tiistai 14. elokuuta 2018

Toinen katsaus vuoden 2018 pannuprojektiin


Moikka! Tänään olisi tarkoitus tehdä toinen katsaus mun vuoden 2018 pannuprojektille, johon valitsin siis 18 eri kosmetiikkatuotetta eri kategorioista. Alkuperäinen suunnitelma oli totta kai saada kaikki tuotteet loppumaan täysin, lukuun ottamatta puuterisia meikkituotteita, joiden kohdalla olisin tyytyväinen saadessani pannun reippaasti näkyville. Valitsin projektiini paljon melko vanhoja tuotteita ja oonkin tän kuluneen vuoden aikana joutunut huomaamaan, että osa niistä on jo mennyt huonoksi eikä mulla siis ole mitään mahdollisuuksia saada kaikkia valitsemiani tuotteita käytettyä loppuun. Valintani olivat myös paikoitellen muutenkin hieman hankalia ja olen jo aikaa sitten luopunut toivosta saada kaikki 18 tuotetta loppumaan. Loppuvuodelle tavoittelenkin sitä, että saan edes puolet noista tuotteista loppumaan. Miten projekti sitten on edennyt kunkin tuotteen kohdalla huhtikuun jälkeen, jolloin tein edellisen katsauksen projektiin?


Too Faced Chocolate Soleil Medium/Deep Matte Bronzer. Tämä aurinkopuuteri on ollut mulla käytössä lähes päivittäin jo pitemmän aikaa. Siitä huolimatta en huomaa tässä mitään eroa siihen, kun tammikuussa tämän projektin aloitin. Kyseessä on minikoko enkä osaa yhtään arvioida kuinka paljon tuotetta tuolla vielä on ennen kuin pannu tulee näkyviin. Toivon, että sen saan näkyville, mutta loppumaan tätä en ikimaailmassa tule saamaan.

ColourPop Super Shock Cheek Highlighter sävy Stole The Show. Tän kanssa en oo pahemmin edistynyt sitten huhtikuun. Mä en pidä tämän highlighterin koostumuksesta ja ihan sama levittääkö tätä sormin vai siveltimellä, aina se tuntuu vievän mukanaan osan meikkipohjasta. Oli se kiinnitetty kuinka hyvin tahansa. Kuljetan tätä laukussa mukanani, mutta en usko, että tämä tulee loppumaan kun en tästä kerran pidä.

Manna Kadar Paradise Blush. Käytän tätä poskipunaa säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta eipä tää tunnu mihinkään kuluvan. Pitäisi varmaan käyttää tätä päivittäin, jotta edistyksen huomaisi, mutta siihen en pysty, sillä haluan vaihdella käyttämääni poskipunaa. En usko, että saan tätä edes pannutettua.


Urban Decay Vice Lipstick sävy Violate. Tän kanssa oon edistynyt tosi kivasti! Ja oonkin ihan varma, että tämä tulee myös loppumaan ennen vuodenvaihdetta. Tää onkin yksi mun suosikkihuulipunistani ja kuten oon aiemminkin sanonut, aion ehdottomasti hankkia tämän uudestaan, kunhan saan tämän yksilön kulutettua loppuun.

Urban Decay Vice Lipstick sävy Scorched. Tätä on oo tainnut kesällä käyttää kuin ehkä kerran, mutta nyt syksyn tultua tämä pääsee taas käyttöön. Rakastan tätä metallinhohtoista ruskeaa sävyä, mutta se ei vaan ole mun juttuni kesällä. Teen kaikkeni, jotta tämäkin loppuu!


Kérastase Elixir Ultime Radiating And Beautifying Scented Oil. Öljy loppui nyt elokuun alussa ja ai että mä olen iloinen kun saan tämän vihdoin pois nurkista!

Biozell Texturizing Spray. Tätä on tullut käytettyä ihan mukavasti ja uskonkin saavani tämän loppumaan. Mun on mahdoton arvioida kuinka paljon tuotetta on vielä jäljellä, mutta ahkeralla käytöllä se tulee varmasti loppumaan.

TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day Thickening Spray. Tää on yksi niistä huonoksi menneistä tuotteista. Tän tuoksu on muuttunut ja lisäksi suihke tekee hiuksista nykyään tosi lähmäisen tuntuiset. Ei tule siis loppumaan enkä tätä enää aio käyttää.


