torstai 7. helmikuuta 2019

Bette Box | Helmikuu 2019


Helmikuun Bette Box saapui mulle tänään ja tuttuun tapaan nyt olisi tarkoitus esitellä se teille! Tammikuun boksi oli itselleni oikein mieluisa ja totta kai toivoin samaa myös tämän helmikuun boksin kohdalla. Tämän boksin teemanahan oli hiukset, joten hiustenhoito- sekä hiustenmuotoilutuotteita osasi odottaa tästä boksista. Mä en ehkä itse ole niin kovin innostunut tällaisista tiettyyn kosmetiikan osa-alueeseen painottuvasta teemasta, mutta varmasti monet ovat tällaisia toivoneet ja nyt ne toiveet sitten toteutuvat. Miltä helmikuun boksi näytti?


Todellakin hyvin hiustuotepainotteiselta. Ensisilmäyksen jälkeen mulle tuli sellanen olo, ettei tämän sisällön arvo taida olla kovinkaan kummoinen. Tuotteet eivät myöskään kaikki ihan heti kättelyssä vaikuttaneet niin kovin kiinnostavilta, ehkä pitkälti sen takia, että moni tuotteista vaikutti matkakokoisilta. Saluksen Magnesiumvalmiste ei innostanut pätkääkään, näitä on tullut bokseista aiemminkin enkä ole yhtäkään tainnut käyttää. Se oli kuitenkin extratuote eikä siis lukeudu boksin "varsinaisiin" tuotteisiin. Mitäs kaikkea boksista sitten tarkemmin katsottuna paljastui?


Lumene KLASSIKKO Kosteuttava Silmänympärysvoide oli yksi kolmesta silmänympärysvoidevaihtoehdosta, joita boksiin oli laitettu. Tämän version tulisi sopia kaikille ihotyypeille ja kosteuttaa sy-aluetta tehokkaasti sekä imeytyä nopeasti. En muistaakseni ole tämän Klassikko-sarjan sy-voiteita testannut aiemmin, joten kiva saada tämä testattua. Tämän koostumuksen sanotaan olevan kevyt, joten uskoisin tämän toimivan mulla parhaiten aamukäytössä. Tuote on hajusteeton ja täysikokoinen.
Hinta: noin 7,50 €/15 ml.


Hiustenmuotoilusta boksissa huolehti tämä XZ Extra Strong Hiuskiinne, joka lupaa voimakasta ja pitkäkestoista pitoa hiuksiin. Mä olen aika vannoutunut käyttämän Four Reasonsin Shaperia, mutta katsotaan kuinka tämän kanssa käy. Aiemmin boksista tullut Cutrinin hiuslakka ei päässyt mun suosiooni, mutta ehkä tämä toimii paremmin. Tuote tuli 100 ml matkakoossa, tästä on myynnissä myös isompi versio.
Hinta: noin 2,90 €/100 ml.


Boksin ehdottomasti kiinnostavin tuote oli tämä Bio2You Natural Hair Mask, joka tuli 50 ml matkakoossa. Tämä aminohappoja ja silkkiproteiineja sisältä hiusnaamio lupaa lisätä hiusten elastisuutta, ravita, antaa kiiltoa ja pehmentää hiusta. Vaikutusaika naamiolla on vain 1-3 minuuttia, mikä on aika vähän verratuna moniin muihin hiusnaamioihin. Tällaisia nopeasti tehoavia naamioita kaipaankin itselleni! Lähden mielenkiinnolla testaamaan kuinka tämä toimii, harmi ettei boksissa ollut tämän isompaa kokoa, sillä 50 ml purnukasta ei kovin moneksi kerraksi pitkiin hiuksiin riitä.
Hinta: noin 21,30 €/200 ml.


Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo tuli pienessä 30 ml matkakoossa. Tämä sulfaatiton shampoo lupaa hoitaa, vahvistaa sekä silottaa hiuksia. Shampoo on suunnattu erityisesti värjätyille ja vaalennetuille hiuksille, eli itsehän olen täysin tämän tuotteen kohderyhmää. Olen monesti sanonut olevani shampoiden suhteen melko vaativa, joten saa nähdä kuinka tämä toimii. Kyseessä on kuitenkin kampaamotuote, joten voisin kuvitella tämän sopivan omille hiuksilleni. Markettishampoot ovat valitettavan usein liian tehottomia itselleni, mutta löytyy niidenkin joukosta toki yllättäjiä. Kiva päästä kokeilemaan tätä.
Hinta: noin 22,90 €/250 ml.


