torstai 4. lokakuuta 2018

The Body Shopin herkulliset uutuudet!

*Affiliate- eli mainoslinkki


The Body Shop toi hiljattain Suomeen myyntiin kolme uutta jouluista kausisarjaa, ja totta kai mun piti heti kättelyssä päästä testailemaan niistä jokaista! Peppermint Candy Cane, Berry Bon Bon ja Vanilla Marshmallow kuulostivat kaikki ihanilta ja samalla myös ihanan erilaisilta. TBS:n tuotteet ovat olleet blogissani viimeisen viikon aikana esillä todella usein, mutta lupaan että nyt tämän jälkeen saatte hetkeksi näistä taukoa! Mä olen vaan niin innoissani näistä uutuuksista, että halusin tulla mahdollisimman pian kertomaan niistä oman mielipiteeni teille :) The Body Shopin kausisarjat kiinnostavat mua aina ja vihdoin ja viimein saatiin näihin joulusarjoihinkin kunnolla vaihtelua! Kaipailen yhä edelleen muutaman vuoden takaista Glazed Applea, mutta kyllä nämä uudet sarjat onneksi hieman helpottavat ikävää ;) Ehkä ensi kesäksikin saadaan jotain uutta ja ihanaa..?


Kaikista kolmesta sarjasta on myynnissä monia tuotteita aina suihkugeeleistä käsivoiteisiin ja vartalokuorinnoista kylpyvaahtoihin ja vartalovoiteisiin. Mä päädyin tilaamaan The Body Shopin verkkokaupasta* jokaisesta sarjasta suihkugeelin ja pari käsivoidetta. Vanilla Marshmallow -sarjasta ostin myös vartalonkuorinnan, sillä ne alkavat mulla olla jo lopussa. En tiennyt oikein mistä sarjasta olisin ollut eniten innoissani, sillä kaikki vaikuttivat niin ihanilta ja sitähän ne ensituoksuttelujen jälkeen ovatkin. Vartalovoiteet sun muut jäivät mulla tällä kertaa ostamatta ihan siitä syystä, että niitä on kaapit jo entuudestaan pullollaan enkä millään ehdi käyttää kaikkia nykyisiäkään pois. Suihkugeelejä ja käsivoiteita sen sijaan kuluu tasaiseen tahtiin ja ne ovat mulle itselleni myös helppo tapa päästä tutustumaan TBS:n uusiin sarjoihin :)


The Body Shop Berry Bon Bon* on marjaisa tuotesarja, joka sisältää mm. karpalonsiemenöljyä. Tuoksu muistuttaa mua hyvin paljon parina edellisenä vuonna markkinoilla olleesta Frosted Berries sarjasta, mutta tässä on karpalon tuoksu vielä hitusen voimakkaampi. Tuotteet tuoksuvat makeahkolta marjaiselta karpalolta, mutta mitenkään ällönmakea tämä ei suinkaan ole. Oikein ihana tuoksu ja mikäli karpalontuoksuinen kosmetiikka on mieleesi, suosittelen kokeilemaan näitä! Mulle itselleni tämä tuoksu on ehkä niin sanotusti jo nähty, sillä tämä muistuttaa niin paljon juurikin sitä Frosted Berries sarjaa sekä myös Frosted Cranberry sarjaa, jotka ovat molemmat mulle tuttuja aiemmilta vuosilta. Huono tämä ei missään nimessä ole, mutta ei myöskään suosikkini näistä kolmesta kausituoksusta.


The Body Shop Peppermint Candy Cane* on nimensä mukaisestikin piparmintun tuoksuinen sarja kauniilla vihreällä ulkoasulla varustettuna. Tuotteet tuoksuvat totta kai ihanan raikkaalta, mutta samalla kuitenkin makealta piparmintulta. Mulle tulee varsinkin tosta suihkugeelistä ihan mieleen aiemmin käyttämäni minttusuklaan tuoksuiset suihkugeelit ja ai että miten ihanalta toi tuoksuu! Jotain tällaista raikasta joulu-uutuutta oonkin kaivaillut The Body Shopille ja ihanaa, että tänä vuonna joulusarjoissa on hieman myös jotain erilaista. Luulen, että tämä tulee nousemaan tästä kolmikosta suosikikseni, mutta vielä en ole tosiaan näitä tuotteita testannut muuten kuin pulloista tuoksuttelemalla, joten kaikkihan voi vielä muuttua.


