maanantai 21. syyskuuta 2020

Boxycharm | Syyskuu 2020


Sain syyskuun Boxycharmin itselleni ennätysnopeasti, johtuen tosin ihan siitä, että valitsin sille melko nopean toimituksen ja boksi oli mulla kaksi päivää lähetyksen jälkeen. Mä olen jo pitempään maksanut boksien lähetyksistä hieman enemmän ja yleensä paketit kulkee mulle nykyään FedExin kautta, mutta nyt tällä kertaa DHL:n nopein toimitus oli täysin samaa hintaluokkaa, joten valitsin sen. Lähetin paketin Planet Expressin varastolta tiistaina ja torstaina se tuotiin mulle kotiin - melko näppärää, vaikkei se ilmaista toki sitten olekaan. Syyskuun Boxycharmista mulla oli aika kovat odotukset, sillä olin nähnyt etukäteen millaisia ihania luomiväripaletteja bokseista muun muassa saattaisi paljastua ja odotinkin omaa boksiani innolla. Mitä sieltä sitten löytyi?


Omasta boksistani löytyi luomiväripaletti, kangasnaamioita, ripsiväri, setti kasvoille tarkoitettuja meikkikyniä sekä omana valintanani silmänympärysvoide. Muistaakseni valinta piti tehdä kahden eri ihonhoitotuotteen väliltä ja tämä sy-voide oli mulle ihan selkeä valinta. Boksi ei ole suosikkini, sillä tässä on vähän tylsähköjä tuotteita, kuten naamiot ja ripsiväri, mutta luomiväripaletti on boksin ehdoton helmi! Toki olen innoissani myös tuosta sy-voiteesta, mutta muuten boksi jätti tällä kertaa itselleni hieman valjun vaikutelman. Sisältö ei ole huono ja olen periaatteessa ihan tyytyväinen tähän boksiin, mutta ei tämä niin huippuhyvä ollut kuin vaikkapa edellinen boksi.


Aloitetaan boksin ehdottomasti parhaimmalla tuotteella, joka on siis mikäpä muukaan kuin Alamar Cosmeticsin Spanglish Pressed Pigment Palette! Tämä luomiväripaletti oli vaihtoehtoinen tuote erään toisen paletin kanssa, joka olisi myös kelvannut mulle. Itse asiassa ostin sen itselleni Boxycharmin Add-Oneista nyt myöhemmin nähtyäni, että sain juuri tämän Spanglish paletin. Mutta siis katsokaa tätä palettia! Tämä on niin upea ja sävymaailmaltaan ehdottomasti kaunein paletti, mitä multa löytyy. Ylimmät neljä sävyä ovat shimmerisiä/metallinhohtoisia ja alimmat neljä taas mattaisia. Pigmentti on loistava ja Alamar Cosmeticsin laatua olen hehkuttanut blogissa aiemminkin. Olen niin onnellinen, että sain tämän paletin itselleni, sillä kuolasin tämän perään heti, kun Alamar Cosmetics tämän julkaisi. Kirjoittelen tästä piakkoin ihan oman postauksenkin meikkikuvien kera, pysykäähän siis kuulolla!
Hinta: noin $28,00.


Farmacyn Cheer Up Brightening Vitamin C Eye Cream With Acerola Cherry oli siis oma valintani boksiin. C-vitamiinia sisältävä silmänympärysvoide, lupaa kosteuttaa ja kirkastaa sy-ihoa tehokkaasti hälventäen samalla pieniä juonteita. Hyviä silmänympärysvoiteita kuluu mulla aina ja mulla on vahva luotto siihen, että tulen tästä pitämään. Voide on hajusteeton, mikä on ihan positiviinen asia, sillä kyseessä kuitenkin on silmänympärysiholle lisättävä tuote, jonka ei munkaan mielestäni missään nimessä tarvitse olla hajustettu, vaikken hajusteita ihonhoitotuotteissa välttelekään. Innolla odotan miten tämä omalla ihollani toimii!
Hinta: noin $45,00.


Boksista löytyi pitkästä aikaa ripsiväri. Laura Gellerin LashBOSS Bold Volumizing Mascara lupaa taivuttaa ja pidentää ripset jo muutamalla vedolla samalla myös tuuheuttaen niitä. Mua aina välillä huvittaa nämä ripsivärien tuotekuvaukset, sillä käytännössähän varmasti 95% ripsiväreistä lupaa tehdä ihan samaa. Ongelmana mulla näiden kanssa on vain se, että yllättävän harva ripsiväri edes tarttuu mun ripsiini kunnolla saati tekisi niistä sen näköisiä kuin toivon. Sen takia en olekaan yleensä kovin innoissani näistä boksien mukana tulevista ripsiväreistä, mutta totta kai annan tällekin mahdollisuuden! Mulla on tällä hetkellä kuitenkin riittävästi ripsivärejä avattuna, joten tämä jää hetkeksi odottelemaan käyttöönottoa.
Hinta: noin $24,00.


