maanantai 1. lokakuuta 2018

Vuoden 2018 Kosmetiikkakalenterit!

*Affiliate- eli mainoslinkki


Moikka! Tänään puhutaan hieman joulukalentereista ja tarkemmin sanottuna kosmetiikan joulukalentereista. Kauneusyhteisöissä kalentereista puhuminen aloitettiin jo kuukausi sitten ja itsekin mietin kuumeisesti koko syyskuun ajan, minkä kalenterin tänä vuonna aion hankkia. Vuosi sitten päätin jättää kalenterit kokonaan hankkimatta, mutta lopulta sain vuosipäivälahjaksi poikaystävältäni Lumenen joulukalenterin eli en sitten kuitenkaan jäänyt ilman. Se oli sisällöltään ihan huippu ja pidin Lumenea vahvana vaihtoehtona myös tämän vuoden kalenteriksi. Mielessä pyöri myös The Body Shopin kolmesta kalenterista kallein sekä toiseksi kallein kuin myös esimerkiksi Lookfantasticin joulukalenteri. Toisaalta haikailin jonkin ihan uuden perään, sillä mullahan oli vuonna 2016 TBS:n kalenteri ja 2017 LF:n joulukalenteri. Jäin siis miettimään asiaa ja punnitsemaan eri kalentereiden hyviä ja huonoja puolia.


Viime viikolla rakas mieheni kuitenkin yllätti mut ja toi kotiin tullessaan illalla mukanaan The Body Shopin 25 Days of the Enchanted Deluxe Advent Calendarin*, joka on TBS:n kolmesta kalenterista toiseksi kallein. Mun silmät levisivät varmaan lautasen kokoisiksi, kun näin mitä mies oli mulle ostanut. Tämä kaikki siis ihan siitä, että sain aiemmin viime viikolla toimen eli vakituisen työpaikan! Oon hurjan innoissani ja iloinen sekä vakituisesta työpaikasta että nyt sitten tästä kalenterista. Olin kyllä jo etukäteen kalenterin sisällön silmäillyt netistä, mutta eiköhän suurin osa tuotteista silti joulukuussa tule mulle yllätyksenä. Muihin The Body Shopin kalentereihin pääsette tutustumaan tästä*. Edullisimmalla on hintaa 79,00 €, tällä mun saamallani 99,00 € ja kallein maksaa 139,00 €. Kalenterien sisällöt on myös kirjoitettu sekä kuvattu TBS:n nettisivuille, mikäli ne haluaa ennen tilausta katsastaa. 


Mietin hetken aikaa, että olisin tyytynyt yhteen kalenteriin ja jättänyt itse rahani tänä(kin) vuonna kalenterien osalta käyttämättä. Jäin kuitenkin yhä edelleen haikailemaan jonkin ihan uuden kalenterin perään ja lopulta viime perjantai-iltana tilasin itselleni TwistBe:n Joulukalenterin*! Tällä hetkellä kalenteria myydään tarjoushintaan 159 €, mikä kuulostaa ehkä hurjalta summalta, mutta kalenteri sisältää 24 kappaletta täysikokoisia luonnonkosmetiikan tuotteita. Halutessaan kalenterin voi myös ottaa täysin vegaanisena, mutta mä valitsin sen "normiversion" kalenterista. TwistBe:n valikoimista löytyy hurjan kiinnostavia brändejä ja uskon tämän kalenterin olevan mulle ihan loistava tapa päästä tutustumaan enemmän luonnonkosmetiikkaan. Olen varma, että tulen olemaan kalenteriin tyytyväinen, vaikken sen sisällöstä mitään vielä tiedäkään. Suurin osa tuotteista tulee varmasti olemaan mulle myös täysin uusia, sillä luonnonkosmetiikka on mulle vielä melko vieras kosmetiikan osa-alue. Myynnissä on myös TwistBe Mini Joulukalenteri*, joka on selkeästi edullisempi, mutta sisältää ilmeisesti lähinnä näytteitä. Minikalenterilla on hintaa 39,00 €. Tämä kalenteri toimitetaan mulle vasta marraskuussa, joten siitä ei ole kuvia. TwistBe:n kalentereita on myös hyvin rajoitettu määrä, joten olkaahan nopeita, mikäli haluatte itsellenne oman luonnonkosmetiikan kalenterin :)

Tämän vuoden joulukuussa saatte siis seurata blogistani niin TwistBe:n luonnonkosmetiikkakalenterin kuin The Body Shopin kalenterin availua!

