keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Loppuneet Kosmetiikkatuotteet | Syyskuu & Lokakuu


Tänään postausvuorossa olisi syys- ja lokakuun loppuneiden kosmetiikkatuotteiden esittelyä. Tällä kertaa varmasti ainakin 90% tuotteista loppui nimenomaan syyskuun aikana, sillä lokakuussa mun kosmetiikan käyttöni oli todella, todella vähäistä. Oli oikeastaan ihan jännäkin huomata kuinka paljon se kosmetiikan kulutus vähenee, kun on oikein kunnolla kipeä eikä kosmetiikka tai meikit voisi vähempää kiinnostaa. Sain kuitenkin ihan mukavan määrän tuotteita loppumaan jo syyskuussa, ja nyt seuraavaksi jokaiseen tuotteeseen pieni katsaus!

*Tuote saatu blogin kautta

Meikit:


Too Faced Born This Way Naturally Radiant Concealer. Suhteellisen kevyen peiton antava peiteaine, jota käytin yhdessä kevyemmän meikkivoiteen kanssa, kun en edes tavoitellut mitään full coverage -lopputulosta. Pidän kuitenkin enemmän peittävämmistä peiteaineista eikä tämä mielestäni ollut hintansa arvoinen. Ei jatkoon.

Urban Decay All Nighter Concealer. Suosikkipeiteaineeni, jolla saa todella hyvin tummat silmänaluset peittoon! Peiteaineen koostumus on paksuhkoa, mutta se asettuu silti todella hyvin kasvoille eikä pahemmin kasaudu sy-alueen pieniin juonteisiin. Jatkoon menee ehdottomasti.

Too Faced Born This Way Foundation. Puolipeittävä meikkivoide, josta en vaan voi olla pitämättä. Toivoisin tämän olevan ehkä hitusen peittävämpää, mutta menee tämä näinkin. TF lanseerasi tästä onneksi jo jokin aika sitten uusia sävyjä, jolloin sain tästä myös riittävän vaalean sävyn itselleni. Jatkoon!


Makeup Revolution Ultra Face Base Primer. Silikonisen pehmeän ja sileän pinnan iholle jättävä primer, jonka päälle meikkivoide levittyi kauniisti. Musta tuntuu, että tää loppui mulla aika äkkiä ja kerralla siis kului primeria melko paljon, mutta muuten tykkäsin. Jatkoon.

Lumene Nordic Chic Eyeshadow Primer. Kuivalle iholle ja luomille hyvä primer, joka piti meikin kauniisti paikoillaan ihan niin kauan kuin oli tarve. Oon ymmärtänyt, että rasvoittuvammalle iholle tää ei ole paras mahdollinen, mutta mulla toimi. Jatkoon.

NYX Matte Liquid Liner. Suosikkieyelinerini tällä hetkellä! Eyelinerin sivellinosa on ehkä vähän turhan pitkä ja toivoisin sen olevan hitusen jämäkämpi, mutta kyllä näin taipuisalla siveltimelläkin onneksi oppi rajaukset tekemään nopeasti. Pikimusta ja mattalopputulos ovat mieleeni. Jatkoon.

essence lash princess false lash effect mascara. Tämänhetken suosikkiripsarini, ollut jo monta kuukautta! Tällä saa helposti ja nopeasti näyttävät ja tuuheat ripset, varsinkin jos alla on ripsiprimer. Uusi tuubi on käytössä, jatkoon menee siis.


Hiukset:


Batiste Dry Shampoo Blush, Bare. Ylivoimaisesti paras kuivashampoomerkki, mitä tiedän. Vielä kun löytyisi jostain cruelty free vaihtoehto, joka toimisi edes puoliksi yhtä hyvin. Jatkoon.

The Body Shop Strawberry Clearly Glossing Shampoo. Tosi hyvä perusshampoo ihanalla mansikan tuoksulla varusteltuna. Tämä vetää hiukset herkästi melko takkuun, mutta hyvällä hoitoaineella siitä onneksi selviää hyvin. Jatkoon.

