keskiviikko 9. syyskuuta 2020

Lyconin ihoa hellivät uutuustuotteet

*Saatu ilmaistuote

Tänään aiheena ovat Lyconin kaksi uutta ihonhoitotuotetta! Lycon on tunnettu sekä ammatti- että kotikäyttöön tarkoitetuista ihokarvojenpoistovahoista. Joku teistä ehkä muistaakin, kuinka pääsin viime vuonna testaamaan Lyconin Wax-Cellence -kotihoitovahaa ja mähän hehkutin sitä silloin ihan hirveästi. Käytin vahan nopeasti loppuun ja nykyäänhän Lyconilla on myynnissä myös Refill-pakkauksia vahasta, joten aina ei tarvitse ostaa uudestaan koko settiä! Tänään keskitytään vahojen sijaan kuitenkin kahteen muuten oleelliseen tuotteeseen, mitä ihokarvojenpoistoon tulee. Ne kaksi tuotetta ovat kuorinta ja voide.

Lyconin tuotteita voi ostaa brändin omilta sivuilta, jossa on nähtävillä myös lista hoitoloista, joilla on Lyconin tuotteita käytössä.

Ihokarvojen poistaminen tavalla tai toisella kuuluu monilla ihmisillä normaaleihin rutiineihin. Sheivaaminen, epilointi, sokerointi, vahaus.. Tapoja on monia ja se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi toiselle. Itse en ole koskaan käynyt ammattilaisella esimerkiksi vahauksessa tai sokeroinnissa, mutta molempia olen kokeillut itse kotona. Pääasiassa käytän kuitenkin nykyään ihan vain höylää. Poisti ihokarvat sitten millä tavalla tahansa, ihosta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta pystyy ehkäisemään tehokkaasti esimerkiksi sisäänkasvaneita ihokarvoja. Toki on yksilöllistä kuinka helposti erilaisia ongelmia ihokarvojen poistosta tulee, mutta itse olen ainakin hyvin tarkka siitä, että kosteutan ja kuorin vartalon ihoni säännöllisesti. Sen takia olikin ihan mahtavaa saada testiin Lyconin Apple & Cranberry Sugar Scrub* sekä Apple & Cranberry Hand and Body Lotion*.


Lycon Apple & Cranberry Sugar Scrub* on vartalolle tarkoitettu vegaaninen ja öljytön sokerikuorinta. Kuorinta-aine sisältää E-vitamiinia, omenaa ja karpaloa. Öljytön koostumus takaa sen, ettei kuorinta pääse tukkimaan ihohuokosia ennen tai jälkeen ihokarvojen poiston, mutta siitä huolimatta kuorinta ei tee ihosta lainkaan kuivan tai nahkean tuntuista kuten monet muut öljyttömät vartalonkuorinnat saattavat tehdä. Kuorinta lupaa kosteuttaa ihoa samalla kuorien sokerikiteiden avulla tehokkaasti pois kuolleen ihosolukon. Kuorinta-aineen koostumus on paksua ja melko jämäkkää, mutta se levittyy kuitenkin helposti ja sulaa iholle tehden käyttökokemuksesta miellyttävän. Sokerikiteitä on kuorinnassa paljon, eli kuorintateho on todella hyvä, mutta ei kuitenkaan liian raapiva. Sokerikuorinnat ovat jo pitkään olleet suosikkejani juurikin hyvän, mutta samalla kuitenkin hellävaraisen kuorintatehon vuoksi. Kaiken kruunaa ihanan raikas omenan ja karpalon tuoksu, joka on samaan aikaan makea ja kirpsakka! Tätä on ollut kaikin puolin erittäin miellyttävä käyttää.
Hinta: noin 11,40 €.