Joko te olette päättäneet, minkä kalenterin aiotte tänä vuonna hankkia vai jäävätkö joulukalenterit tänä vuonna ostamatta? :)

32 kommenttia:

  1. Onnea toimesta! Tilasin juuri Lumenen kalenterin ja sain jo Catricen DIY-kalenterin jonka ajattelin kyllä esitellä jo nyt lokakuussa. Kahelia kun ollaan vasta lokakuussa, mutta odotan joulua hulluna jo nyt kun päätin, että pidän joulun vapaana enkä ota sijaisuutta vastaan vaikka sitä tarjottaisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lumenen kalenteri vaikuttaa ihanalta tänäkin vuonna<3 Heh mä en varsinaisesti joulua odota vielä, mutta sitäkin enemmän noiden kalentereiden avaamista! Kiva jos saat nauttia joulun ilman työstressiä :)

      Poista
  2. Jaa-a. Mietintä on käynnissä, mutta sen tiedän, etten tänä vuonna halua Lookfantasticin kalenteria, sillä sen sisällössä ei näytä olevan oikein mitään kovin kiinnostavaa. Muutenkin kalenteri hiukan toistaa itseään. Ehkä hankin taas Douglasin kalenterin, joka viime vuosina on ollut aika kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna LF oli hurjan hyvä, tämän vuoden sisältöä en oo itse kovin tarkkaan katsonutkaan :) Toivottavasti oot tyytäväinen kalenterisi sisältöön, päädyit sitten mihin tahansa!

      Poista
  3. Ihanan yllärin sun poikaystävä toi ja tuhannesti onnea vakipaikasta!Mä en osaa millään päättää minkä joulukalenterin tilaisin, pitäisi kyllä vielä kun niitä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätys oli kyllä ihana, kiitos paljon<3 :) Kannattaa tosiaan koittaa ajoissa valita, ettei vaan käy niin, että se oma valinta onkin myyty loppuun! Vielä ei oo onneksi kaikki kalenterit tainneet edes tulla myyntiin, tai ovat tulleet ihan äskettäin.

      Poista
  4. En kyllä malta odottaa mitä tästä sun kalenterista paljastuu :) ihana yllätys kyllä ja onnea uudesta työpaikasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat sun kalenterista ;) Kiitos paljon<3 :)

      Poista
  5. Thank f*king god alkaa tulemaan taas näitä mainoksia joulukalentereista. Mä niiiiin toivon että pian tulee muitakin esille. Haaveissa Lumene tai Glam & Glow tai Lookfantastick. Nyt tää bodybutter saippua-kalenteri ei niin ole se mun juttu vaikka on hyviä, mutta jos et osta sitä kalleinta niin sitten jää ne meikit jne saamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kaikki kolme sun miettimää kuulostaa hyvältä! Valinnanvaraa tosiaan on hurjasti :D Mä en TBS:n meikeistä niin perusta eli juuri ne ihonhoitotuotteet on niitä, mitä tästäkin kalenterista toivon saavani :) Ei siis haittaa ollenkaan, vaikka jäisi meikit puuttumaan mun kalenterista!

      Poista
  6. Kylläpäs toi lookfantasticin kalenteri on aika laimeen näköinen viimevuotiseen. :D mutta kyllä miehet osaa yllättää ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa oon kuullut muiltakin, mä itse en oo sitä sisältöä käynyt kuin pikaisesti vilkaisemassa :D Harmi jos taso ei oo tänä vuonna yhtä korkeella, viime vuonna se kalenteri oli huikea!

