwear Concealer
Tätä MAC:n peiteainetta on hehkutettu vuosien ajan ja itsekin päädyin tämän reilu pari vuotta sitten testaamaan. Suuri sävyvalikoima on tuotteen ehdoton valttikortti ja peittävyyskin tällä peiteaineella oli oikein hyvä. Pumppupullon annostelija taas oli hitusen ongelmallinen, sillä yhdellä pumppauksella peiteainetta tuli paljon enemmän kuin mitä yhdellä kerralla tarvitsee. Itse tosin sain myyjältä mukaan pienen rasian, johon peiteaineen voi pumpata ja jossa se säilyy kannen alla seuraavaan käyttökertaan asti, mutta jotenkin olettaisin näinkin suositun tuotteen olevan hieman käytännöllisempi. Annostelua lukuun ottamatta peiteaineessa ei varsinaisesti mitään vikaa ole, mutta toisaalta vastaavia ja myös parempia peiteaineita löytyy. Mä en itse henkilökohtaisesti ehkä pidä tätä niin hyvänä kuin mitä kaikki hypetys antaa olettaa, mutta ei tämä kyllä huonokaan tuote ole.


4. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
Kukaan kauneudesta ja kosmetiikasta vähääkään kiinnostunut ei varmasti voinut välttyä jokin aika sitten pinnalla olleesta "instakulma" -trendistä. Monesti ne kuuluisat kulmat oli tehty juuri pomade-tyyppisen kulmatuotteen kanssa, esimerkiksi juuri tämän ABH:n Dipbrow Pomaden kanssa. Itsekin tämän menin ostamaan varmaan pari vuotta sitten ja tykästyin tuotteeseen kovasti. Oikeanlaisella siveltimellä kulmakarvat saa muotoiltua juuri sellaisiksi kuin haluaa. Aikaa se omalla kohdallani vaati melko paljon, mutta lopputuloksesta sai oman maun mukaan joko hyvin luonnollisen tai sitten voimakkaamman. Nykyään suosin itse kulmakynää ja puuterista kulmaväriä, sillä tämä ABH:n pomade on jo kuivahtanut. Yksi tuotteen ongelma onkin se, että ainakin omassa käytössäni se ehtii kuivahtaa käytössä ennen kuin tuotteen saa loppumaan. Toki netti on pullollaan vinkki vitosia sen suhteen, mitä värin sekaan voi laittaa, jotta sen saa taas notkeammaksi, mutta se onkin sitten eri asia kuinka hyvää tuote tykkää siitä, että sen sekaan mennään heittämään erilaisia öljyjä, vettä tms. Ymmärrän täysin tuotteen saaman hypen, mutta en ehkä silti itse henkilökohtaisesti pidä tätä täysin sen arvoisena.

Kaksi neljästä oli siis ehdottomasti mielestäni suosionsa arvoisia. Kahta muutakaan en sanoisi missään nimessä huonoksi, mutta ne eivät vaan itselleni olleet parhaimpia mahdollisia tuotteita. 

Ovatko nämä tuotteet teille tuttuja? :)

26 kommenttia:

  1. Kokemusta löytyy kolmesta ensimmäisestä. Mary Lousta pidän, se on helppo ja kaunis highlighter, mutta arjessa en korostuspuutereita juuri käytä. Spessupäiviin siis. Sen sijaan Macin peitevoidetta käytän melkein päivittäin. Pidän väristä ja koostumuksesta, mutta en tuosta tuhlaavaisesta purkista.. Ainoa huti näistä oli UD:n luomivärinpohjustaja. Sen tehot eivät valitettavasti riittäneet minulle, mikä oli iso pettymys näin kulttituotteesta. Kiva sarja muuten tämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kerroit omia kokemuksiasi näistä tuotteista, muiden mielipiteitä on aina kiva lukea! :) Mulla oli tosta MAC:n peiteaineesta tosi punertava ja aika tummakin versio, jonka myyjä mulle valitsi. Ehkä sekin vaikuttaa omaan mielipiteeseen, kun tykkään peiteaineesta, joka myös kirkastaa sy-ihoa eikä toi sitä juuri tehnyt. Harmi ettei UD:n primer toiminut sulla, varsinkin kun sitä tosiaan kehutaan niin paljon ja joka puolella niin odotukset varmasti olivat korkealla sen suhteen! :/

      Poista
  2. Mun ABH Pomade kuivi pinnalta mutta kun paperilla pyyhkäisee tuotetta, alta paljastuu tuoretta tavaraa. Omakin on useamman vuoden vanha mutta käyttökelpoinen vielä, käytän joka päivä sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! Kuulostaa paljon paremmalta kuin ne miljoonat "lisää tilkka sitä tai tätä" tuotteen joukkoon :D Toi on kyllä riittoisa tuote, kerralla ei kovinkaan paljon saa väriä kulumaan :)

