maanantai 27. elokuuta 2018

Lip Monthly - Elokuu 2018


Elokuun Lip Monthly saapui taas hyvinkin nopeasti ja jälleen kerran olin enemmän kuin innoissani pussukkaa avatessani. Tällä kertaa pussukka itsessään ei ollut kyllä kovinkaan kesäinen, sillä toi sininen pussihan on sama mikä tuli puolitoista vuotta sitten joulukuussa. Mietin mielessäni pussukkaa avatessani, että eipä sillä pussukalla itsellään niin väliä, kunhan sisältö ei vaan ole samaa toistoa aiemmista! No, kuinkas kävi?


Kauhistuin ensi alkuun, että ei hitto tässä on kolme samaa tuotetta, jotka on tullut aiemminkin! Loppupeleissä vain kaksi tuotteista on sävyltään samoja, mitkä jo omistan, ja niistäkin toinen tuli pussukasta extratuotteena. Lip Monthlyssahan on aina nimenomaan neljä tuotetta ja tässä oli sitten laitettu pussukkaan yksi ylimääräinen ja se kyseinen tuote multa tosiaan jo löytyi. Ensijärkytyksen jälkeen sisältö alkoi kuitenkin vaikuttaa oikein hyvältä ja ajatukset jämäpussukasta unohtuivat nopeasti! Seuraavaksi vielä tuttuun tapaan tarkempi katsaus tuotteisiin:


City Colorin Creamy Lips tuli sävyssä Flirtini, joka on aivan ihana heleä vaaleanpunainen! Sävy on kuin tehty kesämeikkeihin ja mua alkoi jopa vähän harmittaa, että nyt on tulossa syksy ja suosin yleensä tummempia huulipunia syksyisin. Kyllä tämä käyttöön silti varmasti pääsee. Sävy on tosiaan hurjan kaunis, mutta huulipuna itsessäänkin yllätti oiken positiivisesti. Puna levittyy huulille helposti, ei kuivata lainkaan vaan tuntuu ennemminkin melko kermaiselta. Suhteellisen helposti se lähtee kulumaan pois päivän aikana, mutta se ei mua itseäni niinkään haittaa, sillä punaa on myös helppo lisätä huulille päivän aikana. City Colorilta on aiemminkin tullut huulimeikkejä Lip Monthlysta enkä ole niistä oikein vakuuttunut, mutta tästä pidin ja paljon.
Hinta: noin $7,99.


Seraphine Botanicalsin Quince + Crimson Long-Lasting Velvet Lip & Cheek Crayon oli jo vanha tuttu tuote mulle. Tämän sain muistaakseni joskus viime vuoden loppupuolella Lip Monthlysta ja kyseessä on todella kauniin tummanpunaisen sävyinen meikkikynä. Kynä soveltuu käytettäväksi joko huuli- tai poskipunana, mutta itse en tällaisia kyniä käytä ikinä poskilla. Huulilla kynä toimii loistavasti, sävy on upea, klassisen punainen ja kynää on miellyttävä käyttää. Tällä saa helposti niin rajattua huulet kuin väritettyä huulten sisäosankin ja lopputulos on pitkäkestoinen ja pysyvä. Tykkään tästä todella, mutta mulla on sen verran paljon muitakin hyviä punaisia huulipunia, että annan tämän käyttämättömänä eteenpäin jollekulle toiselle, kun mulla tämä kerran jo on avattuna.
Hinta: noin $24,00.


