tiistai 19. helmikuuta 2019

Four Reasonsin luottotuotteeni


Four Reasons on kulkenut mulla hiustenhoidon osalta matkassa vuosia ja vaikka mulla onkin välillä ollut taukoa näistä, olen lopulta aina palannut brändin tuotteiden pariin ja ostanut niitä uudelleen. Four Reasonsin tuotteissa on hinta-laatusuhde kohdillaan, pakkaukset ovat mukavan erilaisia ja saatavuuskin hyvä. Ylläolevassa kuvassa näkyvä kolmikko on sellainen, josta en enää hevillä luopuisi. En ole hiustenhoito- tai muotoilutuotteiden suhteen mitenkään kovin brändiuskollinen ja vaihtelenkin niitä hyvin paljon. Nämä kolme ovat kuitenkin sellaisia, joihin palaan kerta toisensa jälkeen, sillä nämä todella toimivat omissa hiuksissani loistavasti. 


Four Reasons Deep Cleanse Shampoo on syväpuhdistava shampoo, johon sain ensikosketukseni ehkä joskus lukioikäisenä. Olin värjännyt hiukseni markettihiusvärillä, joka teki hiuksilleni jonkinlaisen hyvin kestävän pinnan tai kalvon, jonka läpi ei tavallinen shampoo päässyt. Koitin useampaa eri tuotetta, mutta turhaan. Shampoo liukui suihkussa hiusten päällä tekemättä niille mitään ja samaan aikaan rasvaisuus ja likaisuus hiuksissa lisääntyi. Siinä vaiheessa ostin elämäni ensimmäisen syväpuhdistavan shampoon, joka oli juurikin tämä Four Reasonsin shampoo. Ja kyllä, tämä pääsi sen hiuksiin jääneen pinnan läpi, puhdisti hiukset ja paniikki oli ohi! Siinä tuli todellakin huomattua tämän syväpuhdistavan shampoon ero tavallisiin verrattuna. Nykyään käytän syväpuhdistavaa shampoota vain ehkä kerran kuussa tai jos olen vaikkapa johonkin juhlatilaisuuteen joutunut käyttämään hiustenlaitossa extrapaljon muotoilutuotteita. Tämä puhdistaa hiukset tehokkaasti ja vaivattomasti muotoilutuotteiden jämistä kuitenkaan hiuksia kuivattamatta.
Hinta: noin 9,90 €/300 ml.


Syväpuhdistavan shampoon käytön jälkeen hiuksia on hyvä hemmotella ja siihen soveltuu täydellisesti tämä Four Reasons Ultra Moisture Treatment, jota olen kehunut täällä blogin puolella ties kuinka monta kertaa. Mun omat hiukseni ova vaalentamisesta hieman kärsineet, joten hoitavat ja kosteuttavat naamiot ovat niille kultaakin kalliimpia. Tämä hiusnaamio on rakennepaikkaava ja sen tulisi antaa vaikuttaa hiuksissa 5-10 minuutin ajan. Jo levityshetkellä kuitenkin tuntee, miten takut selviävät, hiukset muuttuvat pehmeiksi ja yksinkertaisesti sileiksi. Se tunne on juuri se, minkä hiuksissani haluankin tuntea. Hiukset ovat kuivina kiiltävät ja pehmeät enkä itse yleensä todellakaan jaksa odotella 10 minuutin ajan vaan pesen naamion pois jo muutaman minuutin kuluttua. Tämä tehoaa siis todella hyvin ja nopeasti ainakin omiin hiuksiini. Kertokaa ihmeessä teidän kokemuksenne tästä, jos olette naamiota kokeilleet!
Hinta: noin 11,90 €/200 ml.


Viimeisenä vielä hiuslakka, joka on jo pitkään ollut käytännössä ainut, mitä käytän. Four Reasons Shaper Strong on kahdesta brändin hiuslakasta kevyempi versio, mutta itselleni aivan riittävä. Lakka antaa hyvin pitoa ja tämä on mulla käytössä oikeastaan ihan päivittäin. Ihan supervoimakasta pitoa vaativille tämä ei ehkä ole riittävän tehokas, mutta kyllä tälläkin sitä pitoa tosiaan saa runsaasti. Omiin tarpeisiini tämä on tosiaan riittävä, mutta ajattelin silti ostaa testiin myös sen vahvemman version tästä. Olen sitä testannut joskus vuosia sitten ja silloin koin sen vähän turhankin voimakkaaksi, mutta katsotaan onko mieli muutunut! Tuoksu tässä hiuslakassa on miellyttävä, mikä on itselleni yksi tärkeä kriteeri hiuslakkaa valitessa. Tämä väistyi mulla jossain vaiheessa TIGI:n Masterpiecen tieltä, mutta koska en heidän tuotteitaan enää käytä, palasin takaisin tähän Four Reasonsin lakkaan. Tämä on Masterpieceen verrattuna kuivempaa ja sen puoleen itselleni myös mieluisampaa. 
Hinta: noin 12,90 €/300 ml.

