maanantai 25. toukokuuta 2020

Loppukevään kosmetiikkaostokset


Moikka! Tänään ajattelin pitkästä aikaa esitellä teille tässä loppukevään aikana tekemiäni kosmetiikkaostoksia. Munhan on ollut tarkoitus tämän vuoden aikana minimoida kosmetiikkashoppailuani ja välttää uusien ja turhien tuotteiden ostamista. Turhilla tuotteilla siis tarkoitan sellaisia, joille multa löytyisi kotoa jo valmiiksi korvaava tuote. Omalla kohdallani tällaisia ovat lähes kaikki ihonhoitotuotteet ja mm. suihkugeelit ja vartalovoiteet. Innostuin kuitenkin tilaamaan sekä Sokokselta että House Of Organicsilta alennusten aikaa vähän täytettä varastoihini ja melkein heti perään tein vielä tilauksen Lookfantasticille. Sitä ennen olin tehnyt myös pienoisen tilauksen Beauty Bayhin, ja nyt kurkistetaan mitä pientä kivaa tilaukseni pitivät sisällään! Mitenkään täydellisesti mun shoppailujen minimointi ei siis ole sujunut, mutta saahan sitä joskus itseään myös hemmotella, eikö?


Sokokselta tilasin Hiusten Hellimisviikolla muutaman hiustenhoitotuotteen -40% alennuksella. Paul Mitchellin Super Skinny Serum on ollut mun luottotuotteeni jo useamman vuoden. En edes muista enää koska ensimmäisen kerran tuotetta testasin, mutta ilmankaan en suostuisi enää olemaan. Tämä hiusseerumi on loistava silottamaan ja pehmentämään pyyhekuivien hiusten latvoja. 150 ml pullo riittää mulla käytössä yli vuoden ja nytkin mulla on siis vielä edellisessä pullossa tavaraa. Tämä ei kuitenkaan ole se kaikkein edullisin tuote, joten sen takia ostin uuden jo varastoon, kun sen nyt kerran sai niin paljon edullisemmin.
Hinta: 19,10 €.


Tilasin myös toisen vanhan suosikkituotteeni - Four Reasonsin Ultra Moisture Treatmentin, joka on yksinkertaisesti paras hiusnaamio, mitä olen ikinä testannut. Mulla ei mitään akuuttia tarvetta olisi uudelle hiusnaamiolle vielä ollut, mutta tämänkin ostin nimenomaan alennuksen takia. Four Reasonsilta löytyy toinenkin huippuhyvä ja vielä hajusteeton hiusnaamio No Nothing -sarjasta, mutta tämä Ultra Moisture Treatment on silti suosikkini.
Hinta: 7,70 €.

Uutena tuotteena päätin ostaa testiin tämän Four Reasons No Nothing Dry Shampoon, joka on siis hajusteeton kuivashampoo. Kirjoitellessani näistä Four Reasonsin No Nothing -sarjan tuotteista sain kommentin, jossa tätä kuivashampoota kehuttiin ja pakkohan se oli ostaa testiin! Kerran olen tätä koittanut ja ihan ei teho ehkä vetänyt vertoja Batistelle, mutta annan ison plussan hajusteettomuudesta sekä siitä, ettei tämä kuivashampoo jättänyt hiuksiin valkoista väriä.
Hinta: 7,70 €.