Ja viimeisenä vielä edellisen shampoon kanssa samaan sarjaan kuuluva Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Mask. Tämä tehohoito tuli myös 30 ml matkakoossa eikä noin pienestä purnukasta valitettavasti riitä omaan käyttööni kuin pariksi kerraksi. Tehohoidon tarkoitus on vahvistaa ja hoitaa hiusten rakennetta sekä lisätä hiusten kiiltoa. Tämäkin on suunnattu erityisesti vaalennetuille hiuksille ja mielenkiinnolla lähden katsomaan kuinka tämä omissa hiuksissani toimii. Tuotteen vaikutusaika on 5-10 minuuttia eli selkeästi ainakin pitempi kuin boksista tulleen Bio2You:n naamion.
Hinta: 24,90 €/200 ml.

Boksista löytyi tällä kertaa vain yksi täysikokoinen tuote, mikä hieman harmittaa. Toki matkakootkin olivat sitten pääasiassa vähän arvokkaimmista tuotteista. Hiustuotteet kiinnostavat itseäni aina ja tästä boksista kaikki tuotteet (Salusta lukuun ottamatta) pääsevät kyllä käyttöön. Boksin kokonaisarvoksi laskin noin 23 euroa, mikä on omasta mielestäni todella vähän. Se fiilis mulle tuli jo boksia avatessa, mutta toisaalta jos kaikki tuotteet pääsevät kuitenkin käyttöön niin en voi valittaa. Ensivakutelma hieman siis petti tällä kertaa, sillä innostuin tästä sisällöstä kuitenkin aika paljon. Maaliskuun boksia odotellen!

Miltä helmikuun Bette Box vaikuttaa?

36 kommenttia:

  1. Mun silmään vähän tylsä sisältö, mutta hyvä, että löytyi sua kiinnostavia tuotteita! :) Mä en yleensä jaksa innostua hiustuotteista, ne on mulle vähänkuin pakollinen paha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOo jos hiustuotteet ei nappaa niin tää boksi ei varmasti vaikuta kovinkaan hyvältä :D Mä taas tykkään tunkea eri tököttejä hiuksiini niin olin ihan tyytyväinen!

      Poista
  2. Haa! Heti poti tulla katsomaan mitä boxista löytyy, kun tänne pohjoiseen se tulee vasta sitten joskus;). No joo! Mä kyllä tykkään tästä näin ensivaikutelmaltaan . Ehkäpä joku täysikokoinen ois ollu kiva, mutta en tiedä. Toi hiuskiinne on ainoa jota en varmaan käytä, niitä on jo ja käytän tosi harvoin. Minulla on kyllä 2 tyttöä jotka varmasti sen riipii käyttöönsä . Toi puteli on kyllä näistä kaikista kaunein!
    Tuota juomaa (vai oliko pilleri?) en ole hörppiny, jos se menis vodkan kanssa :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysikokoisia tuotteita jäin mäkin kaipaamaan, mutta ehkä ne olis sitten olleet liian arvokkaita laittaa noista tuotteista, jotka tässä nyt oli. Heh, onneksi löytyy tyttäriä, jotka varmasti ilomielin ottaa tollaset vastaan ;D Ei mee hukkaan ainakaan! Juomaa toi mun tietääkseni on :D

      Poista
  3. Boxille oli luvattu arvoksi 33 euroa.Kyllä sä oikein laskit,että en nyt kyllä ymmärrä.Mitä muita vaihtoehtoja Lumenesta mahtoi olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenesta oli kolme eri silmänympärysvoidetta, hintahaarukka 7,50-13,90 € eli ei se kymppi kyllä tossakaan tapauksessa tule lisää. Ehkä noille matkakokoisille tuotteille on laskettu joku eri hinta?

      Poista
  4. Minäkin sain sen ja en kovin paljon tykkää sisällöstä. Minulla on kyllä värjätyt hiukset, mutta ne ovat tummalilat ja ruskeat. En tiedä, sopiiko blonde tuotteet minulle, kun ei ole vaaleat tai vaalennetut hiukset. Lisäksi pitkille ja paksuille hiuksille ei riittää noita naamioita kovin moneksi kerraksi, että saisi tiedä oikeasta vaikutuksesta. Olin innossaan, että ehkä tule naamioita hiuksille ja niitä tuli, mutta niin pienet koot, että ehkä vaan 2 kertaa saa käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä siinä, kun koot oli niin pienet ettei pitkä/paksuhiuksiset noista saa iloa kovinkaan moneksi kerraksi :/ Uskoisin noiden sopivan hyvin myös tummille hiuksille, kun ei noi mitään hopeashampoon jne. tyylisiä ole, vaaleaa väriltään kumpikin :)

