lauantai 26. syyskuuta 2020

Kosmetiikkasuosikit | Syyskuu 2020

*Saatu ilmaistuote

Syksy etenee kovaa vauhtia ja tänään on aika katsoa mitkä viisi kosmetiikkatuotetta valitsin syyskuun suosikeikseni! Iso osa tuotteista on mulle melko uusia, mutta löytyy joukosta yksi hieman vanhempikin tuote, johon ihastuin kunnolla vasta ihan hiljattain. Suosikkituotteet ovat tälläkin kertaa melko meikkipainotteiset, mutta mahtui mukaan silti yksi tuote vartalolle ja yksi kasvoille. Nyt ollaan onneksi saatu nauttia kauniista ja lämpimistä syyspäivistä, toivottavasti sama linja jatkuu yhä. Kuvaaminenkin on huomattavasti helpompaa, kun luonnonvaloa on tarpeeksi. En halua edes kuvitella kuinka vaikeaa se tulee olemaan taas talvella, mutta onneksi sitä ei tarvitse murehtia ihan vielä!

Too Faced Born This Way Multi-Use Scultping Concealer on uusin peiteaineeni ja sain tämän itselleni elokuun Boxycharmista. Tämä peiteaine nousi kertaheitolla yhdeksi suosikikseni monestakin syystä. Ensinnäkin peittokyky on tällä hyvä, vaikkei tämä ihan täysin tummia silmänalusiani peitäkään. Lisäksi peiteaineesta on myynnissä todella laaja sävyvalikoima (itselläni on vaalein sävy Cloud) ja tämä on todella, todella riittoisaa. Peiteainetta löytyy tuubista jopa 15 ml mikä on puolet siitä, mitä normaalin kokoinen meikkivoide pullo sisältää! Ja peiteainettahan nyt ei yleensä kerralla ihan hirveitä määriä kulu, joten tämä tulee riittämään mun käytössäni pienen ikuisuuden. Too Faced ei pettänyt tälläkään kertaa ja tuotteita myy mm. Lookfantastic, josta saatte vuoden loppuun asti -20% alennuksen koodilla LL20 esimerkiksi juuri Too Facedin tuotteista.

Tämä Pürlissen Watermelon Energizing Aqua Balm nousi mun suosiooni loppukesästä, kun sain tämän itselleni Ipsy Plussasta. Tämä on todella kevyt geelivoide kasvoille ja aivan loistava aamukäyttöön meikinalusvoiteeksi! Mikään superkosteuttaja tämä ei tokikaan ole, sillä voide on nimenomaan hurjan kevyt, mutta ainakin vielä toistaiseksi tämä on ollut itselleni riittävän kosteuttava, kunhan alla olevat seerumit, hoitovedet ym. ovat kunnossa. Mä en ole kovin paljon testaillut Pürlissen tuotteita, mutta tämä voide on ollut aivan ihana ja todella miellyttävä käyttää. Tässä on raikas, vaikkakin hieman teollinen, vesimelonin tuoksu, joka virkistää mukavasti aikaisina aamuina. Kohta joudun todennäköisesti siirtymään hieman paksumpaan kasvovoiteeseen myös aamulla, mutta keväällä tämä tulee taatusti taas pääsemään käyttöön.

Essencen The Nude Edition Eyeshadow Palette* on näistä ainut, joka mulla on ollut jo usemman kuukauden. "Löysin" tämän paletin kuitenkin vasta nyt viime kesän aikana ja tajusin, että tämähän on mitä loistavin arkimeikkipaletti! Tästä löytyy todella hyvä kattaus nuden ja ruskean sävyjä - sekä lämpimämpää että viileämpää ja paletti on ollut mulla todella usein käytössä joko ihan yksinään tai yhdistettynä jonkin toisen paletin kanssa. Tässä on esimerkiksi loistava kattaus shimmersävyjä, joita pystyn yhdistämään pannuprojektissani olevaan ABH:n Modern Renaissanceen. Matta- ja shimmersävyjen jako paletissa on muutenkin loistava, ja vaikka paletissa on vain yhdeksän sävyä, saa niillä luotua todella monipuolisesti erilaisia meikkejä. Luomivärien laatu on myös loistava ja paletin hinta pyörii siinä viiden euron kieppeillä.

