keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Ipsy Glam Bag Plus | Huhtikuu 2020


Huhtikuun Ipsy Glam Bag Plus saapui mulle viime viikolla ja nyt sain vihdoin ja viimein sen esittelyyn myös teille. Ipsy Plussassahan on se omasta mielestäni hyvä ominaisuus, että oman boksin sisällön pääsee näkemään jo heti alkukuusta Ipsyn sivuilta, eli tiesin nytkin jo monta viikkoa sitten mitä boksi tulee sisältämään. Tiesin myös samalla sisällön vilkaistuani, että tämä tulee olemaan toistaiseksi huonoin boksi, mitä olen saanut. Ja siis tämähän on toki vain mun henkilökohtainen mielipiteeni, sillä monet varmsti olisivat pitäneet tästä sisällöstä, ja oli tässä munkin mielestä myös niitä kivoja tuotteita. Mitä boksissa siis oli?


Kynsilakkoja, eyeliner, itse valitsemani luomiväripaletti, kangasnaamioita ja hoitovoide hiuksille. Eyelinereista olen saanut aivan tarpeekseni, sillä viimeisen puolen vuoden aikana olen tainnut Ipsystä saada nyt jo neljä nestemäistä eyelineria itselleni - tämä mukaan luettuna. Kynsilakoille ei myöskään ole mulla niin käyttöä, joten nekin koin hitusen tylsinä tuotteina tässä boksissa. Luomiväripaletti oli tosiaan itse valitsemani ja kangasnaamiot ja hoitosuihke ovat aina tarpeellisia tuotteita, mutta jotenkin kokonaisuus jätti hieman kylmäksi. Isoin ongelmahan mulle tässä oli ehdottomasti tuo eyeliner, joka ei varmasti tuotteena ole huono, mutta oon tosiaan niin kyllästynyt saamaan niitä joka tuutista.


Aloitetaan esittely tällä Shaina B Miamin Mini Miami Eyeshadow Palettella, joka oli siis oma valitani tähän boksiin. Kyseessä on hyvin kompaktin kokoinen kahdeksan sävyn luomiväripaletti, joka näyttää omaan silmääni aivan loistavalta arkipaletilta! Mä käytän toki arkisin paljon myös värikkäitä luomivärejä, mutta tällaiset neutraalimmat ruskean ja nuden sävyt ovat aina varma valinta arkisilmämeikkiin, sillä niiden kanssa harvemmin epäonnistuu tai ainakaan ampuu yli. Paletista löytyy niin matta- kuin shimmersävyjäkin ja kokonaisuus on mielestäni hyvin toimiva. Mä en nyt välttämättä olisi tätä palettia tarvinnut, sillä samoja sävyjä multa löytyy kyllä jo entuudestaankin, mutta oon silti innoissani tästä. Kerran olen palettia kokeillut ja pigmenttisyys sävyissä on erinomainen. Luomivärit ovat hitusen jauhoisia ja toivat etäisesti mieleen ABH:n luomiväripaletit, mutta siis pigmenttiä riitti ja sävyjä oli helppo häivyttää. Tykkään!
Hinta: noin $20,00.


Context Skinin Nail Polish Duo sisältää sävyt Rocket Queen ja Don't Cry. Kynsilakat ovat molemmat hurjan kauniin sävyisiä ja erityisesti tuo metallinhohtoinen kultainen sävy Rocket Queen oli mulle mieluinen. Mutta kuten monet varmasti tietävät, mä en kynsilakkoja tavallisessa arjessa käytä, kun työni sen estävät. Sen takia kynsilakat on aina mulle vähän tylsiä tuotteita näissä kauneusbokseissa, mutta onneksi näitä ei kovin usein tule ja tämäkin on ensimmäinen kerta, kun saan Ipsy Plussasta kynsilakkoja. Mulla on elokuussa kesäloma ja silloin pääsen kunnolla taas lakkailemaan kynsiä, joten siihen asti nämä jäävät odottelemaan käyttöönottoa.
Hinta: noin $30,00.


Ipsy Plussasta ei kovin usein tule hiustenhoitotuotteita, joten sen puoleen tämä Foxybaen Flaminglow Leave In Cream Conditioner oli ihan positiivinen yllätys. Kyseessä on siis hiuksiin jätettävä hoitovoide, joka sisältää mm. biotiinia. Tuotteen tulisi edesauttaa hiusten kasvua, auttaa takkujen selvittämisessä, kosteuttaa ja vähentää pörröisyyttä. Voide kuulostaa kaikinpuolin hyvältä ja sellaiselta, mitä omat hiukseni ehdottomasti myös kaipaavat. Mähän käytän aina hoitosuihkeita hiustenpesun jälkeen, joten eiköhän tällainen voidemainekin tuote saada kulumaan, vaikka suihkeet onkin mulle hieman mieluisampia. Kiva tuote, tämä oli oikein positiivinen yllätys ja vaikken tuotetta muuten ole testannut niin tuoksu siinä ainakin oli hurjan hyvä.
Hinta: noin $19,00.


Tarten Tarteist Double Take Eyeliner on kaksipäinen eyeliner, jonka toisesta päästä löytyy nestemäinen eyeliner ja toisesta geeliliner. Geelipuolella saa tehtyä rajaukset esimerkiksi vesirajalle ja nestemäinen toimii sitten muuten ihan tavallisena tussipäisenä eyelinerina. Mä käytän eyelineria oikeastaan joka kerta meikatessani, mutta olen täysin kyllästynyt siihen, että näitä eyelinereita tungetaan vähän joka boksiin. Olen siis asettanut "kauneusprofiiliini" Ipsyllä tiedoksi, etten eyelinereita mielelläni haluaisi ja silti näitä näyttää vaan tulevan. No, josko tämän jälkeen olisi taas vähän enemmän taukoa! Tarte on brändinä hurjan mielenkiintoinen, joten se antaa vähän sentään anteeksi, mutta joo pidän tätä silti boksin tylsimpänä tuotteena ihan siitä syystä, että näitä on tullut viime kuukausina niin usein.
Hinta: noin $24,00.