      Poista
  3. Ihan vieraita mulle, mutta näistä on kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kiinnostaa vaikka tuotteet ei tuttuja olekaan<3 :)

      Poista
  4. Mary-Lou ja UD löytyy tälläkin hetkellä valikoimista, ehdottomasti peukut, ehkä kuitenkin itse pidän Narsin eye primeristä enemmän kuin UD:sta. MAC on ollut, mutta se meni itsellä juonteisiin, vaikka olisin käyttänyt pohjustaa alaluomella, en pitänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NARS:n primeria en ookaan itse testannut, mutta kehuja siitäkin olen kuullut paljon! Harmi ettei MAC toiminut sulla, mutta onneksi markkinoilla on lukuisia muitakin hyviä peiteaineita :)

      Poista
  5. Mä viimein sain ostettua tuon UD:n primerin! ;) Nyt se oottelee ekaa käyttökertaansa, mutten vielä näillä hellekeleillä oo halunnut meikata. Tänään voisi kokeilla, meillä alkaa loma ja lähdetään vähän juhlistaa sitä ja kun sanoit vielä että toi pitää kaiken paikoillaan helteelläkin ;) Saa nähdä vetääkö toi vertoja Estée Lauderin pohjustajalle, joka on mulla tähän mennessä ollut paras luomivärinpohjustaja.
    Toi viimenen tuote kiinnosti, mutta harmi että se kuivahti nopsaa. Mä oon just oppinut jotenkin kulmien laiton salat ja kyllä se aikaa vievin homma on mun meikissä, ainakin jos silmiä en tee, joten tollasta uskaltautuisin kokeilemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää lomaa ihanainen! <3 Mulla toi ainakin pitää meikin hyvin paikoillaan koko päivän, mutta mulla tosiaan on kuiva iho eikä meikki senkään takia lähde niin helposti liikkumaan kuin esimerkiksi sekaiholla :) Mielenkiinnolla odotan mitä tykkäät tosta, ja onko parempi tai edes samaa tasoa Estée Lauderin kanssa! Mä oon ilmeisesti näiden kommenttien perusteella ainut, jolla toi on nopeasti kuivahtanut ja/tai joka ei oo osannut sitä herätellä uudestaan henkiin :D Eli älä sen takia ainakaan jätä hankkimatta tota, jos yhtään kiinnostaa<3

      Poista
  6. Vitsit mulle kävi kerrankin näin päin; ostin ton MACin peiteaineen sävyssä NW15 ja se oli mulle liian vaalea :O Mulla kun on kalmankalpea iho, jolle ei monelta merkiltä edes löydy tarpeeksi vaaleaa sävyä, niin tämä tuli hieman puskista. UDPP on puhdasta rakkautta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo MAC:n valikoimissa on kyllä hurjan vaaleita sävyjä myös! Mikä on ehdottomasti hyvä juttu, kun tuntuu että monilla brändeillä se "extra light" sävykin peiteaineesta on ihan liian tumma :D Mä kun varsinkin tykkään siitä, että peiteaine myös kirkastaa sitä sy-ihoa ja sen takia yleensä valitsen hitusen liian vaalean yksilön :) UDPP:n voittanutta ei ole vielä tullut vastaan<3

      Poista
  7. Nää postaukst on tosi kivoja :) Mä itse tykkään myös tuosta Mary-Lousta, tosi hyvä tuote <3 Haluaisin joskus kokeilla tuota Anastasian kulmatuotetta, mutta en tiedä osaisinko sillä tehdä mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina<3 :) Tollaset pomade-tyyppiset tuotteet vaatii ehkä hitusen opettelua, mutta kyllä mä uskon että sä saisit niillä kulmat laitettua tosi kivasti! Hyvä sivellin kannattaa vaan hankkia sitten myös, mulla itsellä on ABH:n oma kulmasivellin, olisko 12? ja se on ollut ihan loistava ton kanssa. Riittävän napakka, mutta karva on kuitenkin pehmeää ihoa vasten :)

      Poista
  8. Mary Lou löytyy omastakin meikkipussistani, ja se on ehdottomasti paras highlighter mitä olen kokeillut! En ole koskaan testannut luomivärin pohjustajaa, mutta uskoisin että sillä varmasti saa silmämeikin näyttämään todella hyvältä, kun luomivärit pysyvät paikoillaan paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mary Lou on ihana<3 Siitä en luopuisi mistään hinnasta! Luomivärinpohjustajat tosiaan tekee ihmeitä silmämeikille, mutta mäkään en tosiaan osannut edes kaivata sellaista ennen kuin päädyin ekaa kertaa testaamaan :D Nyt en osaisi enää olla ilman :)

      Poista
  9. Mulle näistä ovat kaikki tuttuja paitsi tuo MACin peiteaine, ja omiin tarpeisiin kaikki muut kolme ovat täydellisiä! :) Mary Lou on aivan ihana highlighter, oon käyttänyt omani melkein kokonaan loppuun :D UD EPP on paras peiteaine mitä oon käyttänyt, toki oon käyttänyt muitakin hyviä.

