tiistai 1. syyskuuta 2020

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Heinäkuu & Elokuu

*Saatu ilmaistuote


Mun lomani päättyi eilen ja samalla päättyivät ns. kesäkuukaudet. Nyt olisi myös aika katsastaa kahden edellisen kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet, joita kertyi ihan keskivertomäärä. Sain taas vaihteeksi muutamia hiustenhoitotuotteitakin loppumaan, kun musta tuntuu että niitä loppuu joko kerralla vähän enemmän tai sitten ei lainkaan. Kasvoille tarkoitetut ihonhoitotuotteet ovat mulla yleensä parhaiten edustettuina näissä postauksissa, mutta tällä kertaa niitä oli sitten taas hieman vähemmän. Seuraavaksi miniarviot jokaisesta loppuneesta!

Meikit:


Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara. Luottoripsivärini, joka maksaa vain muutaman euron. Tämä pidentää, tuuheuttaa ja tuo ripsiin runsaasti lisää näyttävyyttä. Mä olen hyvin nirso käyttämieni ripsivärien suhteen, mutta tähän palaan aina uudelleen ja uudelleen. En edes tiedä montako kappaletta olen näitä jo käyttänyt, jatkoon menee ehdottomasti.

TonyMoly Banana Lip Balm*. Harvoin ihastun huulivoiteisiin, mutta tämä oli kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava tuote. Voide kosteutti huulia tehokkaasti ja pitkäaikaisesti tehden niistä pehmeät. Banaanin muotoinen tuubi oli vain loppupeleissä vähän ongelmallinen, kun sieltä oli hitusen vaikeaa saada puristettua voidetta ulos sen alkaessa loppua. Mä en yleensä koskaan saa huulivoiteita loppumaan ennen kuin viskon ne pois niiden mentyä huonoiksi, mutta tämän sain! Jatkoon menisi, mutta TonyMoly ei taida olla cruelty free..?

Mirabella Cosmetics Modern Matte Lipstick Crimson. Jes, taas yksi loppunut huulipuna! Tämä oli mulle kaikinpuolin ihan täydellinen kirkkaanpunainen huulipuna ja kuulin myös usein muilta kommentteja, että sävy sopii mulle loistavasti. Senpä takia mun teki välillä jopa pahaa käyttää tätä, kun näin miten huulipuna alkoi koko ajan vedellä enemmän viimeisiään ja lopulta se sitten loppui. Löysin kuitenkin onneksi vähän niin kuin vahingossa tilalle uuden kirkkaanpunaisen huulipunan, joten enää ei tunnu niin pahalta luopua tästä. Tämä oli siis mitä täydellisin mattapuna - ei kuivattanut, mutta pysyi huulilla loistavasti. Brändin tuotteita ei ole ilmeisesti kovinkaan helppo saada Suomeen, mutta ehdottomasti menee silti jatkoon.


RCMA Translucent Powder. Hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti paras irtopuuteri ikinä. Tässä purnukassa on puuteria moninkertaisesti "tavallisen" kokoisiin puuterirasioihin verrattuna ja puuterin hinta pyörii viidentoista euron kieppeillä. Puuteri kiinnittää meikin loistavasti ja pitää sen paikoillaan erinomaisesti. Ainut huono puoli tässä on se, että joudun ripottelemaan puuterin toiseen rasiaan, jotta saan sen siveltimen kanssa levitettyä kasvoilleni, mutta siihenkin olen jo tottunut eikä se ole mulle varsinaisesti mikään ongelma. Jatkoon!

Essence Camouflage+ Matt Concealer. Loistava arkipeiteaine, josta tuli lyhyessä ajassa yksi mun suosikeistani. Peiteaine peittää hyvin tummia silmänalusia ja vaikkei peittokyky olekaan ihan täydellinen, on se mulle arkikäytössä riittävä. Ei kasaudu juonteisiin tai lähde leviämään päivän aikana. Uusi on jo käytössä eli ehdottomasti jatkoon.

Huda Beauty Faux Filter Foundation. Peittävä meikkivoide, jossa on todella, todella voimakas tuoksu. Tuoksuun tottui nopeasti, mutta en ihan ymmärrä miksi meikkivoiteen täytyy olla näin hajustettu. Hajusteherkille tuoksu olisi nimittäin varmasti liikaa. Mulla oli tästä liian vaalea sävy (plussaa siis hyvästä sävyvalikoimasta), mutta käytin tätä yhdessä muiden liian tummien meikkivoiteiden kanssa. Jatkoon, mutta oikeassa sävyssä.

