perjantai 26. lokakuuta 2018

Wet n Wild saapuu Stockmanneille!


Mä en usko olevani ainut, joka kokee aina pientä riemua sisällään kuullessaan, että Suomeen saadaan kivijalkaliikkeisiin uusia kosmetiikkabrändejä myyntiin? Vaikka Suomeen toki pystyy nykyään hyvin jo netistäkin tilaamaan kosmetiikkaa, jota ei kaupoissa vielä myydä, on se kuitenkin ihan eri päästä oikeasti katselemaan ja testailemaan tuotteita kauppaan kuin tuijottaa tietokoneen näytöltä pelkkiä tuotekuvia ja koittaa niiden perusteella arpoa oikeat sävyt. Suureksi ilokseni Wet n Wild saapuu Suomeen myyntiin, aluksi Helsingin Stockmannille ja myöhemmin myös muihin kaupunkeihin! Wet n Wild on edullinen Jenkeistä tuleva kosmetiikkabrändi, jonka valikoimiin kuuluu lukuisia eri meikkituotteita sekä myös meikkisiveltimiä ja mm. kynsilakkoja. Wet n Wild on cruelty free brändi ja iso osa heidän tuotteistaan on myös vegaanisia.

Sain suureksi ilokseni maahantuojalta testiin aivan ihanan kasan Wet n Wildin tuotteita ja seuraavaksi jokaisesta tuotteesta pienet arviot:

*Tuote saatu blogin kautta


Sain testiin viisi ihanaa huulipunaa - yhden Silk Finish Lipstickin sävyssä Dark Pink Frost* sekä neljä Megalast Lip Color* -huulipunaa. Silk Finish Lipstick on selkeästi muita kevyempi ja lopputulos on läpikuultavan satiininen. Ihana jokapäivän arkipuna, jota voi huoletta sipaista lisää huulille kovemmassakin kiireessä. Megalast Lip Colorit olivat näistä mun suosikkejani, sillä ne ovat huulilla miellyttävän tuntuisia, runsaspigmenttisiä ja puolimatta lopputulos pysyy huulilla pitkään, mutta ei kuitenkaan aiheuta epämiellyttävää kuivaa tunnetta. Sain itselleni testiin sävyt Never Nude, Rose The Matter, Smooth Mauves sekä Black Out. Jotkut ehkä muistavat kuinka oon sanonut, etten ikinä näkisi itseäni poistumassa kotoa mustan huulipunan kanssa. Ei tuo arkipunaksi mulle sovikaan, mutta näin Halloweenin aikaan näen kyllä monenlaisetkin maskeeraukset ja kauhumeikit nimenomaan mustalla huulipunalla varusteltuna! Ja Black Out on oikeasti huulilla musta, ei läpikuultava tai harmaa - yksinkertaisesti musta. Suosikkisävyni näistä on kuitenkin syvän vaaleanpunainen Smooth Mauves.
Hinta: Silk Finish Lipstick: 4,50 €
Hinta: Megalast Lip Color: 4,90 €


Siinä missä rakastan huulipunia, rakastan myös luomivärejä ja tämä Wet n Wild Color Icon 10 Pan Palette sävyssä Nude Awakening* on sävyjensä puolesta mitä parhain arkimeikkipaletti! Mä myönnän olevani hieman epäileväinen edullisten luomivärien suhteen, sillä liian usein on tullut törmättyä heikkoihin pigmentteihin, kariseviin väreihin ja turhan kuivaan koostumukseen. Tämä nudepaletti yllätti mut kuitenkin täysin ja pelkästään positiivisella tavalla. Pigmentti on erittäin hyvä ja laadullisesti tämä paletti yltää samalle tasolle monien kalliimpienkin palettien kanssa. Jonkin verran nämä karisevat silveltimeen väriä ottaessa, mutta oikestaan mitään muuta huonoa en tästä paletista keksikään. Kooltaan tämä on ihan huippuhyvä esimerkiksi matkustamista ajatellen, jos ei halua kantaa isompaa palettia mukanaan. Tässä on myös hyvässä suhteessa mattaa ja shimmeriä, sillä itse lukeudun siihen kastiin, joka ei oikein osaa meikata pelkillä mattasävyillä. Palettia myydään myös kahdessa muussa sävyssä ja tällä hetkellä mua houkuttelisi Rosé In The Air, jonka sävymaailma muistuttaa melkoisen paljon ABH:n ihanaa Modern Renaissancea.
Hinta: 9,90 €.


