keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Kosmetiikkasuosikit | Helmikuu 2019


Kuukauden vaihtuminen tietää totta kai kosmetiikkasuosikkien esittelyä! Helmikuun aikana tuli testailtua ihan hirmuinen määrä uusia, toinen toistaan ihanampia kosmetiikkatuotteita, joista iso osa ei ole vielä edes päässyt tänne blogin puolelle esittelyyn. Ne päätinkin jättää suosiolla näiden suosikkien ulkopuolelle, vaikka osassa oli hyvinkin paljon potentiaalia päästä kuukauden suosikkituotteiden joukkoon. Haluan kuitenkin ensin esitellä ne täällä blogissa ja testailla ehkä hitusen pitempään, mutta pari helmikuussa saatua uutuustuotetta nostin kuitenkin jo nyt suosikkeihini muutaman vanhan tutun tuotteen rinnalle. Seuraavaksi taas tarkempi katsaus jokaiseen suosikkituotteeseeni:

*Tuote saatu blogin kautta


BH Cosmetics Zodiac Love Signs Palette on uusin luomiväripalettihankintani ja yksi parhaimpia meikkiostoksiani pitkiin aikoihin. Paletin metallinhohtoiset sävyt ovat juuri niin hyviä kuin voi kuvitella eikä mattasävyissäkään juuri ole valittamista. Pigmentti on kaikissa hurjan hyvä ja vaikka luomivärit hitusen laittohetkellä karisevat, ei se mua oikeastaan haittaa. En ole ihan vähään aikaan ostanut luomiväripalettia, josta olisin ollut yhtä innoissani kuin tästä, eli ostos todellakin kannatti. BH Cosmeticsin paletit täytyy pitää jatkossakin mielessä, sillä ainakin tämän paletin laatu on hintaansa nähden todella, todella hyvä.


NYX Slim Lip Pencilin sävy Hot Red on totta puhuakseni ainut kirkkaanpunainen huultenrajauskynä, jonka omistan. Viime aikoina on tullut mentyä monesti juurikin sillä kirkkaanpunaisella huulipunalla ja oon siis tarttunut myös tähän rajauskynään monet kerrat ja saanut jälleen kerran todeta kuinka mahtavia nämä NYX:n kynät ovat. Väri irtoaa helposti, kynän koostumus on pehmeähköä mutta ei kuitenkaan liian kermaista ja pysyvyys hyvä. Oon testannut joitain muitakin NYX:n huultenrajauskyniä eivätkä ne kaikki ole saaneet mua yhtä vakuuttuneiksi, mutta nämä Slim Lip Pencilit toimivat aina ihan loistavasti. Multa taitaa löytyä näitä viisi tai kuusi kappaletta ja useammankin voisin hankkia. Nämä ovat hurjan edullisia ja laadultaan todella hyviä.


Kasvovoiteiden joukosta mun suosiooni nousi oikeastaan jo tammikuussa tämä Ziaja Acai Berry Day Cream*, jonka vaihdoin pakkasten tultua päivävoiteeksi aiemmin käyttämäni kevyemmän geelivoiteen tilalle. Pyrin valitseman aamuisin kasvovoiteen, joka imeytyy mahdollisimman nopeasti, mutta kuitenkin kosteuttaa ihoa riittävän hyvin. Geelivoiteet ovat hyviä juurikin sen nopean imeytymisen vuoksi, mutta jossain vaiheessa niiden kosteutustehot eivät enää riittäneet. Siinä vaiheessa nappasin käyttöön tämän Ziajan voiteen, joka kosteuttaa todella hyvin, mutta imeytyy kuitenkin kohtuullisessa ajassa mahdollistaen meikkaamisen aloittamisen suhteellisen pian voiteen levittämisen jälkeen. Tässä on tällä hetkellä kaikki, mitä hyvältä päivävoiteelta toivonkin ja tuubi alkaa kohta lähestyä jo loppuaan. Rakastan myös näiden Acai Berry tuotteiden tuoksua!


Four Reasons Black Edition Maui Beach Spray* on tullut viime aikoina valittua kaikkien rakenne- ja suolasuihkeitteni joukosta käyttöön oikeastaan aina, kun sellaiselle on ollut tarvetta. Tämä suolasuihke on todella hyvä tuomaan pientä ryhtiä tyveen ja ylipäänsä tekemään lookista huolettoman. Muutama suihkaisu hiusten tyveen, pieni harominen sormilla ja hiukset näyttävät paljon paremmilta. Itse tykkään monesti vielä tupeerata tyveä, jotta saan päänahkaa nuolevat hiukset kunnolla nousemaan sieltä, mutta kiireessä jo pelkkä suolasuihke ja sormilla pöyhiminen tekee tehtävänsä. Suihke toimii myös loistavana esimerksiksi lettikampausten pohjalla.