Hiukset:


J.Mäki Professional Hair Mask Repair*.
Hiuksia rakennepaikkaava ja hoitava hiusnaamio, joka koostumukseltaan melko paksua. Kosteutus- ja hoitotehot ovat tällä mielestäni todella hyvät ja vaikka pidinkin pienen tauon tämän hiusnaamion kanssa, käytin tämän erittäin mielelläni loppuun. J.Mäki Professionalin hiustenhoitotuotteet ovat pääasiassa olleet muutenkin mieleeni, mutta nämä hiusnaamiot ovat erityisen hyviä. Jatkoon menee.

Four Reasons Ultra Moisture Treatment. Mun ehdoton kestosuosikkini ja tähän hiusnaamioon palaan aina uudelleen ja uudelleen. Jo levitysvaiheessa tuntee, miten hiukset silottuvat ja pehmentyvät. Tästä en luopuisi ja uusi on ostettu jo, jatkoon!

Sol De Janeiro Brazilian Joia Conditioner. Perushyvä hoitoaine, ei paras testaamani muttei missään tapauksessa huonoinkaan. Oli virhe testata tätä ensikerran samaan aikaan samaisen sarjan shampoon kanssa, sillä se teki hiuksista niin takkuiset, ettei tämän hoitoaineen kanssa niitä saanut selvitettyä. Muuten hoitoaine on kuitenkin hoitanut asiansa hyvin ja tuoksu on mitä ihanin. Jatkoon.


Sol De Janeiro Brazilian Joia Shampoo. Tehokas shampoo, joka pesi hiukset puhtaiksi pienellä määrällä ja jo yhdellä vaahdotuskerralla. Shampoo jätti hiukset melko takkuisiksi ja tämän jälkeen jouduin itse käyttämään keskivertoa hoitavampaa ja kosteuttavampaa hoitoainetta, jotta sain takut selviksi ja hiukset pehmeiksi. Ihana karamellinen tuoksu oli ehdottomasti yksi shampoon valttikortti, jatkoon menee.

Grow Gorgeous Intense Thickening Shampoo*. Tuuheuttava shampoo loistavalla pesuteholla. Meillä myös mies ihastui tähän ja pullo tulikin tyhjäksi sen takia melko nopeasti. Tuoksu ei ollut mulle ihan kaikkein mieluisin, mutta muuten shampoo hoiti hommansa hyvin. Pesi hiukset puhtaiksi yhdellä vaahdotuskerralla, muttei kuitenkaan tehnyt niitä kuivan oloisia. Jatkoon.


Four Reasons Black Edition Beauty Primer*. Hiuksia korjaava ja kosteuttava voide, jota lisäilin pyyhekuivien hiusteni pituuksiin. Tämä oli osana tämän vuoden pannuprojektiani ja tuote loppui itse asiassa aika yllättäenkin! Pidin tästä tuotteesta ja lisäilen muutenkin mielelläni hiuksiini tällaisia aineita, mutta en ole varma onko tätä enää myynnissä. Sanon kuitenkin, että jatkoon.

Batiste Dry Shampoo Blush. Jostain syystä suosikkiani Freshiä en ole löytänyt pitkiin aikoihin kaupoista, joten olen "joutunut" ostamaan tätä Blushia. Fresh on tuoksunsa puolesta suosikkini, mutta tämä Blush menee myös, sillä tuoksu ei ole turhan voimakas. Jatkoon.

Kasvot:


Choice Finland Silmänympärysvoide*.
Kermaisen paksu silmänympärysvoide, joka kosteutti sy-ihoa todella tehokkaasti. Voide oli sen verran tuhtia, että käytin tätä itse vain iltaisin ja mulla kestikin melko kauan saada tämä loppumaan. Ihana tuote, ei huonoa sanottavaa! Jatkoon. 

Whamisa Organic Flowers Eye Essence. Minikokoinen testeri Whamisan sy-voiteesta. Voide toimi hyvin niin aamu- kuin iltakäytössä ja se kosteutti silmänympärysihoa hyvin. Ehdottomasti kiinnostukseni heräsi, jatkoon menee.

Senja Cosmetics Nordic Nectar Toner Essence*. Hieman vettä paksumpi hoitovesi, johon rakastuin heti kättelyssä saatuani tuotteen itselleni noin vuosi sitten. Tämä auttaa todella hyvin ihon pintakuivuuteen ja on ollut erinomainen lisä aamuiseen ihonhoitorutiiniini. Hoitovesi imeytyy nopeasti, mutta sen kosteuttavan vaikutuksen huomaa ja näkee silti selkeästi iholla. Uusi on jo ostettu, jatkoon siis ehdottomasti!


Korres Hyra-Biome Probiotic Superdose Face Mask*. Kreikkalaista jogurttia sisältävä kasvonaamio, joka kosteutti ja rauhoitti ihoa mukavasti. Tästä 20 ml koosta ei riittänyt kuin muutamaksi käyttökerraksi, mutta tykästyin tähän oikeastaan jo heti ensimmäisellä käyttökerralla. Tämä oli hyvä nimenomaan kesäihoni tarpeisiin, talvella tuskin tarttuisin tähän. Jatkoon.

