torstai 17. syyskuuta 2020

Goodiebox | Syyskuu 2020


Syyskuun Goodiebox saapui mulle tänään ja totta kai halusin tulla heti näyttämään boksin sisällön myös teille! Mulla on pitemmän aikaa jo ollut mielessä tilaukseni lopettaminen, mutten edelleenkään ole sitä saanut aikaiseksi ja tällä hetkellä fiilikset tilauksen jatkamisesta ovat taas hitusen aiempaa positiivisemmat. Boksien sisältöjen laatu saattaa vaihdella aika paljonkin, mutta tällä kertaa sisältö oli mulle todella mieluinen ja haluan siis ihan senkin takia nähdä mitä lokakuun boksi tuo tullessaan. Mitä syyskuun boksista sitten paljastui?


Sisältö näytti tältä! Boksin ainut meikkituote oli primer ja sen lisäksi boksiin oli pakattu huultenkuorinta, voidemainen deodorantti, ravintolisäpakkaus, seerumi ja mustapäälappu. Mustapäälapun olisin ehkä itse voinut jättää väliin, mutta seerumi, primer ja deodorantti varsinkin herättivät heti mun kiinnostukseni. Sisältö oli omasta mielestäni monipuolinen ja esimerkiksi tuo deodorantti ei haitannut ollenkaan, kun se oli tällä kertaa vähän erilainen! Tästä huomaa hyvin sen, että niistä tylsistä perustuotteistakin saa kiinnostavimpia, kun niissä on mukana joku pieni erikoisuus - deodorantin tapauksessa sen voidemaisuus. Seuraavaksi tehdään taas tuttuun tapaan katsaus jokaiseen tuotteeseen:


Aloitetaan tällä Figs & Rougen Ultra Primer Blurring Primer & Finishing Fixillä, joka on erityisesti rasvoittuvan ihon tarpeisiin suunnattu primer. Primer lupaa häivyttää iholta pienet virheet, kontrolloida sen kiiltoa sekä tasoittaa ihon punaisuutta ja pintaa. Tuotetta on siis tarkoitus käyttää meikkivoiteen alla eikä se sisällä silikoneja. Mähän en silikoneja primereissa välttele vaan pikemminkin pidän silikoniprimereista, mutta innolla odotan kuinka hyvin tämä saa ihon pinnan tasoitettua! Mulla on tällä hetkellä todella monta primeria avattuna ja useita odottamassa käyttöönottoa, joten en tätäkään primeria ihan vielä aio korkata. Tämä oli kuitenkin todella positiivinen yllätys! Figs & Rougen tuotteita on tullut bokseista aiemminkin ja toivon, että tykästyn tähän. Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 43,00 €/30 ml.


Hairlustilta tuli kokeilupakkaus Hair Growth Formula Gummies -ravintolisää. Kysessä on hiusten hyvinvointia edistävä ravintolisä, joka sisältää mm. sinkkiä, foolihappoa, C-vitamiinia ja biotiinia. Pastilleja tulisi syödä päivässä kolme kappaletta ja boksin mukana tulleesta pakkauksesta riittää viideksitoista päiväksi. Mä olen todella huono syömään tällaisia tuotteita, vaikka esimerkiksi D-vitamiinia purkista napsinkin. Jotenkin mun on vaan todella vaikea koittaa muistaa syödä mitään tällaisia ns. ylimääräisiä vitamiineja/ravintolisiä. Täytyy koittaa saada nämä kuitenkin syötyä ja mitä nopeasti kokeilin niin ihan hyviltä ne ainakin maistuivat. Mä en kuitenkaan ehkä näkisi itse itseäni ostamassa tällaisia lisää, sillä näissäkin on mun mielestäni hitusen kova hinta. Vaikka toisaalta mikäpä mä olen arvioimaan onko hinta yläkanttiin vai ei, mutten tosiaan itse tällaisista maksaisi ihan noin paljoa. Boksista löytyi 15 päivää kestävä kuuri.
Hinta: noin 33,00 €/30 pvän kuuri.


