lauantai 5. joulukuuta 2020

Lookfantastic Joulukalenteri 2020 | Luukut 1-5

*Affiliate- eli mainoslinkki. Kalenteri saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta

Tänään availlaan ensimmäiset viisi luukkua *Lookfantasticin joulukalenterista, jonka sain suureksi ilokseni pr-näytteenä itselleni! Mähän olin aluksi kahden vaiheilla hankinko kalenteria tänä vuonna itselleni vai en, mutta mikäli olisin hankkinut, olisin hyvin todennäköisesti päätynyt juurikin tähän LF:n kalenteriin, tai vaihtoehtoisesti The Body Shopin kalliimpaan kalenteriin, joka on myös vaikuttanut sisällöltään ihan loistavalta. Mitä tämän Lookfantasticin kalenterin ensimmäisistä viidestä luukusta paljastui?

Tällainen setti! Alku oli erittäin lupaava ja tässä se taas nähtiin, että vaikka olin itse alkusyksystä käynyt kyllä vilkaisemassa tämänkin kalenterin sisällön ennakkoon netistä, ei mulla loppujen lopuksi tainnut näistäkään tuotteista olla minkäänlaista muistikuvaa. Eniten kiinnostukseni heräsi Natasha Denonan ja Luxien tuotteita kohtaan, mutta kaiken kaikkiaan LF:n kalenteri aloitti tänäkin vuonna todella, todella vahvasti. Katsotaan sitten vielä jokainen luukku yksitellen läpi:

*Luukku 1. Natasha Denona Blush & Glow Duo.

Ensimmäisestä luukusta paljastui kompaktin kokoinen Natasha Denonan poskipuna- & highlighterduo. Sävyt ovat hyvinkin monikäyttöiset, sillä vaalea highlighter sopii meikin kuin meikin kanssa ja vaaleanpunaiselle poskipunalle löytyy käyttöä varmaan suurimmalta osalta. Kompaktin kokonsa vuoksi tämä menee hyvin esimerkiksi käsilaukun meikkipussiin, mikäli on tottunut kantamaan meikkejä mukanaan. Natasha Denonan tuotteet ilahduttavat aina, tämä oli tosi kiva saada!

*Luukku 2. Luxie 522 Tapered Highlighter Brush.

Toisesta luukusta paljastui Luxien highlightersivellin ja tämähän oli mulle ihan supermieluisa yllätys. Mä rakastan Luxien siveltimiä ja tätä yksilöä en vielä omistanutkaan, joten olin ehdottomasti innoissani tästä. Kuvassa se ei näy, mutta sivellin on ilmeisesti ollut kalenterin luukussa vähän huonossa asennossa, sillä sen karvat ovat kauttaaltaan taipuneet alhaalta asti sivulle. Se ei kuitenkaan onneksi estä siveltimen käyttöä, vaikka näyttääkin hieman hassulta. Voi myös olla, että ensimmäisen pesun jälkeen karvat suoristuvat ja sivellin palautuu normaaliin muotoonsa.

*Luukku 3. Molton Brown Delicious Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel.

Kolmas luukku sisälsi 100 ml kokoisen Molton Brownin suihkugeelin. Näitä suihkugeelejä on tullut aiemminkin mulle kauneusbokseista ja joulukalentereista, mutta nyt sain ensimmäistä kertaa brändin suihkugeelin tuoksussa, josta oikeasti pidän. Näissä on mielestäni aina vähän oudot tuoksuyhdistelmät, jotka ovat varmasti aikuisempaan makuun, kun mä olen vielä 27-vuotiaanakin "jämähtänyt" niihin makeisiin marjaisiin tuoksuihin. Tällä kertaa tuoksu oli kuitenkin mulle todella mieluisa! Se on yhdistelmä raparperia ja ruusua. Tuoksussa on mukavasti myös sitä makeutta ja tämä tulee varmasti käytettyä pois nopeasti.

*Luukku 4. Rodial Dragon's Blood Cleansing Water.

Neljäs luukku piti sisällään 100 ml kokoisen pullon misellivettä, joka lupaa poistaa kasvoilta meikit ja muut epäpuhtaudet. Misellivesiä mulla kuluu tasaiseen tahtiin, joten mikäli tämä ei vain kuivata ihoani liikaa, saan tuotteen käytettyä pois varmasti aika nopeastikin. En ole tästä kyseisestä brändistä kuullut koskaan aiemmin, mutta yksi näiden kalenterien parhaimpia puolia onkin se, että pääsee tutustumaan uusiin tuotteisiin ja brändeihin. Kiva tuote ja oikein käyttökelpoinen.

*Luukku 5. 3INA Cream Eyeshadow 532.

