perjantai 11. joulukuuta 2020

Lookfantastic Joulukalenteri 2020 | Luukut 6-10

*Affiliate- eli mainoslinkki. Kalenteri saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta.

Tänään availlaan mun joulukalenteri luukut 6-10! Sain pr-näytteenä itselleni *Lookfantasticin Advent Calendarin, jonka availusta olen ollut taas ihan hurjan innoissani. Mulla ei viime vuonna ollut lainkaan joulukalenteria, mutta kyllähän tämä kalenterin availu tuo sitä pientä joulufiilistä tähän arkeen. Mulla on tämä joulu onneksi vapaa töistä, joten saan nauttia muutaman päivän vapaista joulun koitettua. mutta siihen saakka painetaan vielä töitä. Nyt keskitytään kuitenkin vielä tämän kalenterin availuun ja tänään tosiaan vuorossa luukut 6-10:

Luukuista paljastui jälleen kerran hyvin mielenkiintoisia tuotteita, vaikka kokonaisuutena pidinkin ehkä hieman enemmän ensimmäisistä viidestä luukusta. Tällä kertaa suurimman kiinnostuksen herättivät Ritualsin ja REN:n tuotteet, mutta oikeastaan vain yksi tuote oli sellainen, jolle mulla tuskin on kovinkaan paljon käyttöä. Päätin jo ennen kalenterin saamista, että annan suosiolla eteenpäin sellaiset tuotteet, jotka eivät mua yhtään kiinnosta, joten katsotaan joulun jälkeen onko sellaisia tuotteita ja jos on, niin kuinka monta.

Luukku 6. Philip Kingsley Elasticizer Therapies Deep-Conditioning Treatment.

Kuudes luukku piti sisällään 40 ml kokoisen tehohoidon, jonka on tarkoitus tehdä hiuksista kiiltävät, elastiset, vahvat ja kosteutetut. Onneksi luin tuotteen kuvauksen, sillä tämä on tarkoitus lisätä hiuksiin ennen shampoopesua! Yleensä tällaiset tuotteet käytetään nimenomaan shampoopesun jälkeen, mutta tämä tulisi lisätä märkiin hiuksiin ennen shampoopesua ja antaa vaikuttaa 10-20 minuutin ajan. Mä olen todella huono käyttämään tuotteita, joiden vaikutusaika on näin pitkä, mutta tämä kuulostaa sen verran mielenkiintoiselta, että pakkohan tämä on kokeilla. Lisäksi tuubi on sen verran pieni, ettei tästä kovin moneksi kerraksi edes riitä omille pitkille hiuksilleni, mutta enköhän ehdi kuitenkin saada tuotteesta ihan hyvän käsityksen.

Luukku 7. REN Ready Steady Glow AHA Tonic.

Seitsemännestä luukusta paljastui 50 ml kokoinen pullo REN:n AHA-happoja sisältävää kasvovettä. Mä ostin juuri hetki sitten PIXI:n vastaavanlaisen tuotteen, joten tällä hetkellä tämäntyyliset tuotteet kiinnostavat mua kovasti. REN on brändinä mielestäni laadukas ja tuotteet ovat olleet pääosin hyvin tehokkaita. Kasvoveden tulisi kirkastaa ihoa ja kuoria sitä samalla hellästi sen sisältämän maitohapon avulla. Kiva tuote, pääsee ehdottomasti käyttöön!

Luukku 8. Eve Lom Cleanser.

Kahdeksas luukku piti sisällään 20 ml kokoisen purnukan Eve Lomin puhdistusainetta. Putsari lupaa poistaa kasvoilta pysyvimmänkin meikin ihoa kuivattamatta. Käytön jälkeen ihon tulisi olla puhdas, sileä ja säihkyvä. Täysikokoinen tuote on todella hintava (lähes 100,00 €/200 ml), joten on ihan ymmärrettävää että boksista tuli näin pieni koko. Tästä ei kuitenkaan turhan moneksi käyttökerraksi riitä, mutta aion ehdottomasti ottaa ilon irti niistä muutamastakin kerrasta! Mä tykkään testailla erilaisia kasvoputsareita ja otan tämän käyttöön todennäköisesti vielä ihan lähipäivinä.

Luukku 9. Diego Dalla Palma Eye Pencil 01 Black.

Yhdeksännestä luukusta tuli musta silmänrajauskynä. Tällaisiä mustia rajauskyniä pitäisi varmaan jokaiselta meikkaamisesta innostuneelta löytyä, mutta mä en vain saa näitä käytettyä. Mä rajaan silmäni käytännössä lähes päivittäin nestemäisellä eyelinerilla, joten tällaisille kynille ei yksinkertaisesti ole mulla pahemmin käyttöä. Mulla on useampikin musta rajauskynä, mutta tartun niihin todella harvoin. Ehkä mä joskus vielä luovun nestemäisestä eyelinerista ja päädyn sen sijaan käyttämään näitä kyniä, mutta nyt luulen, että annan tämän kynän eteenpäin.

