sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Dr Botanicalsin Superfood -voiteet


Moikka! Tänään puhutaan hieman ihonhoidosta ja tarkemmin sanottuna Dr Botanicalsin kahdesta ihanasta voiteesta. Dr Botanicals on tullut mulle tutuksi erilaisten ulkomaalaisten kauneusboksien ja joulukalenterien kautta, kun olen saanut niistä testiin muutamia brändin tuotteita. Dr Botanicals on Isosta-Britanniasta lähtöisin oleva vegaanisia ja luonnollisia ihonhoitotuotteita valmistava brändi, jonka valikoimista löytyy mm. kasvovoiteita, naamioita, silmänympärystuotteita, putsareita ja öljyjä. Dr Botanicalsin tuotteita myy mm. Lyko sekä Lookfantastic.


Dr Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask on janoiselle ja kuivalle iholle tarkoitettu kosteuttava yönaamio. Tuote sisältää nimensäkin mukaisesti granaattiomenan uutetta sekä myös esimerkiksi kookos- ja manteliöljyä. Yönaamiota on tarkoitus levittää kasvoille illan ihonhoitorutiinin yhteydessä ohut kerros ja jättää se kasvoille vaikuttamaan yön yli. Aamulla kasvot puhdistetaan normaaliin tapaan. Mä rakastan erilaisia yönaamioita, nimenomaan kosteuttavia sellaisia, sillä ne tehokosteuttavat ihoa todella hyvin yön aikana ja niiden käyttö on hyvin vaivatonta. Itselläni ehtii koko tuote imeytyä ihoon lähes poikkeuksetta jo ennen nukkumaanmenoa, mutta missään nimessä näitä ei ole tarkoituskaan levittää niin paksua kerrosta, että voide tahrisi petivaatteet.


Tämä Dr Botanicalsin yönaamio on koostumukseltaan paksuhkoa ja kermaista. Imeytyessään se jättää ihon hitusen nahkean tuntuiseksi, mutta ei millään tavalla rasvaisen oloiseksi. Kosteutustehot ovat tällä ihan hyvät, joskin olen käyttänyt myös paremmin kosteuttavia yönaamioita. Itselläni on kuiva iho, mutta omien kokemusteni perusteella uskallan suositella tätä myös hieman omaa ihoani rasvoittuvammalle iholle, sillä tuote ei tosiaan ole mikään superkosteuttaja. Kannattaa myös muistaa, että mitä ohuemman kerroksen naamiota kasvoille laittaa, sitä helpommin ja nopeammin se myös imeytyy. Tämä ei ole suosikkini yönaamioista tai muista illalla käytettävistä kasvovoiteista, mutta kyllä tämä tehtävänsä hoitaa ja sen puoleen voin tätä myös suositella. Kosteutustehot saisivat varsinkin talvella olla hitusen vielä paremmat, mutta lämpimämmillä keleillä tämä toimii itselläni oikein hyvin.
Hinta: noin 13,50 €/30 ml.


Dr Botanicals Lemon Superfood All-in-one Rescue Butter on ravitseva monitoimivoide koko vartalolle. Voide sisältää C-vitamiinipitoista ja ihoa kirkastavaa sitruunaruohon öljyä sekä mm. kookos- ja manteliöljyjä, joiden tulisi suojata ja kosteuttaa ihoa. Voide on tarkoitettu vartalon kuivimmille kohdille, kuten esimerkiksi kyynärpäille, mutta olen itse ottanut tämän käyttöön nimenomaan kasvovoiteena, sillä voide sopeutuu myös siihen. Tämä sitruksinen voide tuli huhtikuun Goodieboxista, eli en ole tuotetta omistanut vielä kovinkaan kauaa, mutta olen ehtinyt ihastua tähän lyhyessä ajassa jo ihan täysin!


