keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Lokakuun meikkilaatikko


Tänään esittelen teille lokakuun meikkilaatikon, joka tällä kertaa painottuu sävyiltään hieman enemmän syksyyn kuin edellinen syyskuun meikkilaatikko. Oon aiemminkin mainnut syksyn olevan mun suosikkivuodenaikani meikkaamisen suhteen ja on ollut aivan ihanaa tarttua tummiin, lämpimiin ja syviin sävyihin meikatessa. Mikä on meikkaamisen suhteen teidän lempivuodenaikanne, vai meikkaatteko samalla tyylillä läpi vuoden?

*Tuote saatu blogin kautta


Urban Decay Born To Run on yksi uusimmista luomiväripaleteistani ja tämä jos joku on sävyiltään kuin tehty syksyyn! Toki tästä löytyy sävyjä niin monipuolisesti, että paletti toimii myös muina vuodenaikoina, mutta itse miellän tämän ennen kaikkea syyspaletiksi. Luomivärien laatu on ihan hurjan hyvä ja ai vitsit miten kivalta tuntuu käyttää vaihteeksi luomivärejä, jotka eivät ole jauhoisia vaan enemmänkin kermaisia. Vertaan tätä nyt siis ABH:n luomiväreihin, joissa niissäkin toki pigmentti on hurjan hyvä, mutta koostumus aivan erilainen UD:n luomiväreihin verrattuna. Born To Runista mulla on vielä useita sävyjä kokonaan testaamatta, mutta lokakuun aikana koitan saada senkin korjattua ja testailtua palettia oikein urakalla ja tehtyä siitä myös oman postauksen.


Huulipunien sävyt ovat jokseenkin rusehtavat tässä lokakuun meikkilaatikossa, mutta ruskeat huulet ovat mulle ehdoton juttu syksyllä ja mun mielestä ne myös sopivat mulle aika kivasti! Vasemmalta löytyvä IDUN Minerals Matte Lipstick Krusbär* on aivan ihana vaaleampi ruskea sävy. Vierestä löytyy pannuprojektissani oleva Urban Decay Vice Lipstick Scorched, joka oli mukana jo syyskuun meikkilaatikossa. Halusin sen sisällyttää kuitenkin jälleen kerran meikkilaatikkoon, sillä mun olisi ihan oikeasti tarkoitus saada kyseinen huulipuna loppumaan ennen vuodenvaihdetta - ja tekemistä riittää vielä! Kolmantena vielä hieman kevyempää tuotetta - Pixi Shea Butter Lip Balm Honey Nectar. Tämä kevyen sävyn huulille antava huulivoide on täydellinen kevyen arkimeikin kanssa. Tästä jää huulille kaunis vaalea nude sävy, ja voide pitää huulet myös kosteutettuina.


Highlighterien osalta valitsin tälle kuulle vähän suuremman paletin, joka on Anastasia Beverly Hills Glow Kit Sun Dipped. Tästä löytyy kaksi vaaleampaa sävyä, jotka sopivat loistavasti korostussävyiksi vaalealle iholle sekä kaksi tummempaa. Ylävasemmalla oleva Bronzed toimii ehdottomasti vain ja ainoastaan aurinkopuuterina tai luomivärinä, mutta sen alta löytyvä Tourmaline saattaa mennä myös highlighterina hyvin kevyesti käytettynä. Vaaleat sävyt Summer ja Moonstone ovat kuitenkin ne kaksi, joita paletista ehdottomasti eniten käytän. Jossain vaiheessa olisi kiva saada edes toinen pannutettua!


Viimeisenä vielä kolme sekalaista tuotetta. L.A. Girl Pro Prep HD Primer tuli syyskuun Bette Boxista ja vaikka olen pariin otteeseen primeria testannut, haluan ottaa sen nyt kunnolla testiin. Vierestä löytyy Note Cosmetics Luminous Silk Compact Blusher 05 Desert Rose, joka on niin syysposkipuna kuin jokin vain voi olla. Lämmin, ruskeanoranssi sävy näyttää varmasti upealta yhdessä Born To Runin kanssa tehtyjen silmämeikkien kanssa. Kubiss Natural Bronzing Powderin* sain itselleni syyskuussa ja nyt haluan ottaa siitäkin heti kättelyssä kaiken ilon irti. Sävy on riittävän vaalea omalle iholleni ja ensivaikutelmat tästä aurinkopuuterista olivat hyvin positiiviset.