      Poista
  5. Mä nyt en muutenkaan hiusboxista ollut innostunut,joten mua ei noi pienet koot haittaa.Kiva kokeilla noita kuitenkin.Mulle tuli sähköposti,jossa luki,että helmikuun boxin arvoksi luvattu 33 euroa. Sisältääköhän boxit taas eri hintaisia tuotteita eri tilaajille.Jännityksellä odotan omaani:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin ymmärsin, että tän arvo olis sen noin 33 euroa enkä ihan tajua mistä se lisäkymppi tuli :D Saa nähdä millaisia variaatioita tästä on liikkeellä, tai onko muuten kuin ton sy-voiteen osalta :)

      Poista
  6. Vaikuttaa huonolta, onneksi en tilannut teiltä sitä ystävänpäivätarjousta kaverille.. Lookfantastic beauty box on suosikkini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis Bette Boxilta, et varmaan minulta kuitenkaan ;) LF:n Beauty Box on kyllä hyvä! Boxycharm on oma suosikkini :)

      Poista
  7. Hivenen plaah,olisi voinut ehkä kehitellä jonkun teeman ystävänpäivän ympärille, vaikka suomalaiset ei sitä niin juhlikaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollasesta mäkin olisin tykännyt! Tää hiusteema ei silleen iske samalla tavalla, vaikka hiustuotteet toki kiinnostaa.

      Poista
  8. Oli kyllä tosi hiuspainotteinen boxi ja hintaa ei kyllä millään saa yli 30e arvoiseksi!Tykkäsin kyllä mutta ymmärrän jos joku ei tästä innostunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma mulla :) Tykkäsin, mutta arvo jäi matalaksi ja ymmärrän täysin, jos tää ei ollut kaikkien mieleen!

      Poista
  9. Lopetin 6 vuotisen LivBox/BetteBox tilaukseni tammikuun boxiin, koska päätin radikaalisti pienentää kertyneitä kosmetiikkavarastojani ja aloitin kosmetiikan ostolakon. Aika vaikealta tuntui BetteBox tilauksen peruminen kun se on minulle niin kauan tullut. Nyt kun näin tämän boxin sisällön niin olen tosi tyytyväinen että lopetin. Kaikki boxin tuotteet olisi olleet itselle aika turhia. Silmänympärysvoiteta on avattujen lisäksi pari avaamatonta varastossa. Minikokoisia hiusnaamioita ja shampoita löytyy myös reilusti ja hiuslakkaakin on yli oman tarpeen kun sitä muutenkin tosi harvoin käytän. Näitä postauksia näistä boxeista on edelleen tosi mielenkiintoista lukea. Tammikuun boxi oli hyvä boxi ja siihen on hyvä lopettaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä peruin oman tilaukseni joskus silloin LivBoxin loppuaikoina ja vaikka tein sen ihan hyvästä syystä, ei se peruminen ollut helppoa. Ymmärrän siis hyvin sun fiilikset! Välillä tekee hyvää pitää taukoa tällaisista bokseista ja tosiaan koittaa käyttää niitä omia varastoja tyhjemmiksi. Ja aina sen tilauksen saa onneksi uusittua, jos mieli tekee :)

      Poista
  10. Vaikka painottui hiuksiin, oli harmillisen vähän isoja tuotteita-hiuksiin kun nuo kaikki solahtaa hetkessä.

    https://moreorlesskatri.blogspot.com/2019/02/betteboxhelmikuu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niitä täysikokoisia tuotteita jäin mäkin kaipaamaan. Nyt mikään hiuksille tarkoitettu tuote ei sellainen ollut :/

      Poista
  11. No jopas... Itse meinasin tilata, koska kohteena oli hiukset ja vaikka mä vannoudunkin käyttämään omia vakioitani, on ollut mukava kokeilla uusiakin tuotteita silloin tällöin. Etenkin Bettestä aiemmin tullut hopea kuivashampoo ja syväpuhdistava olivat mieleeni silloin, vaikka nekin oli matkakokoa sillon..