      Poista
  7. Nuo TBS kalenterit on aivan upeita tänä vuonna, ainakin ulkonäöltään. <3 En itse ole vielä oikein päättänyt minkä kalenterin hankkisin, tai hankinko ollenkaan. Niin ihanalta kuin TBS kalenterit näyttääkin, olin viime vuotiseen osittain hieman pettynyt, joten epäröin sellaisen hankintaa tänä vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään hurjasti noiden kalenterien ulkonäöstä<3 Joo et ole ainut, joka tuntui olevan hiukan pettynyt viime vuoden TBS:n kalenteriin, varsinkin jos ei ottanut sitä kalleinta :/ Ne on tainneet toistaa aika paljon itseään vuodesta toiseen ja samat tuotteet pyörineet niissä jo pitkään. Josko tänä vuonna tulisi muutosta asiaan!

      Poista
  8. Ihan mielettömästi onnea vakituisesta työpaikasta! Itseasiassa TBS:n kalentereissa on jännää se tänä vuonna, että siinä kalleimmassa kalenterissa ei ole sisällä näitä söpöillä eläimillä koristeltuja laatikoita vaan ne on hyvin tavanomaiset, mikä on musta outoa. Ehkä siihen kalleimpaan on sitten haettu jotenkin hillitympää lookia, mutta mä ottaisin mieluummin juuri nämä eläimet, ihan hirmu söpöjä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna<3 :) Heh joo noi eläinlaatikot on kyllä niin suloisia ja tuijottelinkin ties miten pitkään niitä, kun kalenterin itselleni sain :D Mäkin kallistun mieluummin näiden eläinten puoleen kuin sellaisen hillitymmän lookin ;)

      Poista
  9. Onnea vakkaripaikasta:) Onpa huomaavainen mies sinulle:) TBS: kalenteri on huikean kaunis. Toivottavasti sisältö on myös ihan super:)

    VastaaPoista
  10. Onnea vakituisesta työpaikasta! :) <3 Tuo TwistBe:n vegaaninen joulukalenteri kuulostaa hyvältä, mutta hinta on kyllä aika suolainen, varsinkin kun tuota normaalihintaa katsoo. Tuo tarjouskin loppuu ennen seuraavaa palkkapäivääni, joten taidan ehkä kuitenkin skipata. Toisaalta mun on aika vaikea uskoa, että kovinkaan moni olisi valmis maksamaan yli kolmeasataa joulukalenterista, joten jos kyseinen kalenteri menee uudelleen tarjoukseen, saatan vaikka ostaakin sen :) Niin tai näin, jään innolla seuraamaan sun blogista, että mitä näistä kalentereista paljastuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos<3 :) Joo täyteen hintaan en mäkää tota kalenteria ostaisi. Tää alennushinta meni vielä eikä tuntunut pahalta kun yhdelle tuotteelle ei hintaa tuu kovinkaan paljoa loppupeleissä ja sisältö on varmasti arvokkaampi. Toivottavasti se tulisi vielä tarjoukseen, kannattaa seurailla tilannetta<3

      Poista
  11. Voi kuinka IHANA yllätys mieheltäsi <3 Tietää kyllä täysin mistä sä tykkäät ;) Onnea vielä vakituisesta työpaikastakin <3 Ja joo, on päätetty täälläkin kalenteri! :D Eilen kantelin kotiin The Body Shopin isoimman kalenterin ;) Kovasti pähkäilin otanko keskimmäisen vai suurimman, vertailin jopa tänä vuonna niiden sisältöjä vähän ja positiivisesti yllätyin että ne olivat edes hieman muuttuneet - muutamia vuosia sitten kun ostin peräkkäisinä jouluina sen pienimmän, tuotteet olivat melkeinpä täysin samat. Voi vitsi harmittaa, mulla ei oo laatikoissa nuita eläinten kuvia, noi on tosi söpöjä!!

