lauantai 25. elokuuta 2018

Lumene VALO Cleansing Balm & Peeling Mask


Lumenen tuotelinjoista VALO on tällä hetkellä mielestäni yksi mielenkiintoisimmista ja tämänpäiväisen postauksen aiheena onkin VALO-sarjan kaksi ihonhoitotuotetta. VALO-tuotteet ovat ihoa kirkastavia ja ne sisältävät Lumenen muiden tuotteiden tavoin pohjoista lähdevettä sekä myös C-vitamiinia ja antioksidanttipitoista lakkaa. Rakastan valtavasti sarjan Arctic Berry Coctailia, jota käytin jo ennen Lumenen uudistusta. Tämä kuvan kaksikko puolestaan on tullut mulle tutuksi vasta muutama kuukausi sitten, mutta kumpikin tuotteista on vienyt täysin sydämeni!


Lumene VALO Nordic-C Pure Glow Cleansing Balmin ostin kesäkuussa laivan Tax Freestä oikeastaan ihan siitä syystä, että olin jo pitkään halunnut päästä testaamaan puhdistusvoiteita. Nythän mulla on näitä balmeja jo useampikin ja nämä ovatkin uusia suosikkejani ihonpuhdistuksen saralla. Tämä Lumenen balmi on tuotekuvauksen mukaan ihoa kirkastava ja meikit tehokkaasti poistava putsari. C-vitamiinia ja lakan siemenöljyä sisältävä balmi lupaa jättää ihon puhdistetuksi, heleäksi ja sileäksi.


Koostumukseltaan tämä on paksua ja voidemaista, juuri sellaista minkälaiseksi itse puhdistusbalmit miellänkin. Paksusta koostumuksesta huolimatta voidetta on miellyttävä levittää kasvoille, sillä hierottaessa se tavallaan sulaa iholle puhdistaen samalla erittäin tehokkaasti kasvomeikit pois. Tämä onkin yksi puhdistusteholtaan parhaimpia putsareita, joita mulla tällä hetkellä on, enkä välttämättä tarvitsisi tämän jälkeen enää mitään toista puhdistustuotetta. Balmi huuhtoutuu helposti myös veden kanssa kasvoilta pois eivätkä kasvot jää lainkaan rasvaisen tuntuisiksi vaan päin vastoin sileän ja pehmeän tuntuiseksi. Loistava tuote hyvään hintaan!
Hinta: noin 14,90 €/125 ml.


Lumene VALO Nordic-C Glow Reveal Peeling Mask tuli mulle tutuksi Bette Boxin kautta ja päätin jo pienen tuubin käytettyäni ostaa isomman. Tämä kasvonamio on suunnattu erityisesti samealle ja väsyneelle iholle, sillä naamion tulisi ennen kaikkea kirkastaa ja kuoria ihoa. Kuoriva naamio on rakeeton ja sen kuorintateho syntyykin AHA-, maito- ja glykolihapoista, jotka lupaavat poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja. Lopputuloksena ihon pitäisi olla heleä, kirkas ja säteilevä.


Tykästyin tähän jo ensimmäisellä käyttökerralla, sillä naamio todella kirkastaa ihoa ja kuorii myös yllättävänkin hyvin kasvot. Mähän liputan ehdottomasti rakeellisten kuorintojen puolesta, mutta oma herkkä ihoni kiittää myös siitä, kun käytän välillä näitä rakeettomia kuorintoja, joissa erilaiset hapot hoitavat ihon kuorinnan. Naamio on tarkoitus levittää puhtaille kasvoille 10 minuutin ajaksi ja itsehän menin totta kai kerran vahingossa "unohtamaan" tämän kasvoilleni varmaan 20 minuutin ajaksi. Lopputuloksena posket ja otsa punoittivat aika lailla, mutta mitään kirvelyä tai muuta en onneksi tuntenut. Sillä suositellulla 10 minuutin vaikutusajalla ihoni ei ole tuotteeseen reagoinut mitenkään negatiivisesti ja tosiaan naamion käytön jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja tuntuu myös pehmeältä. Enää tuon punoituksen jälkeen en epäile happojen kuorivaa vaikutusta ja aion jatkossakin muistaa pitää kiinni noista suositusajoista.
Hinta: noin 14,90 €/75 ml.

Onko Lumenen VALO-sarja teille tuttu? :)

24 kommenttia:

  1. Toi naamio on huippu! Voiko/pystyykö balmilla pestä myös silmämeikin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on<3 Mä en ole itse kokeillut tota balmia silmämeikeille, kun käytän siihen aina eri ainetta. Tuotekuvauksen mukaan balmi kuitenkin sopii myös silmämeikin poistoon! Ainakin kasvomeikit lähtee tosi kivuttomasti pois, joten voisin kuvitella, että putsari toimii kivasti myös silmämeikeille :)

      Poista
  2. Tuota balmia en ole kokeillut mutta naamio on ihana ♥ Tykkään tästä linjasta kyllä ja ulkoasukin on kivan raikas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoasu on tosiaan hurjan kaunis! Kiva kuulla, että säkin olet tykästynyt tohon naamioon<3