Kasvot:


Herbina Energy Boost Micellar-puhdistusvesi. Hurjan hyväntuoksuinen misellivesi, joka oli mulla pitkään käytössä vain mieheni luona. Misellivesi toimi kivasti meikinpoiston viimeistelyssä, mutta aiheutti pientä kiristävää tunnetta kasvoille. Tämä on ilmeisesti poistunut valikoimista, ei jatkoon.

Mossa Micellar Water 3in1 Cleansing. Yksi suosikkini misellivesien osalta! Ei aiheuta kiristävää tunnetta iholla, mutta hoitaa ihonpuhdistuksen viimeistelyn moitteettomasti. Meikinpoistossa tämä ei ole paras mahdollinen tuote, mutta siihen puuhaan en ikinä misellivettä itse käytäkään. Hinta-laatusuhde on tässä mielestäni enemmän kuin kohdillaan. Jatkoon!

Ekopharma Vadelma Kasvovesi*. Kasvovesi, jota pystyy suihkimaan suoraan kasvoille tai käyttämään perinteiseen tapaan vanulapun kanssa. Todella riittoisa tuote, joka sopi hyvin omalle kuivalle ja herkälle iholleni. Ei aiheuttanut kiristävää tunnetta iholla, kuten monet muut kasvovedet. Tykkäsin ja jatkoon menee.


Ziaja Goat's Milk Milk + Toner*. Todella kevyt maitomainen puhdistustuote, joka sopi parhaiten ihan meikittömien kasvojen pesemiseen. Meikkejä tämä putsari ei yksinään poistanut, joten sen takia mulla kestikin suhteellisen kauan käyttää tämä loppuun. Putsari tuoksuu aivan ihanalle, kuten kaikki Ziajan vuohenmaitosarjan tuotteet, mutta ei jatkoon.

Foreo Night Cleanser. Putsari toimi ihan kivasti yhdessä Foreon laitteen kanssa, mutta eipä tämä mussa mitään kovin ihmeellisiä ajatuksia herättänyt. Edellisestä käyttökerrasta oli jo aikaa ja nyt kun koitin tämän ottaa taas käyttöön, oli sisältö muuttunut käytännössä vedeksi eli mennyt huonoksi. Ei jatkoon.

Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanser*. Geelikoostumuksen omaava putsari, joka muuttuu kasvoille hierottaessa hieman vaahtomaiseksi. Käytin tätä osana kaksoispuhdistusta ja iho puhdistui tämän kanssa todella hyvin. Voisin kuvitella ostavani tämän uudestaan kesällä, mutta nyt talvea kohti mennessä tämä on mulle ehkä vähän turhan tujua, sillä ihoni on taas todella kuiva. Jatkoon.


The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion*. Hoitovesi, joka kesti, kesti ja vielä vähän kesti. Musta tuntui, että vaikka mä kuinka lutrasin ton kanssa pari kertaa päivässä, en silti saanut sitä yhtään kulumaan. Mutta loppuihan se vihdoin! Tuotteessa ei mitään vikaa ollut, se antoi pientä extrakosteutusta iholle, mutta ehdin jo täysin kyllästyä tähän. Ei siis jatkoon.

Vichy Slow Âge Täyteläinen Päivävoide. Kermainen ja ihanan tuoksuinen kasvovoide, jota mä kyllä käytin itse asiassa enemmän iltaisin kuin päivisin. Suosin kesällä tosi kevyitä päivävoiteita ja tää oli siihen tarkoitukseen vähän turhan tuhti. Yövoiteena meni hyvin, kun joukkoon lisäsi kosteuttavat seerumit ja mahdollisesti myös kasvoöljyn. Vichy ei ole cruelty free, joten ei jatkoon.

Mádara Smart Antioxidants Fine Line Minimising Fluid. Kaupanpäälle joskus taannoin saatu voide, joka toimi erittäin hyvin kesällä päivävoiteena. Käytin tämän loppuun syksyn aikana, mutta voide on omalle kuivalle iholleni vähän turhan kevyttä eivätkä sen kosteutustehot enää oikein riittäneet. Kesällä voisin tätä kuitenkin kuvitella vielä käyttäväni, eli jatkoon.

