torstai 14. toukokuuta 2020

Lookfantastic Beauty Box | Toukokuu 2020

*Beauty Box saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta



Moikka! Tänään esittelyyn pääsee toukokuun Lookfantasticin Beauty Box*, jonka sain itselleni pr-näytteenä. Beauty Box on mulle hyvinkin tuttu kauneusboksi vuosien takaa, mutta nyt en ole viimeiseen puoleentoista vuoteen tilannut tai saanut muualta boksia itselleni. Olin kuitenkin erittäin ilahtunut tilaisuudesta saada tämä toukokuun Beauty Box itselleni, sillä näiden boksien sisällöthän ovat käytännössä aina todella hyviä ja muiden blogeista näitä bokseja tulee aina vilkuiltua. Olen myös miettinyt luopuvani Goodieboxin tilauksesta ja voisin hyvin kuvitella ottavani tilalle nimenomaan tämän LF:n Beauty Boxin. mutta katsellaan nyt miten teen!

Lookfantasticin Beauty Boxin saat tilattua itsellesi 1, 3, 6 tai 12 kuukauden tilausjaksoina. Yhden kuukauden tilausjaksolla boksin hinta on 20,00 € ja mitä pidemmän tilausjakson valitset, sitä edullisemmaksi yksittäinen boksi tulee. Klikkaa tästä Lookfantasticin nettisivuille ja tilaa oma boksisi!

Alekoodilla LL20 saatte myös -20% alennusta Lookfantasticin verkkokaupan valikoimista! Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Koodi on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.


Toukokuun Beauty Boxin teema oli Botanical ja boksi olikin väriltään aivan ihana mintunvihreä! Boksista löytyi kuusi tuotetta eli sisältö oli hyvin runsas, vaikka Beauty Boxissa tuotteet ovatkin usein matkakokoisia. Boksi oli omaan makuuni myös monipuolinen, sillä joukosta löytyi pari meikkituotetta ja useampi erilainen ihonhoitotuote. Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi Avantin kasvovoiteeseen sekä Korresin kasvonaamioon, sillä molemmat brändit ovat mulle mieluisia ja Avantin voide tuo boksille ihan mielettömästi lisäarvoa. Suurimman osan tuotteista olen jo ehtinyt testaamaankin, joten esittelyn lomassa saatte samalla myös pienet arviot tuotteista!


Aloitetaan tällä Avantin Ultimate Hyaluronic Acid Resurfacing Duo Moisturiserilla, joka on aamu- ja yökäyttöön tarkoitettu kasvovoide. Voide sisältää nimensä mukaisesti hyaluronihappoa sekä myös sheavoita ja manteliöljyä, jotka yhdessä muiden ainesosien kanssa kosteuttavat, kirkastavat ja silottavat ihoa. Avantin tuotteet ovat melko hintavia, mutta myös todella, todella hyviä. Olen testannut tätä voidetta nyt kolmesti - kahteen kertaan päivävoiteena ja kerran yövoiteena. Omassa käytössäni tämä toimii ehdottomasti parhaiten aamukäytössä, sillä voide imeytyy ihoon nopesti, mutta kosteuttaa kuitenkin hyvin. Yövoiteeksi tämä ei tällä hetkellä ole itselleni ihan riittävä, mutta kesähelteillä uskoisin tämän toimivan kuivalla ihollani hyvin myös yövoiteena. Rasvoittuvammalle iholle tämä olisi varmasti erinomainen myös iltakäytössä! Tuote tuli täysikokoisena ja oli ehdottomasti yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita.
Arvo: noin £100,00/50 ml.