      Poista
  3. Noi molemmat on todella houkuttelevan oloisia ja jos ne sopivat sulle, niin uskon, että sopivat myös mulle;)
    Tuubien ulkoasukin on todella kaunis ja onnistunut<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan, mun iho ainakin on tykännyt! Paitsi tän sarjan hyaluronitiivisteestä, joka ei sopinut mulle ollenkaan vaan sain ihan järkyn allergisen reaktion :D Mäkin tykkään tän sarjan ulkoasusta<3

      Poista
  4. Tämä Valon naamio on aivan huipputuote !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ihanaa kun muutkin tykkäävät<3

      Poista
  5. Onpa kivan kuuloisia! Laitan vähän korvan taakse jos bongaa alesta tai saisi entisiä käytettyä alta pois ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa pitää mielessä! Lumenella onneksi on aika hyvin alennusmyyntejä ;)

      Poista
  6. vaikuttaa mielenkiintoisilta :) itse en oo tämän sarjan tuotteita vielä testannutkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan, jos yhtään kiinnostaa! Mä oon täysin rakastunut tähän kaksikkoon<3

      Poista
  7. Tuo naamio kuulostaa kivalta, sen voisi joskus jopa ostaa kun kaikki edelliset purkit vaan loppuisivat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on tosi hyvä, jos ei kaipaa mitään kovin puhdistavaa eikä toisaalta myöskään kosteuttavaa naamiota. Toi kirkastaa ja pehmentää ihoa kuitenkin kivasti ja tykkään siitä, että se sisältää niitä kuorivia happoja :)

      Poista
  8. Mulla tällä hetkellä käytössä juurikin se hyaluronitiiviste, mutta ihastuin myös naamioon testatessa sitä pienestä testeripussukasta! :-) Harmi, että mulla on jo kaksi täyttä puhdistusainetta kaapeissa odottamassa, joten puhdistusbalmi saa odotella vuoroaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olisin niin halunnut käyttää sitä hyaluronitiivistettä, mutta hitto kun iho oli toista mieltä :D Testaile ihmeessä toi balmikin joskus, kun uudelle putsarille tulee tarvetta!

      Poista
  9. Ei ole tullut kokeiltua, mutta laitan tän itselleni kirjanmerkkeihin että voin lisätä nää ostoslistalle! Oon pitänyt lumenesta aina, eli kun oon saanut käytettyä ensiksi nykyiset pois niin voisin ottaa ehdottomasti kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos Lumene toimii sulla yleensä niin uskoisin, että tykkäät näistäkin :) Toi puhdistusbalmi on niin ihana ja hyvä meikinpoistossa ja naamio puolestaan kuorii ja kirkastaa ihon tosi helposti ja nopeasti!

      Poista
  10. Lumene on kyllä merkkinä tuttu, mutta melko vähän tulee käytettyä kuitenkin. Myös tuo Valo-sarja on mulle ihan uusi! Mutta mielenkiintoisia tuotteita, voisi joskus testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli jossain vaiheessa taukoa Lumenesta ja olin jopa vähän kyllästynyt heidän tuotteisiin, mutta viimeistään viime vuoden lopulla innostuin taas uudestaan, kun sain Lumenen joulukalenterin lahjaksi poikaystävältä :) Nyt testailen aina innolla kaikkia uutuuksia! Suosittelen kokeilemaan näitä, jos uusille putsareille ja kuoriville naamioille on tarvetta<3

      Poista
  11. Kiinnostuin tuosta naamiosta ja sen voisi oikeasti ostaa testiin. Lumene onkin sellanen mun vakio puhdistustuotteena, kasvovesi on aina sitä ja vaikka tykkäsinkin pikkujouluista saamastani vadelma kasvovedestä, niin oli ihana palata takaisin vakiooni, raikkaaseen Lumeneen :) Lisäksi puhdistusgeeli on Lumenelta, vaikkei se päivittäisessä käytössä olekaan :D Kuorinnat ostan yleensä TBS:ltä, mutta vois toki kokeilla jotain Lumenenkin kasvokuorintaa, just nimenomaan tätä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vetelee se vadelmakasvovesi viimeisiään, hitto että se onkin kestänyt pitkään! :D Millonkohan mä olen viimeksi käyttänyt Lumenen kasvovesiä? En edes muista, mutta ehkä pitäisi ostaa joku testiin. Toi kuorinta on tosiaan vähän erilainen, kun siinä ei ole mitään rakeita, mutta mun iho ainakin tykkää myös tän tyyppisestä kuorinnasta! Testaile siis ihmeessä<3

      Poista
  12. Itse käytän paljon Lumenea ihonpuhdistuksessa, ja tuota balmia pitäisi ehdottomasti jossain vaiheessa testata! :) Kaapeissani pyörii tällä hetkellä vain niin monta avaamatonta putsaria, että ehkä ne on syytä käyttää ensin loppuun.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo edelliset kannattaa käyttää ensin loppuun ennen kuin menee ostamaan uusia :D Toi balmi oli kyllä ihana ja jos Lumenesta muutenkin tykkäät ihonpuhdistuksessa niin suosittelen testaamaan tota jossain vaiheessa, kun tulee taas tarvetta uusille putsareille :)

      Poista

Kiitos kommentista!