torstai 28. toukokuuta 2020

Kosmetiikkasuosikit | Toukokuu 2020

*Saatu ilmaistuote


Nyt eletään taas kerran kuukauden viimeisiä päiviä ja on aika tehdä katsaus toukokuun kosmetiikasuosikkeihin! Tässä kuussa valinnat olivat hyvin selkeät itse asiassa jo kuun alkupuolella eikä mieleni viikkojen kuluessa muuttunut mihinkään. Olisin halunnut valita tähän pari tuotetta enemmänkin, mutta koska olen päättänyt pitäytyä viidessä tuotteessa per postaus, en lähtenyt tapojani muuttamaan. Niistä parista tuotteesta kuulette siis ehkäpä kesäkuun suosikeissa, mikäli mieleni ei ole muuttunut! Tällä kertaa valintoihin osui vain yksi meikkituote, mikä on mulle melko poikkeuksellista, sillä monestihan nämä kuukauden suosikkini ovat nimenomaan meikkipainotteisia. Vaihtelu kuitenkin virkistää, eikö! Seuravaaksi tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:


Senja Cosmetics Matte Magic Day & Night Cream* on Senjan kahdesta voiteesta kevyempi versio. Tuhdimpi onkin mulla joskus ollut kuukauden suosikeissa, mutta tämä kevyempi ja paremmin päivävoiteeksi soveltuva ei. Ja pakkohan se oli tähän ottaa mukaan, sillä olen nyt tämän kevään aikana täysin ihastunut tähän voiteeseen! Mulla on tämä siis mun tämän vuoden pannuprojektissa eli olen senkin takia käyttänyt tätä ahkerasti, mutta tämähän on oikeasti yksi parhaimpia päivävoiteita mitä tiedän. Ensinnäkin tuote on ainesosiltaan todella laadukasta suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja tässä on kaikki ne ominaisuudet, joita itse päivävoiteelta kaipaan. Voide imeytyy ihoon nopeasti ja jättää sille mattaisen pinnan, mutta nopeasta imeytyvyydestä huolimatta se myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Liian paljon tätä ei kannata kerralla laittaa, jottei voide jää iholle pyörimään, mutta maltillisesti käytettynä tämä on mitä mainioin päivävoide. Mullahan on ollut tämä voide jo jonkin aikaa, mutta tosiaan vasta nyt tänä keväänä olen tähän kunnolla ihastunut.


Ciaté Londonin Everyday Vacay Coconut Setting Powder pääsi mulla käyttöön edellisen Ciatén irtopuuterin loputtua ja mä rakastuin tähän heti ensimmäisellä käyttökerralla. Ensinnäkin tässä on ihana kookoksen tuoksu, joka on itselleni kosmetiikassa hurjan mieluinen. Toiseksi irtopuuteri toimii omilla kasvoillani kuin unelma - se kiinnittää meikin jo pienellä määrällä ja pitää sen paikoillaan koko päivän. Suurin osa irtopuutereista toimii kyllä itselläni oikein hyvin, mutta tässä on ehdottomasti se tuoksu, joka tekee tuotteesta mulle niin mieluisan. Kookos on siis haistettavissa nimenomaan puuteria levitettäessä eikä se jää kasvoille leijailemaan pidemmäksi aikaa. Lisäksi Ciatén pakkaukset ovat aina mieleeni ja tämäkin rasia on oikein kaunis.


Tämä Lemon Juice & Glycerin Jalkasuihke* on muistaakseni ollut mun suosikeissa jo aiemmin ehkä pari kesää sitten, mutta näin kesän kynnyksellä halusin ehdottomasti nostaa tämän taas blogissa esille. Kyseessä on siis hikoilua ja hien hajua ehkäisevä raikastava jalkasuihke, joka on mulla itselläni käytössä aina loppukeväästä syksyyn, kun ilmat alkavat lämmetä. Suihke ehkäisee todella tehokkaasti jalkojen hikoilua ja mulla on työkengätkin niin huonosti hengittävät, vaikka muuten hyvät jalassa ovatkin, että niitä hajuhaittoja ilmestyy väkisinkin kesähelteillä, jos en käytä tällaisia suihkeita. Tämä suihke toimii loistavasti ja on myös erittäin riittoisaa. Suihke pitää epämiellyttävät hajut ja hikoilun poissa helposti koko päivän, kun sitä on aamulla jalkoihin lisännyt!


Sain jokin aika sitten testiin Ikoon uusia hiuspohjalle tarkoitettuja kuorintoja ja halusin nostaa niistä tämän Ikoo Join The Scrub Volumizing Sculp Scrubin* myös suosikkeihini. Kyseessä on sokeripohjainen hiuspohjaa kuoriva ja hiuksia tuuheuttava aine, jota tulisi käyttää hiuksissa shampoopesun jälkeen. Mä olen itse saattanut käyttää tätä myös ennen shampoopesua, jolloin hiuspohjan saa kuorittua tehokkaasti, mutta jolloin se tuuheuttava vaikutus toki lähtee pois shampoopesun yhteydessä. Kuorinta on koostumukseltaan paksua, mutta se on kuitenkin helppo saada levitettyä ja hierottua hiuspohjaan tasaisesti. Olen käyttänyt tätä nyt ehkä kerran viikossa ja hiuspohjani on omasta mielestäni ollut paremmassa kunnossa, joten kyllä tästä hyötyäkin on ollut. Kuorinta siis poistaa hiuspohjata esimerkiksi muotoilutuotteiden jämiä, mikä onnistuu totta kai myös syväpuhdistavan shampoon kanssa, mutta mä en itse asiassa tällä hetkellä edes omista sellaista. Senpä taki oonkin iloinen siitä, että mulla on nämä pari kuorinta-ainetta, jolla saan ne muotoilutuotteiden jämätkin pois. Iso suositus tälle!