Käytättekö te Four Reasonsin tuotteita? Mitä suosittelisitte? :)

12 kommenttia:

  1. Mä en ole aikoihin käyttänyt tämän brändin tuotteita. Sain silloin nuorena siitä hopeashampoosta sellaset traumat, etten sen jälkeen oikein osannut luottaa koko brändiin, vaikka siis eihän se missään nimessä tarkoita että kaikki tuotteet olisivat epäsopivia mun päähäni. Kuivashampoota tulee yleensä ostettua Four Reasonsilta, mutta nyt en oo sitäkään käyttänyt pitkiin aikoihin ja melko täysi purkki tuolla sitä olis jäljellä. Haluaisin sen itse asiassa loppuun käyttää niin voisin ostaa sen Biozellin hopeaan/kylmään sävyyn taittavaa kuivashampoota :) Toisaalta jos en nyt oo sitä vanhempaakaan tarvinnut, niin tarviisinko mä sit lainkaan koko kuivashampoota mun hyllyyni ? No hyvähän se on varalta olla kyllä :') Joinain päivinä ne pelastaa! Esittelit silloin joskus joitain Four Reasonsin tuotteita blogissasi, ja siellä oli kyllä muutama joita ois tehnyt mieli testata, mutten oo edelleenkään testannut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo tiedän tunteen kun jonkun brändin yksi tietty tuote aiheuttaa ne traumat eikä sen jälkeen tee mieli käyttää muitakaan :D Vaikka tokihan sen tietää, ettei se automaattisesti tarkoita sitä, että kaikki sen kyseisne brändin tuotteet olis itselle sopimattomia! Se on muuten tosi hyvää se Biozellin kuivashampoo! Tai ei ehkä kuivashampooksi paras mahdollinen, mutta tykkään just siitä, miten se antaa sitä hopeanharmaata sävyä hiuksiin :) Ne Black Edition tuotteet on superhyviä, mulla on niistä monia muotoilutuotteita ja tykkään<3

      Poista
  2. Mä käytän niitä Black Edition tuotteita ihan päivittäin, niitä kannattaa testata! Toi naamio kuulostaa hyvältä, pitänee testailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullakin on niitä käytössä! Ne on hurjan hyviä<3 Suosittelen tota naamiota, se tekee ihmeitä ainakin mun hiuksille :)

      Poista
  3. Oon käyttänyt vain sarjan lakkaa ja kuivashampoota, kiva kuulla muistakin tuotteista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Four Reasonsin lakat taitaa olla aika monelle tuttuja, eikä suotta kun ne on oikeesti hyviä!

      Poista
  4. Teininä käytin enemmän mutta nyt ei ole tullut käytettyä, se kesä shampoo+hoitsikka pakkaus minkä ostin oli vähän kevyt pettymys eikä ollut niin hyvä kuin odotin. Pitäisi ostaa varmaan niitä muotoilutuotteita testiin jos ne olisi enemmän mun mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en muista koska olisin viimeksi käyttänyt Four Reasonsin shampoita. Joku hoitsikka mulla oli jossain kohtaa tässä ehkä viime tai edellisvuonna ja se oli ihan hyvä! Muistakin kun puhuit noista omassa blogissasi :) Suosittelen koittamaan niitä muotoilutuotteita, Black Edition sarjasta löytyy varsinkin kunnon helmiä<3

      Poista
  5. Hei ihan super, että kerroit tosta syväpuhdistavasta shampoosta! Oon pitkään miettiny sellasen hankkimista ja tiiän, että four reasonilla on hyviä tuotteita. Tää lähtee ehdottomasti seuravaalla kauppareissulla matkaan mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes hyvä jos alkoi kiinnostaa toi! Mä oon ollut tosi tyytyväinen tohon syväpuhdistavaan shampooseen, toimii mun hiuksissa tosi hyvin :)

      Poista
  6. Kokeilin itseasiassa tuota Ultra Moisture Treatmentia ensimmäisen kerran juuri siun suosittelujen perusteella! Tykkäsin siitä todella paljon, ja niin kuin sanoit, se tekee hiuksista ihanan pehmeät ja sileät jo parinkin minuutin vaikutusajan jälkeen <3 Toinen tuubi tyhjeni vasta hetki sitten, joten pitäisikin ostaa sitä taas lisää :) Muistelisin, että miullakin on ollut joku Four Reasonsin syväpuhdistava shampoo joskus useita vuosia sitten, mutta sen tehosta ei kyllä ole mitään muistikuvia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes ihanaa että säkin oot tykästynyt tohon! Se on kyllä niin superhyvää ja tekee hiukset niin pehmeiksi ja sileiksi<3 :D Toi on sellanen tuote, mihin mä palaan varmasti uudelleen ja uudelleen niin pitkään, kun tota myydään. Eli toivottavasti ikuisesti :'D

      Poista

Kiitos kommentista!