lauantai 23. helmikuuta 2019

Murumuru C-vitamiiniseerumi

*Affiliate- eli mainoslinkki


Murumuru on kotimainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteet ovat kiinnostaneet itseäni jo pitkään. Mulla on kuitenkin kaapit pursuneet jo pitemmän aikaa erilaisita kosmetiikkatuotteista enkä ole esimerkiksi ihonhoitotuotteita pahemmin joutunut ostamaan, mistä syystä myös Murumurun tuotteet ovat jääneet multa testaamatta, vaikka brändi onkin kiinnostanut. Helmikuun Jolie Boxista* kuitenkin paljastui mun suureksi ilokseni Murumuru C-vitamiiniseerumi* ja sain vihdoin ensikosketukseni brändin tuotteisiin! Miltä C-vitamiiniseerumi vaikutti, alkoiko Murumuru kiinnostaa entistä enemmän?


Murumuru C-vitamiiniseerumi* on täysin vegaaninen kasvoseerumi, jonka on tarkoitus tehdä ihosta energinen, säteilevä ja hehkuva. Nimensäkin mukaisesti seerumi sisältää C-vitamiinia, jonka on tarkoitus tehostaa ihon omaa kollageenituotantoa saaden ihon kimmoisammaksi ja säteileväksi. C-vitamiinin lisäksi seeurmi sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä kaurauutetta, joka rauhoittaa ja suojaa ihoa. Kaikki kosteutta lisäävät seerumit ovat aina itselleni mieluisia testattavia, joten lähdin innolla kokeilemaan kuinka tämä omalla ihollani toimii! Seerumi soveltuu myös herkälle iholle, mistä iso plussa.


Seerumi on pakattu kauniiseen, pelkistettyyn lasiseen pipettipulloon. Pipettipullot jakavat mielipiteitä, mutta mä rakastan niitä, sillä ne ovat paitsi kauniita, myös helppokäyttöisiä ja pipetillä saa annosteltua kerralla juuri sen verran seerumia kuin on tarpeen. Seerumissa on hedelmäisen raikas tuoksu ja muutama tippa riittää kasvoille varsin hyvin. Kasvoille hierottaessa seerumi imeytyy nopeasti, mutta jättää kasvot hieman tahmean/nahkean tuntuisiksi. Se ei mua kuitenkaan haittaa, sillä levitän seerumin päälle aina vielä ainakin kasvovoidetta, usein myös jotain muutakin seerumia/tehotuotetta. Seerumi kosteuttaa ihoa mukavasti, minkä lisäksi se tekee kasvoista omasta mielestäni hieman kuulaamman näköiset ja kirkastaa ihoa. Olen käyttänyt tätä nyt aamuin illoin, mutta luulen, että jatkossa tämän tehot pääsevät parhaiten oikeuksiinsa aamuisin, jolloin iho kaipaa yön jälkeen pientä piristystä ja herätystä. C-vitamiiniseerumi tuo todella mukavasti eloa sameaan ihoon! Ilmankin varmasti pärjäisin, mutta ihoni pitää tästä ja koen myös saavani seerumista hyötyä, joten ehdottomasti aion tämän käyttöä jatkaa.


Murumurua myyvät useat luonnonkosmetiikkaa myyvät yritykset, kuten Hyvinvoinnin tavaratalo, Ruohonjuuri ja Biodelly. Hinnat vaihtelevat hieman ostopaikasta riippuen. Tämän C-vitamiiniseerumin hinta on noin 27,90 €. Mielestäni hinta ei ole lainkaan paha, kun ottaa huomioon tuotteen sisältämät hyvät raaka-aineet. Mielelläni maksan myös kotimaisten brändien tuotteista ja Murumurua täytyykin ehdottomasti testata enemmän!

Onko Murumuru teille tuttu? Mitä suosittelisitte heiltä? :)

16 kommenttia:

  1. Mulla on tää myös juurikin testissä, tuo tuoksu on aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, sellanen vähän karkkimainen jopa! Tota voisi tuoksutella ihan muuten vaan<3 :D

      Poista
  2. Mä tykkään myös pipettipulloista ja tämän sarjan ulkoasu on yksinkertaisuudessaan hyvin onnistunut!
    Täytyy testata tämä jossain kohtaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipettipullot on niin ihania, onneksi niitä löytyy nykyään vähän joka puolelta :) Suosittelen kokeilemaan!

