lauantai 30. toukokuuta 2020

Boxycharm | Toukokuu 2020


Toukokuun Boxycharm saapui mulle eilen aika yllättäenkin, sillä seuranta ei ollut taaskaan päivittynyt pariin viikkoon siitä, kun boksi oli lähtenyt Jenkeistä liikkeelle. Sainkin itse asiassa haettua Postista samaan aikaan jopa kolme Jenkkiboksia, mutta niistä kahdesta muusta hieman myöhemmin todennäköisesti vielä ensi viikon aikana! Tämä boksi tuli suhteellisen nopeastikin perille ja enää odottelenkin toukokuun Ipsy Plussaa saapuvaksi. Boxycharm on siis Jenkeistä välityspalvelun kautta tilattava kauneuden yllätysboksi, jota olen itse tilannut nyt tarkalleen kahden vuoden ajan. Mitä toukokuun boksista sitten paljastui?


Boksilla oli painoa selkeästi normaalia enemmän ja syy siihen selvisikin heti boksin avaamisen jälkeen, sillä sieltä löytyi isokokoinen Tarten misellivesipullo. Boksissa oli myös peiteaine, luomiväripaletti, kasvonaamio ja huultenkuorinta-aine. Yleensä Boxycharmeissa on paljon nimenomaan meikkituotteita, mutta tämä oli selkeästi enemmän ihonhoitopainotteinen. Sisältö oli kuitenkin toisaalta myös mukavan erilainen ja suurin osa tuotteista myös vaikutti kiinnostavilta. Glamglown naamio oli oma valintani boksiin, enkä itse asiassa enää edes muista mitkä olivat sille vaihtoehtoiset tuotteet. Boxycharmissa on siis mahdollista päästä joka kuukausi vaikuttamaan itse seuraavan kuukauden boksin sisältöön valitsemalla muutaman vaihtoehdon joukosta itselleen mieluisimman. Aivan aukottomasti tämä valinta ei ilmeisesti ole toiminut, mutta itse olen onneksi vielä ainakin toistaiseksi aina saanut juuri sen tuotteen, minkä olen valinnutkin.


Aloitetaan esittely tällä Glamglow Berryglow Probiotic Recovery Face Maskilla, joka oli siis oma valintani boksiin. Kyseessä on ihoa tasapainottava, ravitse ja kosteuttava naamio. Naamio sisältää mm. probiootteja, marjojen uutteita, jojobaöljyä, sheavoita sekä punajuurta. Naamion tulisi jättää iho hehkuvaksi ja kosteutetuksi. Mä rakastan kasvonaamioita ja tämähän sekä kuulostaa että näyttää ihan syötävän herkulliselta! Naamiossa on miellyttävä marjainen tuoksu enkä malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä ensimmäisen kerran. Glamglown naamiot ovat mielestäni laadukkaita, joten oli ihan mahtava saada tämä boksista täysikokoisena.
Hinta: noin $49,00/75 ml.


Seuraavaksi esittelyyn pääsee boksin toinen meikkituote, joka on Violet Vossin Essentials Eyeshadow Palette. Luomiväripaletti sisältää 10 luomivärinappia, joista osa on mattaisia ja osa shimmerisiä. Sävymaailma on tässä omasta mielestäni hieman sekalainen enkä yleensä syty tällaisista paleteista oikeastaan yhtään. Violet Vossin luomivärejä olen kuitenkin halunnut päästä testaamaan, joten sen puoleen olin iloinen tästä paletista. Ajattelin ensin, että olisin laittanut tämän eteenpäin tai vaikka arvottavaksi, mutta alarivin sävyt Pink, Dusty Rose ja Plum Berry kiinnostavat sen verran paljon, että taidan kuitenkin pitää tämän paletin itselläni. Ei kuitenkaan huolta, enköhän mä pian saa teillekin jotain kivaa tänne arvottavaksi!
Hinta: noin $29,00.