Viimeisenä vielä Starskinin VIP Cream De La Crème & The Diamond Mask -kangasnaamiot. Vasemmanpuoleinen Cream De La Crème naamio sisältää tomaatti- ja kaakaouutteita ja sen tulisi kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kangasnaamio sisältää ilmeisesti ihan voidetta seerumin sijaan, kun taas The Diamond Mask on ihan perinteinen seerumikangasnaamio. Se sisältää kookosvettä, helokkiuutetta ja mm. timanttipuuteria. Naamion tulisi elvyttää, uudistaa ja kirkastaa ihoa. Starskinin naamiot ovat paljon kalliimpia kuin mitä normaalisti yksittäispakatuista kangasnaamioista maksaisin, joten sen puoleen näitä on ihan hauska saada silloin tällöin kauneusboksien mukana. Molemmat naamiot kuulostavat mielenkiintoisilta ja kyllä ne tulee pois käytettyä, vaikka nämä eivät suosikkituotteitani tässä boksissa olleetkaan.
Hinta: noin $30,00/2 kpl.

Boksin kokonaisarvo oli tällä kertaa noin $123,00 eli reilusti enemmän mitä boksista toimituskulut, alvit ja Postin käsittelymaksu mukaan luettuna maksoin. Tämä ei tosiaan kuitenkaan ollut ihan suosikkiboksini, mutta onneksi iso osa tuotteista oli kuitenkin loppujen lopuksi mieluisia mulle.

Mitä pidätte huhtikuun Ipsy Plussasta, olisiko sisältö kelvannut? :)

8 kommenttia:

  1. Mä olisin tykännyt jokaisesta tuotteesta kun ne olisi olleet ihan uutukaisia minulle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tuotteet olisi olleet sulle mieluisia! Näissä Jenkkibokseissa parasta onkin kyllä just se, että tuotteista iso osa on aina uusia itselle :)

      Poista
  2. No, ehkä tuo Tarte olisi itselleni ollut se blääh! Muuten sisältö vaikutti todella kivalta!

    Miulle sopivat sävyt olisi tuossa luomiväripaletissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomiväripaletissa on kyllä tosi kivat sävyt! Toimii hyvin arkena, mutta saa tolla myös juhlavampaakin meikkiä tehtyä<3

      Poista
  3. Katsoin tuota alussa olevaa sisältökuvaa ja mietin että eipä ollut kummoinen. Mutta kun luin eteenpäin, niin huomasin että näistä melkeen kaikki itseasiassa kuulostivatkin ihan mielenkiintoisilta :D Mä tosiaan oman tilaukseni lopetin, mutta tää sisältö olisi kyllä kelvannut! :)

    Mä sain maaliskuussa Shaina B Miamilta poskipunan ja ihastuin siihen kovasti. Siinä on kans todella silkkisen pehmeä koostumus :) Tosi kiinnostava brändi ja tuossakin luomiväripaletissa on tosi kivat, simppelit sävyt! :)

    Foxybaen hiusvoide kuulostaa myöskin hyvältä ja mun mielestä on kivaa vaihtelua saada välillä tuollaisia hiusjuttujakin :) Ja Starskinin tuotteista olen kuullut paljon kehuja!

    Aika jännää kuitenkin tuo, että taas tuli eyeliner :/ En ymmärrä miten niitä voi koko ajan tulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis toi eyeliner pelkästään laski mun fiilikset koko boksin suhteen niin tuli suhtauduttua kriittisesti sitten ihan kaikkeen tässä :D Vaikka eihän tässä oikeesti ollut niin huono sisältö ollenkaan. Kynsilakat olisin vaihtanut pois ja ton eyelinerin, mutta muuten tää oli ihan hyvä boksi :) Hiusvoide oli kyllä tosi kiva yllätys! En muista oonko koskaan aiemmin saanut mitään hiuksille tarkoitettuja juttuja Ipsy Plussasta. Yleensä nää ja Boxycharm on nimenomaan meikki- ja ihonhoitopainotteisia, mikä on mulle kyllä ihan ok, mutta vaihtelu kieltämättä virkisti :)

      Poista
  4. Hitsi säkin sait taas linerin. En ymmärrä miten ne lähettää niitä ihan joka kuukausi. Tarten laineri oli kuitenkin ihan ok, kun se oli vähän tavallisuudesta poikkeava eikä ihan perinteinen.

    Muuten tosi kiva boksi. Tuon hiustuotteen olisin itekin mieluusti ottanut. Luomiväripaletti osoittautui myös varsin ihastuttavaksi, joten ei todellakaan huono sisältö 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo luojan kiitos toi nyt ei ollut ihan sellainen perinteinen tussipäinen eyeliner, mitä ne monet muut on olleet :D Jotain eroa edes tossa ja tarte nyt on brändinä tosi kiinnostava muutenkin! Toi luomiväripaletti oli aivan ihana<3 En oo kyseiseltä brändiltä testannut aiemmin mitään muuta, joten oli senkin puoleen tosi kiva saada toi testiin :)

      Poista

Kiitos kommentista!