sunnuntai 27. joulukuuta 2020

Kosmetiikkasuosikit | Joulukuu 2020

*Saatu ilmaistuote

Vuosi vaihtuu muutaman päivän päästä ja nyt katsastetaan vielä vuoden viimeiset eli joulukuun kosmetiikkasuosikit! Tällä kertaa mukaan mahtui pari meikkituotetta, yksi ihonhoitotuote ja kaksi tuotetta vartalolle. Kaikki tuotteet ovat mulle melko uusia, mutta sitäkin mieluisampia! Katsotaan teenkö vielä postauksen koko vuoden suosikkituotteista nyt vuodenvaihteen tienoilla, mutta mennäänpä nyt kuitenkin pidemmittä puheitta katsomaan nämä joulukuun suosikit:

Fleshin Flesh to Flesh Highlighter sävyssä Certain päätyi mun suosiooni aiemmin syksyllä, kun highlighter oli mulla osana Project 10 Uses Roulettea. Siitä lähtien tämä hennon vaaleanpunainen puuterinen highlighter on ollut mulla käytössä käytännössä aina, kun olen käyttänyt vaaleanpunaista poskipunaa. Tällä highlighterilla saa todella kauniit korostukset kasvoille, mutta lopputulos ei kuitenkaan ole liian glitterinen tai yliampuva - vaikka kerrostamalla toki ne korostukset saa näkymään vaikka kilometrinkin päähän. Sävy on myöskin omaan mieleeni täydellinen, sillä vaikka siinä on ripaus vaaleanpunaista, on se kauttaaltaan kuitenkin niin vaalea, ettei vaaleanpunainen sävy puske esiin kovinkan voimakkaana ja tätä voi käyttää myös muualla kuin poskiluulla poskipunan päällä, esimerkiksi nenänpäässä tai amorinkaaressa. Tämän sain jossain vaiheessa muistaakseni Ipsy Plussasta ja nykyään tämä on ehdottomasti yksi mun suosikkihighlightereitani!

Seuraavaksi esittelyyn pääsee ESPA Optimal Skin ProCleanser*, jonka sain aiemmin syksyllä LF:n Beauty Chestistä. Tämä tuote on samalla ihonpuhdistaja, kuorinta sekä naamio eli sen tulisi paitsi poistaa kasvoilta meikit ja muut epäpuhtaudet, myös kuoria ihoa ja tehdä siitä sileän tuntuinen. Olen käyttänyt tätä nyt ehkä kerran tai pari viikossa ja rakastuin tähän heti ensikäyttökerralla. Putsari sisältää melko suurikokoisia kuorivia kiteitä, joilla kasvot saa kuorittua hyvin hellävaraisesti, mutta kuitenkin siten, että eron huomaa selkeästi iholla. Tuote jättää kasvot hyvin kosteutetun tuntuisiksi eikä siis tee ihosta narskuvan puhdasta. ESPA on brändinä aiemminkin vakuuttanut mut, mutta tämä tuote oli poikkeuksellisen mieluinen mulla enkä totta puhuen aluksi uskonut, että ihastuisin tähän näin paljon. On mulla aiemminkin ollut vastaavia, kevyesti kuorivia putsareita, mutta tämä tuntui sopivan omalle kuivalle iholleni paljon paremmin kuin suurin osa muista testaamistani. Ja senpä takia tämä päätyi myös kuukauden suosikkeihin!

Urban Decayn Stay Naked Weightless Liquid Foundation on myös pakko ottaa mukaan näihin suosikkeihin, sillä mä olen käyttänyt lähestulkoon vain ja ainoastaan tätä meikkivoidetta koko joulukuun ajan. Tällä saa puolipeittävän ja matan lopputuloksen, joka tuntuu kasvoilla todella kevyeltä. Lisäksi meikkivoide kestää kasvomaskinkin alla yllättävän hyvin koko työpäivän ajan. Mä olen muutamina päivinä mennyt töihin ilman meikkipohjaa ja vain silmät meikattuina vain tajutakseni joka kerta, että ne maskit saavat mun ihoni kutisemaan ja punoittamaan, kun sellaista joudun koko työpäivän ajan käyttämään. Meikkivoiteen kanssa samaa ongelmaa ei ole, eli se suojaa ihoani ja sen takia päätin luopua tosta "meikkivoidettomuuskokeilustani" aika nopeasti. Tässä on todella loistava hinta-laatusuhde, sillä vaikka meikkivoide ei ole edullisin mahdollinen, on hinta kuitenkin varsin kohtuullinen ja omalla ihollani tämä toimii täydellisesti.