Glamglow Gravitymud Firming Treatment. Ihoa kiinteyttävä peel-off naamio, joka on hurjan kauniin metallinhohtoisen hopean värinen. Tämä naamio ei tuntunut tekevän omille kasvoilleni juuri mitään. Iho tuntui ehkä hitusen napakammalta, mutta voi hyvin olla että vain kuvittelin senkin. Glamglown naamiot ovat yleensä todella tehokkaita, mutta tämä ei ollut oikein mun makuuni. Ei jatkoon.

Dermalogica Daily Microfoliant. Ehdoton suosikkini mekaanisista/rakeellisista kasvokuorinnoista! Kuorinta on jauhemainen ja iholle todella hellävarainen, vaikka kuorintateho onkin kohdillaan. Tämä ei ole milloinkaan saanut ihoani punoittamaan tai tuntumaan kuivalta. Mulla tämä pienempi 13 g purkkikin riittää ties miten kauan, joten vaikka tuote onkin hieman hintavampi, saa tästä rahoille ihan reilusti myös vastinetta. Olen ostanut jo uuden, eli ehdottomasti menee jatkoon.

Mizon Great Pure Cleansing Oil. Tehokas öljyputsari, joka toimi loistavasti kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa. Ei emulgoidu pois veden kanssa, eli vaatii toisen putsarin kaverikseen. Riittoisa ja miellyttävän tuoksuinen, mutta ei kuitenkaan yllä suosikikseni. Jatkoon silti.

Vartalo, kädet & jalat:


The Body Shop Mango Shower Gel. Valtava 750 ml kokoinen suihkugeelipullo kesti mulla kaksi vuotta (en siis käyttänyt tätä päivittäin enkä edes viikottain), mutta vihdoin sain pullon tyhjäksi. Tämä oli myös osana tämän vuoden pannuprojektiani ja kuului niihin ns. helppoihin tuotteisiin. Mangon tuoksu on ihana ja sarja onkin yksi suosikeistani TBS:llä. Jatkoon menee, joskaan ei ehkä ihan näin suuressa koossa.

N.A.E. Freschezza Shower Gel*. Yrttisen tuoksuinen suihkugeeli, joka toimi hyvin eikä kuivattanut ihoa. Monet lukijani varmasti muistavat, ettei se luonnonkosmetiikalle tyypillinen yrttinen tuoksu ole mulle mieluinen, mutta nämä N.A.E.:n Freschezza-sarjan tuotteet siedättivät mut sille aika hyvinkin! En kuitenkaan ostaisi tätä suihkugeeliä tässä kyseisessä tuoksussa, vaikken sen tuoksua enää kavahdakaan vaan koen sen jopa melko neutraalina. Ei siis jatkoon.

I Love... Coconut Ice Bath & Shower Creme. Kookoksen tuoksuinen suihkugeeli, joka ei edustanut omasta mielestäni ehkä ihan sitä, mitä kookokselta tuoksuvat suihkugeelit parhaimmillaan tuoksuvat. Ihan miellyttävä tätä oli kuitenkin käyttää ja pidän näiden I Love...:n suihkugeelien kermaisesta koostumuksesta. En kuitenkaan pitänyt tätä niin ihmeellisenä, että ostaisin uudestaan. Ei jatkoon.


Formula 10.0.6 Step By Step Renewing Foot Balm*. Kevyehkö ja melko nopesti imeytyvä jalkavoide, joka kuitenkin kosteutti ihoa melko hyvin. Ei tämä tuhtien ja paksujen jalkavoiteiden tasolle yltänyt, mutta varsinkin kesäaikaan tämä oli ihan loistava tuote. Tuoksuna tässä on rosmariini ja eukalyptus ja raikas eukalyptus peittää mukavasti alleen rosmariinin yrittisen tuoksun. Jatkoon menee.

Huygens Verveine D’Huygens Body Scrub. Goodieboxin mukana tullut vartalonkuorinta, joka sisälsi suuren määrän pienenpieniä mekaanisesti ihoa kuorivia partikkeleja. Kuorintaa oli miellyttävä käyttää ja se oli samaan aikaan sekä tehokas että kuitenkin hellävarainen. Tuoksu vaan ei ollut lainkaan mun mieleeni ja sen takia joudun sanomaan, että ei jatkoon.

Ziaja Cashmere Nourishing Body Lotion. Pieni matkakokoinen vartalovoide, jonka tuoksu oli Ziajan Cashmere-sarjalle tyypillinen ja hyvin rauhoittava. Voide kosteutti ihoa hyvin, mutta ei oikein säväyttänyt muuten millään tavalla. Ziajan vuohenmaitosarjan vartalovoide on yksi suosikeistani ikinä, mutta tämä ei mene jatkoon.