Boksin toinen meikkituote oli tämä Eyekon Mini Eyebrow Gel, joka on kevyesti sävytetty vaaleanruskea kulmageeli. Geeli viimeistelee kulmien meikkaamisen takaamalla, että kurittomimmatkin kulmakarvat pysyvät aloillaan ja siinä muodossa, mihin ne geelin ja kulmaharjan kanssa asettelee. Tuote on tosiaan sävytetty eli se antaa kulmille samalla myös vaaleanruskeaa sävyä. Sävy on itselleni oikein hyvä ja oli itse asiassa erittäin mukava saada tällainen vähän vaaleammankin sävyinen kulmageeli. Mullahan on ollut nyt useamman kuukauden käytössä Mellow Cosmeticsin kulmageeli, joka on sävyltään erittäin tumma ja sen kanssa saa aina olla todella varovainen. Tämän Eyekon kulmageelin selkeästi vaaleampi sävy sopii itselleni paremmin ja kahden käyttökerran jälkeen olen todennut geelin myös hyvin toimivaksi. Kulmakarvat pysyvät muodossaan hyvin, mutta geeli ei kuitenkaan tee niistä luonnottoman näköisiä tai korppuisen tuntuisia. Tuote sisältää mm. keratiinia, joka tunnetaan sen hoitavista vaikutuksista, ja pienehköllä harjaspäällä saa tehtyä tarkkaa työtä. Tämä tuli 4 ml matkakoossa.
Arvo: noin £10,00/4 ml.


Magn!tone Londonin Wipe Out Eco Friendly Microfibre Cleansing Cloth on ihonpuhdistukseen ja meikinpoistoon tarkoitettu unelmanpehmeä mikrokuituliina. Puhdistusliina lupaa poistaa kasvoilta meikin pelkästään lämpimän veden kanssa ja pesun jälkeen liinaa voi käyttää uudestaan lukuisia kertoja. Mä pidän tällaisista pehmeistä meikinpoistoliinoista, mutta käytän näitä itse aina puhdistusaineen kanssa enkä siis koskaan pelkän veden kanssa. Suosikkini on käyttää Luonkosin öljypuhdistuskakkua ja käydä kasvot sen jälkeen läpi tällaisen liinan kanssa. Tämä Beauty Boxista tullut harmaa yksilö on tosiaan hurjan pehmeä ja miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Tätä en ole vielä testannut, sillä tällaiset liinathan suositellaan pestäväksi ennen kuin ne ottaa käyttöön. Mä sain vastaavanlaisen tuotteen juuri huhtikuun Boxycharmista, mutta kyllä tällekin käyttöä löytyy ihan varmasti.
Arvo: noin £10,00.


Boksin toiseksi meikkituotteeksi laskemani tuote on tämä Dr.Lippin 100% Natural Moisturising Colour Lip Tint sävyssä Sweet Potato. Kyseessä on huulivoide, joka lupaa kosteuttaa huulten ihoa tehokkaasti ja tehdä niistä pehmeät. Samalla huulille pitäisi jäädä myös kevyt sävy, jota en kyllä itse juurikaan huomannut tuotetta testatessani. Huulivoide on paksuhkoa ja sitä on hitusen vaikea saada puristettua tuubista ulos, mutta huulituntuma on miellyttävä ja voide jättää huulille kauniin kiillon. Sävyn olisin toivonut olevan voimakkaampi, sillä nyt en sitä erota omilta huuliltani käytännössä lainkaan. Tämä tuli 4 ml matkakoossa, täysikokoisessa tuotteessa on 8 ml. Saan tämän varmasti käytettyä pois, mutta mä olen muutenkin niin huono käyttämään huulivoiteita, että tämä oli itselleni tylsin tuote boksissa.
Arvo: noin £3,00/4 ml.


Korres Hyra-Biome Probiotic Superdose Face Mask oli Avantin voiteen ohella toinen boksin kiinnostavimmista tuotteista. Tämä erityisesti herkälle iholle suunnattu kasvonaamio kosteuttaa, viilentää ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Sitä on tarkoitus levittää kasvoille paksu kerros ja pestä veden kanssa pois 10-15 minuutin vaikutusajan jälkeen. Naamio sisältää pro- ja prebioottipitoista kreikkalaista jogurttia, jonka tulisi paitsi rauhoittaa ihoa, myös virkistää sitä. Olen kokeillut tätä nyt kerran ja naamio oli ihan hyvä. Se kosteutti ihoa mukavasti ja suurin osa naamiosta myös imeytyi ihooni vaikutusajan aikana. Naamio aiheuttaa kasvoilla viilentävän tunteen ja olin aluksi täysin varma, ettei se tunne ole itselleni mieluinen, sillä mähän en normaalisti pidä mistään viilentävistä voiteista vartalolla tai vaikkapa huulilla. Tässä naamiossa se viilentävä tunne ei kuitenkaan ollut kovin voimakas enkä loppuvaiheessa sitä enää edes huomannut, joten se ei mua haitannut. Kesän lämpimillä ilmoilla se tunne saattaisi jopa olla erittäin mieluinen! Tämä tuli 20 ml matkakokoossa, täysikokoisessa purnukassa on tuotetta 100 ml.
Arvo: noin £10,00/20 ml.