Manna Kadarin LipLocked Priming Gloss Stainin sain sävyssä Rosette. Mä tykkään hurjan paljon Manna Kadarin huulimeikeistä eikä tämä ollut poikkeus! Rosette on sävyltään vaaleanpunertava nude ja mikä parasta, se ei tummu huulilla samalla tavalla kuin monet muut nestemäiset huulipunat. En tiedä millä suomenkielen sanalla tätä tuotetta pitäisi kuvailla, mutta siis periaatteessa tämä on kuin nestemäinen huulipuna, mutta se jättää huulille kuitenkin kauniin kiillon eikä esimerkiksi kuivata huulia lainkana. Tässä yhdistyy siis mun makuuni sekä huulikiillon että nestemäisen huulipunan hyvät puolet. Oon hurjan iloinen, että sain tämän ja sävykin oli mulle juuri sopiva.
Hinta: noin $24,00.


Tämä Pixi by Petra Shea Butter Lip Balm oli tuote, jonka luulin olevan mulle jo vanha tuttu. Mutta eipäs ollutkaan, sillä tätä sävyä Honey Nectar en vielä omistanut! Mä rakastuin tähän sheavoitakin sisältävään kevyesti sävyttävään huulivoiteeseen täysin saatuani tämän toisessa sävyssä vuosi sitten. Olin siis hurjan innoissani, kun Lip Monthlysta paljastui jälleen sama tuote - onneksi eri sävyssä. Honey Nectar on hyvinkin perinteinen nude. Erittäin luonnollinen sävy, joka on lähellä huulieni omaa sävyä. Jonkin verran sitä nudea sävyä tästä kuitenkin huulille tulee ja huulivoide itsessään tekee huulista kosteutetut. Tykkään ja kovasti tykkäänkin, lisää näitä!
Hinta: noin $8,00.


Ja viimeisenä vielä pussukan extratuote, joka omalla kohdallani oli Laritzyn Lip Pencil sävyssä Jewel. Mä meinasin totaalisesti menettää hermoni tämän nähtyäni, sillä mähän olen saanut tämän Lip Monthlysta jo kahdesti aiemminkin, mutta rauhoituin kyllä siinä vaiheessa, kun tajusin tämän olevan extratuote. Jewel on kaunis viininpunainen, hieman violettiin taittava sävy, ja Laritzyn huultenrajauskynäthän ovat ihan superihania! Todella kermaisia ja pigmenttisiä, mikä tekee huulten rajaamisesta erittäin helppoa ja miellyttävää. Kieltämättä olisin ehkä toivonut saavani tämän jossain toisessa sävyssä, mutta aina ei voi voittaa. Mä en ole sitä edellistäkään kynää samassa sävyssä saanut vielä annettua kenellekään, mutta nyt on sitten kaksin kappalein annettavaa :D 
Hinta: noin $16,00.


City Color Lipstick | Seraphine Botanicals Lip & Cheek Crayon | Manna Kadar Gloss Stain | Pixi Lip Balm | Laritzy Lip Pencil

Yllä swatchit kaikista käden iholla. Pussukan kokonaisarvo ilman extratuotetta oli noin $64,00 eli ihan kiitettävän paljon. Extratuote totta kai nostaa arvoa vielä entisestään. Periaatteessa kaikki tuotteet olivat mieluisia, vaikka kaksi näistä multa jo löytyikin ja ne lähtevät eteenpäin ja toinen niistä oli vielä extratuote. Kolme muuta pääsevät taatusti käyttöön ja iso plussa siitä, että tällä kertaa sävyt olivat kaikki mulle tosi mieluisia!

Mitä mieltä elokuun pussukasta? Kolahtaako joku tuote erityisesti? :)

16 kommenttia:

  1. Olipas kivoja tuotteita, varsinkin tuota huulirasvaa ja Manna Kadarin punaa olisi kiva testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli molemmat hurjan kivoja<3 Oikeestaan tykkäsin koko pussukasta tosi paljon, mutta Manna Kadarin tuote oli ehkä kaikkein paras!

      Poista
  2. Sain joskus tuollaisen Manna Kadarin Bette Boxista, ja se on ollut ihan lempparituotteeni. Tämäkin sävy näyttää juuri sellaiselta mistä pitäisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Manna Kadarin huulimeikkituotteet on ihania<3 Niitä voisi tulla Bettestä enemmänkin!