Joko te olette siirtyneet syyssävyihin meikeissä? :)

16 kommenttia:

  1. Onpa tuossa UD:n paletissa upeat sävyt ja ovat kyllä kuin tehtyjä syksyyn! :)

    VastaaPoista
  2. Tuon Urban Decayn paletin kohdalla aina mietin onko kansi hieno vai ei, ainakin se on erilainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tykkää yhtään ton paletin ulkoasusta, mutta sisältö onneksi on mieleen! Jep, erilainen tosiaan, ei yhtään samaa linjaa UD:n muiden tuotteiden kanssa :D

      Poista
  3. No ainakin mun viimeisin huulipunatilaus oli täynnä syksyn sävyjä, mistä sitten tulikin innostuttua liikaa. No nyt sitten arvotaan osa eteenpäin ja lopuista nautitaan. Silmien osalta melkein vuodenajasta riippumatta ruskeat-beiget-harmaat-valkoiset-harmaat sävyt menee ihan silmillä. Ehkä poskipunista nyt tulee valittua vähän orassinpaan kuin pinkkiin kääntyvää sävyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ehdinkin vilkaista nopeasti jo eilen sen sun postauksen, tänään pitäisi koittaa taas ehtiä oikeasti lukemaan blogeja ja palaan sitten siihen sunkin postaukseen! Noi sun mainitsemat sävyt toimii kyllä silmissä vuodenajasta riippumatta<3

      Poista
  4. Born to Run on kyllä upea paletti. Mä en oikein vielä ole, mutta yleensä joulun lähestyminen saa aikaan sen, että omakin silmämeikki muuttuu hivenen syksyisemmäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Koko ajan mennään onneksi lähemmäs ja lähemmäs joulua, ja joulukalenterien avaamista :D

      Poista
  5. Born to Run paletissa on hienot sävyt, jotka sopivat hyvin syksyyn, mutta näen siinä ihan kivoja sävyjä myös lämpimämpiin vuodenaikoihin.
    Mulla syksyn tullen ja pimeämpinä vuodenaikoina houkuttaa luomiväreissä rusehtavan punaiset sävyt ja tumman lilat sävyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletti on kyllä monipuolinen, vaikka ensisilmäyksellä se tuo mulle mieleen lähinnä syksyn :) Noi sävyt toimii kyllä syysmeikeissä paremmin kuin hyvin<3

      Poista
  6. Hhhe, mä viimein sain Urban Decayn Beached paletin käsiini ja nyt mä kuolaan valtavan paljon tuota Born to runia. Ois pitänyt tilata se nyt näin syksylle ja ens keväänä sit tilata se beached, koska enhän mä sitä nyt käytä kun ne on niin kesävärejä mun makuuni ja sana beached vielä enemmän tekee sen fiiliksen et se olisi kesäpaletti :'D Pakko varmaan tilailla pian tuo Born to run, ihanat sävyt! :D Sit saa kyllä luomivärit riittää enkä haikaile nää yhdenkään paletin perään :'D

    Syyssävyihin on muuten siirrytty myös, vielä ei tosin oo huulille eksynyt viininpunaista tai ruskeeta huulipunaa, vaan oon mennyt vielä aika perus punaisella ja sellaisella uudella nudehtavan vaaleanruskealla lip lingeriellä :D Ehkä pian löytyy sitä viininpunaistakin, ruskeasta puhumattakaan ;) Tää sun meikkilaatikkosi on kyllä niin syksy <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo kieltämättä sävymaailma on Beached-paletissa enemmän keväinen ja kesäinen, kun taas tää Born To Run on syksyyn paremmin sopiva :D Hahaa, mäkin aina ajattelen paletin ostettua, että nyt riittää taas hetkeksi, mutta jotenkin sitä hetken päästä taas sortuu. Noista paleteista riittää kyllä iloa pitkäksi aikaa<3 Nyt mä haaveilen itse UD:n uudesta Naked Cherrystä! Mutta voi olla, että sen jätän ainakin näin alkuun ostamatta :)

      Nudepunat on ihania ja sopii ihan jokaiseen vuodenaikaan<3 Samoin kyllä punaisen kanssa! Mulla oli just eilen taas pitkästä aikaa sellasta klassista punaista huulilla ja ai että se näytti kivalta :)

      Poista
  7. Born To Run näyttää kyllä todella monipuoliselta paletilta :) itse en sitä hankkinut mutta uusinta Nakedia odottelen saapuvaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Born To Run on ihana ja monipuolinen<3 Cherrykin on niin upea!

      Poista

Kiitos kommentista!