Seuraavaksi muutama kasvomeikkituote! Color Icon Blushin sävy Mellow Wine* on sävyltään hieman rusehtavan oranssi tai tumma persikka. Hyvin nimenomaan syksyyn sopiva tummahko poskipuna, joka ei kuitenkaan poskilla näytä turhan tummalta, kunhan muistaa sipaista punaa kevyesti! Pigmenttiä tässä poskipunassa riittää ja mukana tulee myös pieni sivellin. Vierestä löytyy MegaGlo Makeup Stick Highlighter sävyssä When The Nude Strikes*. Vaalea puikkomainen highlighter oli mulle ihan uudenlainen tuote, mutta erittäin mieluinen. Sävy on kaunis ja puikko antaa kasvoille todella kauniin hohteen menemättä kuitenkaan liiallisuuksiin. Jonkin verran tän kanssa saa varoa, ettei alla oleva meikkipohja lähde liikkumaan pois paikoiltaan, mutta muuten oon tästä pitänyt.

Viimeisenä vielä MegaGlo Liquid Highlighter sävyssä Guilded Glow*. Tämä on nestemäinen, voimakkaasti kultaan taittava highlighter, joka valitettavasti on mun vaalealle iholleni hitusen liian tumma. Highlighter itsessään on todella kaunis ja hohtoa tulee selkeästi enemmän kuin sarjan puikkohighlighterin kanssa, mutta toisaalta tätä nestemäistä versiota on myös hieman hankalampi käsitellä. Sitä tulee kerralla applikaattoriin melko paljon ja häivyttelyn kanssa saa pitää kiirettä, ettei väri ehdi jämähtää paikoilleen. Olisi hauska testata tätä jossain hieman vaaleammassa sävyssä, josko saisin tuotteen toimimaan, mutta tämänhetkisten testailujen perusteella koen tämän itse melko hankalakäyttöiseksi. Pigmenttiä on niin paljon, että tämän kanssa menee todella helposti jo liiallisuuksiin.
Hinta: Color Icon Blush: 6,90 €
Hinta: MegaGlo Stick Highlighter: 7,90 €
Hinta: MegaGlo Liquid Highlighter: 7,90 €



Seuraavaksi vähän glitteriä ja kimallusta luomille näiden kahden tuotteen kanssa! Megalast Liquid Catsuit Metallic Eyeshadown sävy Cashmere Love* on aivan upea hopeaan taittava nestemäinen glitterluomiväri. Luomivärin peittävyys ei ole paras mahdollinen, mutta se näyttää erittäin hyvältä vaikkapa jonkun hieman tummemman luomivärin päällä tuomassa kimallusta luomille. Toki tämä toimii ihan yksinäänkin, varsinkin kerrostettuna luomille. En itse ole nestemäisten luomivärien ylin ystävä, mutta eiköhän tuleva pikkujoulukausikin takaa sen, että tämä pääsee käyttöön! Vierestä löytyy Color Icon Eyeshadow Glitter Single sävyssä Toasty*. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on siis painetussa muodossa olevaa kultaista glitteriä, joka on tarkoitus levittää luomelle joko siveltimellä tai sormella. Luomi kannattaa ehdottomasti pohjustaa (glitter)primerilla, mikäli haluaa saada glitterin pysymään paikoillaan mahdollisimman hyvin. Mulla itselläni oli pohjustuksesta huolimatta pienoisia vaikeuksia saada glitter pysymään kauniisti paikoillaan pitemmän aikaa, mutta en aio luovuttaa tämän kanssa! Kultainen glitter on kuin tehty esimerkiksi osaksi joulumeikkiä.
Hinta: Megalast Liquid Eyeshadow: 7,90 €
Hinta: Color Icon Glitter: 3,50 €.