    ABH:n DipBrow on mun tarpeisiin täydellinen kulmatuote, koska oon pilannut omat kulmani aikoinaan ja nykyisin mulla ei ole kulmakarvoja lähes ollenkaan. DipBrow ei varmasti ole paras mahdollinen tuote, jos omistaa kauniit ja tuuheat kulmakarvat omasta takaa, mutta kulmakarvattomana tuolla saa luotua täydelliset kulmat, jotka pysyvät paikoillaan koko päivän. Mä en tiedä millä taikatempulla oon saanut oman DipBrown pysymään hyvänä, mutta oon kohta omistanut omani pari vuotta, eikä se ole liiaksi kuivahtanut :D Tein tuosta aikoinaan ensivaikutelmavideon ja tilaaja ehdotti, että tuotetta kannattaa säilyttää ylösalaisin kuivahtamisen välttämiseksi ja niin olen tehnyt, mutta en tiedä, onko se oikeasti auttanut. Mun DipBrow on kyllä pian loppuun käytetty. Ainut ongelma mulla DipBrown kanssa on sen sävyvalikoima. Mulla on sävy Taupe, joka on Blonden ohella vaalein sävy, ja tuo on omaan makuun vähän liian tumma... Oon ajatellut testata muilta merkeiltä vastaavia tuotteita, jospa löytyisi omaan hiusväriin paremmin sopiva vaihtoehto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon jostain kuullut, että tota ABH:n pomadea kannattaa säilyttää ylösalaisin ja niin itse tosi pitkään teinkin :) Nyt pitäisi ehkä koittaa saada tosta se kovettunut pinta pois, sillä eiköhän siellä alla oo taas pehmeämpää massaa mitä voi käyttääkin! Multa löytyy myös toi Taupe ja se on mulle just passeli sävy, sillä vaikka mulla on vaaleet hiukset, omat kulmat on kuitenkin suhteellisen tummat kun oon luonnostaan tummahiuksinen. Mulla on Brow Wiz esimerkiksi sävyssä Medium Brown ja se taas on ehkä vähän turhan tumma ja sillä saa tosi herkästi "kovan" näköiset kulmat, kun sävy on niin tumma. Kiitos kun kerroit omia ajatuksiasi näistä tuotteista! Ja toivottavasti löydät pian itsellesi paremmansävyisen kulmavärin<3

      Poista
  10. Nää on kyllä tosi mielenkiintoisia postauksia, odotan jo seuraavaa osaa :) Oon itse halunnut testata tuota UD:n silmämeikinpohjustajaa ja tän postauksen perusteella voisinkin sen joskus ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen sitä kyllä tosi lämpimästi :) Ja vaikkei se ihan ilmaista ole niin yksi tuubi kestää oikeesti ikuisuuden :D Myös tuotteen hyötyyn nähden se hinta on mun mielestä tosi pieni :)

      Poista
  11. Tuo anastasian pomenade varmasti myös kalliimmasta päästä. Mulla on ollut ardellin pomenade värissä medium -se ln kohta vuoden ikäinen ja alkaa selkeästi kuivumaan. Mutta en tekisi kulmia ilman sitä, sekoitan kynää ja pomenadea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei toi halvin mahdollinen ole, mutta mun mielestä silti ihan hyvän hintainen kun miettii kauanko se kestää :) Kiva että oot löytänyt hyvät tuotteet kulmien meikkaamiseen!

      Poista
  12. Oon täysin samaa mieltä Mary-Lou:sta ja ABH:sta, mutta noita kahta muuta en itseasiassa ole kunnolla testannut :) UDPP on kylläkin ostoslistalla ja sen aion hankkia seuraavaksi luomenpohjustajaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että ajattelet samoin noista :) Ja innolla odottelen sun mielipidettä myös UDPP:stä, kunhan saat sitä joskus testattua<3

      Poista
  13. Tuo MACin pumppu on niin RASITTAVA. Vois oikeesti kuvitella et se ois korjattu jo vuosia sitten :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo mä veikkaan, että tosta on ihan vaan "muutamat" ihmiset MAC:lle antaneet palautetta :D Sitä peiteainetta tulee sieltä kerralla ihan mieletön määrä..

      Poista

Kiitos kommentista!