Lookfantasticilta tilasin pitkästä, pitkästä aikaa Too Facedia! Too Faced oli muutama vuosi sitten ehdottomasti yksi mun suosikkibrändeistäni meikkien osalta, mutta nyt en ole tainnut ainakaan pariin vuoteen ostaa heiltä mitään uutta. Too Facedillahan oli silloin aikoinaan pientä saatavuusongelmaa ja itsekin tilasin heidän tuotteensa joko Sephoran tai Selfridgesin sivuilta. Lookfantasticilla on kuitenkin ollut Too Faced valikoimissaan jo pitemmän aikaa ja nyt päätin ensimmäistä kertaa itsekin tilata heiltä testiin brändin tuotteita. Tilasin siis kolme kappaletta Too Facedin Sweet Peach -sarjan tuotteita, joista kerron ehdottomasti teille myöhemmin vielä omassa postauksessa! Tilaukseen lähti sarjan primer, meikkivoide sekä huultenkuorinta. Kuorinnan ostin lähinnä sen takia, että sain tilaukselle ilmaiset toimituskulut, mutta persikkainen huulikuorinta kieltämättä houkutteli kyllä muutenkin. Näistä lisää, kun olen tuotteet testannut! Käytin näihin alennuskoodia LL20, joka on voimassa vuoden loppuun ja jolla tekin saatte isosta osasta Lookfantasticin valikoimaa -20% alennuksen.
Hinta primer: 24,36 €.
Hinta meikkivoide: 25,17 €.
Hinta huultenkuorinta: 13,15 €.


Beauty Baystä tilasin itselleni RCMA:n Translucent ja No Color Powderit. RCMA:n irtopuuterit ovat ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan parhaimpia puutereita mitä olen ikinä käyttänyt. Yhdessä purnukassa on puuteria monta kertaa sen verran, mitä "tavallisessa" irtopuuterirasiassa olisi. Näiden ainut huono puoli onkin se, että nämä vaativat toisen astian, johon puuteria voi ripotella ja josta sen saa sitten siveltimeen. Se ei kuitenkaan ole mulle mikään ongelma ja olen myös kuullut, että osa saa tuostakin purkista suoraan ripoteltua puuterin siveltimeen. No Coloria en ole aiemmin itse asiassa käyttänyt, vaikka se taitaakin olla ehdottomasti se RCMA:n suosituin puuteri, mutta Translucent -versio on vanha tuttu tuote.
Hinta: 14,00 €/kpl.


House Of Organicilta lähdin tilaamaan etunenässä alennuksessa ollutta Joikin BB-voidetta, johon ihastuin täysin näytepussukkaa testatessani. Mä suosin normaalisti melko peittäviäkin meikkivoiteita, mutta kesäksi on ihan kiva saada joku vähän kevyempikin tuote. Tästä BB-voiteesta kuulette ehdottomasti enemmän vielä myöhemmin, kunhan olen tuotteen testannut kunnolla. Näytepussukka tosiaan vakuutti mut, mutta mähän en normaalisti ole BB-voiteiden suurin fani, joten saa nähdä miten käy!
Hinta: 25,00 €.


Tilasin House Of Organicilta myös kaksi vanhaa tuttua tuotetta. Senja Cosmeticsin Nordic Nectar on ehdottomasti mun suosikkini hoitovesistä, ja sehän pääsi mun Holy Grail Ihonhoitotuotteideni joukkoon aiemmin keväällä. Nyt kun ensimmäinen pullo alkoi vedellä jo viimeisiään, käytin tilaisuuden hyväksi ja tilasin tätä alennuksesta uuden. Mä käytän tätä pääasiassa aamuisin kerrostaen pariin otteeseen ja ai että miten hyvää tämä tekee mun iholle!
Hinta: 22,00 €.

Murumurun Kasvovesi on myös vanha tuttu tuote ja tässä parasta on ehdottomasti makea tuoksu. Kasvovesi on iholla miellyttävän tuntuinen eikä se aiheuta minkäänalaista kiristävää tunnetta iholla. Tätä olen käyttänyt joskus aiemmin yhden pullollisen ja nyt ostin toisen, vaikka tämä ei alennuksessa ollutkaan. Kasvovesiä mulla kuitenkin kuluu tasaiseen tahtiin ja tämä pääsikin heti jo käyttöön. Murumuru ja Senja Cosmetics edustavat molemmat suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja ovat molemmat mulle brändeinä erittäin mieluisia.
Hinta: 14,90 €.

Rahaa näihin meni ehkä enemmän kuin olisi ollut syytä, mutta nyt en aio taas ihan vähään aikaan ostaa itselleni mitään uutta kosmetiikkaa ns. heräteostoksina ainakaan. Too Facedit olisin kaikki voinut jättää ostamatta ja ne lukeutuivat niihin "turhiin" ostoksiin, joita koitan tällä hetkellä vältellä, mutta iso osa näistä oli kuitenkin sellaisia, joille oikeasti on tarvetta ja/tai joiden ostamista olin miettinyt jo pitkään.