Luukku 10. Rituals The Ritual Of Sakura Body Scrub

Kymmenes luukku piti sisällään 125 g kokoisen purnukan Ritualsin ihanaa sokeripohjaista vartalonkuorinta-ainetta. Tämä oli ehdottomasti näistä viidestä luukusta itselleni kaikkein mieluisin, sillä mä rakastan tätä Ritual Of Sakura -sarjaa ja olen käyttänyt useita sarjan tuotteita. Tämän kuorinnan otin jo käyttöön ja ihastuin tähän heti. Sokerikuorinnat ovat suosikkejani ja tämä oli mukavan rouhea ja tehokkaasti ihoa kuoriva. Kaiken kruunaa sarjalle tuttu ihana tuoksu. Ihan huippuhyvä tuote!

Silmänrajauskynä on näiden luukkujen sisällöistä ainut, jolle mulla ei tosiaan ole liiemmin tarvetta, mutta täytyy katsoa josko karsisin useamman vuoden vanhat kynät pois ja mahdollisesti ehkä jätänkin sen itselleni. Veikkaan, että päädyn lopulta kuitenkin antamaan sen eteenpäin, mutta tosiaan katsotaan miten käy. Palaillaan seuraavien viiden luukun kanssa taas muutaman päivän päästä!

Mikä luukku olisi sisällöltään ollut eniten teidän mieleenne? :)

8 kommenttia:

  1. Toi Eve Lomin putsari on mun super suosikki jo vuosien takaa. Se on niin hyvä ja just tommoset balmimaiset on ihania kun ne ei kuivata! Kannattaa muuten poistaa se musliiniliinalla tms jollain kostealla sienellä tai rätillä. On sen verran rasvainen koostumus ettei vedellä pelkästään lähde :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että varoitit, tiedän siis varautua siihen, ettei tota saa pelkällä vedellä pois :D Puhdistusbalmit oli jossain vaiheessa ihan mun suosikkeja, mutta sitten löysin öljyt ja nyt oon hurahtanut sitten niihin. Innolla odotan mitä tosta putsarist tykkään!

      Poista
  2. Ihan kiva viisikko tämäkin! :) Varsinkin toi Ritualsin kuorinta kuulostaa ihanalta <3

    Mulla taitaa olla tuollainen minikokoinen Eve Lomin putsari laatikossa, mutten ole koskaan testannut. Enpä tiennyt että se on noin arvokasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Ritualsin kuorinta on ihana<3 Niin rouhea, muttei kuitenkaan ihoa liiaksi raapiva! Joo mäkin yllätyin, että toi putsari oli noin arvokasta. Tiesin ettei se mitään ihan edullista ole, mutten uskonut sen ihan noin kallista sentään olevan :D Parempi siis olla hyvää! ;)

      Poista
  3. Ritualsin kuorinta olisi näistä itselleni mieluisin :D

    Miulla on käytössä yksi matkakokoinen hiuspohjakuorinta ja siinä on vaikutusaika noin 20 min. ja taisi olla kuiviin hiuksiin. Silti, se on todella pitkä aika ja kuiviin hiuksiin on omasta mielestäni vaikea levittää, jos tuotteessa on jotain tekstuuria, tuommoiset voidemaiset hitusen helpompia (toki kylmä tulee odotellessa, jos ei ole saunaa) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin ihan loistava tuote<3 Kuiviin hiuksiin on todella vaikea munkin mielestä levittää mitään tuotteita, tää onneksi levitetään kosteisiin niin sujuu ehkä helpommin ja lopputulos on tasaisempi :D Noi odotusajat muakin eniten näissä aina "häiritsee", kun en tiedä mitä sen ajan tekisi. Meillähän siis ei ole edes sitä saunaa, enkä toisaalta saunassa pystyisi ikinä viittä minuuttia kauemmin edes olemaan :'D

      Poista
  4. Rituals olisi mieluisin. Kiva nähdä nämä luukut, LF:n kalenterihan on todella hieno ja laadukas, mutta näistä tyyriimmistä toivoisi enemmän meikkejä ja vähemmän rasvaa saippuaa jne. Nyt kun sain esimerkiksi Nivean kalenterin niin tietää mitä odottaa ja sisältö onkin oikein mieluista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LF on nimenomaan tunnettu siitä, että kalenterit ja kuukausiboksit sisältää pääasiassa ihonhoitotuotteita, eli sen takia oon itse aika hämilläni, kun niin monet on olleet yllättyneitä tästä asiasta :D Enkä nyt siis meinaa sua vaan yleisesti mitä oon netistä lukenut, että ihmiset on odottaneet meikkipainotteista kalenteria, kun Lookfantasticin kalenterit tai kuukausiboksit ei oo sellaisia koskaan olleet. Ja toi on kuitenkin helposti selvitettävissä ilman, että pitää katsoa varsinaisen kalenterin sisältöä, jos sen haluaa pitää yllätyksenä :) LF panostaa monesti näissä just laadukkaisiin ja vähän hintavimpiin tuotteisiin, mikä tietää sitten just matkakokoja jne. mutta tosiaan jos meikkejä kaipaa niin tää ei oo missään nimessä se paras valinta :) Kiva kuulla, että oot ollut siihen Nivean kalenteriin tyytyväinen<3

      Poista

Kiitos kommentista!