Seraphine Botanicals Sugar + Lemon Moisturizing Lip Buffer on huulille tarkoitettu sokeripohjainen kuorinta-aine. Kuorinta sisältää kuorivan sokerin lisäksi myös runsaasti huulia kosteuttavia ainesosia, kuten shea- ja kaakaovoita sekä jojoba-, aprikoosi- ja avokadoöljyjä. Mä kuorin itse huuliani verrattain harvoin, varsinkin jos miettii kuinka paljon mulla on erilaisia huultenkuorinta-aineita, mutta tämä kuulostaa herkulliselta! Mä ihastuin viime keväänä täysin sitruksisiin kosmetiikkatuotteisiin ja tässäkin mua kiinnostaa nimenomaan tuo tuotteen nimessä mainittu sana 'Lemon'. Kiva tuote tämäkin, mielelläni lähden kokeilemaan tätä. Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 24,00 €.


Yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita oli tämä Novexpertin Booster Serum with Hyaluronic Acid, joka on mm. hyaluronihappoa ja aloe veraa sisältävä seerumi/boosteri. Novexpert ei ole aiemmin oikein onnistunut mua vakuuttamaan, mutta testattuani kuukauden suosikkeihinkin päässyttä Novexpertin kasvosuihketta, brändi alkoi kiinnostaa uudemman kerran. Hyaluronihappoa sisältävät seerumit ovat monesti hyvin kosteuttavia, joten uskallan odottaa paljon tältäkin tuotteelta. En varmaan ihan heti ota tätäkään käyttöön, mutta toivottavasti tuote toimii itselläni hyvin! Tämä tuli 10 ml koossa.
Hinta: noin 50,00 €/30 ml.


Tämä We Love The Planetin Deocreme Sweet & Soft on itselleni täysin uudenlainen tuote! Kyseessä on vegaaninen purkissa oleva voidemainen deodorantti, jota on siis tarkoitus lisätä joko sormilla tai vaikkapa jonkinlaista spaattelia apuna käyttäen pieni määrä kainaloihin. Deodorantti sisältää runsaasti myös ihoa kosteuttavia ainesosia, kuten kookos- ja oliiviöljyä sekä sheavoita. Mä en ole tosiaan koskaan aiemmin käyttänyt tällaista purkista otettavaa voidemaista deodoranttia, joten tätä lähden testaamaan erittäin suurella mielenkiinnolla. Fiilis deodorantin suhteen olisi ollut täysin eri, mikäli boksista olisi tullut jokin Doven/Rexonan tms. roll-on deodorantti tai muu vastaava "perustuote", mutta tämä oli mukavan erilainen. Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 13,00 €.


Viimeisenä vielä Biorén Deep Cleansing Charcoal Pore Strips, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan mustapäiden poistamiseen ja ihohuokosten puhdistamiseen tarkoitettu liuska. Liuska sisältävää hiiltä, joka imee itseensä tehokkaasti iholta ylimääräisen öljyn ja muun lian. Ihon tulisi tuntua liuskan käytön jälkeen puhtaalta ja raikkaalta. Vaikutusaika lapulla on 10-15 minuuttia ja tämä on siis tarkoitettu nenään. Boksista tuli vain yhden liuskan pakkaus ja mun mielestäni tämä on siitä syystä enemmänkin extratuote kuin varsinainen tuote, mutta toisaalta mä en juurikaan tällaisia käytä, eli en näitä enempää olisi edes kaivannut. Mun silmissäni tämä oli boksin tylsin tuote eli hyvä vain, että juuri tämä tuli vain yhtenä kappaleena.
Hinta: noin 7,50 €/6 kpl.

Boksi oli tällä kertaa omasta mielestäni oikeinkin onnistunut! Vain mustapäälappu oli sellainen tuote, mikä ei jaksanut kiinnostaa ollenkaan ja se on aika hyvin, kun ottaa huomioon miten nirsoksi olen näiden Goodieboxien sisältöjen suhteen tullut. Toivottavasti samalla linjalla jatketaan!