Mitä te olette ostelleet viime aikoina? Entä onko ostosteni joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? :)

16 kommenttia:

  1. Mä ostin Dermaflashin pore extractorin, jos pääsis lopullisesti mustapäälappujen käytöstä, sitten ison pullon avenen mistiä, pyunkang yulilta seerumin ja hoitonesteen ja hmm. mitähän muuta. No noi tuli ekana mieleen. :D Ai, niin ja Paula's Choicelta CALM-sarjan tuotteita, jotka on mun heikkous.

    Senjan hoitovesi on kyllä tosi ihana, pitäisi joskus ostaa se uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten mielenkiintoisia ostoksia sulla! Tuli taas itselle monta uutta kiinnostavaa tuotetta tossa :D Paula's Choicea varsinkin haluaisin päästä testailemaan :) Senjan hoitovesi on aivan ihana tuote<3

      Poista
  2. Olipa kivoja ostoksia. Noita Too Facedin tuotteita aina kuolailen ja kiinnostaisi kovasti kokeilla brändiltä enemmänkin kosmetiikkaa. Nyt on vaan pakko pitää ostohanat kiinni ja keskittyä olemassa olevien pois käyttämiseen, nyyh ;(

    Nuo RCMA puuterit on kyllä hyviä ja tosi edullisia! Siinä on hintalaatu-suhde kohdallaan kyllä. Ja Joikin BB-voide kuulostaa kyllä ihanalta kesätuotteelta. Olen brändistä tykännyt kovasti, joten voisin tuotakin kyllä testata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Too Facedilla on aivan ihania tuotteita, mun teki mieli tilata heiltä mm. bronzeri ja ties mitä muuta, mutta pakko oli vetää raja johonkin, kun noi ei ole kuitenkaan mitään ihan ilmaisia tuotteita :D RCMA:n puuterit on ihan huippuja! Just se hinta-laatusuhde tekee noista niin loistavia, kun pienellä rahalla saa todella ison määrän puuteria, joka myös tekee tehtävänsä hyvin<3 Joik on mulle muuten vieras brändi, mutta enköhän mä pääse jossain vaiheessa testaileman myös muita heidän tuotteitaan :)

      Poista
  3. Superkauniita nuo TF pakkaukset <3 onko tuo Mitchell sellaista öljymäistä vai seerumia? Meinasin itekin tuon tilata mutta en sitten viitsinyt kun tarpeeksi iso tilaus tuli muutenkin ;DD toimisko se lyhyillä hiuksilla ettei lähmää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä todella nättejä :) Tossa Super Skinny Serumissa ei taida olla mitään öljyjä eli se silottava vaikutus perustuu pääasiassa silikoneihin, mikä ei siis mua itseäni haittaa. Mulle suurin osa hiusöljyistä on juurikin liian öljyisiä ja jos niitä käyttää liikaa niin hiukset on heti lähmäiset, mutta monesti liian pieni määrä ei ole taas itselleni riittävä. Tän kanssa en oo kertaakaan näiden vuosien aikana saanut hiuksista lähmäisen tuntuisia! Mä toki levitän tota aina vaan latvoihin silottamaan kuivia osia, mutta kyllä mä uskoisin, että tää ihan hyvin toimisi myös lyhyemmissä hiuksissa :) Tää on toki niin hintava tuote, ettei varmasti tee mieli ostaa ns. sikaa säkissä, mutta mä en ole löytänyt tän voittanutta tuotetta!