Viimeisenä vielä neljä kappaletta meikkikyniä. Perfect Pout Gel Lipliner* -huultenrajauskyniä sain kaksi kappaletta. Think Flamingos on vaalea persikkainen nude ja I Got The Juice upea tumma viininpunainen sävy. Näissä yhdistyy kaikki mitä hyvältä huultenrajauskynältä vaadinkin - pigmentti on riittävä, kynä suhteellisen pehmeä ja sävy tarpeeksi kermainen, jotta se tarttuu huulille helposti. Color Icon Lipliner Pencil* puolestaan on teroitettava, kynämuodossa oleva huultenrajauskynä, jonka sain punertavanruskeassa sävyssä Brandy Wine. Tästäkin kynästä väri kyllä tarttuu huulille helposti, mutta kynästä irtoaa valitettavan helposti pieniä "värirämmäleitä", jotka saavat rajausjäljen näyttämään epätasaiselta. Viimeisenä joukosta löytyy Color Icon Kohl Eyeliner Pencil*, jonka sain vaaleassa nudesävyssä Calling Your Buff. Mä käytän useinkin nudea kajalkynää vesirajassa, mutta tämä on sävyltään mun makuuni vähän turhan keltainen. Kynä ei ole pehmeimmästä päästä, mutta siitä huolimatta väri irtoaa vesirajalle hyvin ja myös pysyy siinä hyvännäköisenä melko pitkään. Näin vaalean sävyn kanssa pieni poiskuluminen ei onneksi haittaakaan samalla tavalla kuin tummempien sävyjen kohdalla.
Hinta: Perfect Pout Gel Lipliner: 5,90 €
Hinta: Color Icon Lipliner Pencil: 2,90 €
Hinta: Color Icon Kohl Eyeliner Pencil: 2,90 €.

Tästä joukosta suosikkejani ovat ehdottomasti Megalast Lip Color huulipunat, Color Icon luomiväripaletti sekä Perfect Pout Gel Liplinerit. Suosittelen ehdottomasti katsastamaa Wet n Wildin valikoiman, mikäli edulliset, mutta hintaansa nähden kuitenkin laadukkaat, meikit kiinnostavat!

Onko Wet n Wild tuttu brändi? Mitä tuotteita suosittelette? :)

12 kommenttia:

  1. Eikös Wet n Wildia ollut joskus aikoinaan Seppälöissä? En kyllä muistaakseni sieltä meikkejä silloin ostellut, mutta nykyään Wet n Wild on kyllä kiinnostava merkki ja Amerikassa hiplailinki tämän merkin tuotteita. Ei tullut kuitenkaan ostettua, kun testereitä ei ollut käsillä Duane Readessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mun muistaakseni! Mäkään en silloin niitä ostanut, vaikka monesti muistan katselleeni niitä :) Toi testerien puuttuminen on kyllä rasittavaa :/ Luulisi, että kauppa kävisi paljon paremmin, mikäli niitä tuotteita pääsisi testerien kanssa testailemaan, kun ei myyntipakkauksia kuitenkaan voi ruveta availemaan. Nääkin on vielä (onneksi) niin hyvin sinetöityjä, ettei näihin pääsisi käsiksi vaikka haluaisi :D

      Poista
  2. Mä olenkin jo odotellut, että vanha kunnon Wettis saapuisi takaisin! Toki netistä saa, mutta ei siinä ole samaa tunnetta kuin itse nähdä tuotteet. Itsekin muistan ajat, kun merkkiä sai Seppälästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netistä tilaaminen ei tosiaan oo sama kuin päästä hypistelemään ja katselemaan niitä tuotteita kauppaan :) Mulle netistä tilaaminen ei oo sinänsä ollut ikinä mikään ongelma, mutta mitä enemmän saadaan eri brändejä Suomeen kauppoihin niin sen parempi!