Mitä mieltä olette boksin sisällöstä? :)

13 kommenttia:

  1. Mun boksin pitäisi saapua vasta huomenna, mutta oli pakko silti tulla vilkaisemaan sun postaus :D Tää näyttää kyllä tosi kivalta boksilta! Ja toi Novexpertin seerumi on just se, jota aina jaksan hehkuttaa! :D En oo raaskinut ostaa edellisen tilalle uutta pulloa, joten huikeeta että tässä kuussa on sellainen mukana. Vaikkakin minikokoisena, mutta kyllä tuostakin riittää käytettävää. Seraphine Botanicalsin huulikuorinta kuulostaa myös kivalta samoin kuin deodoranttivoide. Vitamiinit on vähän tylsiä mun mielestä, kun ei noin lyhyistä testijaksoista ole välttämättä mitään hyötyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo no hei sitten otan todellakin innolla ton Novexpertin seerumin testiin! Luotto sitä kohtaan nousi sun kommentin jälkeen kertaheitolla<3 Mäkään en oikein yleensä jaksa innostua noista boksien mukana tulevista vitamiineista ja ravintolisistä. Yleensä niitä tulee niin vähän, ettei vaikutuksia ehdi nähdä ja toisaalta ne on monesti sen verran hintavia tuotteita, ettei itse tulisi ostettua. Kun noissa maksaa niin paljon sitten kaikki pakkaukset, ulkonäkö sun muu, vaikka saman voisi hyvin saada ns. perinteisestä valkoisesta pilleristäkin :D

      Poista
  2. Mulle tässä ei ollut oikein mitään mieluista, mutta näitähän sattuu kun sian säkissä ostaa :D
    Epäilyttää suuresti tuo dödö estääkö se hajuja, ja herrajestas mikä hinta tuolla primerilla on o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, mutta toi on just aina se vaara, kun näitä bokseja tilailee! Toivottavasti ensi kuun boksissa olisi sulle mieluisampia juttuja :) Deodorantit ylipäätään on mulle ainakin sellaisia, ettei kaikkien teho todellakaan riitä, kun ei ne antiperspiranttien veroisia ikinä ole. Primer ei tosiaan ole se kaikkein edullisin, katsotaan onko hintansa arvoinen! :D

      Poista
  3. Goodiebox on siitä hyvä, että tulee todella vähän meikkituotteita. Itse en meikkaa ollenkaan, mutta kaikki muut kauneuden hoitotuotteet kyllä kiinnostaa aina. Hyvä boksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goodiebox on kyllä ehdottomasti enemmän ihon- ja vartalonhoitopainotteinen boksi :) Mä taas tykkään meikeistä, mutta saan niitä niin paljon esimerkiksi Boxycharmin mukana, ettei mua haittaa vaikkei niitä Goodieboxeista aina tulekaan :D

      Poista
  4. Tykkäsin kovasti, myös vitamiineista kun niitä ei aina raski ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan totta! Varsinkaan ton hintaluokan vitamiineja ei tule itsekään pahemmin osteltua niin oli hauska saada niitä boksista :)

      Poista
  5. Mä tykkäsin myös, vitamiinit ja Novexpert kiinnosteli eniten. Dödö oli jännä mutta ei se varmasti toimi koska hikoilen kuin vaihdevuosissa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin vähän jännittää miten hyvin toi dödö toimii, mutta ainakin annan sille tilaisuuden :) Käytän sitten itse sen vaikka niinä päivinä, kun tiedossa ei ole mitään hikijumppia sun muita :D

      Poista
    2. käytin 3 päivä, hyvin toimii.

      Poista
  6. Noita vitamiineja ois just näistä bokseista kiva saada, kun ne on niin arvokkaita ettei kukaan raaskisi varmaan tällaiseen brändättyyn hitavaan ravintolisään rahoja laita. Samat vitamiinit saa hieman edullisemminkin. Figs&Rouden tuote vaikutti kiinnostavimmalta näistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sepä se, kun noissa maksaa niin paljon myös se brändi, pakkaukset sun muut. Onhan se kiva toisaalta, kun on tollasia nätin näköisiä ja hyvän makuisia vitamiineja :D Primer oli ehdottomasti munkin mielestä boksin parhaimmistoa!

      Poista

Kiitos kommentista!