Vartalo, kädet  jalat:


The Body Shop Almond Milk & Honey Hand Cream x2. Yksi mun suosikkikäsivoiteista TBS:ltä. Kosteuttaa, ei tahmaa käsiä ja tuoksu on tässä sellanen miellyttävän mieto. Tai siis mietohan ei kuvaa yhdenkään TBS:n käsivoiteen tuoksua, mutta tää oli kuitenkin sieltä miedoimmasta päästä. Jatkoon!

Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream. Aivan ihana toffeekaramellin tuoksuinen vartalovoide, joka sekä imeytyy nopeasti että oikeasti kosteuttaa ihoa. Tätä olisin mieluusti käyttänyt suuremmankin purnukan ja voipi olla, että kun seuraavaksi tulee tarve uudelle vartalovoiteelle, ostan juuri tätä. Jatkoon.

The Body Shop Virgin Mojito Shower Gel. Tämä kesäinen mojitontuoksuinen suihkugeeli loppui mulla vähän yllättäen syksyllä, mutta mulla oli tämä mieheni luona ja yhteenmuuton jälkeen sain vasta kunnolla tartuttua tähän ja käytettyä pois. Tykkään tuoksusta, vaikkei se syksyyn sovikaan. Jatkoon, mikäli tulee vielä joskus myyntiin!

Lokakuun osalta ei ole tulossa Kuukauden suosikit -postausta, sillä eipä mulla tässä nyt pahemmin mitään suosikkeja ole ehtinyt muodostua, kun kosmetiikan käyttö tosiaan on ollut minimissä. Marraskuun meikkilaatikko on sen sijaan tulossa tuttuun tapaan!

Löytyykö joukosta tuttuja tuotteita? :)

19 kommenttia:

  1. Ihan kivasti oli kulunut kosmetiikkaa, mä just valmistelin omaa postausta aiheesta:) Mä en oo kunnolla peittävää peiteainetta vielä löytänyt, tosin en ole tuota Urban Decayn kokeillutkaan. Mossan misellivesi on ihanaa, parhaillaan käytössä, samoin Batisten kuivashampoot. Mutta monta kivaa uutta tuttavuuttakin löysin, nää on niin kivoja postauksia. Paranemista, toivottavasti et ole enää kovasti kipeä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin ihan hirveesti NARS:n Radiant Creamy Concealerista, mutta brändin valintojen vuoksi en sitä enää halua ostaa. Tää UD tuli sille sitten korvaajaksi ja itse asiassa tykkään tästä vieläkin enemmän :) Mossan misellivesi on ihanaa<3 Nyt ei oo hetkeen taas ollut se käytössä ja ikävä on kova, kun uusi misellivesi ei vedä lainkaan vertoja sille :D

      Poista
  2. Sullahan on loppunut tosi kivasti kosmetiikkaa, vaikka nyt kipeänä et olekaan paljoa meikkaillut ym :) Mä vähän kyllästyin näiden postauksien tekoon ja esim elokuussa mulla ei loppunut kuin pari tuotetta :D Nyt oon kyllä säästänyt syyskuun ja lokakuun loppuneet, jos vaikka jaksaisin tehdä niistä postauksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni tauko tekee välillä hyvää, jos jokin postaussarja alkaa kyllästyttää! Mähän meinasin tossa vuodenvaihteessa lopettaa kokonaan näiden tekemisen, mutta oon toisaalta tosi iloinen, että päätin jatkaa. Vaikka välillä kyllästyttää niin mulle tää kerran kahdessa kuukaudessa postailu on osoittautunut tosi hyväksi tahdiksi :) Monethan kirjoittaa näitä esimerkiksi neljä kertaa vuodessa aina vuodenajan mukaan eli talven jälkeen, kevään jälkeen jne. Voisithan säkin kokeilla jotain sellaista, jos joka kuukausi ei kiinnosta kirjoitella loppuneista? :)

      Poista
  3. Mustakin tuntuu hoitonesteiden kanssa, että ne riittää ja riittää. Laitan essenceä usein 3-4 kerrosta, mutta silti isot pullot kestää ikuisuuden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ne ei vaan lopu! Mäkin käytin tota iltaisin ties miten monta kerrosta ja silti tuntui, ettei se pinta laske ollenkaan. Mutta vihdoin ja viimein se kuitenkin loppui :D