      Poista
  3. Rakastan Wet n Wildin meikkejä <3 Upeeta, että niitä saa kohta suoraan kaupan hyllyltä! Toivottavasti saadaan myös uutuuksia nopeampaan tahtiin, ettei tarvitse odotella puolta vuotta tai vuotta ennen kuin rantautuvat tänne;)
    Ihanaa viikonloppua Linda<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep Suomi monesti junnaa vähän perässä noiden uutuuksien kanssa, mutta toivottavasti niitä ei tarvitse odotella kovin pitkään Wet n Wildin kohdalla! Kivaa uutta viikkoa sinne Sari<3 :)

      Poista
  4. Miksi en muista tätä merkkiä, vaikka nuorempana aikoinaan notkuin Seppälässä vaate- ja meikkiosastolla sekä olin siellä tetissäkin :D Pitääpä käydä eniwei vilkaisemassa jos se nyt tulis Kuopioon esim Sokkarille joskus :) Musta huulipuna, vau mä haluan nähdä sulla sen käytössä! Muistankin kun sanoit että se on ehkä ainoa sävy huulilla, jonka kanssa et poistuisi kotoa, mutta kuten sanoit, Halloween on aikaa jolloin toi vois olla käytöllä!

    Mä muuten toivoisin sulta jotain meikkivinkkipostausta ennen pikkujoulukautta tai sen aikaan. Nimittäin itse haluaisin kokeilla irtoglitteriä ihan luomilla, miten lie toimii - en oo koskaan vielä kokeillut, mutta tänä pikkujouluna olis tarkoitus. Mutta siis eniwei ois kiva joku kattava postaus glittermeikistä, esim miten se irtoglitter toimisi, mikä glitterprimer, millä kiinnitetään tai suositteletko jotain muuta kuin irtoglitteriä.. (tuotteita mitä ehkä saisi niinkun ihan täältä kaupoista). Tuli mieleen tuosta kultaisesta glitteristä mikä on tuossa huulikiillon näköisessä purkissa :D Oon niin pihalla vielä tuon glitterin kanssa meikkaamisen kanssa, että kiinnostais lukea vähän tarkemmin :) Juoksisin kauppaan ostamaan tuota jos sitä jo saisi täältä :D Anteeksi jos kommenttini oli sekana! :'D

    Ihanaa viikonloppua Linda <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh tällaset unohtuu kyllä helposti, jos ei tuu itse käytettyä kyseisen merkin tuotteita :D Mäkään en näitä koskaan Seppälästä ostanut, mutta muistan kyllä hypistelleeni näitä siellä! Mulla jää tänä vuonna kaikki Halloweenpippalot välistä tän sairastelun takia, mutta täytyy katsoa josko saisin jonkunlaisen lookin luotua vielä tän vuoden puolella ton mustan huulipunan kanssa :)

      Pistetään korvan taakse toi postausidea! Mä en vaan itsekään oikein kauheesti irtoglitteriä käyttänyt, mutta täytyy koittaa saada aikaan joku pikkujoulumeikkipostaus :) Nyt kun oon siis vihdoin saanut itsellekin hankittua ihan kunnon glitterprimerin, joka oikeesti kyllä mullisti mun elämäni ihan tavallisten metallinhohtoisten luomivärienkin kanssa :'D

      Kivaa viikkoa Kata! <3

      Poista
  5. Näitä kynsilakkoja läytlö todella paljon kaapista 🤓

    VastaaPoista
  6. Itse taisin aikoinaan aloittaa meikkaamisen juurikin Wet n Wildin tuotteilla, kun niitä sai vielä ostettua Seppälöistä :) Jonkun huulipunan olen tainnut vielä myöhemmällä iällä hankkia, ja siinä ainakin pigmentti oli kohdillaan! Mielenkiinnolla voisin kyllä testata kyseisen merkin tuotteita uudestaankin, etenkin nuo punat sekä luomiväripaletit kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä on jotenkin ihanan nostalgista testata vuosien jälkeen sellaisia tuotteita, joita on joskus käyttänyt :) Monestihan sitä pettyy eikä tuote enää toimikaan yhtä hyvin kuin silloin joskus, mutta kyllä niitä positiivisiakin yllätyksiä onneksi löytyy! Mä aloittelin meikkaamista mm. Anytimella ja vitsit kun niitä vielä saisi. Juoksisin kiljuen ostamaan niitä, että pääsen testaamaan millaisia ne olikaan :D

      Poista

Kiitos kommentista!