torstai 17. joulukuuta 2020

Lookfantastic Beauty Box | Joulukuu 2020

*Boksi saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta

Tänään availlaan LF:n joulukalenterin sijaan heidän Beauty Boxinsa, joka on siis vuoden viimeinen, joulukuun boksi! Mä olin nopeasti vilkaisten nähnyt tämän sisällön taas kerran jo etukäteen ennen kuin oma boksi saapui, mutta sepä ei haitannut yhtään, sillä sisältö vaikutti jälleen kerran hyvältä. Oon erittäin iloinen ja kiitollinen siitä, että olen saanut näitä Beauty Boxeja nyt muutaman kuukauden ajan ilmaiseksi pr-näytteenä, sillä kauneusbokseista kirjoittaminen on mulle todella mieluista ja tämä LF:n boksi oli piristävä uutuus taas pitkän tauon jälkeen! Jos kaipaat ihonhoitopainotteista kauneusboksia, josta kuitenkin tulee myös meikkejä ja esimerkiksi hiustenhoitotuotteita, suosittelen lämpimästi Beauty Boxia. Boksin hinta määräytyy valitun tilausjakson pituuden mukaan ja on 15,50-20,00 €/kk. Boksin pääsette tilaamaan Lookfantasticin verkkokaupasta!

Joulukuun Beauty Boxin pakkaus kieli lähestyvästä uudestavuodesta, sillä itse ainakin miellän kullan ja mustan nimenomaan loppuvuoden juhlaväreiksi. Boksiin oli pakattu tällä kertaa todella laajasti erilaisia kosmetiikkatuotteita aina hiustenhoidosta ihonhoitoon ja meikkituotteisiin. Avantin ja theBalmin tuotteet herättivät heti kiinnostukseni, sillä molemmat brändit ovat aivan loistavia, mutta eipä sisältö muutenkaan hassummalta vaikuttanut. Meikkisivellin oli mukava lisä boksiin, mutta itselläni se todennäköisesti lähtee kuitenkin eteenpäin. Seuraavaksi tarkempi katsaus tuotteisiin:

Aloitetaan tällä Avantin Pro Radiance Brightening Eye Final Touchilla, joka on hyaluronihappoa ja merivettä sisältä silmänympärysvoide. Voiteen tulisi antaa pitkäkestoista kosteutusta vähentäen samalla pienten juonteiden, ryppyjen ja tummien silmänalusten näkyvyyttä. Avantin tuotteet ovat ihan mielettömän kalliita, mutta pääasiassa myös todella hyviä. Mulla on tällä hetkellä useampikin sy-voide odottamassa käyttöönottoa ja tämä pääsee niiden joukkoon, sillä tälläkin hetkellä mulla taitaa olla neljä silmänympärysvoidetta avattuna enkä siis tarvitse niiden joukkoon enää yhtään uutta. Innolla kuitenkin odotan, että pääsen tämänkin jossain vaiheessa ottamaan käyttöön! Avant on aina mieluisa brändi kauneusbokseissa. Tuote tuli 10 ml kokoisena, eli täysikokoisena.

Medik8 Hydr8 Serum tuli 10 ml kokoisena. Kyseessä on pantenolia ja hyaluronihappoa sisältävä seerumi, joka lupaa kosteuttaa ihoa tehokkaasti tehden siitä sileän tuntuisen. Hyaluronihapposeerumit ovat aina tervetulleita ja Medik8 tuotteet ovatkin mulle vieraampia. Tätä seerumia on tarkoitus käyttää aamuin illoin noin kuuden tipan verran kasvoilla ja kaulalla. Osa hyaluronihapposeerumeista lähtee rullaamaan pois meikin alta, joten katsotaan kuinka tämä toimii aamukäytössä, mutta vähintäänkin iltakäytössä saan tämän varmasti käytettyä pois. Kiva tuote!

Hiuksille suunnattu tuote tässä boksissa oli tämä Percy & Reedin Session Hold Hairspray, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan hiuslakka. Lakka lupaa pitkäkestoista, lujaa pitoa ja sen tulisi kestää myös hiusten saama mahdollinen kosteus. Mulla kuluu hiuslakkaa pieni määrä käytännössä ihan päivittäin, joten testailen mielelläni uusia lakkoja. Mulla on oma kestosuosikkini Four Reasonsilta enkä usko, että tulen siitä ihan äkkiä luopumaan, mutta pari kertaa olen tätä lakkaa nyt testaillut ja tykännyt. Tällä saa hyvän pidon, mutta lakka ei kuitenkaan saa hiuksia koviksi tai korppuisiksi. Ei tämän kanssa varmasti mitään ultimaattisen kestävää ja voimakasta pitoa saa, mutta itselleni tämä on ollut täysin riittävä. Tämä tuli 50 ml koossa.

Brushworksiltä tuli kaksipäinen Double-Ended Brush, jonka toisessa päässä on suurikokoinen luomivärisivellin ja toisessa viistopäinen sivellin joko rajauksille tai kulmille. Kaksipäiset siveltimet ovat monessakin suhteessa toki käteviä, mutta itse en tällaisia yleensä suosi (poikkeuksena UD:n siveltimet). Tässä siveltimessä ei myöskään ollut mitään sellaista, mitä multa ei löytyisi jo useana kappaleena valmiiksi kokoelmista, joten annan tämän suosiolla eteenpäin jollekin toiselle. Meikkisiveltimet ovat aina mukava lisä kauneusbokseihin, mutta tämänkertainen sivellinvalinta ei ollut mun kohdallani ihan kaikkein paras mahdollinen.