      Poista
  4. Vitsi sulla loppuu hyvin meikkejä! Mä saan ite ehkä yhden tai kaks meikkituotetta loppumaan kuukauden aikana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä loppunut meikkejä tosi kivasti! Välillä on sitten niitäkin kausia, kun ei lopu kuukaudessa välttämättä yhtäkään :D

      Poista
  5. Mukavasti loppuneita. TBS:n Vitamin E hoitovesi on tuttu samaten Ziajan ja Herbinan tuotteet. Voin sanoa, että olen aika tavalla samoilla linjoilla niiden suhteen sun kanssa:)
    Kivaa marraskuun alkua Linda<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että mielipiteet noista tuotteista on suunnilleen samoja kuin mulla! Kiitos samoin sulle ja ihanaa viikonloppua myös<3 :)

      Poista
  6. Hurja määrä taas loppuneita, viimein sait myös ton TBS:n hoitoveden loppuun! Mä vieläkin taistelen sen kanssa ja nyt oon unohtanut sitä käyttääkin kun ostin saman tyyppisen uuden aineen - pitäs varmaan siirtää toi pullo taas yöpöydälle ja laittaa sitä iltaisin (en osaa pistää sitä iltaisin ja aamuisin). Mäkin oon alkanut hivenen kyllästymään siihen vaikka siis tykkään sen tuoksusta ja sen tuomasta fiiliksestä kasvoilla :D

    Hei mulla ois sulle (taas) postaustoive! :D Missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet kannattaa levittää? Tyyliin kasvoseerumi, hoitovesi, kasvoöljyt, rasva sun muuta.. Mitä näitä nyt on. Ja moniako niistä sä käytät esimerkiksi kerralla, kannattaako niitä edes käyttää kerralla, missä järjestyksessä ne tosiaan tulee laittaa ym.. :)

    Ihan vointisi mukaan, paranemisia kovasti Linda! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo toi oli kyllä niiiin ikuisuustuote kuin joku vaan voi olla :D Ja mä menin tosiaan kesällä vahingossa ostamaan Lumenelta ison pullon hoitovettä, kun piti ostaa puhdistusöljy ja ne pakkaukset on ihan samanlaisia, joten mulla on uusi urakka nyt edessä sen kanssa :'D

      Kiitti postausideasta! Aloin tota jo eilen luonnostellakin tonne, eli postaus aiheesta on tulossa varmaan seuraavan parin viikon sisään ;) Mikään ammattilainenhan mä en ole enkä siis paras mahdollinen näistä jutuista puhumaan, mutta aina voin kuitenkin kertoa miten mä teen ja miksi teen just niin :)

      Poista
  7. Mun on ihan pakko ostaa kokeiluun tuo All nighter peitevoide kun olet sitä niin paljon kehunut, kuulostaa tosi hyvältä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan sitä<3 En enää muuta haluukaan käyttää :D

      Poista
  8. Ihan mielenkiinnosta kysyn, miksi käytit Ziajan kasvovettä putsarina? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toihan on siis puhdistusmaitokasvovesi, joka koostumukseltaankin on puhdistusmaitomaista. Tuotekuvauksen mukaan se poistaa myös meikit kasvoilta, eli sen takia käytin sitä putsarina, eikä se kasvovesi mulle ollut missään vaiheessa :)

      Poista
  9. Nuo nyxin linerit kylök ihan parhaita. Mulla on epic ink liner ollut jo pitkään :) tuo ziaja puhdistusmaito ois varmaan mennyt jossain suikussa parhaiten siten että sitten suihkun jälkeen vain pyyhkäisee meikinpoistoaineella pahimmat pandat pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo vieläkään sitä Epic Ink Lineria testannut, vaikka on pitänyt jo pitkään :D Tolla tyylillä toi olis varmaan toiminut kivasti! Mä poistan kuitenkin aina ennen suihkuun menoa silmämeikinpoistoaineella silmämeikit, joten mulla ei ollut tohon tarkoitukseen tarvetta putsarille :)

      Poista
  10. Hitto tuo Bum Bum Cream houkuttaa täälläkin! :D ♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!