Vartalonkuorintoja kuluu mulla tasaiseen tahtiin ja uusin ihastukseni sillä saralla on tämä Lyconin Apple & Cranberry Sugar Scrub*. Sokeripohjaiset kuorinnat ovat aina suosikkejani ja tämä kuorinta on omaan makuuni riittävän rouhea, mutta ei kuitenkaan ihoa raapiva tai liian voimakas. Vartalon saa kuorittua tämän kanssa helposti ja nopeasti ja parastahan tässä on makea, mutta samaan aikaan kirpsakka omenan ja karpalon tuoksu. Öljytön kuorinta sopii erityisen hyvin käytettäväksi ennen ja jälkeen ihokarvojen poiston ja Lyconhan on tunnettu nimenomaan erilaisista ihokarvojen poistamiseen tarkoitetuista vahoista. Mulla on samasta sarjasta myös käsille ja vartalolle tarkoitettu voide, joka on sekin ihana, mutta tämä kuorinta on kuitenkin hieman enemmän mun mieleeni!

Viime kesän aikana tutustuin moniin uusiin ihaniin meikkituotteisiin ja löysin itselleni kaksi aivan uskomattoman hyvää primeria. Toinen on Jane Iredalelta ja toinen tämä Boxycharmin mukana tullut Benefitin POREfessional Pore Primer. Tämä ihohuokosia blurraava primerhan on jo vuosien ajan ollut todella, todella suosittu ja saatuani tämän Boxycharmista ja testattuani primeria ensimmäisen kerran, ymmärsin täysin mistä tuotteen suosio johtuu. Tämä saa ihon tuntumaan silkkisen sileältä, sen sävy tasoittuu, ihohuokoset blurrautuvat ja meikkivoide levittyy primerin päälle kuin unelma. Lisäksi tämä pidentää meikin kestoa hilliten samalla tehokkaasti kasvojen kiiltelyä myös kesän hellekeleillä. Tämä on ehdottomasti kaiken sen hehkutuksen arvoinen, mitä tuote on saanut vuosien saatossa osakseen! Mähän en tätä todennäköisesti olisi ikinä ostanut testiin itse, mutta olen todella iloinen saatuani tämän itselleni Boxycharmista. 

Onko suosikkieni joukossa mahdollisesti teidänkin suosikkituotteita? :)

12 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja, vaikkei hirveästi tuttuja mukana ollutkaan :) Mulla oli myös tuollainen Purlissen melonivoide, mutta muistaakseni laitoin sen arvontapalkinnoksi. Tuo Lyconin kuorinta kuulostaa niin ihanan tuoksuiselta, että varmaan pakko joskus hankkia testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykästyt Lyconin kuorintaan, jos sen jossain vaiheessa hankit<3 Mua houkuttelee tosiaan tällä hetkellä hirveesti se kookoksen ja vaniljan tuoksuinen, joten voi olla että mun täytyy itse ostaa se :D

      Poista
  2. Tuo Benefit kuulostaa hyvältä, tekisi mieli kokeilla sitä <3 essence on näistä ainut tuttu ja ihan hyvä arkipaletti kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benefitin primer oli kyllä just niin hyvä kuin kehutaan<3 Ja essence tosiaan mitä loistavin paletti arkimeikkeihin!

      Poista
  3. Eilen kun menin töihin, tuntui ihan kesältä.Jotenkin hämmästyttäviä tän vuoden syyskuun säät. Pitää muistaa, et ensi kuussa alkaa lokakuu, jonka alussa on usein satanut ensilumi. :D

    Benefit on kiva, oon sitä pari kertaa ostanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt on varsinkin tää syyskuun loppu ollut ihan supernätti kelien puolesta! Tuntuuhan se toisaalta vähän hassulta, että puista putoilee lehdet ja samaan aikaan voi kävellä ulkona t-paidassa :D Benefit oli mulle erittäin positiivinen yllätys, kiva että säkin oot siitä pitänyt :)

      Poista
  4. Olipa kivat suosikit, mutta mikään ei ole ennestään tuttu. Tuo primer kyllä voisi olla kiva kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Toi oli kaikkien sen saamien kehujen arvoinen ihan ehdottomasti<3

      Poista
  5. Ihania suosikkeja! Mullakin on tuo primer mutta enpä ole vielä korkannut. Nyt alkoikin kiinnostella ja ehkä testaan jo heti huomenan miten se mulla toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti primer toimii sulla ja ihastut siihen! Mä olen ainakin täysin myyty tolle<3

      Poista
  6. Tuo essensen paletti menisi mullakin hyvin, nyt käytössä maybellinen the nudes joka on aika vastaavilla sävyillä varustettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nudet paletit on tosi toimivia, menee vähän niin kuin tilanteessa kuin tilanteessa :D

      Poista

Kiitos kommentista!