perjantai 15. helmikuuta 2019

Projekti Näytepussukat | Osa 5


Vihdoin yli puolen vuoden tauon jälkeen pääsen jatkamaan tätä näytepussukkaprojektiani! Mullahan tosiaan siinä kesän aikoihin loppui yksinkertaisesti lähes kaikki näytepussukat eikä tämä projekti oiken ilman niitä etene. Nyt varastot taas "pursuavat" sen verran monista näytepussukoista, että päätin ottaa niitä jälleen testiin ja jatkaa tätä postaussarjaa. Mulla on tässä siis tarkoituksena testata saamani näytepussukat ja sen perusteella kirjoittaa blogiin lähtisinkö ostamaan tuotteen täysikokoisena. Oon tän projektin myötä löytänyt muutamia superhyviä tuotteita ja mulla on kova luotto siihen, että niin saattaa käydä tulevaisuudessakin! Tässä 8 seuraavaa näytepussukkaa:


Vichy Idéalia Radiance Boosting Serum. Väsyneelle iholle suunnattu seerumi, jonka tulisi tasoittaa ihon sävyä, heleyttää sekä auttaa ihohuokosten ja pienten juonteiden häivyttämisessä. Heleyttävä tämä seerumi todella on, enkä ole koskaan aiemmin tainnut käyttääkään seerumia, joka jättäisi näin kauniin kuullon iholle. Harmi vaan, että itse olen enemmän mattaisen meikkipohjan ystävä ja vaikkei tämän seerumin heleyttävä vaikutus meikin alta erotukaan, en silti koe olevani paras mahdollinen käyttäjä tälle. Iltaisin tämä voisi mennä, mutta silloin suosin taas kosteuttavampia tuotteita. Sinänsä tässä ei ollut mitään vikaa, mutta ei toisaalta oikein mitään sellaistakaan, mitä itse seerumilta kaipaan. En ostaisi täydessä koossa.
Hinta: noin 34,10 €/30 ml.

Vichy Idéalia Smooth & Glow Energizing Cream. Sameaa ja epätasaista ihoa tasoittava ja heleyttävä päivävoide, joka on suunnattu erityisesti kuivalle iholle. Voiteen tulisi kosteuttaa ihoa runsaasti sekä auttaa myös tasoittamaan mahdollisia ryppyjä. Voide imeytyi nopeasti ja kosteutustehot olivat päivävoiteeksi ihan riittävät. Se seerumin heleyttävä vaikutus oli hyvin havaittavissa myös tässä eikä tämäkään sen puoleen niin ikään ehkä ole mulle se kaikkein paras tuote. Vichyn voiteet on oikeastaan aina olleet mulle mieluisia, mutta mikäli Vichy olisi cruelty free ja näitä tuotteita ostaisin, en kuitenkaan lähtisi ensimmäisenä juuri tätä kyseistä sarjaa ostamaan. En siis ostaisi täydessä koossa.
Hinta: noin 26,20 €/50 ml.


The Skin House Vital Bright Toner. Mulperimarjaa, acai-marjaa, niasiiniamidia sekä mustikkaa sisältävä kasvesi, joka lupaa kirkastaa ihoa ja tasoittaa sen sävyeroja. Kasvovedessä on myös ihon rasvoittumista ennaltaehkäisevä ominaisuus, mistä johtuen tämä sopii hyvin hieman rasvoittuvammalle iholle. Kasvovesi tuoksuu raikkaalta ja se on koostumukseltaan hitusen vettä paksumpaa, muttei kuitenkaan geelimäistä. Tästä pussukasta riitti yhteen käyttökertaan ja koin sen hyvin miellyttäväksi. Raikas tuoksu virkisti mieltä, kasvovesi toimi hyvin eikä kuivattanut tai tehnyt ihosta kiristävän tuntuista. En kuitenkaan ostaisi tätä täydessä koossa, sillä en koe tämän sarjan olevan paras mahdollinen omalle iholleni.
Hinta: noin 25,90 €/130 ml.