      Poista
  4. Aina kun näen Paul Mitchellin seerumin tulet mieleen :) Muistan sen nimittäin nimenomaan sun blogista! Too Facedin tuotteet kuulostaa herkullisilta, en malta odottaa postausta! Ja Senjan hoitovettä on vielä kokeiltava jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh eikä<3 :D On siitä siis ehkä jokusen kerran tullut puhuttua! Too Facedit vaikuttaa hurjan hyviltä mitä nyt nopeasti pienelle alueelle kasvoja noita ehdin kokeilla. Viikonloppuna sitten kunnon testailut, kun en työaamuisin viitsi lähteä uusia meikkipohjan tuotteita testaamaan :D Senjan hoitovettä suosittelen erittäin lämpimästi<3

      Poista
  5. Ihania ostoksia ♥ Tuo Senjan hoitovesi on huipputuote, mulla Whamisan hoitovesi nyt käytössä ja aika samanlainen käytössä kuin tuo Senjan. Joik:a en ole edes kokeillut, mulla kans kesäksi vaihtuu aina voiteet ohuisiin ja niidenkin käyttö on aika minimaalista.

    Too Facedin tuotteet on myös herkullisia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multakin löytyy se Whamisan Toner Deep Rich, jos siitä nyt puhut(?) ja se on kyllä myös aivan ihana tuote<3 Mulla on se tällä hetkellä pääasiassa iltakäytössä ja Senja taas aamukäytössä ja iho voi paremmin kuin koskaan :) Mä oon monesti mennyt ihan "tavallisten" meikkivoiteiden kanssa kesäisin, mutta nyt haluan ehdottomasti jonkun hyvän kevyemmän version myös käyttöön! :)

      Poista
  6. Kivoja ostoksia! :) Tuo Paul Mitchellin hiusseerumi täytyykin pitää mielessä, kun joskus noita omia hiustuotteita saan vähemmäksi. Se nimittäin kuulostaa tosi hyvältä :)

    Too Facedilla on tosi kauniita pakkauksia ja nuo tuotteet kuulostavat tosi kiinnostavilta! Innolla odotan postausta niistä :)

    Mä en oo nyt tässä kuussa hirveästi shoppaillut, mistä olen iloinen :) Sitä kun on tässä pitänytkin vähentää! Lookfantasticille tein kuitenkin vähän aikaa sitten tilauksen, kun tarvitsin uudet aurinkosuojavoiteet ja ihmettelin myös, että mitä otan niiden lisäksi, kun ilmaiset postarit jäi muutaman euron päähän :D Tuo huulikuorinta olisikin ollut kiva vaihtoehto, jos olisin sen sivuilta bongannut :) Nyt mukaan lähti käsivoide ja aloegeeli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi seerumi on ihan huipputuote<3 Kallishan se on, kun ainesosat ovat hyvinkin silikoni- ja hajustepainotteisia, mutta mä tykkään siitä ihan hurjasti. Too Faced ei ole tainnut pettää mulla vielä koskaan eli isot on odotukset mullakin noiden tuotteiden suhteen :)

      Tarpeellisia ostoksia oot tehnyt! Se on muuten jännä, että mieluummin sitä heittää muutamia extratuotteita ostoskoriin kuin makselee niitä toimitusmaksuja :D Munkin pitäisi ostaa vartalolle joku aurinkosuoja, kiitos siis muistutuksesta!

      Poista
  7. Just eilen laitoin Lookfantasticilla ostokoriin tuon Too Facedin primerin, mutten löytänyt 20 % alekoodia mistään niin en raaskinut ostaa. Pitääpä tänään kokeilla uudestaan. 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäät tosta primerista! Mä olen kerran kokeillut ja ihan lupaavalta vaikuttaa :)

      Poista
  8. Ihania ostoksia :) Voivoi mua ärsyttää tää Korona, kun espanjanmatka peruuntui! Odotin Sephorassa käyntiä niiiiin paljon. En ole vielä koskaan ostellut heiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi eii! Mäkin olisin kyllä ollut pettynyt tossa tilanteessa :/ Mä pääsin Sephoraan 2016 lukuisia kertoja, kun oltiin siskon kanssa pari viikkoa Jenkeissä, mutta siitäkin on jo pieni ikuisuus :D Sephora on ihan unelmakauppa, jos meikit ja kosmetiikka kiinnostaa<3

      Poista

Kiitos kommentista!