Sain mieheltä vuosipäivälahjaksi pakkauksen TBS:n tuotteita, joiden joukosta paljastui myös tämä The Body Shop Festive Berry Shower Gel, jonka nappasin nyt mukaan myös suosikkeihin. Tämä marjaisa karpaloinen tuoksu on huumaavan hyvä, ja sarjahan on siis myynnissä vain rajoitetun ajan. Karpalo on monesti tuoksuna todella kirpsakka, mutta tästä löytyy sopivasti myös makeutta ja tämä onkin ehdottomasti makeampi ja sitä kautta itselleni mieluisampi tuoksu kuin monen vuoden takainen Frosted Cranberry, joka niin ikään on ollut TBS:n talven kausituoksuna. Aivan ihana tuoksu ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä, jos marjaisat tuoksut ovat sinun juttusi.

Viimeisenä vielä Mizon Hyaluronic Acid Hand & Foot Cream*, joka on ollut valehtelematta mulla päivittäisessä käytössä sen jälkeen, kun syksyllä tämän itselleni sain. Kyseessä on hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava käsi- ja jalkavoide, mutta itse käytän tätä yksinomaan käsivoiteena. Voide on koostumukseltaan paksua, mutta se imeytyy siitä huolimatta melko nopeasti ja jättää jälkeensä unelmanpehmeät kädet. Voiteessa on mieto, raikkaanoloinen tuoksu, josta pidän itse todella paljon. Se ei jää käsiin leijailemaan pitkäksi aikaa, mistä johtuen pystyn käyttämään tätä hyvin myös ennen töihin lähtöä. Olen siis töissä sairaalassa ja jotkin käsivoiteet tuoksuvat niin voimakkaalle, etten pysty/halua niitä käyttää juuri ennen töihin menoa. Tällä voiteella on ihan lyömätön hinta-laatusuhde, sillä 100 ml kokoinen tuubi maksaa vain noin 5 euroa. Oman voiteeni olen saanut Bearelilta, jossa myydään runsaasti muitakin Mizonin tuotteita. Tämän aion ehdottomasti hankkia uudestaan, kunhan voide ensin loppuu!

Onko suosikkieni joukossa tuttuja tuotteita? :)

6 kommenttia:

  1. Kivat suosikit, minulla tuo festive berry meni 'yli hilseen', jotenkin semmoset super voimakkaat tuoksut ei enää ole niin mieleen. Mutta varmasti yhtä ihana kuin muut TBS:n tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuoksut jakaa tosi voimakkaasti mielipiteitä ja onneksi TBS:llä on niin monia eri vaihtoehtoja, että jokaiselle löytyy varmasti joku tuoksu, jos niistä tuotteista pitää!

      Poista
  2. Ihania suosikkeja :) Näistä ainoastaan tuo Festive Berry oli tuttu ja se on kyllä ihana <3 Toi meikkivoide kuulostaa edelleenkin niin hyvältä! Luulen, että tarvitsee se joskus hankkia kans testiin :) Ja samoin toi käsivoide. Espan tuotteita en ole juurikaan paria näytettä enempää tainnut käyttää, mutta täytyy joskus tutustua paremmin kyseiseen brändiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Espa ei mullekaan oo mikään turhan tuttu brändi, mutta kaikki mitä oon käyttänyt on olleet kyllä loistavia :D Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tota meikkivoidetta<3

      Poista
  3. Nyt oli mulle kaikki tuotteet ihan uusia, mutta kiinnostava lukea. Meikkivoidetta voisin kyllä joskus testailla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä näinkin! Yleensä tuntuu, että suosikeissa ei koskaan ole muille bloggaajille pelkästään vieraita tuotteita :D Toi meikkivoide todella on testaamisen arvoinen<3

      Poista

Kiitos kommentista!