The Skin House Vital Bright Serum. Kasvojen ihoa tasoittava ja kirkastava seerumi, joka kuuluu siis samaan sarjaan edellä esitellyn kasvoveden kanssa. Seerumi sisältää sitruunaa, mulperimarjaa, mustikkaa sekä acai-marjaa. Sen tuoksu on hyvin, hyvin voimakas. Mulle tuli valitettavasti ihan sellainen olo, että laitan kasvoilleni jotain voimakkaasti sitruksisen tuoksuista pesuainetta, mikä nyt ei ehkä ollut ihan se fiilis, jonka toivoin tästä saavani. Seerumi imeytyi nopeasti, samoin sen jälkeen lisätyt tuotteet. En koe olevani oman kuivan ihoni kanssa ihan tämänkään tuotteen parasta mahdollista kohderyhmää ja pistävä tuoksu, joka ainakin tuosta näytepussukasta tuli, ei ollut ollenkaan mun mieleeni. En siis ostaisi täydessä koossa.
Hinta: noin 32,90 €/30 ml.


Mádara City CC Cream SPF15 Light Beige. Ihonsävyä tasoittava ja suojakertoimen sisältävä CC-voide, jonka tulisi myös suojata ihoa ilmansaasteiden haittavaikutuksilta. Voide lupaa häivyttää ihon punoituksen ja pigmenttiläiskät ja tehdä lopputuloksesta luonnollisen näköisen. Lopputulos onkin hyvin luonnollinen, mutta sitä peittokykyäkin kyllä löytyy. Ihonsävy tasoittuu mukavasti ja pahin punoitus katoaa kasvoilta. Mikään meikkivoiteen veroinen superpeittävä tämä ei tietenkään ole eikä tän ole tarkoituskaan olla, mutta CC-voiteeksi tämä on mun mielestä oikein hyvä. Suosin monesti full coverage tyylisiä meikkivoiteita ihan arkenakin, mutta nyt itse asiassa heräsi kunnolla mielenkiinto CC-voiteisiinkin monen vuoden tauon jälkeen. Oon melko varma, että tämä tulee ostettua jossain kohtaa, mutta odottelen todennäköisesti Mádaran aleja, jotta saan tämän hitusen edullisemmin. Ostaisin siis mieluusti tämän täydessä koossa, onneksi testasin tämän näytepussukan!
Hinta: noin 29,00 €/40 ml.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation. Meikkivoide, joka lupaa häivyttää ihohuokosia sekä jättää iholle kauniin mattapinnan. Meikkivoiteesta on myynnissä 16 eri sävyä, ja se on tarkoitettu erityisesti normaalille ja sekaiholle. Ensinnäkin pussukan sävy 120 Classic Ivory oli itselleni aivan liian tumma, joten en pystynyt tätä käyttämään muuten kuin ihan testimielessä. Laajentuneet ihohuokoset tämä täytti ja sitä kautta peitti yllättävän hyvin, vaikkei alla ollut edes primeria eli siinä suhteessa pidin tästä kyllä paljonkin. Koostumus oli aika juoksevaa, mutta ei kuitenkaan liian ja levittyvyys hyvä. Muuten on vaikea sanoa tämän peittokyvystä, sillä totta kai monta astetta liian tumma meikkivoide näyttää kasvoilla todella peittävältä. Mattapinnan tämä jätti, kuten pitikin, ja se oli positiivista. Tämän voisin hyvinkin ostaa täysikokoisena, mikäli Maybelline olisi cruelty free. Nyt jää valitettavasti ostamatta.
Hinta: noin 6,90 €/30 ml.