Boksin painon selitti siis tämä Tarten Micellar Magic Makeup Remover & Cleanser, joka on ihonpuhdistukseen ja meikinpoistoon tarkoitettu misellivesi. Tuotekuvauksen mukaan tämä poistaa jopa vedenkestävän meikin ja sen lisäksi totta kai kasvoilta myös muun lian ja liian öljyn. Mä en itse käytä misellivettä koskaan meikinpoistossa vaan pelkästään ihonpuhdistuksen viimeistelyssä, mutta kyllä mulla näitä kuluu. En itse asiassa edes tiennty, että Tartelta löytyy myös tällaisia tuotteita. Tuotteessa on kätevä pumppumekanismi, josta vanulapulla painamalla saa miselliveden suoraan annosteltua vanulappuun helposti ja nopeasti. Kokeilin tätä pikaisesti aiemmin tänään meikittömälle iholle eikä misellivesi aiheuttanut inhottavaa kiristävää tunnetta ihollani, mutta lopullisen mielipiteen muodostamiseen tarvitsen toki useampia testikertoja.
Hinta: noin $18,00/190 ml.


Seraphine Botanicalsilta tuli Whimsical Wisteria Conditioning Lip Polish, joka on siis ilmeisestikin huultenkuorinta-aine. Tuote sisältää kuorivana ainesosana sokeria ja kosteutustehoista puolestaan huolehtivat mm. kookos- ja sheavoit sekä jojoba-, avokado- ja aprikoosiöljyt. Seraphine Botanicalsin tuotteet eivät ole olleet mulle aiemmin kovinkaan mieluisia, mutta aiemmat kokemukseni rajoittuvatkin vain brändin meikkituotteisiin. Mielestäni brändin tuotteet ovat niiden laatuun nähden hieman ylihinnoiteltuja, mutta ehdottomasti annan tälle mahdollisuuden, sillä totta puhuen tämä on ensimmäinen samaani tuote, joka tältä brändiltä mua jopa hitusen kiinnostaa. 
Hinta: noin $24,00/20 ml.


Boksin toinen meikkituote oli Trèstiquen Cover + Concealer Crayon, joka on siis kynämuodossa oleva voidemainen peiteaine. Tuote lupaa hyvää peittävyyttä ja pitkäkestoista lopputulosta. Kynän toisessa päässä on siis itse peiteaine (kuvassa vasemmalla) ja toiselta puolelta löytyy pieni sieni, jolla sen saa halutessaan taputeltua paikoilleen. Itse jätän varmasti tuon sienipään käyttämättä, sillä suosin peiteaineiden kanssa meikkisientä, mutta onhan tuo ideana ihan kiva!  Peiteaineen sävy näyttäisi olevan riittävän vaalea omalle iholleni, mutta vielä en ole tuotetta testannut, eli en tiedä lainkaan miten se käytännössä itselläni tulee toimimaan. Pidin tätä aluksi melko tylsänä tuotteena ja totta puhuen olisin pärjännyt ilmankin, mutta jos peiteaine vain on tarpeisiini riittävän hyvä, tulee tämä varmasti käytettyä pois.
Hinta: noin $24,00.

Toukokuun Boxycharmin kokonaisarvoksi tuli noin $144,00 eli huimasti enemmän kuin mitä boksista ja sen toimituksesta jouduin maksamaan. Boksi ei ollut paras mahdollinen, mutta suurin osa tuotteista herätti kuitenkin kiinnostukseni ja kaikkia tulen itse ainakin kokeilemaan.

Mitä mieltä te olette boksin sisällöstä? :)

12 kommenttia:

  1. Kiva sisältö, tykkään aina Boxycharmista kun merkit on uusia mulle ja tuotteet aina jotain uusia niin jaksaa viehättää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharmin paras puoli onkin juuri se, että täältä tulee aina mielenkiintoisia brändejä ja sitäkin kiinnostavampia tuotteita! Eikä aina niitä samoja, kuten joillain kauneusbokseilla on ollut tapana :D

      Poista
  2. Kiva boksi ja erilainen mitä yleensä.