Voide lupaa jättää ihon kirkkaaksi, sileäksi sekä kosteutetuksi ja sen se myös tekee. Voiteen koostumus on hyvin paksua, mutta siitä huolimatta se imeytyy erittäin nopeasti. Olin ensimmäisillä käyttökerroilla jopa aika hämmentynyt siitä, kuinka nopeasti näinkin paksu voide voi ihoon imeytyä, mutta nopea imeytyminenhän on pelkästään positiivinen asia ainakin itselleni. Tuote kosteuttaa ihoa mukavasti ja on toiminut itselläni hyvänä yövoiteena. Varsinkin kesän koittaessa suosinkin nimenomaan tällaisia nopeasti imeytyviä voiteita myös iltakäytössä, joten taidankin säästellä tätä mahdollisten hellepäivien varalle. Yksi voiteen parhaimpia ominaisuuksia on kuitenkin sen ihana sitruksinen tuoksu! Mähän olen täysin ihastunut tällä hetkellä TBS:n Zesty Lemon -tuotesarjaan, joten kaikki sitruunan tuoksuinen kosmetiikka on mulle tällä hetkellä hurjan mieluista. Tämän Dr Botanicalsin voiteen tuoksu ei jää iholle leijailemaan turhan pitkäksi aikaa, mutta siitä pirteästi ja kirpeästä sitruunan tuoksusta saa kuitenkin nauttia voidetta levittäessä. Muualla vartalolla en ole tätä testannut, mutta olen kuullut tästä paljon kehuja myös vartalon kuivimpien kohtien kosteuttajana.
Hinta: noin 18,00 €/50 ml.

Molemmat voiteet ovat itselleni mieluisia, mutta keltaisessa tuubissa oleva Lemon Superfood -monitoimivoide vie silti näistä kahdesta voiton. Hinta-laatusuhteen sanoisin Dr Botanicalsin tuotteilla olevan kohdillaan ja aion ehdottomasti testata myös muita brändin tuotteita!

Onko Dr Botanicals tuttu? Entä suositteko te jonkinlaisia yönaamioita kasvoillanne? :)

4 kommenttia:

  1. Tuo sitruuna oli tosi hyvä kynsinauhoilla! Kasvoille en itse kokeillut, mutta täytyy koittaa jos kerran toimii hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kynsinauhoille voisin itsekin tota testata, kiitos vinkistä! Ja suosittelen tosiaan kokeilemaan tota myös kasvoilla, se on yövoiteena aivan ihana<3

      Poista
  2. Ei oo tuttu, mutta mielenkiintoisia tuotteita jälleen esittelit! :) Etenkin tuo monitoimivoide jälleen herätti kiinnostukseni, mutta tällä kertaa siksi, kun sanoit sen olevan hyvä ihon kuivimmille kohdille. Mulla ei kyllä nyt kovin kuivia kohtia ole missään, mut talvella tuo vois olla aika ihana tuote!

    Tuo yövoide muistutti mua, että mulla on samantyylinen yönaamio odottelemassa käyttöönottoa kaapissa. Se tais tulla TBS:n kalenterista yks joulu ja en oo vieläkään käyttänyt sitä! Pitää varmaan ottaa loppuvuodesta se käyttöön, kun jotenkin siinä on se fiilis et se kosteuttaisi liikaa, kun se on naamio joka jätetään yöksi kasvoilla :D No eniwei innolla mä sitä lähden kyllä kokeilemaan sit talvella, kun nyt kesää vasten tuntuu et se ois ehkä liikaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on hurjan ihana ja vaikka se on tarkoitettu nimenomaan kuiville kohdille, se ei kuitenkaan ole mitään liian tuhtia jankkia vaan imeytyy ihoon suhteellisen nopeasti! Noita yönaamioita löytyy tosi monentyylisiä, vaikka iso osa taitaakin olla just kosteuttavia :) Mutta kannattaa joo varmasti jättää se odottelemaan viileämpiä kelejä, jos yhtään tuntuu että se olisi näin kesää vasten liian paksu ja kosteuttava omalle iholle!

      Poista

Kiitos kommentista!