The Skin House Rose Heaven Serum. Ruusu-uutetta sisältävä öljypohjainen seerumi, joka on tarkoitettu sekä kuivalle että ikääntyvälle iholle. Seerumi sisältää ruusu-uutteen lisäksi myös mm. hyaluronihappoa sekä ginsengin juuriuutetta, joiden tulisi suojata, ravita ja kosteuttaa ihoa. Seerumilla on myös kasvojen punoitusta hillitsevä vaikutus eli tämähän kuulostaa kaikinpuolin juuri sellaiselta seerumilta, josta oma ihoni varmasti pitäisi. Ja niin se pitikin! Koostumus tässä oli hitusen geelimäistä, tuoksu melko mieto ja seerumi jätti kasvoille pehmeän tunteen. Parin käyttökerran jälkeen ei kovin paljon voi sanoa, mutta seerumin runsaan kosteuttavan vaikutuksen ehdin kyllä huomata, jos verrataan vaikka ylempänä olevan Vital-sarjan seerumiin. Lähtisin mieluusti testaamaan tätä täydessä koossa, mutta The Skin House ei ilmeisesti ole cruelty free brändi, joten nyt jää sen takia testaamatta. Mielenkiintoisen oloinen tuote joka tapauksessa!
Hinta: noin 29,90 €/50 ml.

Freeman Bare Foot Creamy Pumice Foot Scrub. Luumu-uutetta sekä piparminttuöljyä sisältävä jalkojenkuorina-aine, joka on suunnatti erityisen kuiville ja/tai halkeileville jaloille. Kuorinta-aineen pitäisi pehmentää jalkojen ihoa ja kuoria pois kuollutta ihosolukkoa. Kuorintateho tällä on juuriki niin hyvä kuin jalkojenkuorinta-aineelta voi odottaakin. Kuorivia rakeita on paljon ja ne ovat hyvin karkeita. Muualle kroppaan en näin voimakasta kuorinta-ainetta edes ajattelisi laittavani. Tuoksu on voimakkaan luumuinen pienellä piparminttuisella twistillä. Jalat jäävät pehmeiksi ja tuntuvat myös kosteutetuilta kuorinnan jälkeen. Näin tehokkaan käsittelyn jälkeen itse kuitenkin suosin myös tuhtia jalkavoidetta, joka kosteuttaa jalat tehokkaasti. Hyvä tuote, mutta Freeman ei valitettavasti myöskään ole cruelty free, joten jää ostamatta. Muuten voisin hyvinkin napata tämän mukaani täysikokoisena.
Hinta: noin 4,80 €/150 ml.

Onko näistä kahdeksasta tuotteesta joku tuttu? Kertokaa ihmeessä omat mielipiteenne!

16 kommenttia:

  1. Ostin joskus tuosta Freemanin luumu-piparminttu -sarjasta jalkavoidetta ja voin vieläkin haistaa sen tuoksun kun ajattelenkin sitä :D Ei tosiaan lukeutunut yhtään lempparituoksuihin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut toi sama jalkavoide ja mä taas tykkäsin tuoksusta! Mutta siis joo, kuorinta tuoksuu ihan samalle niin suosittelen pysyttelemään kaukana tosta, jos se ei ollut niitä sun lempparituoksuja :D

      Poista
  2. Mun pitäisi ostaa jotain jaloille tarkoitettua kuorintaa ja muistutit mua ton viimeisen näytepussukan avulla siitä :') Ehkä tuota en lähtisi ostamaan, luumu ja piparminttu ei mun korvaani ainakaan kuulosta mitenkään houkuttelevalta, en tiijä miksi :'D Ehkä tsekkaan mieluummin olisko The Body Shopilla jotain ;) Tuttu ja turvallinen! Hauska oli lueskella pitkästä aikaa näytepussukka postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh mä taas tykkään tosta tuoksusta, mutta kieltämättä tosta puuttuu sellainen raikkaus, mitä monet jalkatuotteilta toivoo :) TBS:ltä varmasti löytyy jotain ihanaa, se ei ikinä petä ;) Kiva kuulla, että tykkäsit! Pitää koittaa jatkossa kirjoitella näitä vähän useammin kuin kerran puolessa vuodessa :D

