torstai 21. helmikuuta 2019

Polly - Ted Bakerin ihana uutuustuoksu


Uusiin tuoksuihin ihastuminen ei ole mulle mitenkään tavanomaista, ehkä ihan senkin takia, etten kovin usein kauppojen hajuvesiosastoilla käy tuoksuja tuoksuttelemassa. En voi töissä voimakkaita tuoksuja käyttää, joten hajuvesienkin käyttö painottuu siis lähes täysin vapaa-ajalleni. Olen muutenkin aika nirso käyttämieni tuoksujen suhteen ja sen tuoksun pitää oikeasti kolahtaa, jotta haluan sitä käyttää. Tammikuun Bette Boxin mukana tuli tuoksukortti kolmesta Ted Bakerin Sweet Treats -uutuushajuvedestä, joista ihastuin täysin Pollyyn! Suureksi ilokseni sain myös maahantuojalta kyseisen hajuveden itselleni testiin ja nyt olisikin vuorossa blogihistoriani ihka ensimmäinen postaus hajuvedestä.

*Tuote saatu blogin kautta pr-näytteenä


Ted Baker Polly EdT* on pakattu hyvin tyttömäiseen pinkkiin lasipulloon, joka on kooltaan hyvin kompakti ja omaan silmääni kauniin yksinkertainen. Pollyn lisäksi Sweet Treats uutuuksista löytyy kaksi muuta tuoksua - Mia sekä Ella, ja kaikista kolmesta tuoksusta on myynnissä sekä 30 ml (ovh 33,90 €) että 50 ml (ovh 48,90 €) koot. Hajuvedet ovat myynnissä Stockmanneilla sekä Sokoksissa ja Emotion-myymälöissä.


Miksi juuri Polly? Tuoksuttelin tuoksukortin kaikkia kolmea hajuvettä pitkään todetakseni lopulta sen, että Mia ja Ella olivat kumpikin hieman turhan voimakkaita omaan makuuni. Polly oli selkeästi kolmikon kevein ja tuotekuvauksenkin mukaan se tyttömäinen - juuri sellainen mistä itse hajuvesissä pidän! Pollyn latvatuoksuina ovat mandariini, persikka, punaiset marjat sekä jasmiini, pioni ja kuusama. Pohjatuoksusta löytyy vaniljaa, patsumia, valkoista myskiä sekä meripihkaa. Tuoksu on marjaisa ja makeahko, mutta ei kuitenkaan missään nimessä liian makea.


Tämä toimii mun mielestäni hyvin sekä päivä- että iltakäytössä, mutta voisin kuvitella monien muiden olevan ehkä enemmän sitä mieltä, että tämä on nimenomaan arkisempaan päiväkäyttöön kuin juhlatilaisuuksiin sopiva. Mähän tosiaan suosin enemmän juuri niitä hyvin makeita ja tyttömäisiä tuoksuja ihollani, joten esimerkiksi Escadan kausituoksuihin verrattuna tämä on mielestäni huomattavastikin enemmän iltakäyttöön sopiva. Oli miten oli, tuoksu on omaan makuuni ja olen tätä käyttänyt nyt lähes päivittäin pullon saatuani. Polly on viime aikoina näkynyt myös monissa muissa blogeissa, joten en selkeästi ole ainut, joka tähän on ihastunut!


Tähän loppuun haluan myös mainita sen, että siirryttyäni käyttämään pääasiassa cruelty free brändien kosmetiikkatuotteita, on uusien hajuvesienkin ostaminen yleensä pysähtynyt sitten viimeistään siihen, ettei brändi ole cruelty free. Lahjaksi olen muutamia tuoksuja tänä aikana saanut, mutta itse en ole enää pitkään aikaan ostanut yhtäkään. Suureksi ilokseni Ted Bakerin kauneustuotteita, mukaan lukien hajuvesiä, ei brändin omien sivujen mukaan viedä myyntiin Kiinaan! Tämä oli itselleni erittäin iloinen uutinen ja pidänkin ehdottomasti Ted Bakerin tuoksut mielessä myös jatkoa ajatellen.