Viimeisenä vielä suosikkien kolmas meikkituote - Pretty Vulgarin The Powder Room Translucent Setting Powder. Tämä väritön irtopuuteri on ollut mulla käytössä lähes päivittäin siitä lähtien, kun RCMA:n puuterini loppui alkuvuodesta. Puuteri kiinnittää meikin hyvin ja pitää sen myös paikoillaan kiitettävän pitkän ajan. Mikään ihmetuote tämä ei ole ja kasvot alkavat päivän mittaa yleensä jossain vaiheessa paikoitellen hitusen kiiltää, mutta se on korjattavissa esimerkiksi puuteripaperin kanssa. Ihaninta tässä on kuitenkin ehkä maailman suloisin rasia! Rakastan tällaisia tyttömäisiä kuviointeja meikkituotteissa ja tämä Pretty Vulgarin irtopuuteri on yksinkertaisesti hurjan kaunis. Mukanahan tuli myös pörröinen vaaleanpunainen, rusetilla varusteltu vippa, mutta mä en ole itse sitä käyttänyt ja se jäikin siis kuvan ulkopuolelle. Mulla odottelee uusi RCMA:n puuteri jo avaamista, joten tuskin tulen tätä Pretty Vulgaria enää hankkimaan, mutta tehtävänsä tämä irtopuuteri on hoitanut ihan loistavasti.

Mitkä kosmetiikkatuotteet teillä ovat viime aikoina jääneet erityisesti mieleen? Entä onko näistä mun suosikeistani jokin teille tuttu? :)

11 kommenttia:

  1. Voi kun tuo BH Cosmeticsin paletti onkin kaunis :o <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan mielettömän upea<3 Ja hurjan laadukaskin vielä!

      Poista
  2. Zodiac paletti on tosiaankin silmiä hivelevän upea. Jonkun verran olen Youtuben puolella nähnyt sillä tehtyjä meikkilookkeja, ja onhan ne metallisävyt ihan mielettömän hienoja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon myös viime aikoina koittanut katsella tutoriaaleja tosta paletista ja saada sitä kautta vähän lisää inspiraatiota! Noi metallinhohtosävyt on tän paletin ehdottomasti paras ominaisuus<3

      Poista
  3. Oij mahtavia tuotteita! Etenkin Nyxin huultenrajauskynät alkoivat kiinnostaa mua kun kehuit niitä niin. Pitääpä tsekkailla jos päädyn Nyxin hyllylle ;) Muistuttelit mua myös suolasuihkeen käytöstä. En oo aikoihin käyttänyt omaani, mutta kaipaan sitä volyymia tyveen ja olen vain tupeerannut, jos oon jättänyt hiukset auki ja suoraksi. Nyt pitää muistaa kaivella oma suolasuihkepullo käytölle :D Tuo luomiväripaletti on vaan ihana, ei voi muuta sanoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Noi on edullisia ja oikeesti myös toimii :) Sellaset kierrettävät, joita ei tarvii terottaa, ei oo olleet niin mun makuuni, mutta nää basic kynämalliset onkin sitten sitäkin mieluisampia. Suolasuihkeet on ihan supernäppäriä, mutta mulla on vähän sama homma, etten todellakaan aina muista/jaksa käyttää sellaista, vaikka hyvä olisi :D

      Poista
  4. Tuo Ziajan päivävoide aivan varmasti ihana, noista acai berry sarjan tuotteista ainakin pidin itse paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon myös tykännyt hurjasti koko sarjasta! Niitä vartalolle tarkoitettuja tuotteita en oo testannut, mutta kaikki kasvotuotteet on olleet ihan tajuttoman hyviä<3

      Poista
  5. Vitsi toi BH:n paletti on upee <3

    VastaaPoista
  6. Olipa kivoja suosikkeja! :) Noita NYXin huultenrajauskyniä täytyy joskus testata, sillä itselläni taitaa olla tällä hetkellä käytössä vain muutama essencen yksilö, jotka nekin kyllä ovat ajaneet asiansa hyvin. Tuo Ziajan voide kuulostaa myöskin todella hyvältä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!