Ziaja Goat's Milk Hand Cream. Iki-ihana vuohenmaitosarjan käsivoide, johon en vain kyllästy. Tämä voide kosteuttaa käsien ihoa hyvin ja jättää ne todella pehmeän tuntuisiksi. Kosteutustehot eivät ole ihan parhaat mahdolliset talvella, mutta näin kesällä olen vain ja ainoastaan nauttinut voiteesta, sillä se ei jätä lainkaan rasvaista tunnetta käsille. Jatkoon!

Sante Hand Cream With Shea Butter. Hieman lakritsisen tuoksuinen käsivoide, joka kosteutti ihoa tehokkaasti. Tuoksu ei missään vaiheessa ollut suosikkini, mutta totuin siihen kuitenkin nopeasti. Voide ei maksa muutamaa euroa enempää ja hinta-laatusuhde oli tässä mielestäni kohdillaan, sillä voide hoiti asiansa oikein hyvin. Jatkoon menee.

The Body Shop Rich Plum Hand Cream. TBS:n käsivoiteet on yhtiä suosikkejani. Ne imeytyvät nopeasti, kosteuttavat mukavasti eivätkä jätä käsiä tahmean tuntuisiksi. Tämä luumusarja ei vaan päässyt mun suosiooni ja mulla ihan oikeasti kesti yli puoli vuotta saada tämä pieni tuubi tyhjäksi, vaikka tämä oli yksi niistä käsivoiteista, joita käytän ennen töihin menoa/ulos lähtemistä. Voiteen tuoksu oli omaan nenääni todella voimakkaan parfyyminen eikä tosiaan kovinkaan mieluinen. Ei jatkoon.

Onko loppuneiden joukossa tuttuja tuotteita? :)

8 kommenttia:

  1. Tuo Hudan meikkivoide on kyllä jännä, miksi ihmeessä hajustaa jokin tuote niin voimakkaasti, että se tekee tuotteista osalle ihmisistä täysin mahdottoman? :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niinpä.. Ihan älytöntä! Onneksi meikkivoide oli muuten tosi hyvä, vaikka sävy olikin hitusen väärä ja tuoksu tosiaan voimakas.

      Poista
  2. RCMAn puuteri on ollut ikuisuuden mun ostan sitten jossain vaiheessa-listalla. Mistä sitä sais helpoiten tilattua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beauty Baysta oon ite aina tilannut! Varmaan saa muualtakin, mutta sieltä oon itse kokenut helpoimmaksi :D

      Poista
  3. Tässä oli mitä ihanimpia loppuneita ja tuotteita joita haluaisin mieluusti kokeilla! Sol De Janeiron shampoo ja hoitoaine olisi niin kiva saada joskus testiin! I love Cosmeticsin suihkugeelit on ihan parhaita! Sulla loppu ennätysmäärä käsirasvaa samaan aikaan :D Olisi kiva ostaa just noita TBS:n rasvoja niin olisi vähän pienempi puteli ja saisi vaihtelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Sol De Janeiron tuotteet tuoksuu niin hyvältä, että voisin ihan senkin takia ostaa niitä lisää<3 :D Joo käsivoiteita loppui nyt tosi monta, mutta en muista oliko edellisissä loppuneissa yhtään käsivoidetta, ne tuntuu loppuvan vähän sykleittäin! TBS:n pikkutuubit on tosi käteviä ja tykkään hurjasti niiden koostumuksesta ja nopeasta imeytyvyydestä :)

      Poista
  4. No nyt oli monta tuttua tuotetta mitä itsekin olen käyttänyt. Tuohon Essencen ripsariin rakastuin ihan vastikään! Käytin joskus pari Essencen ripsaria ja ne oli molemmat niin huonoja etten uskaltanut enää lähteä uusia kokeilemaan, mutta nyt rohkenin ja tuo Lash proncess on aivan huippu ja tosi edullinen. Oon niin innoissani nyt siitä :D

    Tuosta Huygens vartalokuorinnasta en itse tykännyt, kun ne rakeet ei oikein tuntuneet iholla missään ja tuntui ettei kuorintateho riittänyt oikein mihinkään. Tuoksusta itse tykkäsin mutta olen kyllä niin monta parempaa kuorintaa käyttänyt, ettei tuo järin jaksanut innostaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencen ripsareita oon itsekin testaillut muutamia, mutta kaikki ei tosiaan oo olleet kovinkaan kummoisia - toisaalta tohon hintaan se ei niin haittaakaan! Toi ripsari on mun luottotuote, ihana kuulla että säkin oot siihen tykästynyt<3

      Mulle tossa kuorinnassa teho oli ihan riittävä, vaikka se aika hellävarainen olikin, mutta tuoksu taas ei ollut niin mun mieleen :D

      Poista

Kiitos kommentista!