    Mulla oli mielessä myös Lookfantasticin kalenteri, mutta en vaan näköjään osaa luopua Body Shopin kalenterista, rakastan näitä tuotteita yli kaiken. Onkin mukava päästä seuraamaan sun blogistasi sitten tämän keskimmäisen avaamista, kun tää oli mulla se toinen vaihtoehto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se näyttää tietävän, ja kiitos<3 :D Mä Instasta huomasinkin, että oot sen kalleimman ostanut ja siis sen kalleimman sisältöhän on ihan hurjan hyvä! Täysin kyllä hintansa arvoinen :) Joo ihan hyvä, että ovat saaneet vähän vaihtelua noihin kalentereihin, sillä vaikka mäkin TBS:n tuotteista pidän, en kuitenkaan halua samoja tuotteita vuodesta toiseen kalenterista saada. Ei sillä, ei mulla oo TBS:n kalenteria ollutkaan kuin 2015 viimeksi!

      Miksikäs sitä hyvää vaihtamaan :) Tykkäät muutenkin TBS:n tuotteista ja ne toimii sulla niin toi kalenteri on sulle varmasti ihan täydellinen valinta!

      Poista
  12. Voi miten ihanan yllätys siun poikaystävältä <3 Tuo kalenteri vaikuttaa kyllä oikein hyvältä, mitä itsekin olen sen sisältöä jo hieman kurkkinut :) Katsotaan raaskinko itse tänä vuonna satsata kunnon joulukalenteriin, jäi nimittäin viime vuonna kutkuttelemaan juurikin se Lumenen kalenteri <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli :) <3 Lumene oli viime vuonna hurjan hyvä ja hyvältä näyttää mun silmääni myös tämän vuoden sisältö!

      Poista
  13. Onnea vakipaikasta <3

    Mä edelleenkin pähkäilen mihin kalenteriin päädyn ja yritän sen tueksi tehdä listaa kaikista joulukalentereista, katsotaan onko siitä apua vai tuleeko runsauden pula xD

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/joulukalenterit-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 :) Joo valinnanvaraa on vähän turhankin paljon, ei noista oikeesti oo helppo valita kun ihan kaikkia ei kuitenkaan voi ostaa :D

      Poista
  14. Oi miten ihana yllätys ja paljon onnea vakkaripaikasta! :) ♥ Tuo Body Shopin kalenteri on todella kaunis, eihän tuota raaski heittää edes roskiin joulun jälkeen! :) Tuntuu, että joka vuosi kalenterin valitseminen muuttuu vaan vaikeammaksi kun kiinnostavia vaihtoehtoja on niiiiin paljon :) Mutta tällähetkellä tuntuu siltä, että saatan kallistua tänä vuonna Lumenen kalenterin puoleen, sillä se sisältää monipuolisesti sekä ihonhoitoa että meikkejä ja viime vuonna kalenteri ainakin näytti todella hyvältä :) Toisaalta myös nuo Body Shopinkin kalenterit houkuttelevat, kun niiden tuotteita tulee ostettua paljon harvemmin ja oiskin sen takia entistä spesiaalimpaa odotella joulua kun todella suuri osa tuotteista ois ihan uusia tuttavuuksia :) Vaikea valinta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3 Heh no niin on, toi ulkoasu on hurjan nätti ja noi eläimet on suloisia :) Kalentereita tosiaan tulee koko ajan lisää ja valinnanvaikeus lisääntyy samaa tahtia :D TBS:n ja Lumenen kalenterit vaikuttaa kaikki tänä vuonna hyviltä mun silmääni, viime vuoden Lumenen kalenteri oli ihan huippuhyvä! Toivottavasti oot tyytyväinen kalenteriisi, päädyit sitten mihin tahansa<3

      Poista
  15. Tänä vuonna The Body Shopin kalenterit on kyllä todella kauniita ja sisältökin vaikuttaa kivalta! Vakuutin viime vuonna, etten tänä vuonna ostaisi tältä merkiltä kalenteria, mutta nyt on kyllä mieli muuttunut :D Jopa siinä halvimmassa versiossa näytti olevan tosi hyviä tuotteita mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo TBS on selkeesti nyt panostanut kalenterien sisältöön ennen kaikkea muuttamalla niitä! Se sama vanha alkoikin jo kyllästyttää :D

      Poista

Kiitos kommentista!