Matrix Color Care So Silver Shampoo. Hopeashampoo oli ensimmäinen tuote, jonka sain loppumaan. Tämä loppui heinäkuussa.

Kérastase Ciment Thermique Resurfacing Reinforcing Milk. Toinen tuote, joka on selkeesti jo vanhentunut. Tässä on tuoksu muuttunut melko epämiellyttäväksi enkä siis aio tähän enää koskea. En usko, että olisin tätä kyllä muutenkaan saanut loppumaan.


The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion. Käytän tätä hoitonestettä nykyään aamuin illoin ja silti tuntuu, että tätä vaan riittää ja riittää! No, loppumetreillä onneksi ollaan jo ja saan tämän varmasti alkusyksyn aikana tyhjäksi.

Versace Brigth Crystal Absolu EdP. Kirjoitin jo huhtikuussa, että tämä on vanhentunut sillä tuoksu on selkeästi muutunut. En siis tule saamaan tätäkään loppumaan.


Freeman Pink Grapefruit Exfoliating Scrub. Kuorinta-aine kuluu hitaasti mutta varmasti! Enköhän mä tämän jättiläistuubin saa tyhjäksi, kun en kovin paljon muita rakeellisia kuorintoja tällä hetkellä käytä.

Freeman Facial Brightening Mask Golden Grain. Oon koittanut käyttää tätä kasvonaamiota ahkerasti, mutta tuubissa on tavaraa jäljellä vielä vaikka kuinka. Epäilen suuresti, että tämä tulee tämän vuoden puolella vielä loppumaan, mutta yritän parhaani.

The Body Shop Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask. Tästä hunajanaamiosta ei riitä enää kuin ehkä 3-4 käyttökertaan, joten loppumaan tulee!


Garnier Respons Mythic Olive Body Dry Oil. Kesällä oon käyttänyt tätä tasan 0 kertaa. Joskus keväällä käytin tätä aina silloin tällöin, mutta tää öljy ei vaan oo mun juttu. Joko sitä tulee kerralla liikaa tai sitten liian vähän. Otan tän kyllä syksyllä taas käyttöön, mutta vähän epäilen tämän loppumista.

Oriflame Milk & Honey Moisturising Hand Cream. Käytin tätä käsivoidetta jalkavoiteena, sillä en tykkää tämän tuoksusta. Voide loppui elokuun alussa, eli tämä on kolmas loppunut tuote tästä kasasta!

The Body Shop Passion Fruit Body Butter. Kesällä pidin tämän paksun vartalovoin kanssa taukoa, mutta oon oikeestaan täysin varma, että saan tän loppumaan vielä ennen talven tuloa. Kulutusaste tässä on jo aika hyvä.

18 tuotetta, joista tällä hetkellä kolme olen saanut loppumaan. Toiset kolme taas on sellaisia, joita en enää edes käytä ja jotka eivät siis missään tapauksessa edes voi loppua. Tavoittelen siis tosiaan tällä hetkellä, että saisin edes yhdeksän tuotetta täysin loppumaan ja se on onneksi vielä mahdollista!

Oon tällä hetkellä vähän kipeä ja vastailen edellisen postauksen kommentteihin, kunhan saan itseni vähän parempaan kuntoon. Tämä postaus oli luonnoksissa valmiina viikonlopun jäljiltä, joten ei sentään mitään täyttä blogihiljaisuutta koidu tämän takia.

Minkä veikkaatte loppuvan seuraavaksi? :)

14 kommenttia:

  1. Kyllä olet jaksanut upeasti tsempata näitten putelien kanssa! Musta ei olisi tuollaiseen sinnikkyyteen. No, ei mulla ole hirveästi vaikeuksia saada ainakaan ihonhoitotuotteita loppumaan....;)
    Puuterituotteet onkin varmaan kaikille ikuisuusprojekti. En ole itse ikinä saanut esim. yhtäkään bronzeria kulutettua lähellekään pannua,jos tämä tieto nyt yhtään lohduttaa;)
    Paranemisia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, sulla kyllä kieltämättä loppuu ihonhoitotuotteita melkoiseen tahtiin<3 Ihailen sitä ja toivon jonain päivänä pystyväni samaan! Joo en oo myöskään itse koskaan saanut pannutettua yhtään aurinkopuuteria. Poskipunat ja highlighterit on vähän helpompia mulla yleensä ton suhteen :D