Myös tämä Ziajan Cupaucu Crystalline Sugar Scrub on muutama vuosi sitten päässyt suosikkeihini. Nostan tämän sokerisen vartalokuorinnan kuitenkin uudestaan esille, sillä korkkasin huhtikuun loppupuolella pitkästä aikaa uuden purnukan tätä. Ja ai että miten ihana tämä on! Siis ensinnäkin rouheista sokerikuorinnoista pitävän kannattaa ehdottomasti testata tämä, sillä tuotteen kuorintateho on todella hyvä. Parasta tässä kuitenkin on tuoksu, joka on omaan nenääni sekoitus appelsiinisuklaata ja toffeekarkkia. Tuoksu on ehdottomasti parhaimpia mitä tiedän ja tämä on heittämällä yksi parhaimpia, ellei jopa paras, vartalonkuorinta mitä olen koskaan käyttänyt. Kuorintatehon kruunaa vielä tuotteen sisältämä kaakaovoi, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Iholle jää tästä siis pehmeä, hieman öljyinen tunne, joka on itselleni paljon mieluisampi kuin joidenkin kuorintojen jättämä puhtaan nahkea tunne.

Millaisia suosikkeja teillä on kosmetiikan osalta ollut tässä kuussa? Entä onko näistä mun suosikeistani jokin teille tuttu? :)

12 kommenttia:

  1. Arvaas vaan, alkoiko tuo Ziaja kiinnostaa tuoksukuvauksen perusteella! :D Kuulostaa niin hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi on niiin hyvä kuorinta-aine! Edullinen, oikeesti tehokas ja kaupanpäälle saa vielä tosi herkullisen tuoksun :) En voi kuin suositella<3

      Poista
  2. Hhmm, TO:n azelaic acid on tehnyt minuun vaikutuksen. Ziaja kyllä kuulostaa kivalle, mitään en ole noista kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti ihan googlettaa, että mikä tuo Azelaic Acid oikein on, kun en ole moisesta tainnut aiemmin kuulla! Kuulostaa hyvältä, ei ihme että olet tuotteeseen ihastunut :)

      Poista
  3. Senjan Matte Magicia on tullut pari pulloa käytettyä, joten tykkään tosi paljon. :)

    Mun ehdoton suosikki tässä kuussa on ollut Paula's Choicen hiili-savinaamio.

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että Senjan Matte Magic on sulle mieluinen! Hiili-savinaamio kuulostaa ihan loistavalta<3 Kiitos samoin Jonna :)

      Poista
  4. Oi olipa kivoja suosikkeja. Tuo ciajan kookokselta tuoksuva puuteri alkoi kyllä kovasti kiinnostaa. Kaikki kookos tuotteet on kyllä mun heikkous😍😋
    Tuo jalka suihke voisi muuten olla ihan super hyvä kesällä retkeillessä kun jalat hikoaa kengissä. Täytyykin koittaa bongailla jos löytäisin tuo jostain.

    Ah ja toi Ziajan karamelli kuorinta kuulostaa ihan täydelliseltä suorastaan! Kaikki makeat karkkituoksut on niin mun mieleen 🤩

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookos on niin ihanan tuoksuista, mä rakastan sitä kosmetiikassa<3 Maku sen sijaan ei oo niin mun mieleen :D Ainakin Cittareista pitäis löytyä tota jalkasuihketta, samoin Sokokselta eli luulen ton olevan aika helposti löydettävissä :) Ja siis joo mä en kesällä suostu enää kenkiä jalkoihini laittamaan ilman tota suihketta, kun se ero ton kanssa ja ilman on niin suuri :D

      Poista
  5. Oo, tuo hiuspohjan kuorinta kuulostaa sellaiselta, mitä juuri nyt kaipaisin! <3 Välillä tuntuu, että saa tehdä useamman shampoopesun, jotta hiuspohja oikeasti kunnolla puhdistuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen<3 Se tunne on aivan ihana, kun hiuspohjan saa kunnolla puhdistettua ja kuorittua! :)

      Poista
  6. Jep tuo Ziaja paras, ei tarvitse heti rasvata ihoa kun jää kosteutetuksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Vaikka vissiin sitä silti suositellaan, että kuorinnan jälkeen aina myös rasvattaisiin iho, mutta toi on tosiaan hurjan hyvä kun se sisältää myös hoitavia/kosteuttavia ainesosia :)

      Poista

Kiitos kommentista!