    Eniwei, onneksi en tilannut, sillä en kokenut nyt jääväni mistään paitsi :D Siis harmittavan vähän täysikoossa olevia tuotteita ja vähän sellainen laimeahko fiilis muutenkin jäi. Schwartzkopfin Blond me tuotteet vähäsen kyllä olis kiinnostaneet, tosin mä tarvin arjessani kyllä ne hopeatuotteet joten etkä nuokin olis ollut tosiaan kätevät mulle vain tuossa matkakoossa - tosin matkakokoisia shampoita ja hoitoaineita mulla on parit nyt käytettävänä, joten en tarvitsisi nyt niitäkään, kun en kuitenkaan kuukausittain reissaile :'D Kiinnostavin tuote oli juurikin tuo sama mikä sulla, hiusmaski! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se hopeakuivashampoo ainakin oli kivan kokoinen! Vähän eri kuin tässä vaikka toi shampoo, josta ei oikeesti riitä kuin pariksi kerraksi :/ Sama laimea fiilis tästä jäi mullekin. Odotin paljon enemmän, kun Bette niin mainosti uudistumistaan ja tammikuun boksi olikin hyvä. Ei tääkään huono ollut ja tuotteet pääsee käyttöön, mutta just se laimeahko fiilis jäi! Bio2You hiusmaski oli tosi kiva saada, vielä kun ehtis sen testaamaan :D

      Poista
  12. Oho, nyt täytyy sanoa että oli aika edullisen oloinen boksi, kun tuotteet ovat pienikokoisia :o Onneksi kuitenkin löytyi sulle mieluisia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, tän arvo ei kovin kummoinen ole, mutta pääasia että tuotteet itsessään oli kuitenkin mieluisia!

      Poista
  13. Bette boxin pitäis miettiä boksien kokonaisuuksia peräkkäin, tammikuussa oli hiustuotteita ja nyt taas helmikuussa hiustuotteita. Saman tuotekategorian tuotteet peräkkäisissä bokseissa syö mielenkiintoa.

    Myös tuotteiden pienikokoisuus ihmetyttää. BlondMe -tuotteissa on kyllä varsin ihana tuoksu����

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä joku silloin tammikuussa jo ihmetteli, kun helmikuun boksia mainostettiin nimenomaan hiuspainotteisena, että miksi tammikuussakin sitten tuli hoitsikka ja shampoo :D Josko näissä nyt olisi sitten vähän taukoa. Se tuoksu oli munkin mieleen!

      Poista
  14. Oletko muuten tilannut Glossyboxya, nyt kun saatiin se Suomeenkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo tilannut sitä. Aion tilata, mutta päätin lopulta jättää boksin tilaamatta ja hyvä niin, se tammikuun boksi ei ainakaan olis ollut mulle mieleen :D Innolla kuitenkin seuraan millaisia sisältöjä sieltä tulee jatkossa :)

      Poista
  15. Oli kyllä huono boksi. Ja mitä järkeä lähettää 10ml pakkaus jotain hemmetin magnesiumia ja ilmeisesti päivän suositusmäärä on vähintään 20ml....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh sanos muuta :) Mua tällaiset ei kiinnosta lainkaan, mutta eiköhän näillekin se oma käyttäjäkuntansa löydy!

      Poista
  16. Mulla oli toisenlainen Lumenen silmänympärysvoide, selittääköhän se arvoa? En nyt muista mikä kun katsoin boksin vaan äkkiä ja lähdin kotoa. Mieluinen sisältö kyllä oli, paras pitkään aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kortissa sanotaan, että sy-voiteiden ovh on 7,50-13,90 €. Melko iso ero noissa kyllä, varsinkin kun boksin kokonaisarvo on niin mitätön :D

      Poista
  17. Mä tiesin jo aikalailla etukäteen ettei tää hiuksille suunnattu boksi todennäköisesti tuu olemaan mulle mieleinen. Ei siinä muuten, mutta kun näin paketin painon niin arvasin ettei mukana ole täyskokoksia tuotteita juuri ollenkaan. Noi näytekoot hupenee yhdellä käyttökerralla mun hiuksiin joten ne ei iloo siinä vaiheessa hirveesti anna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä tulit muuten mun mieleen heti, kun aloin miettiä kuinkahan moneksi kerraksi näistä mahtaa riittää :D Kun muistin miten oot joskus blogissasi sanonut, ettei tällaiset pienet koot sulla kestä kuin yhden tai pari kertaa. Enkä ihmettele, mulla toi shampoo kesti näköjään kaksi kertaa. Tosin en siitä pitänyt eli ihan hyvä vaan kun loppui nopeasti :D

      Poista
  18. Ihan kivoja tuotteita, mutta ompas pieniä kokoja :O tälläiseen hiusmäärään nuo ei riittäisi kuin pariksi kerraksi..harmi, ettei näihin boxeihin saada yhteinäistä, hyvää linjaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä just, jos on vähänkin pitemmät/paksummat hiukset niin ei tollaset kestä kuin pari hassua kertaa. Toi shampoo siis tosiaan kului mulla kahdessa kerrassa, mutta enpä mä siitä tykännytkään eli ei haittaa :D Toivottavasti maaliskuun boksi olisi taas parempi!

      Poista

Kiitos kommentista!