    Glamglow tuotteita on aina kiva saada kun ovat aika arvokkaita mutta brändi muuten varsin hyvä. VV luomiväri on tosiaan sävyiltään vähän sekava mutta siinä on kuitenkin muutama tosi ihana sävy ja brändin luomivärit on tosi hyviä. Multa itseltä taitaa tuo paletti jo löytyäkin.

    Tuo peitevoidekynä oli minusta yksi kiinnostavimmista tuotteista🤩 tuo sieniapplikaattori on varmaan tosi kätevä. Tosin mietin miten sen puhtaanapito ja pesu mahtaa onnistua kun se on kiinni tuossa kynässä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glamglown tuotteet ovat mullekin mieluisia, sen takia toi naamio olikin kiva saada<3 Tossa Violet Vossin paletissa on tosiaan joitain aivan ihania sävyjä! En oo vieläkään tosi sitä testannut, mutta ehkä huomenna voisin tehdä jonkun nopean arkimeikin tolla :) Toi applikaattori on kieltämättä kiva lisä tonne peiteaineeseen, mutta mua mietityttää juurikin toi sama, eli miten sen saa puhdistettua :D Ja kun oon tottunut isompaan meikkisieneen niin toi näyttää armottaman pieneltä siihen verrattuna :'D Mutta täytyy katsoa josko vaikka tykkäisin tosta!

      Poista
  3. Kiva sisältö :) Mä en ole omaani vielä saanut, mutta virtuaalisen esittelykortin näin ja sen mukaan meillä ei muistaakseni ole yhtäkään samaa tuotetta :D Ehkä eniten näistä kiinnostaisi Tarten misellivesi ja Glamglowin naamio. Vähän harmittaa, etten itsekin tuota naamiota valinnut! Kuulostaa nimittäin tosi kivalta tuotteelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon ollut siis variaatioita näissä bokseissa! :D Toivottavasti säkin oot tyytyväinen siihen Hourglasiin, jonka itse boksiisi valitsit<3 Ja Boxycharmin tuntien tulevissa bokseissa voi vielä hyvin olla tää Glamglown naamio, eli saatat senkin vielä saada :)

      Poista
  4. Onkohan miullakin tuo misellivesi, kun toimituskulut olivat normaalia korkeammat?
    Toivottavasti ei ole taas luomiväripalettia, niitä on tullut aika runsaasti jo joulukuusta lähtien :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon mahdollista, toi nimittäin toi ihan mukavasti lisäpainoa paketille! Heh, joo luomiväripaletteja on kieltämättä tullut ihan kiitettävästi, mutta toisaalta oon kyllä isosta osasta itse myös pitänyt :)

      Poista
    2. Harmi, ei tullut miselliä miulle. Muuten meillä oli samat, mutta miselliveden tilalla oli miulla Gerard Cosmeticsin huultenrajauskynä :D

      Poista
    3. Okei, harmi ettet saanut misellivettä! Mutta ei toi huultenrajauskynäkään huonolta kuulosta<3

      Poista
  5. Aivan ihana boksin sisältö! Toi Glamglow ihan huippu valinta ja tosi kiva, kun näissä on aina tämmösiä uusia meikkituotteita. En vaan itse jaksaisi nähdä vaivaa tilailla ulkomailta :) Tuntuisi työläältä ja unohtaisin jo odottaa, en tajuaisi että on hukkunut matkalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Glamglown naamio vaikuttaa kyllä hurjan ihanalta<3 Joo onhan tässä se oma hommansa, kun paketit pitää käydä lähettämässä välityspalvelun varastolta, mutta mulle se odottaminen ym. on kaiken arvoista, kun sisällöt on aina niin hyviä<3 :D

      Poista

Kiitos kommentista!