keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Bette Box | Lokakuu 2018

*Affiliate- eli mainoslinkki


Lokakuun Bette Box* saapui mulle eilen ja samalla reissulla kun käytiin miehen kanssa apteekista hakemassa tähän mun jäätävään yskääni yskänlääkettä ja hitusen lisää särkylääkkeitä, mies kävi nappaamassa mun boksini Postista. Availin sisällön heti illalla, jotten ehtisi spoilaantua siitä, vaikkei tarkoitus ollutkaan alkaa postausta suorilta käsin väsäämään, kuten yleensä teen. Paitsi tämä mun tautini, myös pimenevät illat ja päivät rajaavat koko ajan enemmän ja enemmän sitä aikaa vuorokaudesta, jolloin blogikuvia voi ottaa. Päätin siis odottaa seuraavaan päivään, kuulostella vointia ja sain kuin sainkin tämän postauksen ulos!


Boksin sisältö näytti tällä kertaa tältä. Totta puhuen ensifiilikset eivät olleet turhan positiiviset, ennemminkin ehkä hämmentyneet. Mutta tarkempaa katseltuani aloin lämmetä, ennen kaikkea kiitos tuon Herbinan tuotteen ja aloin uskoa, että kyllähän tämä varmasti sittenkin on ihan kelpo boksi. Ei missään nimessä boksien parhaimmistoa, mutta sisältä löytyi kuitenkin muutama oikeesti kiinnostavan oloinen tuote. Seuraavaksi tarkempi katsaus tuotteisiin:


Aloitetaan boksin ainoalla meikkituotteella, joka tällä kertaa on Manna Kadar LipLocked Priming Lip Wand. Sain omani sävyssä Rouge, joka on hurjan kauniin syvänpunainen. Tuotteen sanotaan olevan huulikiilto, jossa on runsas pigmentti ja joka ei kuivata huulia. Pigmenttiä tosiaan riittää ihan mielettömästi, kun käden iholle tätä swatchailin eikä tämä kyllä missään nimessä edusta sitä, mitä itse pidän huulikiiltona. Kyllä tää mulla ihan huulipunana menee, kiillot on jotain aivan muuta mun mielestäni, mutta siis en ala kinata - uskon kyllä että huulikiiltonta tätä myydään, mä en vain itse osaa tätä sellaisena pitää! Kiva tuote, mutta ehkä seuraavat pari kertaa boksien meikkituotteet voisivat olla joltain muulta brändiltä? Ei sillä, mä tykkään ihan hurjan paljon Manna Kadarin huulimeikeistä, mutta näitä tulee kovaa tahtia myös Lip Monthlyistä ja vaihtelu virkistää!
Hinta: noin $24 eli noin 20,90 €.


Seuravaaksi yksi boksin helmi - Herbina Hoitava Kasvovoide. Mä rakastin Herbinan vanhan linjan Moisture Balance Kasvonaamiota ja tää on uudistuneen Herbinan vastaava tuote sille. Ehdin jo luulla, että koko kasvonaamio on vedetty pois myynnistä, mutta onneksi mua valaistiin asiasta ja nyt tämä tulikin sitten Bettestä! Eli kyseessä voide, joka toimii tuotekuvauksen mukaan niin päivä- tai yövoiteena kuin kasvonaamionakin. Tuote sisältää manteliöljyä, ruusuvettä sekä sheavoita ja ainakin tuoksu tässä on aivan yhtä ihana kuin siinä vanhassakin versiossa. Betten kortissa on näköjään mennyt tämän ja vaihtoehtoisena tulleen toisen kasvovoiteen sisällöt vähän sekaisin, sillä mä en ainakaan onnistunut löytämään tämän voiteen Incistä mitään tyrniin tai avokadoöljyyn viittaavaa :D No enivei. Voiteen tulisi sekä kosteuttaa että jättää iho pehmeäksi. Katsotaan kuinka tää käytännössä toimii, odotukset ainakin on korkealla, sillä se vanha versio oli hinta-laatusuhdeltaan yksi parhaimpia kosteuttavia naamioita, mitä tiedän.
Hinta: noin 5,00 €/50 ml.