Ovatko Ted Bakerin hajuvedet teille tuttuja? Entä mikä on teidän uusin hajuvesi-ihastuksenne? :)

16 kommenttia:

  1. Nää Ted Bakerin uutuustuoksut ovat ihania :). Bette Boxin mukana tuli muistaakseni näistä näytteet ja annoinkin näytteet miehelleni ja vinkkasin, että nämä tuoksut olisivat ihania lahjoja, jos joskus ei keksi mitään muuta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin tuli, Polly varsinkin ihastutti mua! Toi on kyllä kätevää, oma mieheni varmasti ainakin arvostaisi, jos saisi jonkun konkreettisen lahjaidean, kun hänelle tuntuu aina olevan vähän vaikeaa keksiä mulle mitään :D

      Poista
  2. Tää Polly on kyllä ihana, sain tästä Escada-fibat, mutta tää on aavistuksen hienostuneempi. :)

    VastaaPoista
  3. Ai vitsit, kuvauksesi perusteella tunnen tämän jo nenässäni <3 Kuulostaa ihan täydelliseltä kesätuoksulta, ja vaikka harvemmin käytän hajuvesiä, tämän hankinta kyllä kutkuttelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä ainakin tuoksuttelemassa tää! Mä ihastuin tähän ihan totaalisesti<3

      Poista
  4. Tää kuulostaa ihanalta tuoksulta <3 Ja tosi kaunis pullokin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullo on munkin silmääni kaunis, käy ihmeessä tuoksuttelemassa tämä! :)

      Poista
  5. Just tähän Pollyyn ihastuttiin täälläkin, niin ihana! Kun vaan olisi varaa ostaa kaikki meikkihommat mitkä haluaisin tai sitten vaan saisi käytettyä niitä joskus pois alta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh no niinpä :D Lottovoitto olis kiva niin sais ostettua mitä haluaa<3 Mutta joo toisaalta pitäisi ne vanhatkin saada käytettyä joskus pois!

      Poista
  6. Täytyykin itsekin tuoksutella tosta tuoksukortista millaisia nämä tuoksut on! Kuulostaa sekä näyttää ainakin ihanalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksuttele ihmeessä, josko sieltä löytyisi joku sullekin mieluisa tuoksu<3 :)

      Poista
  7. Pitääpä käydä nuuhkimassa tätä, kuulostaa ainakin todella hyvälle :) Mä en oo muuten koskaan ajatellut hajuvesissä, että onko ne parempia päivä- vai iltakäyttöön. Menen aina samoilla! Vaikka myönnän, että jotkut Escadan vanhemmat, kuten esimerkiksi Rockin Rio on mun nenääni enempi ehkä sellanen "iltakäyttöön" sopiva :D Tajusin laittavani sitä yleensä pelkästään juhlavampiin tilaisuuksiin, koska sitä on niin vähän ja se ehkä on enempi sellanen ainakin mun nenääni ja toki kun haluan säästellä sitä. :D Mun tän hetken hajuvesi ihastus on tietysti Escadan Miami Blossom ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin meen aika pitkälti samoilla, oli päivä tai ilta. Ja ihan senkin takia, ettei mulla oo hajuvesiä kovinkaan paljon :D Joskus kun mulla oli näytteitä Dolce & Gabbanan Dolcesta, käytin sitä vaan juhlatilaisuuksissa kun niihin se sopi mun mielestä paremmin ja rakastin sitä tuoksua ihan hirveesti niin halusin säästää sitä<3 Rockin Rio on niiiin ihana! Mulla oli siitä sellanen pieni testeri, mutta yllättäen se loppui aika nopeasti :D Mäkin sain Miami Blossomin joululahjaksi, se on ihana, muttei kuitenkaan mun suosikkini Escadalta :)

      Poista
  8. Ooh ompas kaunis pullo ♥ Pitääkin käydä testaamassa tätä, varsinkin jos joillakin on tullut tästä Escada mieleen :D Mä nimittäin rakastan Escadan tuoksuja, varsinkin niitä hieman vanhempia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tässä on sellasta pientä Escada-vibaa, mutta kuten Jonnakin tuolla sanoi, tää on hitusen hienostuneempi :) Escadan tuoksut on kyllä ihania, sopivan tyttömäisiä mulle<3 :D

      Poista

Kiitos kommentista!