      Poista
  3. Mä ihastuin Madaran cc-voiteeseen näytepussukan takia ja halusin heti täysikokoisen! Ihana tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis näytepussukan perusteella toi oli tosi kiva, ja onneksi vielä itselleni sopivan sävyinenkin! :)

      Poista
  4. Tää on varmaan mun suosikkisarja kaikista tällä hetkellä! Odotan, että muutkin alkaisi tekemään näitä. Itsellänihän ei riitä intoa, mutta aah, kun tätä on nautinnollista lukea, paljon mielenkiintoisempaa kuin kk:n roskia.

    City CC oli kovassa käytössä viime kesänä, ihan kiva tuote, joka vaatii kuitenkin alle vielä aurinkosuojan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla<3 :) Toivottavasti näitä alkaisi näkyä muidenkin blogeissa, mäkin nimittäin lukisin näitä enemmän kuin mielelläni! Kiva kuulla, että oot tykännyt tosta CC-voiteesta, täytyy ehdottomasti hankkia se testiin :)

      Poista
  5. Tää on ihan huikean kiinnostava sarja ja oot kyllä sinnikkäästi jaksanut käytellä näitä näytteitä. Mulla on ollut jo pitkään sama tarkoitus, en vaan ole saanut vielä aikaiseksi :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on oikeestaan tosi antoisaa, kunhan vaan jaksaa lähteä niitä testaamaan :D Se aloittaminen onkin se vaikein osuus tässä! Toivottavasti pian saadaan lukea sunkin blogeista vastaavia postauksia ;)

      Poista
  6. Mä olen käyttänyt The Skin House Rose Heaven Toneria, mutta seerumi ei ole tuttu. Toner ("kasvovesi") oli aika geelimäisen paksua, minkä takia käytinkin sitä loppuaikoina kuten seerumia. Ehkä tuo seerumi on vielä paksumpaa;)
    Kivaa viikonloppua Linda<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollaset geelimäisen paksut kasvovedet on tavallaan ihania, mutta toisaalta tykkään kyllä ihan niistä vesimäisistäkin. Ekopharmalta testailin just sellasta geelimäistä ja oli siinä ihan eri tuntu kuin noissa kevyemmissä! Kiitos samoin Sari<3

      Poista
  7. Erityisesti noita The Skin Housen ja Vichyn tuotteita olisi kivoja kokeilla. Näytteitä kertyy kyllä helposti kauheat määrät, itsekin olen ajatellut tekeväni jonkun samanlaisen projektin, kun näytteet eivät meinaa enää mahtua edes yhteen suht isoon lokeroon... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen aloittamaan jonkinlaisen projektin näytteiden poiskäyttämiseksi! Sanoin tossa ylempänäkin, että tää testailu on oikeesti antoisaa, mutta se aloittaminen on supervaikeeta :D Näytteitä kertyy kyllä nopeesti yllättävänkin suuret määrät, hyvä vaan päästä niistä välillä eroon ;)

      Poista
  8. Näistä postauksista oon pitänyt kovasti, ihana päästä taas pitkästä aikaa lukemaan :) Tuo jalkakuorinta kuulostaa tosi kivalta, olisi hauska testata :) Mä harvemmin löydän näistä pussukoista sellaisia tuotteita mitä haluaisin ostaa täysikokoisina, kun noin pienestä määrästä ei oikein saa kunnon käsitystä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihan totta, ettei näiden perusteella voi vielä välttämättä kovin paljon sanoa :D Mutta monesti huomaa kuitenkin sen, jos tuote on täysi susi eikä yhtään sovi itselle ja omiin tarpeisiin tai sitten vaihtoehtoisesti sen, että se alkaa kiinnostaa. Totuus voi toki olla ihan toista sitten, jos sen tuotteen näytepussukan perusteella lähtee ostamaan täydessä koossa :D

      Poista

Kiitos kommentista!