      Poista
  2. Hyvin olet saanut tuotteet loppumaan! Ihonhoitotuotteista naamioita ja hoitonestettä kannattaa levittää myös kaulalle ja dekolteelle josko sitten loppuisivat entistä nopeammin! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon yrittänyt muistaa levittää noita naamioita aina dekolteelle asti, mutta silti sitä tavaraa vaan riittää ja riittää! Hoitonesteen kanssa vedellään jo viimeisiä, joten sen saan onneksi pian loppumaan :)

      Poista
  3. Sulla on projektissa tosi haastavia tuotteita, joten hyvinhän sulla siihen nähden on sujunut! Harmi nuo kolme pilaantunutta, mutta hei käytitpähän niitä ainakin sen verran kun niitä vielä ehti käyttää. Ei niitä pilaantuneina kyllä kannata enää yrittää käyttääkään.

    Mä komppaan edellisenä kommentoinutta Sannia että jos kyseessä ei ole ihan lemppari, kannattaa etenkin naamioita ja kuorintoja käyttää myös kaulalle ja dekolteelle. Itse olen pari kertaa riittoisilla kasvokuorinnoilla kuorinut myös koko kropan, miksipäs ei. Highlighteria taas voisi käyttää myös esim dekolteelle? Jos sellaisesta tykkää :D Toki sitäkään kannata väkisin käyttää, mutta ihan hauskaa yrittää miettiä lisäkäyttöä hitaasti kuluville tuotteille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata ei ja saapahan nurkista pois noita vanhoja tuotteita, jotka on jo parhaat päivänsä nähneet :) Hei tota en ookaan ajatellut, että voisin käyttää koko kropalle tota kasvojenkuorinta-ainetta! Kiitti vinkistä<3 Ja toi on sen verran kuorivaa, että tehot varmasti riittää hyvin myös vartalolle. Pitääkin ruveta oikeesti miettimään vähän luovemmin näitä juttuja!

      Poista
  4. Huikee katsaus tuotteisiin, hyvin sulla menee ainakin mun mielestä näiden kanssa! Kuten ylempänä jo kommailtiinkin niin aika haastavia tuotteita tässä kuitenkin on :)
    Mullakin riittää ja riittää tuota hoitonestettä, tosin sitten kun se loppuu niin saattaa vähän harmittaa kun mietiskelee sit aamulla että nyt kyllä yksi tuote puuttuu mitä yleensä laittaa :'D Toi on kuitenkin vähän sellanen juttu mitä en varmaan uudelleen ostaisi, vaikka kovasti tykkäänkin tuosta. Mun pitäis käydä kasvojen kuorintoja ja naamioita ostamassa muutamia lisää kun pian yksi mutanaamio tuubi loppuu ja jäljelle jää vaan yksi mitä käyttää :<
    Hei paranemisia sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en koe hoitonestettä mitenkään pakollisena, mutta onhan se ollut ihan kiva osa ihonhoitorutiineja :) Mä ostin vahingossa (joo piti ostaa puhdistusöljy) Lumenen SISU-sarjan hoitonesteen aiemmin kesällä, joten mulla riittää sen kanssa sitten jatkossa tekemistä :D Toivottavasti löydät jotkut ihanat naamiot ja kuorinnat loppuneiden tilalle<3

      Kiitos, huomenna taas töihin onneksi!

      Poista
  5. Hyvin oot saanut näitä käytettyä ja muutenkin sulla on mun mielestä hyvä tahti :) mä oon saanut omasta pannuprojektistani loppumaan vain yhden tuotteen ja parista tiedän jo, ettei ne millään lopu tämän vuoden puolella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tällaiset projektit on kyllä hauskoja, vaikka ei sitten ihan pääsisikään siihen alkuperäiseen tavoitteeseen :D Ens vuodelle sitten uudet tavoitteet ;)

      Poista
  6. Lotto pystyyn, seuraavaksi loppuu: Urban Decay Vice Lipstick sävy Violate

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tuleekin ihan varmasti loppumaan ihan ensimmäisten joukossa<3

      Poista
  7. Hyvinhän tuo projekti etenee :) Varmasti saat kulutettua vielä tuotteita loppuvuoteen mennessä! Tosi kauniit kuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo enköhän mä tohon 9 tuotteeseen pääse! Kiitos paljon<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!