The Body Shop Vanilla Marshmallow* kuulosti alunperin juuri mulle tehdyltä, sillä mähän rakastan kaikkia vaniljaisia tuoksuja niin kosmetiikassa kuin muutenkin. Sarja saa tuoksunsa madagaskarilaisesta vaniljasta ja paahdetuista vaahtokarkeista. Tuoksu ei ole kovinkaan voimakas vaan ehdottomasti näistä kolmesta miedoin ja mulle se tuo mieleen aika pitkälti vaniljaisen karkin tai vaniljavanukkaan. Tuoksu on makea, mutta ei kuitenkaan omaan nenääni liian makea ja voisin pitää tätä jopa hieman rauhoittavana tuoksuna juurikin sen vaniljan ansiosta. Tästä sarjasta päädyin tosiaan ostamaan myös kuorinnan, joka on ihanan rouhea ja sokerinen. 

Peppermint Candy Cane oli ehkä tosiaan loppupeleissä se itseäni eniten kiinnostava sarja, mutta Vanilla Marshmallow tulee kyllä heti perässä hyvänä kakkosena. Kaikista kolmesta sarjasta käsivoiteet ja suihkugeelit ovat tällä hetkellä myös alennuksesssa The Body Shopin sivuilla, joten käykäähän pikaisesti vilkaisemassa valikoima! 

Joko te olette tutustuneet näihin uutuuksiin? Mikä sarja näistä kolmesta kiinnostaa eniten? :)

24 kommenttia:

  1. Just hain paketin Lushin joulutuotteita ja odotan milloin saan nämä Body Shopin joulujutut hakea. Tilasin kans käsivoiteet ja suihkugeelit muistaakseni kaikista. Toisaalta tuntuu hölmöltä tilailla jo lokakuussa joulujuttuja mut haluan että ne on heti joulukuun alussa viimeistään käytettävissä. Eniten jännitän tuota Peppermint Candy Canea, osa minttusuklaista on yököttänyt ja osa ollut ihania, joten toivon että tämä olisi nyt se raikas minttu ja kuuluisi siihen ihanien sarjaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan nyt hitusen aikaista vielä jouluisille tuotteille, mutta toisaalta nää tuoksut on mun mielestä kaikki sellasia, mitkä menee hyvin myös muina vuodenaikoina! Toivottavasti saat oman pakettisi pian itsellesi<3 Ehdottomasti mun mielestäni tämä on ennemmin raikas minttu kuin makea. Suihkugeeli on pullosta tuoksuteltuna makeahko, mutta suihkussa käytettynä lähinnä vain raikas ja viilentävän oloinen. Toivottavasti se on sulle mieluinen :)

      Poista
  2. Joo.. Saatoin käydä ostoksilla :D

    Ostin vaan tuon piparmintun ja vaniljan suihkugeeleinä. Piparminttusarjasta ostin lisäksi pumppupullollisen vartalovoiteen ja vaniljasta käsivoiteen. Berry Bon Bonista vaan käsivoide lähti matkaan.

    Lisäksi nappasin samalla sen Vanilla Pumpkin -suihkarin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mullekin saattoi tulla sellanen "pakkosaadahetitestatanoita" -fiilis, kun noi verkkokaupasta bongasin :D Ihanan kokoelman oot säkin hankkinut uutuuksia<3

      Poista
  3. Oi näyttää niin ihanilta, voiko noita syödä :D varmasti ois hyvän makuisia! Pitää katsoa mitä sitten tulee ostettua mutta ensin pitää päättää se kalenteri ennen muiden juttujen ostelua kun tulee niitä betteboksejakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, olis varmaan herkullista :D Kalenteriin tosiaan kannattaa ensisijaisesti panostaa ja vasta sitten miettiä tällaisia yksittäisiä juttuja!