Lumeneakin saatiin taas vaihteeksi boksiin, tällä kertaa uutuustuotteen muodossa. Lumene AJATON Tiivistetty Seerumi tuli 15 ml koossa, ja tuotteessa yhdistyvät sekä kasvovoiteen suojaava ominaisuus että seerumin tehokkuus. Seerumi sisältää mm. rauhoittavaa kanervaa, kirkastavaa lakkaa sekä suojaavaa puolukkaa. Yhdessä ne auttavat tasoittamaan ihon juonteita ja ryppyjä sekä jättävät ihon hehkuvaksi. AJATON-tuotelinja on siis tosiaan suunnattu ikääntyneemmälle iholle kuin mitä mulla näin 25-vuotiaana on, mutta eiköhän tuo purkki tule siitä huolimatta käytettyä tyhjäksi. Sipaisin seerumia tätä kirjoittaessani kasvoilleni ja ainakin se teki ihosta valtavan pehmeän tuntuisen, jos ei muuta. Tässä(kin) kohtaa on menty Bettellä hieman metsään tuotekorttia kirjoittaessa, sillä tämän tuotteen hintatiedot on merkitty jokseenkin väärin ja hieman alakanttiin. Pientä tarkkuutta siis olisi toivottavissa ;)
Hinta: noin 49,00 €/50 ml.


Natura Siberican Taiga Daily Protection Hand Cream edustaa boksissa luonnonkosmetiikkaa ja tämä on siis suojaava käsivoide. Voide lupaa ravita, suojata, pehmentää ja kosteuttaa käsien ihoa. Voide sisältää mm. mäntyöljyä sekä pellavasiemenöljyä ja sen tuoksu on omaan nenääni melko mieto ja jokseenkin rauhoittava. Tästä tuotteesta olin todella iloinen, sillä vaikka käsivoiteet eivät ehkä yleensä herätä mussa mitään suuria riemunkiljahduksia, oli tosi kiva kun voide oli nimenomaan luonnonkosmetiikkaa. Natura Sibericalta oon itse testannut aiemmin vain yhtä sy-voidetta, mutta se ei valitettavasti mulle sopinut. Kiva siis päästä testaamaan myös jotain muuta eikä brändin tuotteita ainakaan hinnalla ole pilattu. Boksista tuli 30 ml matkakoko.
Hinta: 5,90 €/75 ml.


Viimeisenä vielä kaikki "tilpehööri", mitä boksiin oltiin lisätty. Joukosta löytyy näyte Lumenen sävyvoiteesta, paketti o.b.:n tamponeja, Flower by Kenzo EdP -tuoksunäyte sekä näytteet Novexpertin kasvojenkuorinta-aineesta sekä kasvonaamiosta. Novexpertin kaksikko pääsee taatusti testiin, mutta Lumene sävyvoide ja Kenzon tuoksunäyte lähtevät eteenpäin. Kenzon tuoksunäytteet selkeesti miellyttää Bette Boxin tekijöitä, sillä niitä putkahtelee bokseista ihan säännöllisin väliajoin. Tästä kyseisestä tuoksuta on tullut taannoin joku muu kuin EdP-versio ja esimerkiksi Kenzo World EdP on tullut boksista kahdesti. Mua itseäni ne vaan ei niin kauheasti miellytä :D Tamponit (hinta noin 3,07 €/pkt) olivat ilmeisesti oikeasti ihan varsinainen tuote boksissa, mutta mä en itse osaa laskea niitä sellaiseksi ja sen takia ne päätyvät mulla tähän samaan kasaan näytteiden kanssa.

Laskin boksin kokonaisarvoksi noin 46 euroa, mikä oli itse asiassa enemmän kuin alunperin kuvittelin. Itse boksi osoittautui sisällöltään lopulta ihan hyväksi ja tuotteista suurin osa pääsee mulla käyttöön. Tuotekortin virheelliset tiedot hieman ihmetyttävät, sillä tokihan virheitä sattuu kaikille, mutta kun tää nyt ei oo ihan ensimmäinen eikä edes toinen kerta, kun noita tuotetietoja joutuu tarkistelemaan jostain ihan muualta kun tiedot on virheellisiä. Muuten boksista jäi positiivinen maku ja innolla jään odottamaan marraskuun boksia.