SFglow Glam in Paradise Cannabis Sativa 3-Piece Mask Set on kolmen eri naamion setti. Setistä löytyy koko kasvoille asetettava naamio sekä omat naamiot huulille ja silmille. Hamppuöljyä sisältävät naamiot lupaavat mm. rauhoittaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa. Huulinaamion pitäisi ilmeisesti myös pullistaa huulia, mutta katsotaan tekeekö se oikeasti niin. Kangasnaamiot ovat mulle toki mieluisia, mutta mulla on tällä hetkellä varastoissa niin paljon tällaisia, etten jaksanut oikein innostua tästä kolmikosta. Kyllä nämä varmasti tulee pois käytettyä, mutta tämä setti oli omasta mielestäni boksin tylsin tuote.
Hinta: noin $18,00.


Viimeisenä vielä Trèstiquen Summer Glow + Go Set, joka on neljän meikkikynän minikokoinen setti. Setistä löytyy kaksi paksumpaa kynää, joista toinen on tarkoitettu highlighteriksi ja toinen poskipunaksi. Pienemmät rusehtavat kynät on tarkoitettu kulmille ja luomille. Tämä samainen setti tuli monille tilaajille jo viime kuun boksissa, mutta itse sain setin nyt. Mä olen todella huono käyttämään tällaisia kynämallisia, voidemaisia tuotteita kasvoilla ja luomilla, mutta täytyy tämä setti ehdottomasti ainakin testata. Trèstiquen meikit ovat todella hyviä, joten toivottavasti pidän näistäkin.
Hinta: noin $42,00.

Boksi oli kokonaisuutena toimiva ja sisältö oli mukavan monipuolinen, vaikkei tästä suosikkiboksiani tosiaan tullutkaan. Suosikkini ovat edelleen luomiväripaletti ja silmänympärysvoide. Syyskuun Boxycharmin arvo oli $157,00 eli ihan reilusti taas kerran. Alamar Cosmeticsin luomiväripaletista kuulette varmasti paikkoin lisää ja huikatkaa ihmeessä, jos tässä oli joitain muita tuotteita, joista haluaisitte kuulla enemmän!

Miltä boksi näyttää? Mikä olisi ollut teidän suosikkinne tästä boksista? :)

7 kommenttia:

  1. Ihan kiva boksi, mutta ei mun mielestäkään sieltä ihan parhaimmasta päästä. Mutta tosi kivojakin juttuja tässä oli ja toi paletti tuo tähän kyllä niin ison plussan! Siinä on aivan upeat sävyt <3 Toivottavasti mullakin kävisi tuuri ja toi paletti olisi mullekin osunut. Oon kuullut niin paljon hehkutusta Alamarin laadusta, että olisi kiva testata! Ripsiväri kuulostaa myöskin kiinnostavalta. Toivottavasti toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samoilla linjoilla sun kanssa :) Alamar Cosmeticsin tuotteet on niiin hyviä! Toivottavasti säkin saat ton paletin itsellesi<3 Toivon myös, että ripsiväri toimii, Laura Gellerin meikeistä oon yleensä tykännyt, mutta ripsarit tosiaan on aina mulle vähän ongelmallisia :D

      Poista
  2. OI vitsi tuota palettia <3 Huippu ihana! Tulispa se mullekin... Ja tuo sy-voide myös kiinnostava. Nuo Trestiquen kynät oli vähän pettymys. Highlighter oli oikeastaan ainoa joka oli hyvä. Poskipuna oli tosi hailakka ja miten muka tuollaista kynää edes kasvoille hieroo. Niin pieni se pääkin että siinä menee jo puoli aamua kun yrittää poskea värittää :D Luomiväri oli omaan makuun vähän turhan tumma ja kulmakynästä en itse ainakaan saanut kovin hyvin väriä irti. Joten harmillinen pettymys oli tuo vaikka muuten olen brändin meikeistä kyllä tykännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on<3 Ääh, tosi kurjaa jos noi Trèstiquen kynät ei oo ton parempia :/ Ja joo tota poskipunakynää mietin itsekin, että miten sen saa parhaiten toimimaan, kun en muutenkaan tykkää tollasista kynämallisista tuotteista enkä siis jaksaisi sellaisten kanssa myöskään väkertää pitkiä aikoja :'D

      Poista
  3. Mielestäni tosi ihana boksi, kaikki tuotteet on huippuhyviä, myös tuo tylsin kangasmaski-setti on täysin tarpeeseen ja tulee varmasti ajan kanssa kulutettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan totta, että vaikka kangasnaamiosetti hitusen tylsä olikin, tulee niille kuitenkin varmasti myös käyttöä! :)

      Poista
  4. Mie sain muuten kaikki samat, paitsi Trestiquen tilalla (joka tuli miulle viime kuussa) oli Huda Beautyn kaksipäinen luomiväri :)

    Miulla ei kangasnaamioita taida olla kuin yksi jemmoissa, joten tuo kasvonaamio tulee kyllä käyttöön!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!