      Poista
  4. Mä niin haluun noi kaikki :D Miks kaikki ihanuudet tulee myyntiin just nyt kun mä ajattelin himmailla kosmeshoppailuiden kanssa, kääk. On se vaan pakko käydä noita nuuskuttelemassa ja mitä todennäköisemmin joku aina kotiutuu, en osaa vielä kuvien perusteella päättää vaan tuoksu ratkaisee ♥ Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah se muuten menee aina just noin :D Mä päätin aloittaa himmailun vasta ens kuun puolella, kun tässä kuussa on vielä I Love Me messutkin eikä sieltä varmasti tule lähdettyä kotiin tyhjin käsin. Kauppaan vaan tuoksuttelemaan ja valitsemaan se oma suosikki, kiitos paljon<3 :)

      Poista
  5. Peppermint ehdottomasti! Se vartalovoi tuli jo ostettua :D Vanilla Marshmellow tulee kans kovana kakkosena, mutta se jäi kauppaan vielä, sillä ostin samaan aikaan Vanilla pumpkinin ja en nähnyt järkeä ostaa kahta vaniljalta tuoksuvaa kerralla :') Toivon että näitä uutuuksia tulis siitä joulukalenterista vielä, vähän kurkin ja lupaavalta näyttää mutta en muista mitä ja jos vaan yksi esim tulis, niin se ois tylsää :D

    Mulla oli flunssa näitä tuoksutellessa, etten saanut kunnon kuvaa miltä mikäkin tuoksuun. Berry Bonbonia tekisi mieli kokeilla, koska se oli jotenkin ihanan marjaisan raikas. Mikään ei kuitenkaan voittanut tuota peppermintin raikasta ja virkistävää tuoksua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niin vaniljahullu, että mulle kelpasi molempien vaniljaisten sarjojen tuotteet kerralla :D Ja onneksi noissa on kuitenkin eroavaisuutta :) Joo mä myös kattelin, että jotain näitä uutuuksia on tulossa, mutta en kyllä yhtään muista että mitä ja mihin kalenteriin :D

      Peppermint on kyllä hurjan raikas<3 Se on jännä miten siitä käsivoiteestakin jää sellanen raikas mintun tuoksu leijailemaan pitkäksi aikaa vielä levityksen jälkeenkin :D

      Poista
  6. Voi että, mua kiinnostais kovinkin TBS:n tuotteet, mutta niin harvoin tulee mitään hankittua, vaikka onhan täällä pk-seudulla Body Shoppeja vähän joka nurkalla. :D Vanilla Marshmallow kuulostaa niin ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä tuoksuttelemassa näitä, josko joku päätyisi jopa kaupasta mukaan :) Nää on mun mielestä kaikki hurjan ihania, Vanilla Marshmallow on sellanen mukavan rauhoittava, mutta kuitenkin makea tuoksu<3

      Poista
  7. Aijai mitä herkkuja! Peppermint Candy Canea tulee kyllä ostettua, ihanat pakkaukset ja varmasti niin hyvät tuoksut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oli kyllä hyvät uutuusvalinnat The Body Shopilta<3 Ei näistä voin kuin tykätä!

      Poista
  8. Oi, näitä täytyy ehdottomasti päästä pian tuoksuttelemaan - etenkin tuo Vanilla Marshmallow -sarja kuulostaa ihanalta <3 Itse en ole tainnut kokeilla kuin muutaman kerran TBS:n joitakin minikokoisia suihkusaippuoita, joten pitäisi ehdottomasti ostaa joku täysikokoinenkin pullo kylppäriin :) Tuo Peppermint Candy Cane kuulostaa myös herkulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n suihkugeelit on ihan mun suosikkeja, niitä löytyy aina kylppäristä usemmassakin eri tuoksussa :) Käy ihmeessä tuoksuttelemassa näitä, oon ihan varma että sieltä löytyy joku sullekin mieluinen! Vanilla Marshmallow on juuri niin ihana miltä kuulostaakin, samoin kyllä Peppermintkin<3

      Poista
  9. Pepperment ja Vanilla & Marsmallow kuulostaa erityisen ihanilta! Pitääpä käydä tuoksuttelemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania ne onkin<3 Toivottavasti ihastut näihin uutuuksiin! :)

      Poista
  10. Nää tuotteet kuulostaa niin hyvältä ja näyttää houkuttelevalta ♥ Pakko päästä ostelemaan, mukaan lähtee varmasti käsirasvat ja suihkugeelit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsirasvat ja suihkugeelit taitaa olla monille niitä suosikkituotteita näissä :) Niitä ainakin kuluu kovaa tahtia, jos ei muuta!

      Poista
  11. Tiesin jo ennen kauppaan menoa, että ihastun tuohon pepperminttiin ja niinhän siinä kävi. Ostin suihkugeelin näin alkuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana<3 Ja kivan erilainen verrattuna aiempien vuosien joulusarjoihin!

      Poista
  12. Voiiii eiiii,tuota vaniljaa on päästävä tuoksuttelemaan! :o :o

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!