Miltä lokakuun Bette Box vaikutti? :)

20 kommenttia:

  1. Ihan sama sisältö lyhyt ja pitkäaikaistilaajilla. Toivon että marraskuun boksissa olisi jotain meikkiin sopivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tyytyväinen kun sisältö oli kaikilla sama, Hebinan kasvovoidetta lukuun ottamatta, mutta sekin vaihteli ihotyypeittäin :)

      Poista
  2. Sanoisin että tämä oli ihan perusboksi. Lumene kiinnostaisi eniten jo ihan upean pakkauksen takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene osaa kyllä noiden kauniiden pakkausten suunnittelun<3

      Poista
  3. https://charmingnails.blogspot.com/2018/10/lokakuun-bette-box.html

    Tuossa mun mietteet. Identtinen sisältö sun kanssa :) Lumene ja Natura Siberica boksin parhaimmistoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin ehdottomasti eniten Herbinasta :)

      Poista
  4. Ihan jees, mä kans ihmettelen miten noita virheitä sattuu aika usein kun boxi kuitenkin tulee vaan kerran kuussa. Mun mietteitä löytyy täältä:
    https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2018/10/lokakuun-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä, mä ainakin haluaisin uskoa, että ne korttiin painetut tekstit pitää oikeasti paikkaansa!

      Poista
  5. Tommonen määrä näytteitä saa aina boxin näyttämään vähän tylsältä ja halvalta, mutta onneksi löysit boxista mieluisia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näytteitä oli melkoisesti, mutta onneksi "kunnon" tuotteet veivät kuitenkin voiton ja tää oli myös arvoltaan oikein hyvä boksi :)

      Poista
  6. Tamponit on jokseenkin turha tuote naiselle jolla ei ikänsä puolesta enää mitään käyttöä noille ole :D
    Toki tilaajakunta on valtaosin itseäni nuorempaa porukkaa, mutta ei nämä mun mielestä oikein muutenkaan kauneusboxiin kuulu.
    Muuten ihan ok boxi, hyvinkin mieluinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tamponit olisin mäkin mieluusti jättänyt boksista pois, ja tosiaan kun eihän sellaisia kaikki boksin tilaajat käytä tai tarvitse! Kiva että boksi muuten oli sulle mieleen<3

      Poista
  7. Vähän jotenkin irvistin noille tamponeille. Ja joka kuukausi oon onnellinen etten vieläkään ole saanut aikaiseksi tilata tätä koska olisin aina pettynyt sisältöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no ei ne kyllä saaneet muakaan riemusta kiljumaan :D Parempi olla siinä tapauksessa vaan tilaamatta niin säästyy pahalta mieleltä ja lompakkokin kiittää ;)

      Poista
  8. Ei kyllä ehkä se kaikista parhain boksin sisältö, mutta tuo Herbinan kasvovoide jäi mieleen! :) Myös käsivoiteita tulee etenkin tähän aikaan vuodesta kulutettua säännöllisesti, joten ne on aina plussaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi voide on ihanaa<3 Ehdottomasti boksin paras tuote mun mielestä! Käsivoidetta en oo vieläkään kunnolla testannut, kun avattuina on niin monta, mutta vuodenaika tosiaan on erittäin odottelin tollaselle tuotteelle :)

      Poista
  9. Mulla oli täysin identtinen boksi kun sulla! Sisältö oli ihan onnistunut vaikka nyt ei mikään paraskaan ollut :D

    Ihmettelen vain, että missä on alle 30 vuotiaille kohdennettu tuote sillä sellainen löytyi taas yli 30 vuotiailta viime boksissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla linjoilla oon sun kanssa :) Eräs lukijani tiesi kertoa käytyään pitkän keskusten Betten kanssa, ettei alle 30-vuotiaille ole edes suunnitteilla mitään extratuotetta. Tosi tylsä veto mun mielestä Betten tiimiltä, olisin saattanut aiheesta sanasen kirjoittaakin tähän postaukseen, jos kuumeessa aivot olis toimineet yhtään paremmin!

      Poista
  10. Tää oli mun mielestä ihan ok, mutta nuo tampoonit.. Olisi olleet edes extrana, mutta kun yksi boksin tuotteista on tampoonipaketti niin koen jääväni jotain vaille. Lumene, Herbina ja Natura Siberica oli mun lempparit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osaa pitää noita kunnon tuotteina, vaikka ne sitä onkin :D Sen takia heitin ne tohon extrakategoriaan, kun en itse miellä tollasia hygieniatuotteita mitenkään osaksi kauneusboksin sisältöä!

      Poista

Kiitos kommentista!