Viimeisenä vielä Balance Me Hyaluronic Plumping Mist, joka on ihoa kosteuttava, rauhoittava ja raikastava kasvosuihke. Suihke sisältää hyaluronihapon lisäksi myös mm. ananaksen, kamomillan ja bergamotin öljyjä. Tuotekuvauksen mukaan suihketta voi käyttää osana ihonhoitorutiinia vähän kasvoveden tavoin raikastamaan ihoa tai vaikkapa valmiin meikin päällä. Itse en käyttäisi juuri tätä kyseistä tuotetta valmiin meikin päälle, sillä pumpusta lentää tuotetta aika isoina pisaroina ja suosin meikin päällä enemmän sumuisia kasvosuihkeita. Voi toki olla, että kyse on vain tämän pienemmän matkakoon pumpusta ja täysikokoisessa tuotteessa pumppu annostelee suihkeen pienempinä pisaroina. Meikittömällä iholla tämä tuntuu kuitenkin ihanan virkistävältä ja kesällä varsinkin suosin tällaisia kasvosuihkeita. Tuotteesta tuli 10 ml matkakoko, joka on näppärä myös kannettavaksi mukana esimerkiksi laukussa. Täysikokoisessa suihkeessa on 30 ml tuotetta.
Arvo: noin £10,00/10 ml.


Miltä toukokuun Beauty Box näyttää? Mikä tuote olisi teille mieluisin? :)

6 kommenttia:

  1. Avanti tuotteet on hurjan hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! Kamalan hintasia kyllä, mutta myös tosi toimivia<3 :D

      Poista
  2. Tosi kiva sisältö! :) Mä olen kans aina välillä tätä boksia tilannut, mutta lopulta jäi itselläni jenkkiboksien tieltä pois. Samat suosikit oli minullakin ja etenkin tuo Korresin naamio kuulosti tosi mielenkiintoiselta :) Mä olen myös tykännyt Avantin tuotteista tosi paljon, vaikken niitä ikinä normihinnalla itse ostaisikaan :D Kauneusbokseista on kuitenkin tullut useampaakin tuotetta testattavaksi ja hyvältä ovat vaikuttaneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lopetin aikoinaan tilauksen ihan sen takia, että olin saanut niin paljon sellaisia testikokoja erilaisista voiteista sun muista enkä yksinkertaisesti ehtinyt käyttää niitä pois. Nyt oon muutenkin koittanut vähentää kauneusboksien tilaamista ja pidän kolmea boksia ihan maksimimääränä, joten jos sen Goodieboxin lopetan niin tän voisin ottaa siihen tilalle :) Avantin tuotteet on joo tosi kalliita, mutta onneksi niitä on tullut boksien mukana niin on päässyt testaamaan monia!

      Poista
  3. Tosi kiva sisältö, mun kummitäti tilaa tätä LF:n laatikkoa ja ite oon miettinyt kokeilisinko myös seuraavaksi heidän kauneuslaatikkoa, jos siihen omaa rahaa täytyy upottaa :) Nuo kasvojenpuhdistus-kestoliinat on ehdottomasti parhaita, vedenkin avulla lähtee itseltäni myös silmämeikit. Nyt kun liina on ollut yli vuoden käytössä saa kyllä pestä ahkerammin kuin alkuun. Kohta siis pitää vaihtaa liina uuteen, mutta aika säälimättä saatan jokaiseen konepesuun heittää mukaan nykyisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi liinat on kyllä tosi käteviä! Oon kuullut monien sanovan, että veden kanssa lähtee silmämeikit ja kaikki muutkin tosi hyvin :) Mutta mä oon niin vannoutunut putsareiden käyttäjä, etten osaisi olla ilman :D

      Poista

Kiitos kommentista!