Lycon Apple & Cranberry Hand and Body* taas on vartalolle ja käsille tarkoitettu vegaaninen kosteusvoide. Voide sisältää E-vitamiinia, jojobaöljyä sekä karpaloa ja omenaa. Voiteen tulisi kosteuttaa ja pehmentää vartalon iholla ja hoitaa samalla myös esimerkiksi kynsinauhoja, mikäli voidetta haluaa käyttää käsivoiteena. Koostumukseltaan voide on kevyehköä, mutta ei missään nimessä liian ohutta. Voide imeytyy nopeasti ja jättää iholle pehmeän tunteen, joka ei ole kuitenkaan lainkaan rasvainen tai tahmea. Mullahan lähes kaikki vartalovoiteet aiheuttavat atooppiselle iholle lisää ihottumaa, mutta tätä mun ihoni on kestänyt yllättävänkin hyvin! Jopa sääret, jotka tuntuvat yleensä olevan mulla se suurin ongelmakohta. Voide ei siis vaikuta tukkivan ihoa, mikä on erityisen tärkeää totta kai myös tuotteissa, joita käytetään ennen ja jälkeen ihokarvojen poiston. Tässä voiteessa omenan ja karpalon tuoksu ei ole aivan yhtä voimakas kuin kuorinta-aineessa, mutta se on oikeastaan vain hyvä, sillä nyt tuoksu ei jää turhan pitkäksi aikaa leijailemaan. Iholta se on kuitenkin tuoksuteltavissa pitkän aikaa. Ainut miinus tulee pienehköstä tuubista, sillä 50 ml pakkaus ei vartalovoiteena riitä kovinkaan kauaa, mutta käsivoidekäytössä tästä toki riittää pitkäksi aikaa! 
Hinta: noin 8,80 €.


Lyconin Apple & Cranberry tuotteet osoittautuivat erittäin miellyttäviksi ja virkistäviksi uutuustuotteiksi! Mä rakastan normaalisti nimenomaan marjaisen makeita tuoksuja kosmetiikassa, mutta varsinkin nyt kun syksy tekee kovasti tuloaan ja talvikin jo lähestyy, ovat tällaiset kirpsakammat tuoksut mulle myös hyvin mieluisia. Kuorinta-aineesta tuli kertaheitolla yksi suosikkini ja vartalovoidekin yllätti erittäin positiivisesti, sillä en tosiaan ihan kaikkia vartalovoiteita pysty käyttämään ilman, että ihoni reagoi niihin. Hinta-laatusuhde on näissä mielestäni kohdillaan ja oikeastaan ainut mitä toivoisin onkin se, että vartalo/käsivoide olisi myynnissä myös vähän isommassa koossa. Lyconilta löytyy vastaavat tuotteet myös vaniljan ja kookosen tuoksuisena ja veikkaan, että mun on pakko hankkia ne jossain vaiheessa testiin. Vanilja ja kookos ovat nimittäin molemmat yhtiä mun suosikkejani kosmetiikan tuoksumaailmassa. Näistä tuotteista huomasi selvästi, että ne on suunniteltu ja tehty pitäen silmällä nimenomaan sitä, että ne sopisivat mahdollisimman hyvin käytettäväksi ennen ja jälkeen ihokarvojen poiston. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä!

Ovatko Lyconin tuotteet teille tuttuja? :)

6 kommenttia:

  1. Tuoksu kuulostaa todella herkulliselta <3 Ja toki myös tuotteet kuulostavat hyviltä! Erityisesti jäi tämän myötä kiinnostamaan tuo vartalokuorinta, koska se kuulostaa juuri sellaiselta josta varmaan itsekin pitäisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuorinta oli niin huippu! Ja tuoksuhan kruunasi kokonaisuuden :) Mulle tuli näistä vähän mieleen TBS:n talviset kausisarjat, kun niitä on ollut niin karpalon kuin omenankin tuoksuisina<3

      Poista
  2. En ole kuullutkaan tästä brändistä. Joskus näinkin. :D Sokerikuorinta kuulosti kivalta. Käsissä ja kropalla tykkään käyttää enimmäkseen tuoksuttomia tuotteita, tosin nukkumaan mennessä on ihana pistää käsiin jotain tuoksuvaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin kerran tosiaan näinkin päin :D Mäkin rakastan sitä, kun nukkumaan mennessä käsissä on jotain ihanan tuoksuista rasvaa<3

      Poista
  3. En ole tästäkään kuullut -eli tilanne on normaali kun luen sun blogia niin aina tulee jotain uutta! Tuoksu mun mielestä tärkein asia aina kehonhoito-tuotteissa, eli saippuoissa rasvoissa ja vaikka bodymisteissä. Vanilja ja kookos ehdottomia suosikkeja klassisista tuoksuista joten olisi varmasti mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan huippua, että täältä löytyy myös uusia brändejä! Mullekin tuoksu on tosi isossa roolissa just kaikissa vartalonhoitotuotteissa. Kasvojenhoitotuotteet saa mun puolesta olla tuoksuttomia, mutta vartalolle haluan ihanan tuoksuisia tuotteita :) Ja nää oli just sellaisia<3

      Poista

Kiitos kommentista!