Viidennestä luukusta tuli 3INA:n voidemainen luomiväri. Ruskea metallinhohtoinen sävy toimii hyvin varmasti ihan yksinäänkin luomilla, jos haluaa päästä silmämeikin kanssa helpolla. Mä suosin yleensä ihan perinteisiä pressattuja puuterisia luomivärejä, mutta oon jo pitemmän aikaa koittanut vähän laajentaa luomivärieni käyttöä ja tällaiset voidemaisetkin sävyt menevät nykyään hyvin. Sävy on kaunis ja varmasti sellainen, mistä monet pitävät.

Kuten postauksen alussa jo sanoin, oli kalenterin ensimmäiset viisi luukkua mielestäni todella hyvät ja aloitus oli loistava. Pidin siitä, että täältä tuli näinkin paljon meikkejä, vaikka monesti LF:n kalenterit ja boksit ovat enemmän ihonhoitopainotteisia. Innolla odotan mitä seuraavat luukut pitävät sisällään ja mä päivittelen niitä tosiaan tänne teille aina viiden luukun välein!

Mitä mieltä olette tästä LF:n kalenterista? Entä mitä ihanaa olette omista kalentereistanne jo saaneet? :)

10 kommenttia:

  1. Itken nyt vähän kun olin matti myöhänen enkä saanut tätä kalenteria, vaikuttaa tosi kivalta :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Nää myytiin vissiin kyllä tosi nopeesti loppuun, toivottavasti ensi vuonna ehdit kalenterin saamaan, jos se vielä silloin kiinnostaa<3 :)

      Poista
  2. Jokainen luukku ihan superkiva! Sivellin multa löytyi ennestään ja ehkä vähän harmi että se oli taipunut mullakin ( kaikilla varmasti ) mutta jospa se oikenee ;) LF kalenteri on kyllä loistava, samaten oon tykännyt TBS Ultimatesta ja Goodieboxista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei eli en siis tosiaan ollut ainut, jolla toi sivellin oli taipunut! Oliskohan se ollut vähän turhan iso tohon laatikkoon ja sitä kautta sitten väärässä asennossa? TBS:n kalenteri on ollut ihan huippu<3 Mua harmittaa, ettei mulla ole sitä, mutta ensi vuonna aion varmasti hankkia sen :D

      Poista
  3. Oi mä olen nää 7 päivää niin ikävöinyt tätä kosmetiikkakalenterin availua, että kyllä se vaan on niin mun juttu ja ensivuonna se taas hankittava :D On mulla perus suklaakalenteri taas tänä(kin) vuonna, mut ei se oikein enää tunnu miltään ja unohtelen aina availlakin sitä :'D

    Ihania tuotteita on tästä tähän asti tullut, ja tän olisin itse asiassa ostanutkin tänä vuonna, jos olisin kosmetiikkakalenterin ostanut. Nyt kun tänä vuonna en omista moista, niin voi kyllä olla että päädyn ensivuonna taas TBS:n kalenteriin sit kuitenkin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nää kosmetiikkakalenterit on vaan tosiaan ihan oma juttunsa! Mullakin oli vuoden tauko ja veikkaan, ettei toista taukoa ihan äkkiä tule :D TBS on todennäköisesti ens vuonna munkin valinta. Sieltä kalleimmasta on tullut taas niin ihania tuotteita ja ensi vuosi jatkaa taatusti samaa linjaa, joten pakko se on itsekin joskus hankkia :)

      Poista
  4. Kivannäköinen sisältö tuota nestemäistä luomiväriä lukuunottamatta, mulla nuo menee juonteisiin taipeisiin ja ihan mihin vaan ryppyyn joita mulla ei vielä edes ole :D Saippuat, rasvat ja misellivedet varmoja valintoja kalenteriin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D Joo tietynlaiset meikkituotteet herkästi korostaa niitä juonteita tms. ja tuo iholla esille just sellaisiakin piirteitä, mitä ei pitäisi edes omasta ihosta löytyä :'D Tollaset perustuotteet kelpaa varmasti monille, kun näissä on kuitenkin jotain pientä erikoisuutta jne. joukossa :)

      Poista
  5. Näyttää tosi hyvältä! :) Etenkin tuo Natasha Denonan duo olisi ollut mun mieleen, siinä on tosi nätit sävyt. Tykkään myös Molton Brownin suihkugeeleistä, mutta kuten sanoit, niin ne tuoksut on välillä tosi omituisia ja vanhanaikaisia :D Tuo kalenterista tullut kuulostaa kyllä ihanan tuoksuiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton duon sävyt on kyllä tosi nätit ja hurjan käytännölliset ainakin omalle supervaalealle iholleni :) Joo musta tuntuu välillä, että oon tuoksumaailmojen suhteen jämähtänyt 15-vuotiaan tasolle, kun ne Molton Brownin tuoksut on monesti mun nenääni suorastaan aika kamalia :'D Tykkään niin paljon kaikista makeista tuoksuista, että niiden kanssa mennään vähän turhan eksoottisiin mittakaavoihin, mutta tää oli hyvä. Siinä on riittävästi sitä makeutta joukossa :D

      Poista

Kiitos kommentista!