      Poista
  3. Ihania tuotteita jälleen! <3 Välillä houkuttelis tilata tää boksi, koska tykkään niin paljon huulipunista jne, mutta vielä en oo raaskinut :D Paljon tämä pussukka olikaan kuukaudessa? :) Entä voiko tilata vaikka vain pariks kuukaudeksi tuollaiset pussukat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää maksaa valuuttakurssista riippuen mulla 10-12 euroa kuukaudessa ja jatkuvan tilauksen voi lopettaa ihan koska haluaa :) Eli siis vaikka sen parin kuukauden jälkeen! Mä en kuitenkaan tiedä ottaako Lip Monthly tällä hetkellä uusia asiakkaita Suomesta, kun joku aika sitten he lopettivat sen :/ Asia on toki saattanut jo muuttua, joten kannattaa vilkaista pystyykö tilausta tekemään tänne!

      Poista
  4. Vitsi mikä pussukka, pelkkiä huulituotteita.... ja mitä sävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli aika ihana kieltämättä<3 :)

      Poista
  5. Kivan oloinen pussukka, mutta silti jotenkin harmi että sieltä tulee tuotteita mitä on jo tullut! Tälläkin kertaa pussukka sisälsi kivoja sävyjä vaikka kaikki ei niin syksyisiä olekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan se, mutta nyt ei harmittanut niin paljoa kun ei ollut oikeesti kyse mistään jämäpussukasta :D Välillä kun tulee niitä, missä ei oo tuotteista kertovaa korttia ja iso osa tuotteista on jotain vanhoja jämiä, ja muut tilaajat on saaneet ihan erilaisen pussukan :D

      Poista
  6. Ihania tuotteita ja sävyjä jälleen kerran <3 Olisin olettanut pussukan olevan sävyiltään hieman syksyisempi, koska kuten sanoit niin tummemmat ja syksyisemmät sävyt päätyvät huulille pian, toki jokainen tavallaan mutta veikkaisin suurimman osan siirtyvän syksyisempiin sävyihin 8) Mä niin kovasti haluaisin tän pussukan pistää tilaukseen mutta muistelenko oikein ettei näitä enää pysty tilaamaan Suomeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä mäkin oletin, mutta toisaalta tää on elokuun pussukka niin ehkä he on ajatelleet, että koska se on vielä kesäkuukausi niin sävytkin on vähän kesäisempiä vielä :D Toisaalta voi hyvin olla, että näistä tuotteista on ollut liikkeellä useampia versioita ja sävyjä ja mä vaan satuin saamaan näitä vaaleampia :)

      Jossain vaiheessa se joo muuttui silleen, ettei tätä saanut enää Suomeen tilattua. Siitä on kumminkin jo aikaa jonkun verran, joten kannattaa katsoa onnistuisiko se tilauksen teko jo nykyään!

      Poista
  7. Noi manna kadarin lip locked tuotteet on kaikista parhaita, tommonen tulikin mulle sillon betessä ja taisi olla tosta aavistuksen tummempi. Ihana sävy :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään noista, yksikään Lip Lockeista ei ole vielä ollut huono<3 :)

      Poista
  8. Hyvä sentään, että alkujärkytyksen jälkeen pussukan sisältö oli kuitenkin suht mieluinen! :D Noista kieltämättä kaikki vaikuttaa siltä, mitä voisin testata itsekin, ja etenkin tuon Manna Kadarin punan sävy on tosi kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä mietin jo aluksi, että ei hitto oon nyt viime aikoina niin paljon kehunut Lip Monthlya täällä, etten millään haluaisi taas palata "paasaamaan" niistä jämäpussukoista :D Eikä onneksi tarvinnutkaan! Toi Manna Kadarin tuote on kaikinpuolin aika täydellinen<3

      Poista

Kiitos kommentista!