      Poista
  3. Kuulostaa todella hyvältä tuotteelta ja mun mielestä tuo pullo on jotenkin todella luksuksen näköinen :D Mä oon tykästynyt seerumeihin, käytin vuosia sitten yhtä mutta sitten lopetin, kunnes ostin ehkä vuosi sitten pitkästä aikaa uuden. Ostin ripsiteknikoltani sellaisen kasvoseerumi, joka on tarkoitettu myös silmänympäryksille ja ajaa siis sen silmänympärysvoiteen asian ja on siis hyvä ripsienpidennysten käyttäjälle, joten pysyn kyllä siinä, mutta toisaalta muitakin olis hauska kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on sellasta pientä luksusta, kuten mun mielestäni pipettipulloissa aina<3 Muutenkin ulkoasu on hurjan onnistunut Murumurulla! Yksinkertaista, mutta kaunista :) Noniin tosi hyvä jos oot löytänyt hyvän tuotteen sekä sy-alueelle että muuten kasvoille! Voithan sä hankkia kasvoille vaihteluksi jonkun toisen seerumin ja jatkaa ton nykyisen käyttämistä vaan sy-iholla, jos uudet tuotteet kiinnostaa<3 :)

      Poista
  4. Mulla odottaa Murumurut vielä kaapissa, mutta rakastan C-vitamiiniseerumeita varsinkin keväällä ja kesällä aamuisin meikin alla, joten kohta tämä tulee kovaan käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on varmasti ihan huikea tuote kesällä! C-vitamiiniseerumeja olisi kiva testailla muitakin :) Toivottavasti ihastut Murumurun tuotteisiin!

      Poista
  5. Mä uskon, että tää on varmasti aivan loistava tuote! Kuulostaa ainakin siltä! Murumuru on muakin kiinnostanut jo pidempään, mutta toistaiseksi en oo vielä ehtinyt itse kokeilla mitään sarjasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti säkin saat pian näitä tuotteita käsiisi ja pääset Murumurua testaamaan! Mun mielenkiintoni ainakin kasvoi vielä entisestään tämän seerumin myötä :)

      Poista
  6. Mulla on nyt Murumurulta käytössä hiuslakka ja sinkkivoide ja shampoon ja hoitoaineen olen testannut myös. Avaamista odottelevat puhdistusvaahto ja hoitobalmi. C-vitamiinia en ole juuri käyttänyt ihonhoidossa, ehkä jossain vaiheessa voisin kokeilla. Se ei vaan pysy stabiilina kovin kauaa, joten avatut tuotteet kannattaa käyttää aika nopsaan pois. Mä tein viime kesänä työharjoittelussa hommia Murumurun markkinoinnin parissa, niin mielenkiintoista kuulla nyt mielipiteitä näistä tuotteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Murumulla on hurjasti kiinnostavia tuotteita, mua itseäni kiinnostaa erityisesti kasvoille tarkoitetut tuotteet, mutta shampoon ja hoitsikan voisin kyllä myös hankkia jossain kohtaa! Täytyy koittaa käyttää toi seerumi pian pois, tosin ei luulisi tuottavan ongelmia, kun se on tähän asti ollut ihan päivittäin käytössä mulla. Ihan varmasti kiinnostaa tossa tapauksessa ihmisten mielipiteet näistä, kuulostaa hurjan mielenkiintoiselta työharjoittelupaikalta<3

      Poista
  7. Juuri luin tänään Murumurusta toisaalta ja sitten sulta olikin tullut postaus tuosta C-vitamiiniseerumista. Itseä kiinnostaisi kovasti merkin silmänympärysvoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä brändistä on viime aikoina saanut lukea monesta eri paikasta, enkä ihmettele :) Se sy-voide kiinnostaa muakin!

      Poista
    2. Hei on mulla muuten käytössä toi sy-voidekin! :D Se on tosi samantyylinen kuin EkoPharman Tyrni-sy-voide, joten tykkään kyllä ja varmaan säkin Linda voisit tykätä :)

      Poista
    3. Oi no ihan varmasti tykkään, jos se on vähänkään kuin Ekopharman Tyrni-sy-voide! Se on yksi mun kaikkien aikojen suosikeista, ellei jopa suosikki :)

      Poista

Kiitos kommentista!