Seuravaaksi esittelyyn pääsee Jecca Blac Champagne Glow Drops, joka on kullansävyinen primer/highlighter. Tätä on siis tarkoitus käyttää joko primerin tapaan koko kasvoilla tai kohdistetusti kasvojen korkeimmilla kohdilla, joita haluaa korostaa. Tuote on tosiaan sävyltään kultaista ja todella kimaltavaa. Se sisälsi selkeitä glitterhippuja, jotka säihkyivät kauniisti valon osuessa niihin ja voisi ainakin uskoa, että tämän kanssa saa meikkipohjaan kaunista hehkua ja hohtoa. Yksinään en highlighterin tavoin tätä ehkä itse käyttäisi, sillä glitterhiput olivat omaan makuuni vähän turhan suuria, mutta meikkivoiteen alla haluan tätä ehdottomasti testata. Tällaiset tuotteet sopivat mun mielestäni loistavasti joko kesään tai sitten nimenomaan tähän loppuvuoden juhlakauteen!

Viimeisenä vielä theBalmin Petal To The Metal Va Va Vroom Cream Eyeshadow, joka on ilmeisestikin isommasta luomiväripaletista yksittäinen sävy Beater. Tämä on kermainen luomiväri kauniissa metallinhohtoisessa tummanharmaassa sävyssä. Mä en koskaan ole ollut mikään kermaisten luomivärien ylin ystävä, mutta pikkuhiljaa olen tykästynyt enemmän ja enemmän myös näihin, ja tämäkin pääsee ihan varmasti käyttöön, kunhan lähden seuraavaksi tekemään smokey eye lookia! theBalm oli jossain vaiheessa muutama vuosi sitten yksi mun suosikkimeikkibrändeistäni ja edelleen pidän hurjasti heidän tuotteistaan, vaikkei niitä olekaan vähään aikaan tullut itse osteltua. Oli erittäin piristävää saada theBalmia myös Beauty Boxista, toivottavasti brändin tuotteita tulisi näistä enemmänkin!

Joulukuun Beauty Box oli mulle mieluinen, vaikka yksi tuote lähteekin suoraan eteenpäin. Sisältö oli monipuolinen ja mun mielestä tässä oli todella kivasti mietitty loppuvuoden teemaa, vaikka juhlat sun muut tänä vuonna valitettavasti ovatkin hyvin erilaiset aiempiin vuosiin verrattuna. Innolla odotan mitä vuoden 2021 Beauty Boxeista tulee löytymään!

Mitä mieltä te olette tästä joulukuun boksista? Oliko joukossa tuotteita, jotka ovat mahdollisesti tuttuja tai muuten herättivät kiinnostuksen?

10 kommenttia:

  1. Varsin kiva kokonaisuus, mutta Medik8 Hydr8 Seerumi on kyllä huippu! Ihan superkosteuttava <3 Ostaisin täysikokoisen ellei maksaisi niin penteleesti:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo ihan mahtavaa kuulla, että oot tykännyt tosta seerumista! Pitää ottaakin se heti testiin :)

      Poista
  2. Kiva boksi ja itse asiassa tuon highlighterin sain joskus Glossyboxista ja siitä tykkäsin tosi paljon. Nuo kaksipäiset siveltimet on tosi käteviä just vaikkapa meikkipussissa tai matkoilla niin ei tarvi niin montaa raahata mukana, mutta kotona purkissa suosin niitä ihan normaaleja, koska unohdan aina jos tuo on purkissa väärin päin, että myös toisella puolella on sivellin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkipussissa tollaset siveltimet on toki käteviä, mutta kun mä en varsinaisesti kanna mukanani meikkipussia ikinä eli ei tule siinäkään sitten tarpeeseen tollanen :D Ja siis just toi, että mullakin unohtuu kotona purkissa olevien kaksipäisten siveltimien kanssa herkästi se, että siellä toisellakin puolella on vielä sivellin! Monella tapaa noi siis on näppäriä, mutta ei ehkä tässä kohtaa, kun siveltimiä löytyy jo ihan riittämiin :)

      Poista
  3. Kiva kokonaisuus ja laatikko on tosi hieno! Mä olen huono käyttämään kaksipäisiä siveltimiä, jotenkin mietin miten ne säilytetään kun en kestä että toinen pää on lytyssä. Säilytän siveltimet laseissa. Avant ja Medik8 kiinnostaisivat, mutta kaikki tulisi varmaan kokeiltua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole ikinä säästänyt yhdenkään kauneusboksin laatikkoa, mutta tämän säästin :D Eli mäkin tykkäsin tän laatikon ulkonäöstä<3 Joo säilytyshän noissa kaksipäisissä siveltimissä on haastavaa, jos ei sitten laita niitä vaikkapa meikkipussiin, kuten Ansku tossa ylempää sanoi :) Kiva kuulla, että tässä olisi ollut sulle kiinnostavia tuotteita!

      Poista
  4. Toi laatikko on niin hieno! Avant ja medik 8 ehdottomasti boxin helmet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Medik8 seerumin nappasinkin jo käyttöön ja se vaikuttaa todella, todella hyvältä! Toi boksi oli hurjan kaunis<3

      Poista
  5. Ihan kiva boksi, mulla on kaksi noita balmin yksittäin pakattuja nappeja. Jotenkin niiden käyttö kyllä helposti jää taka-alalle. Myöskään täällä ei suosita kaksipäisiä siveltimiä. Ehkä matkalle ne ovat hyviä, mutta en enää kyllä itse ostaisi sellaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksittäiset napit tuntuu olevan melko monelle vähän "haastavia" käyttää. Ja ymmärtäähän sen, kun monilta löytyy paletteja ja ne on itselle ainakin helpompi ja nopeampi valinta arkena :D Kaksipäiset siveltimet ei oo tosiaan kätevimpiä mahdollisia, vaikka reissuissa ovatkin näppäriä :)

      Poista

Kiitos kommentista!